lopettakaa new age jutut

nonewage

Hei!
Olen itse harrastanut new agea vuosia ja pitänyt sitä harmittomana.Sitä se ei ole. Lopeta kaikki new age jutut niin säästyt monelta harmilta

6

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -----

      Onko teosofiakin New Agea? Jotkuthan ainakin ajattelevat tuolla tavoin....ja kyse lienee useimmiten siitä, että koetaan syvällisempi totuus häiritseväksi. Uskotaan - tai ollaan uskovinaan - mm. Enkeleihin, mutta jos joku näkee Enkelin, tai jopa kommunkoi Enkelin kanssa, niin se onkin sitten jo New Age-kokemus. Entä ilmestykset, joita nyhistoriakin tuntee? Ovatko ne New Agea vai uskonnollisuutta, vai sekä että? Tai ufoilmiö, joka nykyään askarruttaa yhä useampia ihmisiä ja minkä kiistäminen on nykyään yhä vaikeampaa?

      Silloin kun ihminen ei haluakaan aidosti ajatella ja tietää, niin leimaaminen on eräs keino totuuden ja oman vastuun välttelemiseen. Ideologia ei kuitenkaan saisi olla itseisarvo sinänsä, vaan pitäisi kunnioittaa objektiivista totuutta, vaikka se joskus saattaa olla ristiriidassa omaksi koetun ideologian kanssa.

      Tiedon suhteenhan on useinkin se ongelma, että on vaikea tietää mikä tieto on oikeaa, ja mikä ei ole. Teosofiakin on jakautunut oppiriitojen seurauksena, mutta laajaa ymmärrystä ja suosiota on saanut osakseen Alice A. Baileyn kanavoimat teokset (Baileysta 33 000 000 interethakutulosta vrt. H. P Blavatskysta 880 000 hakutulosta). Jotain totuutta New Ageksikin leimatuissa asioissa täytynee olla.

      Uskonnot ovat suuren haasteen edessä nyt kun ufoja näkyy yhä enemmän taivailla ja ihmiset kaipaavat vastauksia ja tietoa, eivätkä totuuden välttelyä. Ufokysymystä ei voi sivuutaa enää negatiivisesti leimaamallakaan, sillä niin laajasta ja yleisestä ilmiöstä on kyse maailmanlaajuisesti - ja miksi ihmeessä pitäisikään ajatella ufoasiasta vain pahaa, jos on luottamusta jumalalliseen taivashallintoon?

      Esimerkiksi kristinopissa on paljonkin asiaa ja tietoa mikä vastaa totuutta ja todellisuutta ja osa tiedosta voidaan todeksi osoittaakin(mm. ilmestykset ja Enkeleiden olemassaolo), mutta sitä on vaikea kiistää, että on siellä myös kyseenlaista tietoa, kuten ikuinen Helvetti-uskomus). Ehkä kuitenkin järki vähitellen on tulossa mukaan uskonnollisuuteenkin - ja tietokin. Katolinen
      kirkkohan on ottanutkin jo jonkinlaista kantaa maan ulkopuoliseen elämään.

      Ufokysymyksen ratkaisu tulee johtamaan väistämättä moniin kysymyksiin jotka ovat suuri haaste kaikille uskonnoille. Ovatko ufot kuitenkaan varsinainen uhka hengellisyydelle? Mielestäni eivät ole, sillä ufot voivat olla joskus myös "Taivaan joukkoja", eli ufot voivat edustaa joissakin tapauksissa Taivaallsia Hierarkioita korkeammista - ja korkeimmista - dimensioista ja mikäli esimerkiksi Raamatun ilmestyskertomukset(mm. Hesekiel) ja taivaalla liikkunut Bethlehemin tähti ovat tosikertomuksia, niin ne voivat selittyä henkimaailman ufoilla ("Jumalan ufoilla").

    • jäi epäselväksi

      Et sitten aloittaja kertonut, mitä New Agen "harrastamisesi" käytännössä piti sisällään ja mitä epämukavaa tai haitallista siitä seurasi.

      • ei aloittaja

        Itsekkin aiemmin new age harrastamisessa mukana; teosofia, ufot, luonnon uskonnot, knesiologia, yrtti, tippahoidot, erilaiset vaihtoehtohoidot, .........

        Ei siinä varmaankaan mitään epämukavaa tämän maailman silmissä ole varsinkin kun itse on siinä mukana korvia myöden. Mutta näillä epäjumalanpalveluksilla ei päästä iankaikkiseen elämään (en nyt tarkoita uudeleensyntymisoppia, joka new agessa on). Jeesus Kristus on ainoa oikea Tie, Totuus ja Elämä. Ja ainoastaan Hänen kauttaan päästään Jumalan yhteyteen. Hänen syntiensovituksensä tähden Golgatalla. Jokainen meistä on syntiä tehnyt ja tarvitsee pelastusta. Lukekaa Uuden Testamentin pelastussanoma evankeliumi!

        Ottakaa selvää.
        Älkää antako eksyttää itseänne jälleensyntymiseen, myös että Jeesus olisi yksi joistain profetoista tai Maitreyan profeetta tai yhteistyö toveri.

        Jos/kun rukoilet, saat Jeesuksen Herraksi ja Vapahtajaksi, sanoudu irti kaikista entisistä uskomuksistasi, jotka vievät harhaan.


    • jätä muu

      Kyllä teosfiakin saa uskontojen ja filosofioiden sekamelskaa edustaa.
      Vain Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä. Joh, 14:6 Vain Jeesus on avain pelstukseen, rauhaan ja Jumalan yhteyteen.

    • wrgqrg

      Väärin! Emme tarvitse uskontoja, pappeja , kirkkoja. Nyt on menossa viidenteen ulottovuuteen siirtyminen , emme siis kaipaa dogmaattista hapatusta tai uskonnon pakkotyrkytystä.

      • Tuhontie.

        Kannattaa pysyä kaukana new age höpinöistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe