Pihlajakosken juo(pp)ttola

Kaiken kokenutko

Pihlajakosken kaupalla meno on kovaa. Lauantaina kauppiatar oli kunnon kumarassa jo alkuiltapäivästä. Haukkui isoon ääneen asiakkaat jotka valitti vääristä pitsoista. Toivotti asiakkaat törkeällä kielenkäytöllä lähtemään livohkaan jos ei palvelu kelpaa. Fiksut asiakkaat löivät sanailun leikiksi.

Juopunut työntekijä saa äkkiä kenkää. Kauanko pitää juoppoa pomoa asiakkaiden ja alaisten sietää?

46

6900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harmoisista kumahtaa

      Asiakashan sen päättää.

    • mökkiläinen

      Tuossa paikassa meno on ollut tuollaista jo vuosia. Ihmettelen kovasti miten edelleen pystytssä ja miten asiakkaat siellä viihtyy.
      Äärimmäisen noloa ja törkeää käytöstä. Harmittavaa sinällänsä että Pihlajakoski on kaunis paikka ja veneilijöiden suosiossa, joskin suosio on ilmeisesti hiipunut vuosin myötä.
      Kauppa/terassi on ainoa "ravintola" ja tämän pitäisi palvella veneilijöitä sekä mökkiläisiä, mutta hommahan on juuri toisinpäin, tuolla käytöksellä häädetään ne vähäisetkin asiakkaat. Toivoisin että nykyiset omistajat ymmärtäisivät hieman mitä touhuavat tai vielä parempi olisi kun saataisiin kokonaan uusi yrittäjä.
      Meno on aivan toinen edellisien yrittäjien aikaan.

    • Peli-manne

      Ehdottaisin tuon vanhan juopporetkupaikan tilalle tyylikästä shamppanjaravintolaa, jossa lempeän tuulen tuivertaessa, iltapäiväauringon kajossa, nuo päivän seikkailuista väsyneet mökkiläiset ja veneilijät voisivat nauttia a'la carte listalta andien vuoriantiloopin sisäfilettä wieniläisen viulumusiikin soidessa taustalla. Näkisin, että paikkaan olisi pikimiten saatava sofistikoituneisuutta karskean ja joskus vallan säälittävänkin juopottelukulttuurin sijaan.

      • Harmoisista kumahtaa

      • tähtijallu

        Nyt puhutaan asiaa!


      • ternimaito

        olisin muotoillut asin noin jos olisin osannut kiitos


    • mökkiläinen

      Eipä ole mikään muuttunut viime kesästä, sama meno jatkunut koko kesän..

    • jutelias

      Kai siellä nyt edes joitain täysi-järkisiä on töissä??! Eihän se muuten pysyisi edes pystyssä jos kerta meno on tuollaista.

    • Mökkeilijä

      On siellä kesätöissä ollut ihan täysi-järkisiäkin, tosin ihmettelen kuinka viihtyvät töissä ja jaksavat noiden yrittäjien kanssa. Toinen omistajista on aina kännissä ja toinen sen näköinen ja oloinen, kuin olisi ikuinen krapula päällä..

      Näkeehän tuon, että ihmiset ovat jo äänestäneet jaloillaan, eipä ole isommin ollut ruuhkaa kuin isompien tapahtumien aikaan, normi-iltoina baari on melko tyhjä vaikka olisi hyväkin bändi esiintymässä. Paikkakunnan nuoriso on loistanut poissaolollaan jo useampana kesänä, asiakaskunta koostuu lähinnä satunnaisista mökkiläisistä ja veneilijöistä.. Syömään tuonne harvempi enää eksyy, ainakaan toista kertaa...

    • saakura

      Juu, sellaisia havaintoja tullut viimeisen muutaman vuoden aikana tehtyä, ettei siellä tule enää poikkeiltua.. Monessa baarissa olen juoppoja nähnyt, mutta tuo on ainoa, jossa ne on tiskin takana...

    • pete20

      On se vaan hienoa ajella veneellä kauniina kesäpäivänä Pihlajakoskelle ja,syödä Pizza huurteisen oluen kanssa.Repikää siitä kateelliset!Terv Make.

    • laineen liplatus 201

      Onkohan tämänkylänkin väki vaan kateellisia yrittäjälle ja eivät tykkää, että turisteja käy!
      Ja jos vielä yrittäjä rikastuu!?

    • mercury200

      Muutama kuukausi vielä niin pääsee "työntämään" pinnassa huurteiselle.

    • ghfj

      Paras baari kuhmoisten ja jämsän alueelta. Jämsässä ei ainakaan ole paikkaa mihkä mennä.

    • Kateeellinen_veneilijäkö

      Laineen liplatukselle tiedoksi: ei todellakaan ole kyse kateudesta. Päällimmäinen tunne on lähinnä sääliä noita kesätyöntekijöitä kohtaan. En soisi heille moista kohtelua.

      Olen tänä kesänä muutaman kerran piipahtanut ko. ravintolassa. Joka ainoa kerta on tuo rouva kauppias ollut muutaman promillen humalassa. Viimeksi 13. kesäkuuta. Tuolloin rouva kauppias oli jo sen verran vahvassa humalassa, että oksenteli pitkin terassia ja lopulta hänet raahattiin takahuoneeseen nukkumaan.

      Tuolloin ei hanaolutta saanut lainkaan, kun oli kuulemma hiilidioksidi loppu, juomakaapeissa ei puolestaan ollut lainkaan valinnanvaraa, joten en siellä pitkään viihtynyt. Lauantaina kävin uudestaan pyörähtämässä, hanaolutta ei edelleenkään saanut, joten tyydyin limonadiin. Tällä kerralla terassilla kohtuu pätkässä olevan tarjoilijan mukana ollut iso, irrallaan avintolassa pyörivä koira kävi paikalle tulleen pienen lapsen kimppuun ja kaatoi hänet maahan, onneksi ei sentään purrut. Tarjoilija totesi vain, ettei kyseinen koira pidä lapsista, lopulta koira sidottiin narulla kiinni, muuten se olisi käynyt toisenkin lapsen kimppuun.. Herää vain kysymys, miksi tuollainen, vaarallinenkin otus on irrallaan ravintolatilassa jossa saattaa käydä lapsia.. Eräs mieshenkilö uhkasi laittaa koiran päiviltä, jolloin hänet heitettiin ravintolasta ulos ja annettiin vieläpä ikuinen porttikielto, ja poliisillakin häntä uhkailtiin henkilökunnan toimesta.

      Saattaa siis olla, etten enää hirveän usein poikkea ko. paikassa.. Harmittaa vietävästi, kun se vielä jokunen vuosi sitten oli lähialueen ehdottomasti paras paikka poiketa venereissuilla, ei tunnu olevan enää.. Toivon vain, että yrittäjä vaihtuisi, kun nykyisiltä tuntuu menneen mielenkiinto kokonaan.. Ihmettelen vain, ettei alkoholiluvat ole vielä menneet, ei ole tainnut tarjåkastajat hetkeen eksyä sille suunnalle..

      • Veneilijä2

        Kyllä itsekkin antaisin porttikiellon jos asiakas uhkaa tulla aseen kanssa kaupalle ja ampumaan koiran.. Elävä otus koirakin on...


    • uskomatonta

      Käsittämätöntä touhua että siellä on vielä anniskeluluvat.
      Sen muutaman hassun kerran kun siellä olen itse poikennut on henkilökunta ollut aivan juovuksissa.
      Keväällä kun siellä poikkesin oli siellä silloinkin joku iso musta koira vapaana, liekö ollut tämä sama koira.
      Anniskeluravintola, missä ihmiset ovat enemmän ja vähemmän humalassa, ei todellakaan ole koiran paikka.

    • pete20

      Mukava siellä on poiketa,mutta kyllä henkilökunnan pitäisi työpaikalla olla selvin päin.(Alle 0,5 promillea).On se koira siellä joskus nähty,mutta ei ainakaan meidän perheelle ole mitään tehnyt.Jotkut asiakkaat näyttävät tosin käyttäytyvän huonommin kuin koirat!

    • Hexa74

      Varmasti jotkut asiakkaatkin käyttäytyvät huonosti mutta iso koira mikä käy pienen lapsen kimppuun aiheuttaa hengenvaarallisen tilanteen. Huh huh sanon minä!
      Eikö tuohon toimintaan ja touhuun voisi joku virkataho puuttua? Eikös anniskeluluvatkin voi menettää jos henkilökunta on humalassa?

    • Erb1

      Hei ei tarvitse tulla.me olemme teitä varten! Terv."juoppo pizzan vääntäjä"

    • Terdellä

      Tulimme kaveriporukan kanssa viettämään iltaa ja kuuntelemaan muskaa. Settihän oli alkanut jo klo23 ja paikalle saavuimme klo. 23.45. Hyväuskoisina maksoimme sisäänpääsymaksun, kun meille luvattiin vielä toinen setti. Noh saimmehan me kuunnella 3biisiä ja soitanta loppui siihen. Valitimme maksamistamme lipuista ja meille luvattiin rahat takaisin jos musiikki ei jatku puoli 2 asti. Nyt klo on 0.26 ja muska lopetti jo n. Kymmenen minuuttia sitten... Tässä istutaan nyt ja odotellaan rahoja takaisin, varmasti vähäisin tuloksin... Huoh, alkaa riittämään tää vuodesta toiseen sekoilu tässä puljussa.

      • Asiakas12

        Ei kannata jättää tulemista liian myöhään... Ja monessa baarissa joudut maksamaan sisäänpääsyn loppuun asti.. Harvoin pihlajakoskel joutuu, pääsee kuunteleen bändiä ilmaiseks..


      • mengel

        Istut baarissa etkä keksi mitään muuta viriketoimintaa, kuin tulla suomi24 foorumille vittuilemaan ?


    • musiikinystävä

      onko pihlajakoskella vielä karaokea ja jos on onko ollut laulajia ?

    • mullemaistuumyös

      no näkyy kaikille oikein hyvin maistuvan.myös sinulle !

    • Onhan näitä narisijoita taas liikkeellä...KUKAAN ei kaipaa teitä sinne jos ei kelpaa!!!
      Meitä nyt on kesässä tuhansia jotka viihtyvät ja ovat tyytyväisiä että on edes ko paikka! :)
      Meilläkin on ollut mökki 300metrin päässä siitä laiturista ja hyvin viihdytää PLUS et saa juomien lisäks HYVÄÄ pitsaa ja muutakin suuhunpantavaa!

    • Mistä tätä narinari-kansaa oikein sikiää? ;)

      • Mustassalo

        Älä muuta sano...jostain suostahan niitä pulppuaa ja määrä vaan pysyy vakiona, koskaan ei ole hyvä, tehdään mitä tahansa.... ja sitten kun on hyvä, ollaan kateellisia ja paskanjauhanta jatkuu! Tuollainen kyläkauppa ja sen yhteydessä olevaa ravintolaa saa vastaavaa hakea muualta maasta! Aivan erinomainen paikka! Paikka pitää mökkiyhteisön elossa omalta osaltaan, lisää samanlaisia paikkoja eikä mitään helvetin cittari-prismaostoshelvettejä enää! :)


    • Sylvijasimo

      Kävin perinteisesti pizzalla mökille mennessä ja kuulin että omistaja on vaihtunut. Nyt oli jo nähtävissä että homma sujui aivan uudella tyylillä. Menen sinne toistekkin :)

    • Muumin80

      Nyt omistajan vaihduttua huomaa eron entiseen jo ihan heti.
      Toivottavasti uusi omistaja saa maineen palautettua ja homman toimimaan.
      Kaikki tsemppi siis uudelle yrittäjälle :)

      • Pettynyt_asiakas

        Onkohan omistaja todellakin vaihtunut? Ainakin tuttu rouvahenkilö pyöri baarissa tiskin takana perjantaina. Ravintolan "uusi tyyli" ei ainakaan minua vakuutanut. Sain jääkaappikylmän hamburilaisen.


      • Tsemppiä

        Toivotaan, että homma alkaa nyt pelittää. Mielellämme kävisimme paikassa usein syömässä, jos voisimme olla varmoja ruuan tasosta. Viime vuosina ruoka ei ole ollut ihan odotusten mukaista.


      • Muutosta_on_kaivattu
        Pettynyt_asiakas kirjoitti:

        Onkohan omistaja todellakin vaihtunut? Ainakin tuttu rouvahenkilö pyöri baarissa tiskin takana perjantaina. Ravintolan "uusi tyyli" ei ainakaan minua vakuutanut. Sain jääkaappikylmän hamburilaisen.

        Kylmään ruokaan saattoi syynä olla ralliryysis.


      • Mustassalo

        Varmasti saa homman raiteilleen, vaikkakin onkin kova työ edessä...mutta, sitä se yrittäminen täällä suomessa on :)


    • Jaaettänäin

      Pettyneelle asiakkaalle, ketä tuttua rouvaa tarkoitat ? Olin perjantaina siellä, ja olin kovin yllättynyt hyvästä palvelusta. En kyllä nähnyt aikaisempien kesien tarjoilijota siellä. Hlökunta oli selvinpäin,ja homma toimi mielestäni hyvin. Mitä burgeriin tulee, se oli todella maistuva,haalea,ei jääkaappikylmä, mutta näähän on sit vaan makuasioita...tapasin ohimennen uuden omistajan. Palautetta vaan wonkamiehen face-sivuille. Uskon,että ensi kesänä homma toimii paremmin,uusi omistaja ainakin antoi kuvan,et suuria muutoksia on tulossa. Ensi kesää odotellessa :)

    • Mustassalo

      Nyt on omistajavaihdos tapahtunut 6/2015! Uusi omistaja on erittäin särmä kaveri, uudistuksia on alkanut heti tapahtua ja lisää tulossa, ruokalista on mennyt uusiksi, henkilökunta on särmää ja nollatoleranssi meiningillä :) Tulkaa kaikki käymään, suosittelen kauppa -ja ruokailija asiakkaana :) Nesteralli antoi hyvän alkupotkun uudelle organisaatiolle, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin!

      • Tullaan

        Vaude, hieno juttu. Varmasti jatkossa poikkeamme ravintolaan venereissullamme. Viime vuosina on ajettu paikan ohi jostain syystä ...


    • tyytyväinen_asiakas

      Kyllä, nyt on paikan meno todellakin muuttunut, uusi omistaja pisti ensitöikseen juopoimmat työntekijät ulos. Nykyään henkilökunta käyttäytyy todella siististi, ruokaa saa klo. 23 asti joka päivä. Ruoka on hyvää ja valinnanvaraakin on enemmän. Enää ei ole pelkoa, että kokki sammuu pitsapöydälle ja pitsat palaa uuniin, kuten ennen valitettavasti saattoi tapahtua ja tapahtuikin. Myöskin ruoan laatu oli ihan arpapeliä, riippui pitkälti tämän omistajarouvan/kokin promillemäärästä.

      Uudistuksia tulee joka nyt päivä, nyt tuli jopa uusi karaokelaite, jossa biisilista huomattavsti pidempi, pitsauuni meni ensimmäisenä vaihtoon, nyt pitsat saa huomattavasti nopeammin ja ovat paremmin paistuneita. Ensi kesäksi tulee vielä suuria mullistuksia, mutta niistä lisää tuonnempana..

      Käykää kaikki rohkeasti tutustumassa uudistuneeseen ravintola Wonkamieheen (ei siis enää Vonkamies) ja tervehtimään uutta yrittäjää..

      • Veneilijä12

        Tänään ollaan odotettu jo 3 tuntia pitsaa hyvä uus pitsauuni. Pöydät täynnä eikä kukaan siisti.


      • Venosmies

        Siellä on vanha henkilökunta pantu keittiöön pois silmistä. Tänään kesti pitsan paistaminen puolitoista tuntia. Ei se pahemmin haitannut. Mukavahan siellä oli istua. Tilattiin vaan lisää bissee. Pihlajakoski on tällä ilmalla Päijänteen paras paikka.


      • ThePa

        Korpilahden Satamakapteeni toimii myös. Ja siitä sitten Säykkiin Luotsiveneeseen :)
        Kärkisten Lapsenvahti kannattaa kiertää, kunnes siellä on tolkun touhut.


      • nalkainen

        Loppukesästä käytiin Korpilahden Satamakapteenissa.
        Kaikki kassassa/tarjoilussa ym. meni päin p-tä.
        Tilattu pitsa oli niin mauton, että täysin luokaton. Kaikki pöytäseurueesta ottivat "mukaan" puolet pitsoistaan.
        Ja olivat hintavimmat pitsat, mitä on pikkukuppiloissa syöty


    • JKL-82

      Tänä kesänä näyttäis Vonkamiehessä olevan tupa täynnä melkein joka päivä, lieneekö jossain onnistuneet.

    • aivanehdottomasti

      Suomen paras

    • Pitsaa_juopoilta

      Vieläkö juopot pyörittää sitä paikkaa?

    • naminamna

      Tällä hetkellä on PIHLAJAKOSKEN RAVINTOLA paras pizzapaikka . Ystävällinen henkilökunta.
      Käykääpä ensin tutustumassa paikkaan ennen kuin alatte arvostelemaan toisten kirjoituksien perään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe