Mies yrittää lasta väkisin ?!??

Mahtoiko jo onnistua

Voiko mies olla niin epätoivoinen halutessaan lasta, että tekee väkisin "vahingon" ?

Tutustuin aikonaan miesystävään jonka kanssa sovimme seksistäkin, mies tiesi ettei minulla ole ehkäisyä ja luotimme varmoihin päiviin, jossain välissä mies otti puheeksi sen että seurauksia voikin tulla ja tuntui olevan innoissaan. Niinhän siinä sitten kävikin, tulin raskaaksi ja mies kertoi sen olevan elämänsä paras asia. Raskaus meni kuitenkin kesken ja erosimme.
Olemme kuitenkin uudelleen jollakin tavalla lähentyneet ja ennen seksin uudelleen aloittamista mies kertoi ettei aio kyllä kanssani kondomia käyttää, peräydyin tuossa vaiheessa.
Aikaa kuitenkin taas kului ja sovimme pikaisen tapaamisen, mies kertomansa mukaan kuitenkin suostui seksittömään tapaamiseen. Kuitenkin heti tavatessamme päädyimme siihen miehen aloitteesta. Tunnustan oman osani, en estellyt, sillä ikävä minullakin oli. Tässä ei viestissä ei kuitenkaan ole siitä mikä on oma osani asioissa vaan siitä voiko mies haluta aiheuttaa vahingon.
Keskeytimme kuitenkin yhdynnän heti alkuunsa ja keskustelimme, vietimme aikaa yhdessä. Keskustelimme myös seuraavasta yhdynnästä ja mies itse tarjoutui laukeamaan muualle kuin sisälleni, kondomia hän ei tahtonut.
Se seuraava yhdyntäkin tuli samalla tapaamisella ja sopimuksestamme huolimatta mies laukesi lähes välittömästi sisääni. Tuntui että hän tarkoituksella varmisti kaiken spermansa menemisen sisälleni, sillä hän ei edes pyrkinyt pois päältäni. Hän pyysi kyllä anteeksi pikaista laukeamista.
Pahinta asiassa on että kun mietin oman kehoni reaktioita tuohon, tunsin myös asioita joita tunnen vain kun ovuloin ja harrastan seksiä. Rupesin siis laskemaan aikaa viimeisistä kuukautisista ja kyllä, ovulaationi ajoittui juuri tapaamisellemme. En uskaltanut miehelle mainita asiasta sillä pelkäsin että hän olisi vaatinut uusintaa varmistaakseen mahdollisen vahingon.
Jotenkin tuntuu ettei kukaan voi haluta vahinkoa, mutta kuitenkin miehen puheet aikoinaan ensimmäisten yhdyntöjemme aikana, myöhemmin raskautemme aikana, silloin kun hän kertoi haluavansa rakastella ilman kondomia ja tämä vahingossa laukeaminen saa vain miettimään.
Taustana kerron, että olemme pysyneet ystävinä myös surumme ja sitä seuranneen eromme jälkeen ja varmaan molemmat tunnemme jotain syvää toisiamme kohtaan. Voiko mies haluta lapsen tällä keinoin ? Haluaisin etenkin miesten rehellisiä kommentteja, varsinkin jos joku on tehnyt niin. Tunnen nimittäin itseni hieman vainoharhaiseksi, vaikka se ei olekaan ihan luonnollista minulle :) .

20

4033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuulostaa..

      kyllä kovasti siltä, että mies haluaa lapsen "hinnalla millä hyvänsä". Kai hait jälkiehkäisyn?

    • Mahtoiko jo onnistua

      No enpä hakenut, jotenkin se jälkiehkäisykin sotii omaa elämänkatsomustani vastaan, vaikka nyt ehkäisyä käytänkin ollessani suhteessa. Mietin asiaa, mutta kuitenkin päädyin siihen ettei nyt jokaisella kerralla sentäs "napsahda" ja jos niin, kai silläkin sitten jokin tarkoitus on.

      • Ole varovainen

        Mikä lie usein hyljätty luuseri. Luuserithan panee muijjan tiineeksi heti ja sitten alkaa mulkku luonne paljastua.


    • vahinkoja kokenut

      No meidän vielä seurustellessa, mun mies ainakin käytti aikoinaan juuri tuota samaa keinoa sukuaan jatkaessaan. Minusta meillä mies haki/ hakee yhä sillä jotain alkukantaista jännitystä elämäänsä, kun pyrkii nauttimaan aina viime tinkaan vetämättä ulos lupauksestaan huolimatta niinä ns. varmoina päivinä. Ovulaattion aikaan meillä oli kyllä yhdessä sovittu myös kortsujen käytöstä, mutta mies tiesi, et ovulaattion aikaan mä olen todella halukas, kun makuun pääsen. Niinpä mies halusikin aina ensin pikkuisen dipata, kun sai niin mukamas paremman seisokin. Suostuin lähes aina tuohon miehen toiveeseen, vaikka useimmin se meni siihen, että kun mies pääsi vauhtiin, niin jatkoi niin kauan, että kaikki karkasi mun sisälle. Kyllähän mä siinä session aikana koetin sanoa, että muista sitte laittaa kumi ajoissa, mutta en kuitenkaan koskaan edes koettanut pullauttaa miestä pois päältäni.
      Meillä on nyt kaksi lasta ja naimissakin ollaan oltu jo useamman vuoden ajan. Kolmas lapsi on vain ajan kysymys, sillä samanlaista se on tuon ehkäisyn kanssa vieläkin. Mä olenkin ajatellut, että tuo on mieheltäni jotain alkukantaista uroksen käyttäytymistä, sillä luuseria en hänessä tunnista ja molempien raskauksien alettua, hän on ollut todella innoissaan ja osallistunut myös lastenhoitoon ihan vauasta alkaen.
      Mikäli oikein ymmärrän, ei raskaaksi tulemien juuri tuolle miehelle olisi mitenkään elämääsi mullistava asia, vaan jopa päinvastoin. Minulle ja miehelleni se oli lopullinen sinetti yhteenmuutolle ja katumaan en ole joutunut.
      Ehkä sinunkin miehessäsi on jotain samaa "alkukantaista" urosta, niinkuin minä tuon asian olen oman mieheni kohdalta kokenut.

      • Näin se menee

        Alkukantainen luuseri panee eukolle pallon jalkaan alkukantaisesti astumassa muijjan tiineeksi


      • Kuulostaa..

        kyllä melkoiselta pelleilyltä ja mies ei vaan halua alkaa vinkumaan, ettei halua kortsua. Melkoista teinimeininkiä. Meillä onneksi miehellä on järkeä päässä, eikä ilman ehkäisyä tule seksiäkään, jos ei ole raskaus yrityksessä. Miksi et itse käytä ehkäisyä?


    • Tiedän miksi

      Hormonaalinen ehkäisy ei ole hyväksi. Se sopii todella harvalle, mutta naiset vaan hyväksyvät vahvojen hormonien käytön, eivätkä ehkä huomaa sivuvaikutuksia, koska ovat niin tottuneet niihin. Itse olen kokeillut, enkä enää koskaan niihin koske. Varmat päivät toimivat, jos turhia riskejä ei oteta.

      • On myös..

        muita vaihtoehtoja, kuten esim. kuparikierukka.


    • Mahtoiko jo onnistua

      Niinpä siinä sitten kävi ettei kuukautisia ole kuulunut, vaikka voisin melkeipä tarkastaa aurinkokellon kuukautisteni säännöllisyyden vuoksi.
      Raskaustestiä en ole tehnyt, enkä miehelle epäilyistäni kertonut. Harmittaa niin paljon kun huomasin yhden miehen lähettämän rivin viestitellessämme ennen sitä tapaamista, haluatko nyt seksiä poikkeuksellisen paljon ?
      Vaikka enhän voi syytä vierittää kokonaan miehen niskaan, itsehän suostuin. Tuntuu vaan oikeasti aina vaan ja enemmän siltä että mies tahtoi raskautta.
      Nimim. vanhinkoja kokenut, ei tämä olisi ihan katastrofi, muttei itselleni se mieluisin vaihtoehto, sillä minulla oli syyni pistää suhteemme poikki ja olen halunnut pikkuhiljaa tutustua erääseen toiseen mieheen ja onnekseni hänkin minuun. Jos / kun olisin raskaana, sekoittaisi se asiat ainakin tuon suhteen. Toki olen valmis vastuuni kantamaan ja muistan miehen ilon vuoden 2012 raskaudesta ja sen kuinka hän kertoi osallistuvansa vauvan ( ja minunkin ) hoitoon, jopa niin paljon että olisi tahtonut jäädä hoitovapaalle vanhempainvapaakauden päätyttyä.
      Että tälläistä ainakin tällä hetkellä...

      • vahinkoja kokenut

        Onko jo montakin päivää myöhässä? Tee ihmeessä testi, niin saat varmuuden asiasta.
        Taidat kuitenkin olla kuitenkin pikkuisen yllättynyt siitä, että menkkat ei alkaneet ajallaan ja raskaus mahdollinen raskaus pelottaa?
        Älä huoli, sellaistahan se monasti on. Toisaalta sitä toivoo, mutta kuitenkin pelkää.
        Tuo on niin tuttu tunne omaltakin kohdalta ja kyllä se siitä tasaantuu.

        Tuohon mies asiaan en oikein osaa sanoa mitään ja kyllähän sitä joskus itse kunkin kohdalle sattuu kiinostavia kaksilahkeisia ja voi tulla pikku ihastuksiakin, mutta ainakin itse arvostan tuttua ja turvallista pitkää parisuhdetta. Ihastuksia tulee ja menee, vaikka ollaan naimissakin, mutta ne jääkööt vain pieneen harmittomaan arkea piristivään flirttiin, joka ei saa johtaa sen pidemmälle.

        Saas nähdä miten meillä käy? Sängyssä oltiin viikonloppuna ja mies lupasi olla laukeamatta sisään, koska mulla oli ovis, mutta tuli kuitenkin. Seuraavat pariviikkoa siis taas jännäillään täälläkin.


    • Valistusta

      Miksi et hakenut jälkiehkäisyä jos et kuitenkaan halunnut raskautua? Kuinka pitkään kuukautisesi ovat jo myöhässä ? Kannattaa hakea raskaustesti...
      Pakko sanoa että keskeytetty yhdyntä ei ole ehkäisykeino ..Itse olemme käyttäneet sitä silloin kun olemme yrittäneet lasta tulee jos on tullakseen periaatteella ... Ja muutaman kerran on mies lauennut vahingossa ainakin osittain sisääni ... 3 kertaa olen tällä menetelmällä tullut raskaaksi ..

    • Onnistui se

      Testi tehty illalla ja positiivinen tulos kerrottu isällekin. Mies sanoi haluavansa olla mukana ja näin nyt katsellaan pääseekö tämä raskaus siihen saakka että lapsi syntyy. Hirmusti ei vielä suunniteltu, siksi yllättävä uutinen tämä meille oli, vaikka sitä aavistelinkin heti yhdynnän jälkeen elimistöni reaktioista. Mies oli katsonut jo lasketun ajankin, itse olen vieläkin niin ulalla etten siihen kyennyt. Vuodessa yksi vrk, yksi loppuun viety yhdyntä, voi kun tämä "onni" olisi niillä jotka hartaasti lasta toivovat. Toki miehelle tämä olisi syntyessään se 1., joten kai tuo toive niiltä osin täyttyy ja itse rakastan lapsia, tätäkin tulevaa.

      Uni ei meinaa tulla, mutta tällä hetkellä täytyy vaan luottavaisena katsoa eteenpäin, uskon miehen olevan hyvä isä. Olen nähnyt hänet niin usein pienten lasteni kanssa, että surin aiemmassa keskenmenossamme juurikin sitä kun mies ei saanut sitä lasta jota ilolla odotti, vaikka toki se itsellenikin kamala paikka oli.

      Kiitos sinulle vahinkoja kokenut, vaikka tuntuu pahalta kertoa mm. sille toiselle miehelle totuus ja aiheuttaa pettymys, on nyt vain elettävä tämän tilanteen mukaan ja olen ollut suhteissa ehdottoman uskollinen. Tässä vaan ei tutustuminen toisen kanssa ehtinyt varovaista alkua pidemmälle, kai silläkin tarkoituksensa on. Vakituisessa suhteessa lapsen tulo onkin enemmän mahdollista, joten jännitän puolestasi täällä taustalla. Kaikkea hyvää teille.

      Sinulle valistusta, jotenkin en vaan oikeasti uskonut että vetäisin sen "voittoarvan" taas tuon miehen kanssa, ja suhtautumiseni tälläisessä tapauksessa ( lapsi ei ole katastrofi ) siihen jälkiehkäisyyn omalla kohdallani on hieman outo, mielestäni jos lapsi saa alkunsa ei siihen tule puuttua, vaan on annettava luonnon hoitaa. Ja voin kertoa jakavani itse valistusta, mutta se on enemmän ammatillista, enkä tuolloin puutu siihen mikä on oikein ja mikä on väärin, kerron vaihtoehdoista.

      • Jälkiehkäisy..

        ei ole mikään aborttipilleri, jos raskaus on alkanut, ei sillä ole mitään vaikutusta.


    • vahinkoja kokenut

      Onnea Ap. ja toivotaan kaiken sujuvan tälläkertaa hyvin:):
      Olet moneen muuhun yllätyksellä raskaaksitulleeseen naiseen nähden onnellisessa asemassa siinä, että sinulla mies tuntuu olevan täysillä mukana tukemassa jo heti alusta alkaen...
      Meillä ja mun kohdalla se on yleensä mennyt niin, että vaikka mies touhuaa kokoajan riskit tietäen, niin kun olen sanonut, että menkat on myöhässä, niin onkin alkanut jurotus. Sitte plussan varmistuttua hän sanoo kyllä, että on hyvä asia, mutta näyttää kuitenkin nyrpeetä naamaa ja saattaa tiuskia mulle ihan turhistakin, jos vaikka tulee jotain piennintäkin häikkää kotona tai töissä. Yleensä tuo vaihe menee mieheltä kyllä ohi muutamassa vikossa ja jostain luin, että se on monellakin miehellä aika yleistä.

      Vaikka vasta muutama päivä on siitä, kun ovuloin ja oltiin yhdynnässä, niin jotenkin mulla on nyt sellainen vahva tunne ja olotila, että mies taisi onnitua täälläkin ja aloin odottaa meidän kolmatta lasta. No onhan siitä kolmannestakin puhuttu, mutta hiukan pidempään olisin itse halunnut kolmatta lasta kyllä siirtää, että olisin ennättänyt olla tälläkertaa pidempään mukana työelämässä.

      No kohtahan sen tietää onnistuiko mies tuossa temppuiluissaan ja sai vaimon taas pieniinpäin, ja sitäkautta ainakin taas hetkeksi kotia ja lapsia hoitamaan.

    • joo onhan noita

      Tiedän kaksi miestä, toinen entinen työkaverini ja toinen kaukainen sukulainen, joiden elämänfilosofiaan kuuluu nimenomaan "siemenen kylväminen". Eivätkä suostu kumpikaan mitään ehkäisyä käyttämään. Harrastavat sekä yhdenillan juttuja sekä seurustelusuhteita. Molemmilla on tällä hetkellä lapsia, entisten ja nykyisten kanssa (ja toisen sanojen mukaan "ties kuinka paljon maailmalla"). Elämänasenne on heillä vähän hällä väliä -meininki, vastuuta kantavat sen verran kuin jaksavat. Alussa ovat helliä ja huolehtivaisia ja lupaavat maat ja taivaat, mutta kiinnostus voi lopahtaa kuin seinään yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Ja ei muuta kuin uutta siementä levittämään...

      • Voi tsiisus

        Kuka pöljä alkaa tuollaisen uhriksi?


    • Vastaat itse

      Kandee ymmärtää että joukossamme on miehiä, joille oma lyhyt seksinautinto vain merkitsee, ei mikään muu. He eivät käytä kondomia, koska heille itselleen on nautonnollisempaa ilman. He voivat selitellä tätä eri tavoin, jopa että "haluan lapsen siksi en käytä". Jos lapsi syntyy, sitten kyllä selviää että isäksi mies ei ryhdy, ei edes elareiden maksajaksi. Tätä vastuuttomuutta on olemassa. Älä ryhdy lapsentekoon miehen kanssa, joka ei asu kanssasi ja jota et tunne näissä asioissa riittävän hyvin.

      Hän joka ei halua lapsia, on aina yksin ja itse vastuussa omasta ehkäisystään, olipa nainen tai mies.

      • 12/32

        Lapsia kannattaa hankkia vasta 12 vuotta kestäneeseen suhteeseen ja aikaisintaan 32 vuotiaana.


    • Anonyymi

      ei kannata ollenkaan hankkia lapsia kenenkään miehen kanssa..

      • Anonyymi

        AIKA tyhmä pitää myös naisen olla jos antaa panna paljaalla!
        Ei kukaan mies kieltäydy jos paljaalla annat eikä ehkäsyä ole,varmasti jokainen laukeaa sisälle kun panemaan pääsee,ei siinä enää pois vedetä vaan kaikki lasketaan sisälle kun alkaa tulla niin pohjaan vaan ja siellä pitää niin kauan kun sykkii!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe