jarabindan kennel

tiedustelija1

Mitä mieltä olette kyseisestä kennelistä? itse olen kuullut vähän kaikenlaisia legendoja...!

11

714

Vastaukset

 • ..Legendoista ei niin kannata välittää..Kannattaa ottaa suoraan yhteyttä kyseiseen kenneliin, ja sopia tapaaminen.

 • "laillinen"pentutehdas....!!!!!!!!!!

 • Sellaisiksihan voi suurimman osan kenneleistä lukea, jos vain haluaa. Kannatta unohtaa täältä foorumeilta kyseleminen tuollaisista asioista ja ottaa itse kenneliin yhteyttä. Usein puhumalla kasvattajan kanssa ja vierailemalla kennelissä saa edes jonkinlaisen kuvan touhusta. Jos sitten koiran aikoo ottaa kannattaa tuleva yhdistelma tutkia ja sen mukaan päättää ottaako koran ko. kennelistä.

 • Ei se kasvattajan luona vierailu ja puhuminen ole aina luotettava tiedonlähde .
  Kyllä kasvattaja pystyy antamaan "väärän" kuvan itsestään ja kasvateistaan...!
  todellisuus alkaa paljastumaan vasta myöhemmin!
  varsinkin,jos ihmiset ovat ensimmäistä koiraa ostamassa!!

  Kyseisestä kennelistä en kyllä osaa sanoa muuta kuin,että aika paljon on koiria tullut.....mutta on se kenneli ollut pystyssäkin jo jonkin aikaa.

 • Pitkän linjan kasvattaja siksi pentujakin on paljon ajan saatossa tullut, mutta ei ollenkaan niin paljon mitä joillakuilla muilla, Rehellinen reilu kasvattaja kannattaa mennä ja tutustua.

 • Ei mitään huonoa sanottavaa kyseisestä kennelistä. Sieltä ostettu aivan mahtava Rottweiler!

 • no kyllä niitä pentuja on tullut ihan kauhea määrä ja kaikkia pentuja ei edes rekisteröidä...yks pentuekin myytiin "harvinaisena" tapauksena, kun oli normaalia pitempi karva...ja surullista, et kaikki pennut meni...

 • Hyvä kenneli, ei pahaa sanottavaa kyllä ole ! itselläni 3 koiraa sieltä 2 heeleriä ja yksi rotikka. Pennut olleet terveitä ja hyvistä vanhemmista. Rotikoilla luonteet kohdallaan !

 • ostin american jenkki sumin 2005-alkuvuodesta ja jouduin palauttamaan henkilö.kohtaisista syistä ja suullinen sopimus etttä koira on marjannella ja että saan kuulla sumista aina ja että saan sumin pennun mutta kuinkas kävikään niin marjanne oli väittänyt että sumi on ollut alkoholi perheessä joka ei todellakaan pidä paikkaansa.ja marjanne kielti muitakin kenneleitä myymästä minulle koiraa. ja kaiken huippu että ei myynyt edes tyttöystävälleni ja sumilla on a/a lonkat kyynäret 0/1 ja oli pentueen komein koira mutta marjannelle tuli siitä pelkkä siito koira.ja jos olisi sen tiennyt en olisi IKINÄ IKINÄ' VIENYT KOIRAA SINNE TAKASIN!!!1ITKEN NYTKIN KUN TÄTÄ KIRJOITAN.MAKSOI MINULLE 500E/EKASTA PENTUEESTA MUTTA MINUA EI SE RAHA KIINNOSTA VAAN SE ETTÄ KUN OLI LUVATTU SUMIN JÄLKELÄINEN JOTA EN SAANUT.ALKOHOLIN HAJUSISTA IHMISISTÄ EI TYKÄNNYT KOSKA SEN KOULUTIN SILLE KOSKA OLEN ABSOLUTISTI!!! MÄ EN LUOTA SIIHEN IHMISEEN PIDIN ALUKSI HYVÄNÄ IHMISENÄ MUTTA TOTUUS TULI 3VUODEN PÄÄSTÄ JULKI.

 • Ainakin Kennelin omistajat ovat aidosti eläinrakkaita. Siitä varmaan voi jotain päätellä.

  • ?? Mitä siitä muka voi päätellä? Tomppeli...


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.