Mihin Tallinnassa 2-vuotiaan kanssa?

TallinnaanVaiEi

Tekisi mieli ottaa pieni breikki arjesta ja lähteä Tallinnaan. Mutta mitä siellä voi tehdä että 2-vuotiaskin viihtyy? Meno olisi alkutalvesta joten eläintarhat ym. pihajutut ei sovi. Mitä te muut olette siellä puuhanneet? Ja mihin hotelliin kantsii lapsen kanssa mennä?

Ennen lapsen tuloa käytiin tosi usein miehen kanssa Tallinnassa minilomilla mutta nyt ei olla kahteen vuoteen menty juuri siitä syystä etten tiedä miten se sujuisi lapsen kanssa.

Auttakaa pliis matkustelevat äipät/iskät!!

12

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turha huoli

      Olemme matkustaneet paljon ensin lasten ja nyt lastenlasten kanssa. Ei tämä ole mitään vinoilua eikä ylemmyyttä kun sanon rehellisesti ettemme koskaan ole miettineet missä lapset ja etenkään kaksivuotiaat viihtyvät. Lapset viihtyvät vanhempiensa kanssa ja ne suurimmat ilon aiheet ovat useimmiten pieniä asioita, joita aikuiset eivät sellaisiksi edes ymmärrä. Miten te kaksivuotiaan kanssa kotona selviydytte jos kysytte täällä matkalla selviytymistä?

    • TallinnaanVaiEi

      No olipa avulias vastaus! Kiitos vaan! Kotyona selvitään kyllä kun on aina kaikenlaista puuhaa, kotitöitä, erilaisia leikkejä, ulkoilua, puistoilua, niitä asioita mitä lasten kanssa yleensä tehdään. Tallinnassa yleensä kierrellään vaatekauppoja, maataan hotellissa, istutaan pitkään ravintoloissa... Harva 2-vuotias viihtyy näissä paikoissa. Sinun lapset ovat sitten olleet todella rauhallisia tai jopa passiivisia jos jaksavat istua tuntitolkulla ravintolan pöydässä tai istua vaunuissa kun äiti sovittelee vaatteita. Itselleni suurin nautinto tulee lapsen ilosta ja mielelläni suon hänelle jotain mukavampaa puuhaa kuin pelkkiä aikuisten juttuja. Toki kaikille jotain tasapuolisesti reissussa.

      Mutta siis edelleen vinkkejä otetaan vastaan mitä Tallinnassa kantsii tehdä lapsen kanssa!

      • Siis?

        Mistähän nyt on kysymys? Siis tarkoitus on istua tuntitolkulla ravintoloissa, maata hotellissa ja sovitella loppuaika vaatteita. Ei siinä sitten paljon aiaa lapselle jää vaikka Tallinnassa on leikkipuistoja muille jakaa, lelumuseota, lasten vimpaimia kauppakeskuksissa, hevosella voi ajaa- ei siihen mitään Puuhamaita tai ihmekeksintöjä tarvita jos mukavan kaupunkikierroksen lomassa istuu keinussa, sitä kai edellinenkin vastaaja tarkoitti.


    • kylpylään

      Menkää kylpylähotelliin! Suosittelen KalevSpa:ta, mutta Tallink Spa:kin on kiva, mutta ensimmäisessä on ehkä paremmat tilat pienille. Me ollaan käyty nyt 3v:n kanssa joka vuosi Tallinnassa ja nimenomaan kylpylähotellissa. Aamu- ja iltauinnit kuuluu päiväohjelmaan ja päivisin on kierrelty kaupunkia. Lentosataman merimuseo kiinnosti 3-vuotiaasta kovasti, mutta voi olla vielä "liikaa" 2v:lle.
      Varsinaisista lasten paikoista meillä ei siis ole kokemusta. Meillä on tapana, että lapsi saa ravintoloissa syötyään katsoa Ipad:lta vai vanhempien puhelimesta videoita. Vanhemmat saavat syödä rauhassa eikä lapsella ole ravintolasta kiire pois. Muistakaa kuulokkeet mukaan ettei naapuripöytien tarvitse kuunnella Muumeja tms.ruokaillessaan.

    • TallinnaanVaiEi

      Kiitos asiallisesta vastauksesta! Noilla kahdella aikaisemmalla vastaajalla taisi olla sisälukutaidossa puutteita kun ymmärsivät kysymyksen niin totaalisen väärin.

      Voitaisiin ehkä testata tuota KalevSpa:ta. Ja hyvä idea tuo videoiden katsominen Ipadilta. Se otetaan ehdottomasti käyttöön!

    • vaikeaa?

      Ihmettelen jos ei itse tuota osannut goolettaa....uusavuttomuus hiipii keskuuteemme koko ajan enemmän ja enemmän...

    • Lapsiperheenisä

      Nyt kyllä täytyy ihan oikeesti ihmetellä ajatusmaailmaasi! Siis mitä teet kaksi vuotiaan lapsen kanssa täällä Suomessa?
      Olemme matkanneet pienten lasten kanssa vaikka missä ja ei meillä ole ollut sen kummempaa ihmettelemistä.
      Tallinnassa on tietty vaikka mitä ja pienellä googletuksella löytyy varmasti. Talvi on tietty rajoittava tekijä, joten varmaan uimassa ja kylpylä juttujahan ne ovat. Lapsi tietysti syökin ravintolassa siinä missä aikuisetkin. Ajelette raitotievaunulla (trammilla) pitkin kaupunkia ja käytte vaikka tv-tornissa katsomassa maisemia, jos ette muuta keksi. Nukketeatteria löytyy ja muuta huvia. Tallinna on kuitenkin kohtalainen kaupunki, että sieltä kyllä löytyy aktiviteetteja.

    • onneksi on

      Jos totta puhutaan niin 2 vuotias ei viihde missään...koti on vielä se paras paikka tuon ikäiselle. 2 vuotias ei 10 vuotiaana edes muista ko matkasta yhtään mitään. MIkä ihmeen vimma on raahata näitä mukuloita joka paikkaan ja monesti pilata muittenkin matkan....kyllä olen monta lentoa kokenut että 6-8 tuntia vauvat huutaa toinen toisen perään koko matkan...siinä on loma kaukana. Onneksi nykyään saa lentoja ja hotelleja joihin ei pienet lapset edes pääse. Niistä tulee vielä suosittuja.

      • 16+9

        Meidän lapsi viihtyi. Lapsillakin on erilaisia persoonia eikä kaikki ole sellaisia että ne kiljuu jos ne jonnekin viedään ;)


      • Just joo

        Onnensa kullakin.


    • kylpylään

      Nyt menee taas asianvierestä, mutta pakko kysyä miksi on niin vaikea uskoa, että toiset lapset viihtyvät reissussa? Ymmärrän myös lapsia ja vanhempia jotka haluavat olla vain kotona.
      Ja sen lennon haluaisin nähdä jonne ei lapsia saa viedä! Tällaisia hotelleja kyllä on ja lennoistakin puhuttu, mutta ymmärtääkseni mikään lentoyhtiö ei ole uskaltanut vielä lapsetonta lentoa toteuttaa. No, bisnekseenhän ei pikkulapsia pääsääntöisesti haluta, joten sinne ne joita lapset reissussa häiritsee.

      Lähtekää kaikki rauhassa ja rennoin mielin Tallinnaan tai minne tahansa muualle. Onko se niin suuri menetys jos lapsi ei matkasta mitään aikuisena muistaisikaan. Meidän lapsi on tehnyt useita reissuja ilman muistikuvia ja monesta on jo muistoja tallessakin vaikka onkin vasta alle 4v.

    • Maxfinland

      Olen muuttanut pysyvästi Tallinnaan asumaan, viettämään eläkepäiviä. Olen juuri kasaamassa Suomalaisille, mm, pienempien palvelutuottajien markkinointia. On lastenhoitoa, workshoppeja jne... Kerron mielelläni niistä lisää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe