Muorin tilalla

voi jesüs

Muistan kun nuorempana vietin kesälomaa ukon ja muorin maatilalla. Autoin navetassa ja puutarhassa. Kun olin tullut täysi-ikäiseksi, muori ja ukko tarjosivat minulle pikku töitä maksua vastaan. Yhtenä iltana kun pantiin maate, hiivin kammaristani kyökkiin hakeakemaan juotavaa. Kun kuljin ukon kammarin ohi, ihmettelin, miksi sieltä kuuluin muorin ääni, kun muorilla oli tapana nukkua eri huoneessa kuin ukko. Hiippailin ovenraosta kammariin, en erottanut hämärässä, mitä ukko ja muori puuhasivat. He eivät huomanneet minua kun hipsuttelin villasukissani. Yhtäkkiä minulle iski kumma olo, että nyt olen väärässä paikassa, menin kyykkyyn ja livahdin vaatekomeroon. Pelkäsin että ukko ja muori suuttuisivat, jos huomaisivat minut huoneessa. Kuuntelin kaapin oven raosta.
Muori se piti kummaa ääntä, henkäili kuin silloin, kun kantaa raskaita maitohinkkejä navetassa. Ukko rohisi. Sängyn ruosteiset jouset kuuluivat narisevan. Katsoin ulos raosta, silmieni tottuessa hämärään, näin valoa vasten, miten muori oli kontillaan vuoteella, ja ukko hänen takanaan. Ukolla oli kikkeli pystyssä, se seisoi kuin heinäseiväs. Olin nähnyt ukon kikkelin saunassa, se oli pitkä, roikkuva, ryppyinen ja suonikas. Joskus se seisoi saunassakin, silloin se kasvoi valtavaksi haloksi. Siinä se sojotti taas, ukko piteli sitä kädessään ja hieroi sillä muorin pyllyä. Sitten muori nosti pyllyään vielä enemmän pystyyn, laski kasvonsa vasten tyynyä. Raotin kaapinovea nähdäkseni tarkemmin. Ukko painoi kikkelinsä vasten muorin pimpanreikää, ja alkoi soutaa sitä muorin sisässä. Muorin pimppa se oikein lotisi. Kuului pimpan lotinaa, sängyn narinaa ja ukon korisevaa ääntä. Minä huomasin sormieni eksyneen omalle pimpalleni. Minä en ymmärtänyt paljoa tälläisistä asioista, uskovat vahempani olivat pitäneet ne minulta salassa. Ja ukon kikkeli oli ainoa, jonka olin nähnyt. Joskus iltaisin mietin sitä, ja kun hieroin pientä pimppaani, huomasin sen muuttuvan märäksi.
Ukko huomasi minut kun vahingossa horjahdin kaapinovea vasten. Ukko ja mummo olivat hetken hiljaa ja paikoillaan, sitten kuulin ukon sanovan: "Tuus tyttö tänne, tuus kattoo miten ukko ja muori hellivät". Nuosin varovasti komerosta ja istuin heidän viereensä sängylle. Ukon kikkeli oli vielä kontillaan olevan muorin ryppyisessä pimppavaossa. Ukko veti kikkelin ulos, ja se sojotti kasvojani vasten. Ukko painoi minut ranteista sängylle makaamaan. Mummo yhtäkkiä nousi, kömpi päälleni ja levitti jalkansa kasvojeni yli. Aikailematta hän laski ruttuisen ja limaisen pimppinsä kasvoilleni, ja hieroi sitä hitaasti edestakaisin. Minä pidättelin hengitystä kun muori levitti limojaan naamalleni. En kestänyt enää, tartuin häntä riippuvista tisseistä ja nipistin, muori rääkäisi ja heilahti taaksepäin, työnsin hänet päältäni.
Otin yöpaidan ja alushousut pois. Halusin äkkiä levettää jalkani oikein auki, jotta ukko saisi työntää kurttuisen kikkelinsä minunkin pimppareikääni. Ukko toi kullinpään pimpalleni, hän oli valmis työntämään sen sisääni. Tulin samalla toisiin aatoksiin, kun näin ukon värisevän kilkelin päästä valuvan keltaista nestettä. Se ällötti minua todella, potkaisin ukkoa voimalla naamaan, hän parkaisi ja lennähti selälleen.
Juoksin ulos kammarista ja koko talosta, pitkän pihan poikki metsään, järvelle asti. Juoksin alasti järveen ja sukelsin. Siellä kelluin, aika viileässä vedessä ja kuuntelin hiljaista kesäyötä. Ajattelin muoria ja ukkos sängyssä, inhosin muorin ryttyistä pimppaa ja ukon suonista kikkeliä. Silmäli painuivat kiinni ja tunsin kuinka ahvenat alkoivat näykkiä minua pimpistä ja pyllynreiästä.

8

14898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IHANAA kesäistä arkipäivän realismia!Huudan lisäääää!...Josta tulikin mieleeni nuoruudessa tapahtunut kokemus tätini kanssa.Olin sukuloimassa mummolassa,johon oli tullut paljon sukulaisia,kuten aina kesäisin.
      Olin 15v ja tottunut jo vetelemään käteen ja koska mummolassa oli majoitettu useampi henkilö huoneisiin,niin siellä ei voinut päästää rauhassa paineitaan;)
      Päätin suunnistaa n.1km päässä olevaan heinälatoon.Sinne päästyäni aioin tehdä oikein kunnon käsityöt ja minua kiihotti tehdä se alastomana.Riisuin itseni ja jätin vaatteeni ovisuun viereen.Nousin heinävajassa ihan ylös heinien päälle,heinät eivät tuntuneetkaan niin ihanan pehmeälle vaan oikeastaan pistelivat vartaloani,kun selälläni aloin puuhailemaan.En välittänyt siitä vaan jatkoin,hetken päästä laukesin,mutta jäin vielä makoilemaan heiniin,koska sade oli alkanut ropisemaan kattoon.Yllättäen kuulin ääniä ja huomasin n40v tätini juoksevan sisälle latoon sadetta suojaan.
      tätini huomasi samantien vaatteeni alhaalla ja alkoi huutelemaan minua.Olin ylhäällä heinissä nakuna ja yritin olla pitämättä ääntä.Silloin tätini alkoi kiipeämään ylöspäin heiniin.Sen huomattuani huusin,että ÄLÄ TULE! Siihen tätini vastas,että miksi sun vaatteet on täällä alhaalla?Väitin pokkana,että ne ovat kastuneet,mutta täti arvasi,että olin tekemässä jtn muuta.täti alkoi riisua itsekkin vaatteitaan ja sanoi,että tulee kans ylös odottamaan niiden kuivumista.Sinnehän se tuli ja huomas mun puolijäykän kaluni ja sanoi,että olet tainut tehdä jtn muutakin kuin kuivatella vaatteita;)ja jatkoi samalla,että on itsekkin aina välillä käynyt täällä yksikseen.Sehän riitti mulle ja kulli otti oikein kunnon seisokin.Täti sanoi viettelevästi sen nähtyään,että voisimme pitää asian omana salaisuutena.Ja koska kerran on salaisuuksien makuun päästy niin voisimme tehdä muutakin.Hän tuli lähemmäksi ja otti kullini käteensä ja samalla ohjasi sen suuhunsa.Tuntui taivaalliselle ja ajattelin mielessä,että onneksi oon ottanut "tyhjät pois".Hetken imuteltuaan tätini tarjosi minulle pilluaan nuoltavaksi.Enpä ollu ennen pillua nuollut,mutta kerta se on ensimmäinenki.Tunkin kieltäni suoraan keskelle pillua,jolloin tätini kehotti etsimään ylempää ja voihkaisusta tiesin löytäneeni oikean kohdan.Siinä sitä sitten nuolin kuin vanha tekijä ja tätini alkoi kostumaan oikein kunnolla.Sain jostain mielijohteen,että haluan merkata saaliini ja nipistin tätiäni perseestä oikein kunnolla.Täti ulvahti ja lopetti suihinoton ja puri minua mahaan.Kyselin,mikä toi juttu oli niin sanoi,että puree kovemmin,ellen lopeta noita nipistelyjä.Sanoi tulevansa päälle,että pystyy seuraamaan paremmin tekemisiäni.Olinki sitä jo toivonut,koska eihän pillunnuolemisella poikuus lähde;)Tätini tuli päälleni ja ohjasi totuneesti kullini sisäänsä ja alkoi liikkumaan edestakaisin..kehotti kertomaan koska multa on tulossa,että ehtii nousemaan pois päältä.Sanoin,että JUU;juu.Tiesin kyllä päästäväni sisälle,koska ekankerran kriteerit vaativat oikeaoppista suoritusta.Enhän mä kestänyt kauan kun tunsin tulevani,tätini näki ilmeestä,että kohta toi sälli saa,mutta silloin oli liian myöhäistä,kun laukasin siemenet sisään.Mitä mä sanoin sulle,täti huusi.Nyt saat nuolla jokapisaran pois!Siitä sitten täti laittoi pääni reisiensä syleilyyn ja naamani suoraan pilluun.Eipä siinä auttanut kuin tehdä työtä käskettyä...Ei se oma mälli mitenkään hyvältä maistunut,mutta minusta oli tullut nyt mies ja mies tekee mitä miehen täytyy;)Ja koska pelkkä miehenä olo ei riittänyt minulle vaan halusin tyydyttää myös naiseni niin nuolin myös sieltä ylempää.tätini sai orkkunsa ja tärisi niin,että meinasin niskojeni nyrjähtävän.Hieroi vielä pilluaan naamaani ennenkuin nousi päältäni...vannotti olemaan asiasta hiljaa ja jos salaisuus säilyy niiin tapaamme uudestaan.Laitoimme vaatteita päälle niin huomasin pienen mustelman tätini pepussa ja tunnistin sen ylpeänä omaksi merkikseni;)

    • kerranki löyty jotain kohtalaista ilta lukemista

    • ps46368

      Jaa tääl o tummien omat jutut

    • Harmi 1

      Puhdasta paskaa! Opetelkaa vittu kirjoittamaan.

      Meillä on maailman kalleimpiin kuuluva peruskoulujärjestelmä, jota ylläpidetään verovaroin, ja silti se suoltaa ulos tuollaisia ääliöitä, vaikka ovat koulussa yhdeksän vuotta opiskelleet.

      • halmittaa

        Sinä voisit ajankuluksesi puhtaaksi kirjottaa näitä juttuja,kun kerran tuntuu niin paljon häiritsevän.Keskustelusivun jutut ei ole mikään äidinkielen loppukoe!


    • yök yök YÖÖK

      taas tuli tällaisia tarinoita silmiin..siis hei,oikeesti korostan taas omaa mielipidettäni,ei ole normaalia naida sukulaisten kanssa ja vielä sairaampaa on jos vanhempi väki käyttää nuorempaa sukulaistaan hyväkseen! nimimerkille voi jesus,kai menit ilmoittamaan asiasta poliisille? samoten sinä joka jouduit tätisi viettelemäksi? luulis nyt jokaisen haluavan hakea seksikumppaniaan muualta kuin sukulaisista..joo ehkä olen ahdasmielinen ajattelija joidenkin mielestä. ne vanhemmat sukulaiset jotka ovat koettaneet käyttää nuorempia sukulaisia hyväkseen,tajutkaa että siitä voi jäädä eliniäiset henkiset arvet toiselle osapuolelle! taas voin pahoin tällaisia luettuani..

      • jesüs

        Läppä oli :D ei todellakaan kukaa mummo oo hieronu pilluaa mun naamaan :D cmon... Ei tää musta oo mitenkää kiihottava juttu vaa iha naurettava


      • ööödjsnsns
        jesüs kirjoitti:

        Läppä oli :D ei todellakaan kukaa mummo oo hieronu pilluaa mun naamaan :D cmon... Ei tää musta oo mitenkää kiihottava juttu vaa iha naurettava

        Saispa Itsekkin tädiltä joskus :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe