Protaras, Maistros hotelli, suosittelen!

kristiina12345

Matkustin mieheni kanssa elokuussa 2013, ollaan 24 ja 26v pari. Olimme tosi tyytyväisiä hotelliin, todella hyvä hinta-laatu suhde. Sijaitsee hyvällä, rauhallisella paikalla. Keskustaan n. 2km kävelymatkaa. Myös bussi ja taksit kulkee. Emme välitä baareista, joten meille sijainti oli täydellinen. Protaras todella miellyttävä ja kaunis paikka, pakko tulla uudestaan! Paikalliset todella ystävällisiä (paitsi kaupan kassat.)

Huoneesta löytyy ihan kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet vähän rispaantuneita, mutta emme välittäneet siitä. Kaikki vähän kulunutta eli jos haet luksusta, älä tule tänne. Meille se ei ollut niin tärkeätä. Huone siivottiin joka päivä. Ilmastointi 10€/vrk. Säilytyslokero 10€/vkko. Vessassa kylpyamme. Ilmainen WI-FI alakerrassa. Parvekkeella todella hyvä näköala merelle ja uima-altaalle (jos ottaa merinäköalallisen huoneen, kannattaa ottaa!). Hotellissa 3 kerrosta, asuimme ylimmässä. Uima-allasosasto sopivat kokoinen ja siisti. Kannattaa ottaa omat pyyhkeet rantaa varten. Henkilökunta todella ystävällistä. Hiljainen seutu, ei baareja, ei kovaa musiikkia.

Hotellia vastapäätä bussipysäkit (todella helppoa kulkea bussilla, 1,5€/suunta, päivälippu 5€), kaupat ja kioskit vieressä, lähellä pari ravintolaa. Pari hyvää ranta- ja uintipaikkaa max 5min kävelymatkanpäässä.

Kannattaa ottaa huone ylimmästä 3:sta kerroksesta ja meri/alla näköalalla, sellainen on vähän kallimpi, mutta suosittelen. Sellaisesta näkee auringon nousun ja aurinko paistaa siihen päin koko päivän. Myös kuu ja tähdet näkyvät loistavasti iltaisin. Muut huoneet ovat tielle päin, koko päivän varjossa. Meillä oli huone nro 302 ja se on täydellisellä paikalla hotellin kulmassa, katon rajassa, meri- ja allasnäköalalla.

Aamupala alakerran ravintolassa hyvä ja monipuolinen: munakas, pekoni, makkarat, juustot, leikkeleet, leipä, jogurtit, hedelmät, vihannekset, murot, mehut, kahvi, tee, klo 8-10. Ravintolassa aivan loistava palvelu! Siellä tarjoillaan myös monipuolinen ja maukas lounas ja illallinen, suht halvat hinnat verrattuna keskustaan, 6-12€ annos. Söimme siellä monta kertaa matkamme aikana. (Maistros special salad todella hyvä!). Kaupassa ruoan hinta Suomen tasoa, maito- ja viljatuotteet kalliimpiakin. Vesi halpaa. Adapteri marketissa alle 2€, sellainen tarvitaan.

Kannattaa käytä Aiya Napassa ja pääkaupungissa Nicosiassa. Aiya Napassa huvipuisto ja paljon vesiaktiviteettejä, niihin halvemmat hinnat kuin Protaraksella.

Protaras paikkana aivan loistava. Kukaan ei sua häiritse, kauppiaan ei huutele, eikä vedä kauppaan. Mutta ei mikään biletyspaikka, mene Aiya Napaan, jos sitä haet. Kannattaa käydä snorklaamassa, suihkulähdeshowssa (http://www.magicdancing.szm.com/), ajelemassa katamaraanilla merellä, kamelipuistossa (camel park, pääsee ratsastaa! pääsylippu 3€, ratsastus 9€/15min, kannattaa mennä Finnmatkojen retkelle puistoon, hinta 29€ käynti markkinoilla).

0

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1757
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1567
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1273
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        745
      6. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        739
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        727
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        688
      Aihe