Pienteollisuus PTT ry jäsenyritykset

huhuhuuuhhhh

niin se vaan jämeräkin porskuttaa siellä ja eettisiä sääntöjä ei edes noudateta kun ei edes kaikki myyjät ole PTT:n auktorisoimia taloedustajia... mitähän se kertoo koko yrityksen toiminnasta kun ei edes saada hoidettua pieniä asioita, saatikka sitten taloja pitäisi rakentaa!!

9

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hgkgfgjhffhhhfdgg

      Lammilla on kaikilla ptm tutkinto. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue! Nyt me kaikki osataan myydä ja markkinoida JEE!

    • Paperillako myydään

      Näin surkealla markkinoinnilla suosittelisin vahvasti myös työttömyyskassan jäsenyyttä.

      • Perspektiiviäkin

        Niin, tuo amiedun pientalomyyjäkoulutushan sisältää huikeat 10 pv lähiopetusta. Tutkinto ei vaadi kurssin käymistä. Koulutus on sekä opiskelijalle että hänen työnantajalleen maksutonta, mutta tuo himoittu ptm tutkinto maksaa 58 euroa... Kaikki koulutus on mielestäni positiivista, mutta ei kymmenessä päivässä ja viidelläkympillä tehdä vielä kovin paljoa.

        http://www.amiedu.fi/Default.aspx?tabid=587&id=4174

        Ja se että asiaa mainostestetaan jossain suomi24:saa ja vielä yritetään mustamaalata kilpailijoita niin.... ...säälittävää.

        Amiedu muuten kouluttaa myös Lidln myyjät/päälliköt. Taidanpa vaihtaa k-kaupan kanta-asiakkuuden natsisiwaan. Not.


    • Tottase

      Sama mitä koulutus pitää sisällään, mutta voitaisiin noudattaa edes sääntöjä!
      Eihän kukaan pakota kuulumaan mihinkään toimintaan, jos välttämättä haluaa kuulua, niin eikös tuo ole jo harhaanjohtamista ennen myyntityötä!?!

      • Tutkinnon suorittanu

        Tiedoksesi, että PTT:n jäsenyydellä ja pientalomyyjän ammattitutkinnolla ei ole mitään tekemistä keskenään, eli ovat toisistaan riippumattomia asioita. Käytännössä PTT:n jäsenyritysten myyjät voivat halutessaan hankkia pientalomyyntiin keskittyvän myynnin ammattitutkinnon. Mistään säännöstä tai pakosta ei ole kysymys, joten tarkistappa tietosi esim. PTT:n säännöistä http://www.pientaloteollisuus.fi/fin/ptt/saannot/

        Koulutus sinänsä on hyvä ja toivottava kaikille talomyyjille, mutta sillä ei korvata kokemusta ja ammattitaitoa mitenkään. Käsittääkseni koulun läpikäyneitä edustajia on Suomessa reilut 200. Talomyyjiä lienee 10 kertainen määrä, joten vielä olisi muutaman käytävä koulua. Turhan provokatiiviinen keskustelunavaus ilmeisesti joltain Jämerän kilpailijalta. Tuskin on tämä keskustelunavaaja itse käynyt ko. Tutkintoa, sillä tietääkseni tämän tyylinen "markkinointi" ei kuulu PTM:n koulutusohjelmaan.


    • vai näin!!!

      Voi ziisus! Ihanko luulet, että joku muutaman päivän kurssi tekee pientalomyynnin osaajan. Ja katsokaa nyt sitä sisältöä. Ihan varmaan kurssina ihan jees ja varmaan tarkoituskin on ihan hyvä sekin, mutta...... Luuletko ihan tosissasi, että joku rakennusalan ammattilainen, vaikka nyt esim insinööri, ei osaisi myydä taloa ja ymmärtäisi vielä mitä myy. Ennemminkin olisi todella paljon huolissani, jos joku entinen siwan kassa tai gynekologi alkaisi kauppaamaan pientaloja, kun heillä ei ole mitään ymmärrystä rakentamisesta tai rakenteista tai rakennusalan sopimustekniikasta. Siihen ei paljon muutaman päivän kurssi auta, varsinkin kun sisältö on tuo. Sisältö on varmaan kammiossaan viimeiseti 15 vuotta asuneelle epäsosiaaliselle tutkijalle ihan hyvä, jo pelkästään sen takia, että saa nähdä auringonvalon.

      Ihan jokainen rakennusalan ammattilainen ymmärtää ilman kurssiakin mitä PTT:n ehdot tarkoittavat, ainakin ne jotka osaavat lukea.

      Röyhkeästi väitän, että koko kurssi on lähes pelkkä rahastushomma, aivan kuten moni muukin koulutus Suomessa. Varmaan jokaiselle jää jotain käteen kurssista, siitä ei ole epäselvää, mutta väitän myöskin sitä, että ei kurssi korvaa 4-5 vuoden rakennusalan opintoja tai vastaavaa työkokemusta. Se että 2 päivää kulutetaan projektin hallintaan ja saman verran myyjän sitoutumiseen myyntikonseptiin, niin ihan en kyllä uskoisi että kurssilla voi olla valtavasti uskottavuutta. Ennemminkin olisin varuillani ostavana osapuolena, jos joku muutaman päivän kurssin jälkeen tulisi alan ammattilaisena myymään minulle pientaloa, joka on monelle elämän suurin ostos, niin jo selkäruoto sanoo olemaan varuillaan. NYt ainakin osaan olla, kun olen lukenut kurssin sisällön! Kurssin sisältö linkin takana.
      http://www.amiedu.fi/Default.aspx?tabid=587&id=4174

      • Ei tee kesää

        Juuri. PTM tutkinnossa on kyse lähinnä täydentävästä/kertaavasta koulutuksesta, mikä sinänsä ei myyjää, edes sen alkua tee. BTW kokemuksesta tiedän että Jämerällä homma toimii nykyisellään hienosti... Ja onhan sielä niitä koulutettujakin, mutta tuskin sillä tosiaan asian kanssa on tekemistä


      • Villa painajainen
        Ei tee kesää kirjoitti:

        Juuri. PTM tutkinnossa on kyse lähinnä täydentävästä/kertaavasta koulutuksesta, mikä sinänsä ei myyjää, edes sen alkua tee. BTW kokemuksesta tiedän että Jämerällä homma toimii nykyisellään hienosti... Ja onhan sielä niitä koulutettujakin, mutta tuskin sillä tosiaan asian kanssa on tekemistä

        Ihan sama kun jämerä myy muutaman hassun tönön vuodessa mitkä pystyttää konkurssin tehnyt eestiläinen läskiperse.


      • katkeroa
        Villa painajainen kirjoitti:

        Ihan sama kun jämerä myy muutaman hassun tönön vuodessa mitkä pystyttää konkurssin tehnyt eestiläinen läskiperse.

        Onko Jämerä vienyt keikan alta kun noin katkeraa viestiä välittelet?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe