Etelä-Koreassa kidutetaan, tapetaan ja syödään koiria

EteläKorea no thanks

Mitään niin hirveää kuin koiranlihabisnes tuskin löytyy maan päältä. Esimerkiksi Etelä-Koreassa kidutetaan ja tapetaan 7000 koiraa päivässä, jonka jälkeen ne päätyvät ravintoloiden pöydille. Kidutuksen uskotaan tekevän lihasta maukkaampaa.

Katsokaapa seuraavia linkkejä - tuskinpa tekee ihan heti mieli maistaa paikallisia herkkuja tai edes matkustaa kyseisiin Aasian maihin (Etelä-Korean lisäksi esim. Kiina ja Vietnam).

www.koreandogs.org
www.notodogmeat.com

10

638

  Vastaukset

  • Kanariansaaret on hyvä paikka.

   • Etelä-Korea on niin kehittynyt maa, että en oikein jaksa uskoa noihin koiransyöntitarinoihin. Ehkä jostain marginaaliryhmästä voi löytyä noita koiran syöjiä, mutta taatusti yli 90 % ei söisi sitä. Itse en ole mikään korealaisen ruuan ystävä, vaikka olenkin viettänyt lomiani siellä ,jotenkin se on köyhempi versio japanilaisesta ruuasta.


   • Kooreen kirjoitti:

    Etelä-Korea on niin kehittynyt maa, että en oikein jaksa uskoa noihin koiransyöntitarinoihin. Ehkä jostain marginaaliryhmästä voi löytyä noita koiran syöjiä, mutta taatusti yli 90 % ei söisi sitä. Itse en ole mikään korealaisen ruuan ystävä, vaikka olenkin viettänyt lomiani siellä ,jotenkin se on köyhempi versio japanilaisesta ruuasta.

    Juu, itse olen kyl kuullut, että ainoastaan 2 prosenttia maan väestöä syö koiran lihaa, et juu...


  • Koreassa syodään koiranlihaa mutta ei todellakaan paljoa. Ja ihan samanlaista kiduttamista kaikki lihatuotanto on, oli mika maa vaan

  • Ilman muuta tuota lautaselle seuraavalla reissulla, vähän tuo rabies huolestuttaa, mutta elämä on riskejä täynnä. Lepakkoja onkin tullut syötyä Aasian ressuilla, tulee strong Mojo koko yöksi...

   Täytyy viedä nyt koirat iltapisulle, noistakin saa sitten joskus hyvät rukkaset perheen pienemmille, kun se aika koittaa.

  • Niinkö? http://www.youtube.com/watch?v=3uR8R8Mu70Q#t=1793

   Talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa. Maassa jossa koirien ja kissojen turkis- ja lihatuotanto on hyväksyttävää. Koirat tapetaan lajitovereidensa katsellessa hakkaamalla, sähköllä, polttamalla tai hirttämällä. Sanotaan että rääkätyn eläimen liha on parempaa. Olisitko ystävällinen ja kirjoittaisit olympiakomiteaan boikoivasi tapahtumaa ja etelä-koreaa kunnes hallitus kieltää häpeällisen turkis- ja lihakaupanteon. Sivulla on lisätietoja ja videoklippi asiasta etenemiseksi.

   http://www.change.org/petitions/boycott-pyeongchang-2018-winter-olympics-in-south-korea-a-dog-eating-nation

  • Koirat ovat pääosin vittumaisia otuksia, haukkuvat ja pahimmassa tapauksessa purevat. Irrallaan olevat koirat pitäisi kaikki myydä korealaisiin ravintoloihin.

   " Koirat tapetaan lajitovereidensa katsellessa hakkaamalla, sähköllä, polttamalla tai hirttämällä. "

   Ihan yhtä lailla noissa maissa siat ja lehmätkin kärsivät, miksei se kiinnosta ketään?

   Niin, aivan. Lehmät ja siat eivät ole söpöjä eikä niitä mielletä lemmikeiksi, niinpä niiden kiduttaminen ei teitä haittaa. Säälittävät tekopyhät idiootit, niin kauan kuin syötte itse lihaa ei teillä ole mitään oikeutta tuomita korealaisten koiransyöntiä. Koira ei ole mitenkään lehmiä ja sikoja älykkäämpi tai tärkeämpi eläin.

  • Koira on ihan hyvää, mutta tietysti noissa maissa matkustaessani arvostaisin sitä, jos olisi tarjolla myös Onnellisen Koiran Lihaa.

   Kuluttajien valinnat ja ostokäytös ohjaa markkinoita myös siellä.

  • Itse olisin eteläkoreassa mielelläni maistanut koiraa jos vain olisi löytynyt. Mutta aika hyvin piilotettu mielensä pahoittavilta turisteilta.

   Ei koiran syöminen eroa mitenkään sian, naudan tai kanan syömisestäkään. Tekopyhää syödä muuta lihaa mutta vastustaa koiran syömistä. Eläimiä tunteineen ne kaikki ovat. Kidutusta en toki hyväksy mutta tuo että "uskotaan kidutuksen tekevän lihasta maukkaampaa" nyt vain on eläinaktivistien keksimää huuhaata.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   187
   4642
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2278