Totta vai tarua? ;)

Bikerbabe

On alkusyksyn aurinkoinen päivä ja vietän kesälomani viimeisiä päiviä. Täksi päiväksi ei ole sadetta lupailtukaan, joten päätän hypätä pyöräni selkään ja lähteä pienelle mutkatie kierrokselle.Vetäisen farkut päälleni, ajosaappaat jalkaani ja nappaan nahkatakin ja kypärän kainalooni. Kävellessäni kohti parkkipaikkaa, mietin vielä pitäisikä koittaa saada joku kaveriksi, mutta päätän kuitenkin lähteä yksin. Eipä ole kukaan neuvomassa teitä ja aina motoristi toisen löytää, jos seuraa haluaa. Istun satulaan ja hymy leviää kasvoilleni saadessani moottorin hurisemaan, jalkojeni väliin. Vaihdetta silmään ja matkaan.

Kanttaillessani Porkkalanniemen jumalaista mutkatietä, päätän pysähtyä jo tutuksi tulleelle kahvituvalle, josta saa maailman parhaita munkkeja. Paikan edessä on monta muutakin pyörää parkissa ja pöydissä istuskelee sekalainen joukko niiden kuskeja. Heti saatuani pyöräni paikalleen, osuu silmiini suunnattoman kaunis, hento nainen, joka istuu yksin oven vieressä. Moikkaan kaikkia, kuten tapaan kuuluu, mutta tämän punapäisen kaunottaren kohdalle pysähdyn heteksi ja suoraan silmiin katsoen, kysyn saanko istua seuraan kahvin haettuani. Vastaukseksi saan hymyn, jonka oletan tarkoittavan lupaa liittyä seuraan.
Outo kipinöinti vatsassani, haen kahvini ja sen kuuluisan munkin ja takaisin ulos kävellessäni mielikuvitukseni ajelee jo omia polkujaan. Pöytään päästyäni, esittelen itseni Nooraksi ja saan kuulla viettäväni aikaa Katan kanssa. Juttelemme niitä näitä ja koitan pitää ajatukseni kasassa. Reitemme osuvat muutaman kerran toisiinsa pöydän alla ja reaktio, joka niistä tahattomista kosketuksista sisälläni käynnistyy, saa yllättävänää nousevan kiihkon kasvamaan sisälläni. Puhuessamme katsomme toisiamme suoraan silmiin ja koitan lukea niistä, olenko tuntemuksineni ainoa. Olen näkevinäni niissäkin hienoista levottomuutta ja uskaltaudun ehdottamaan pientä jaloittelu lennkiä, ennen kuin hyppäisimme taas ajokkiemme selkään. Kahvilan lähellä, keskellä metsää on lintutorni, josta on upeat näkymät sekä maalle, että merelle ja sitä kohti lähdemme kävelemään. Kata ei kuulemma ole koskaan käynyt siellä ja kysyykin minulta, mistä tiedän moisen? Hän jatkaa kysymystään, että olenko kenties nauttinut siellä olosta hyvässä seurassa.Vastaan, että torni olisi kyllä omiaan lemmenleikkeihin, mutta ei ole koskaan ollut matkassa ketään, jonka kanssa olisi voinut paikasta nauttia.

Lause laukaisee tilannetta siten, että pian huomaan meidän jatkavan matkaa käsi kädessä. Hennot kätemme ovat kuin tehdyt toisiaan vasten ja tuntuu äärettömän hyvältä edetä juuri näin. Peukaloni liikkuu kämmenen silkkisellä pinnalla, enkä voi olla ajttelematta, kuinka hyvältä tuntuisikaan koskettaa ihoa hänen ajovaatteidensa alla.

Olemme perillä tornin juurella ja ennen kuin aloitamme nousun puisia tikkaia pitkin, annamme huultemme löytää toisena. Suudelmamme on nopea, hellä, kaunis ja antaa luvan odottaa jatkoa. Sanaakaan sanomatta nousemme ylöspäin. Katselen Katan tiukkoja pakaroita, joihin minulla on esteetön näkymä, kiivetessäni hänen perässään. Jännitys ja kiihko lämmittävät alavatsaani ja toivon, että naianen edessäni tuntisi samoin.

Perille päästyämme, Kata katselee ihastuksissaan seinän katseluaukosta avutuvia maisemia, kävellessäni hänen viereensä. Hän kääntyy minua kohti ja sanoo pehmeällä äänellään, olevansa yllättynyt omista ajatuksistaan, joita olen saanut hänessä aikaan. Painan hellästi sormeni hänen huulilleen ja sanon että sanoja ei tarvita- vaan tunne. Huultemme jälleen yhtyessä, nyt jo hieman kiihkeämpään, mutta samalla tunnustelevaan suudelmaan, nautin olstani ja kiittelen hiljaa mielessäni päätöstäni lähteä ajaman yksin. En kylläkään uskaltanut ajatella mitään näin kaunista, kun mietin että seuraakin voi löytää.

Suudelmamme on pitkä ja saa hiljalleen hengityksemmekin kiihtymään. Annan käsieni liikkua Katan niskalta, kylkeä pitkin vyötärölle ja tunnen hänen värähtevän hennosti kosketukseni alla. Toinen käteni etsiytyy varoen hänen paitansa alle, löytäen kuuman, kiinteän vatsan. Vetäydyn hieman irti suutelemastani ihanuudesta ja katson syvälle silmiin, kuin kysyen lupaa jatkaa. Hän riisuu hitaasti paitansa, minun tehdessä samoin ja paljastaa toppinsa alta pienet, pyöreät rintansa, joiden nännit paljastavat hänen kiihoittuneisuutensa. Kata istuu ikkunan leveälle reunalle, enkä malta enää olla koskettamatta hänen kauniita, kosketusta odttavia rintojaan. Painan huuleni hellästi, kovettuneen nännin ympärille, toisen rinnan ollessa kämmeneni hyväilyssä. Huulteni jakelevat pieniä puraisuja ja nainen jonka hyväilystä suunnattomasti nautin, päästelee suustaan hiljaisia nautinnon voihkaisuja, jotka kiihottavat minua suunnattomasti.

Nousen hieman ylöspäin, saadakseni maistaa hänen pehmeitä huuliaan, kun samalla käteni vaeltavat hänen paljasta, pehmeää vartaloaan, kohti farkkujen vuötäröä. Rintamme painuvat toisiaan vasten, nännimme tuntuvat sykkivän nautinnosta ja käsieni viimein löytäessä farkkujen napin, tunnen nenässäni kosteuksiemme huumaavan tuoksun. Kata nojautuu hieman lähemmäksi ikkunaa ja nostaa lanteitaan ja hitaasti liuttuaen riisun hänen farkkunsa. Alta paljastuu kauniit varpaat, kynnet liloiksi lakattuina,pitkät ruskettuneet sääret sekä pienet pitsiset stringit. Katselen näkyä lähes huumantuneena.

Sormeni vaeltavat nilkalta, pohkeen kautta polvitaipeeseen. Jatkavat pyörteillen sisäreidelle, siitä edelleen häpykummun yli kohti korun koristamaa napaa. Painan kuumat huuleni hänen alavatsaalleen ja liu'utan kieltäni kohti alushousujen pitsistä reunaa. Iho on sileä ja pulssi tuntuu voimakkaana nivusissa. Siirrän varovasti pitsin sivuun ja hennon suolainen tuoksu valtaa tajuntani. Häpy on ajeltu lähes paljaaksi, klitoris näyttää heränneen ja vulvan kosteus kimaltaa ihansti silmieni edessä.

Oma jalkovälini sykkii nautinnosta, jonka Katan koskettelu on saanut aikaan. Hän levittää hieman reisiään ja koko naiseuden kruunu levittyy kaikessa kauneudessaan eteeni. Kielikoruni hipaistessa hänen herkimpäänsä, hänen koko kroppansa jännittyy hetkeksi ja hänen kätensä löytävät tiensä rinnoilleen. Annan kieleni käydä läpi häpyhyylet kokoo mitaltaan ja maistan suussani hänen naiseutensa upean maun. Pitkällä lipaisulla lähestyn jälleen kohonnutta klittaa ja puristan huuleni hellästi sen ympärille ja liu'utan samalla muutaman sormen hänen sykkivään kosteuteensa. Kata vapisee hyvää oloaan ja hänen lemmenlihaksensa supistelevat sormieni ympärillä, niiden tanssiessa hänen syvyyksissään. Kieleni pyörteilee klitoriksen ympärillä vaihtelevalla tahdilla ja sormet liikuvat rytmikkäästi edestakaisin.

Painan samanaikaisesti peukaloni hänen g-pisteellään, painan huuleni puristamaan hellästi nuppua ja runkkaan sormia lähes tulvivassa vulvassa. Näky on uskomattoman kiihotava ja naisen kiihtyvät ääntelyt ovat tehdä minut hulluksi. Kata pyörittelee nännejään sormiensa välissä, hänen selkänsä taipuu kauniille kaarelle, susta pääsee hallitsemattomia huutoja, kun hän rajusti vavahdellen antaa mahlojensa valua suuhuni. Tunnen kuuman allon lähtevän liikkeelle lanteistani, vyöryen läpi koko vartaloni. Kiipeän allonharjalle ja sen yli, nauttien niin suunnattomasti näkemästäni ja aikaansaamastani nautinnosta. Maistelen suussani maistuvaa, ainutlaatuista hennonsuolaista makua kunnes nousen naisen jalkovälistä, painaen huuleni vasten hänen omiaan.

Kata tarttuu harteisiini ja lausuu yhden maailman kauneimmista sanoista, silmiini katsoen:Kiitos! Totean nauttineeni hänen nautinnostaan, niin paljon, että minunkin kuuluu kiittää. Tornissa alkaa kuitenkin olla jo aika viileä ja taivaalle on kertynyt sen näköisiä pilviä, että päätämme lähteä kohti kahvilaa ja jatkaa yhdessä matkaamme, ennen kuin saamme kylmää vettä niskaamme.

Peräkkäin ajamme, kohti kotiani, jossa nautintomme jatkuu, kasvaa ja kaunistuu, sitä mukaa kun opimme toisistamme uutta.

12

7808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ollappa Kata ;)

      Kaunista... Todellisen tuntuista... kiihottavaa....

    • ninnu*

      Mitäs sitten tapahtui? kauneus senkun kasvaa ja luultavasti kiihkokin... Joutuu oikeesti miettimään onko totta vai tarua! Kateeksi käy jos noinkin voi käydä =)

    • Bikerbabe

      Näitä on aika paljon lisääkin kirjoiteltuna... jos kiinostusta löytyy, niin kai niitä voi tännekin laittaa!

      • zenadra

        Voi hyvänen aika! Juu lisää kiitos:) Vaikka mailiini... ;)


      • mimmu

        juus, kiitos lisää. Oli todella kaunista ja kiihottavaa.


      • Niisku

        laita pian uusia juttuja tulemaan! kateeksi käy kun toisilla on verbaalisia lahjoja tällaiseen... tosin kyllä lukemallakin pääsee loistavasti tunteeseen mukaan, kun on hyvää tekstiä! kiitti


    • ninnu*

      Oletko kirjoittanut myös seksinovellit.otsikon alle? Nekin on tosi hyviä! Oletko oikeesti bi, kun osaat molemmista niin hyvin kirjoitella?

      • Bikerbabe

        Kyllä ja Kyllä!


    • juli

      Kirjoita lisää ja anna itsesikin saada jatkossa... olet sen ansainnut!

      • henni

        Toivottavasti jatkat tätä tarinaa siten, että nautitte kumpikin toisistanne. Voisit vaikka opettaa tätä ihanuutta, jolle teit hyvää.


    • Nyyti

      Wautsi! Voisiko sitä paremmin enää kuvata!

      • Bikerbabe

        Kyllä varmaan voisi vieläkin paremmin kuvata, kun saisi häiriöittä kirjoitella! Kun ajatus välillä katkeaa, niin tuntuu että tarinakin taukoilee, mutta... eikös yritys ole tärkeintä!? ;)kiva kun tykkäsit


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe