siskopuolen kanssa seksiä

kikissä: kiinnostunut

Joo elikkäs mulla on perjaatteessa siskopuoli mutta ei mitenkään kumminkaan sukua. Oon himoinnu sitä jo kauan ja todennäkösesti se mua. Sen ilmeet on kuin lumotut katsoessaan mua. Ollaan usein lähekkäin ja haluaisin tehdä aloitteet mutta en vielä tiedä miten. Ollaan oltu todella läheisiä jo pitkään. Kuitenkaan joss teen aloitteen en halua että hän alkaa syrjimään mua koska luulee mun haluuvan sitä kokoajan. Eli tällee. Kommentteja. Trollit painuu vttuun. Sori virheet kirjotettu kännyl

10

3782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedän;)

      Hyväile sun "siskoa" hellästi kun olette kahdestaan ja katso kuinka hän reagoi. Jos ei vastustele voit jatkaa ja siitä se lähtee--> mutta jos hän ei halua, varo ettet mee liian pitkälle!

    • why not ?

      Jos se ei ole sulle sukua nii mikäs siinä. Voihan serkunkin kanssa mennä naimisiin..

    • ghfjtyg

      Tommoiset seurustelut voi sotkea perheen roolirakenteen aika pahasti. Lisäksi jos asutte samassa talossa niin myös asutte yhdessä, ja niin läheinen suhde ei välttämättä sovi kovin nuorelle parille.

      Ymmärsin, toi ei ollu kysymykses.
      Tee alote niinkun muillekin tytöille. Etsi paikka jossa ei ole muita paikalla ja sano että tykkäät siitä.

      • ...nolikset

        lyö siltäbtajut ja raiskaa se


    • lifemocker

      eipä paljoo kannata alkaa hajottamaan koko perhettä tolla kikkailulla

      • ...nolikset

        kyllä se on yhden perheen arvoista


    • Simo Pekkam

      Itse olin 17 vuotias kun korkkasin siskopuoleni, joka oli 21vuotias. Se tapahtui Nokialla. Oli kuumaakin kuumempi kevät. Vaikka asuimmekin samassa osoitteessa, ei se estänyt meitä. Nuoruus oli hyvää aikaa juuri tästä syystä.
      Se mitä kokeilen kai sanoa on, että anna mennä vaan. Hyvältä se tuntuu. Ja mikäli sisarpuolesi on jo vinkannut asian suuntaan, voit käyttää vaikka hieman rajumpiakin otteita. Kunnolla kiinni vaan. Siitä ne tykkää. Ja on aina tykänneet.

      • nolikset!!!

        sitä vartenhan naiset on


    • Anonyymi

      Olin kuusitoista sisko Milla kahdeksantoista, Milla muutti takaisin maalle kun oli ollut pari vuotte maalikylässä, sopeutuminen "metsään" niin kuin hän sanoi oli takkuista.
      Sain houkuteltua sedän mökille laskettiin veneellä melkein kymmenen kilometriä pienen lampialueen viereen. Kun päästiin perille, katselin paikkoja, löysin varastosta sedän kätkön kolme pulloa kirkasta, katsoin taivaalle ja kiitin setä on poissa.
      Milla laittoi purkki ruokaa ,näytin pullon, Milla hyppäsi heti kimppuun olet alaikäinen mulle se pullo. Kaaduin sängylle sisko oli päällä tunsin rinnat kivasti minua vasten molemmilla oli shortsit tunsin paljaan ihon, sanoin siskolle saat tämän minä pidän ne kaksi. Milla sanoi ok pannaan puoliksi.
      Syötiin ja olin saunalla kannoin vettä ja puita, sisko tuli jo pikku humalassa istumaan viereen, kysyi onkohan kylmää vettä? sanoin lämmintä.
      Milla sanoi sanot vaan, kun tulin saunasta kaadoin sankollisen vettä päälle kiljaisi saatanan pässi, kysyin oliko kylmää nauroi ei ollut. Katsoin siskon rintoja pyöret pallot ja nääni kovina. Sisko katoi loput vedet munille, vesi imaisi housuihin sisko näki pitkänä olevan kalun nauroi eiköhän tuo pienene kylmässä vedessä.
      Sauna alkoi olla lämmin sisko sanoi ei tapella mennään uimaan, tuli ulos alasti, riisuin housut ja juoksin perään, uitiin jonkin aikaa, sisko hyppäsi syliin tunsin kalun haaroissa sisko nauroi ei se vesi auttanutlaskeutu alas piti kalua haroissa katsoi silmiin mennään saunaan käveli edellä se ei auttanut yhtään. Istuttiin lauteilla ja otettiin väkevää pullosta. Sisko sanoi katso nyt onko nätit ja työnsi rintakehää nauroi ime maistelin sievästi kuiskas ime kunnolla ja tarttui kaluun kuiskas nyt naidaan ja paljon alkoi imemään nauroi on kylmä siirtyi lauteen reunalle levitti jalat nyt nait en ole saanut kyrpää viikkoihin nain vauhdilla sisko halasi sulla on iso kyrpä pane niin että tuntuu sisko oli tiukka imin nännejä sisko nojasi taakkse huokaili ime ime ne on sitä varten, pidin pakaroista ja vetelin sisään sisko huokaili sinun kyrpä tekee tosi hyvää ja kiljui iskin pohjaan ja laukesin sisko suuteli voimakkaana halasi ja kuiskas täällä naidaan aina meillä on kolme päivää aikaa saat panna hulluna. noustiin ja pestiin vedessä, otettiin lämmöt ja viruteltiin saunassa.
      Illalla mökki oli jo liiankin kuuma sisko kulki paita ja pikkuhousut jalassa makoiltiin ja kuunneltiin radioa. Sisko piirteli sormella rintaa ja kosketteli nännejäni kuisakas nauraen joko ja sormet kulki pitkin kalua halasi ja sanoi haluttaa ja alkoi poista housuja laski minun housut veti päälleen sanoi pane taas rajusti panin ja panin sanoi että minulla maailman paras kyrpä täyttää ihanasti panin kädet pakaroiden alle ja pidin tiukasti alkoi taas kiljumaan ja sai orgasmin pidin pohjassa ja laukesin usean kerran.
      Milla halasi ihanaa olla sun kanssa en ole huora jos haluan hurjana ja mitenpäin vaan, käytiin pesulla saunassa, kun tultiin katsoin pyllyä pillu vilkkui haarojen välissä.
      Yöllä heräsin kohentelin lämmitystä sain vielä palamaan ja puita uuniin. Katsoin siskoa kuin pornolehdestä, pienet kiharat menin jalkojen väliin levitin sievästi ja maistoin, lantio nousi ja kuului kuiskasus ihanaa nuolin pitkään välillä kuului pieni ääni ja säpsähdys oli varmaan hellä jatkoin niin että sisko tulvi suuhun.
      Aamulla istuttiin ja mietittiin lähdetäänkö kalaan, näin kaukaa sedän kaverin ongella, näytin siskolle sillä on sitten iso se ei sopis sinuun, sisko kuiskas saanko kokeilla ja nauroi. Nousin ylös laitoin kengät sanoin Elijas tulee käymään sanon että keität kahvit, ole sitten nukkumassa kun tulee.
      Siskon kertoma tulee myöhemmin jos joku haluaa

      • Anonyymi

        Mitä enemmän lukee, sitä vähemmän uskoo


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe