Lastensuojeluilmoitus pehmoleluista

vaaralliset nallet

Kunnat, valtio ja RAY rahoittavat raskaasti huostabisneksen asiakashankinnaksi ja edunvalvonnaksi muuttuneita huoli puheeksi- ja varhaisen puuttumisen koulutuksia. Tässä tapausesimerkki TAYS:n varhaisesta puuttumisesta ja " lastensuojeluosaamisesta"; ls- ilmoituksen syyksi riittivät pehmolelut!

Äidillä oli karmaiseva synnytys Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.
Hän ei saanut kunnollista kipulääkitystä, synnytystä ei osattu aloittaa ja kaiken lisäksi kakkososaston hoitaja puhui selän takana pahaa hänestä ja otti vieläpä aiheetta yhteyttä lastensuojeluun, idioottimaisten kehäpäätelmiensä vuoksi sekä siksi että halusi työllistää kaverinsa.

Alla koko juttu:

Äiti synnytti jokin aika sitten Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Ja kaikki mitä hän sai kokea hakee karmeudessaan vertaistaan.

Paitsi että hänen kipujaan ei osattu lievittää riittävästi neloskerroksessa, niin ei myöskään varsinaista synnytystä osattu käynnistää ja kun se ei itsestään käynnistynyt niin sitten lopulta päädyttiin sektioon.Leikkaus olikin hirvittävän raskas kokemus äidille ja hän joutui olemaan useita päiviä kakkososastolla toipumassa siitä koettelemuksesta..

Minä ja ystäväni vanhemmat sekä tuttavat tulimme katsomaan häntä ja vauvaa muutaman kerran sairaalaan ja toimme mukanamme kukkia, suklaata sekä pehmoeläimiä piristääksemme vaikeasta keisarinleikkauksesta toipuvaa äitiä.

Näitä pehmoeläimiä oli siis ehkä 2-3 kpl sängyn yläpuolella ikkunalla ja saattoipa joku niistä tipahtaa sängyllekin.

No, saimme tietää että eräs hoitsuista oli ollut ystävääni koskien yhteydessä lastensuojeluun. Kyseessä nuori ja kokematon hoitaja..
Tuo kyseinen kakkososaston hoitaja väitti lastensuojelulle että koska hän näki pehmoleluja sängyllä, niin äiti leikkii niillä ja ystäväni kiltteyden, herkkyyden sekä mukavan ja ystävällisen luonteen/käytöksen hän tulkitsi ja ylidiagnosoi lapsenomaisuudeksi. Hän ei siis koskaan nähnyt äidin leikkivän kyseisillä pehmoleluilla, hän vain oletti niin, koska pehmoleluilla myös leikitään.

Mutta lisäksi niitä tuodaan ihan vain piristämään ihmisen mielialaa ja välittämisen/rakkauden osoituksina ja tietysti niitä myös saadaan voittoina huvipuistoissa tai festareilla onnistuneista suorituksista.

Kiltti ja ystävällinen käytös, millainen ihminen, millainen kyökkipsykologi tulkitsee ja ylidiagnosoi sen lapsenomaisuudeksi? Miksi yleensäkään ylitulkita jotain jos ei tunne vielä ihmistä tarpeeksi hyvin.

Jos ihminen on itse luonteeltaan ilkeä, turhamainen, itsekeskeinen ja tuhottomasti pahaa ja valheita toisista juoruileva, niin hän saattaa olettaa että kaikki muutkin aikuiset ovat sellaisia ja kohdatessaan sitten ensimmäistä kertaa täydellisen vastakohtansa, eli kiltin, viattoman ja herkän ihmisen, niin hämmästyä ja tulkita sen ihmisen aivan väärin, koska itse on aivan eri puusta veistetty. Ja lapsenomaisesta hän teki seuraavan loikan siihen että ystäväni ei osaa hoitaa vauvaa ja on huono äiti.

Eli kakkososaston hoitaja harrasti kehäpäätelmiä joissa ei ole mitään tolkkua tai järkeä. Mutta miksi, mikä oli hänen motiivinsa? Johtuiko se pelkästään epäpätevyydestä vai oliko taustalla sittenkin jotain ihan muuta?

Selvittelin tietysti tämän valheita muista kertovan hoitajan taustoja ja sain selville että hänellä on läheisinä ystävinään mm. Ylöjärven lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä niin lastensuojelun kuin terveyskeskuksenkin perhetyön puolelta ja myös lastenkotien henkilöstöä.
Ottaen huomioon hänen kertomansa naurettavat valheet ja hänen verkostonsa johon kuuluu paljon lapsibisneksen toimijoita, niin näyttää siltä että hän "ruokkii" Ylöjärven lastensuojelua turhilla ja aiheettomilla tapauksilla. Ja jos myöhemmin perhe tajuaa että nyt ei jokin ole kohdallaan ja alkaa puhua lastensuojelun epäpätevyydestä, niin aina lastensuojelu voi vedota siihen että jo sairaalassa hoitaja oli yhteydessä lastensuojeluun.

Kaveripohjalta järjestetään valheilla ja älyttömillä ylidiagnooseilla kavereille töitä, jotta sitten lastensuojelu voi valitella resurssien vähyyttä, jota ei todellisuudessa ole, resursseja on ihan liikaakin. Töitä vaan ei ole tarpeeksi ilman kaverien apua ja silloin jäisivät valtion tuetkin saamatta.Ystäväni sanoi että ikinä hän ei enää halua Tampereen yliopistollisessa sairaalassa synnyttää, koska niin ilkeitä selän takana puhujia ovat hoitsut siellä, hänelle jäi ikuiset traumat.

Ja vielä linkki alkuperäiseen kirjoitukseeni jossa voi allekirjoittaa adressin äitien puolesta: http://www.adressit.com/boikotoi_tampereen_yliopistollista_sairaalaa_ja_...

http://akisaarikoski3553.blogspot.fi/2013/03/aidin-karmea-kokemus-tampereen.html

3

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nukketalon omistaja

      Voi hyvää päivää.
      Muistakaapa piilottaa nyt keräilykohteenne kaikki nalleja ja nukkeja keräilevät vanhemmat tai teidät todetaan huonoiksi vanhemmiksi.

    • jdghdfhrthftyh nrstf
    • Pehmolelu

      Itse olen iso ihminen, jolla ei ole omia lapsia. Noita pehmo-oravia on jonkun verran tullut haalittua nurkkiin ja onhan niillä muutama minuutti välillä kiva leikkiäkin. Pitäisikö mut hakea nyt pyöreään ja pehmoiseen huoneeseen?

      Ympärilläni on muitakin pehmoeläimiin ihastuneita ja niiden kanssa juttelevia ja leikkiviä aikuisia. Että tällaista pientä ja kevyttä hauskaa isossa pahassa maailmassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe