paulen family vai pearl house kennel

jompikumpi..

Onko kenelläkään kokemusta jommasta kummasta kennelistä? Olen mahdollisesti valitsemassa koiran toisesta näistä.

29

992

  Vastaukset

  • Pearl Houselta on mielestäni enemmän koiria Suomessa. Paulen Family on tuntemattomampi. Katso sukuja ja kysele kasvatustavoteista. Pienin sukusiitos prosentti ja terveys ratkaiskoon. Itse en niinkää katso kenneliä vaan aina vanhempien terveystuloksia sekä mitä suvussa on juurikin. Koiriin panostava kasvattaja on aina kultaakin arvokkaampi löytö!

  • Kiitos vastauksesta!

   • Hei. Minulla on kaksi koiraa paulen familyltä ja ei ole kasvattajasta tai kennelistä muuta kun hyvää sanottavaa. Kasvattaja tosi mukava nainen jelena jonka tuki säilyy koko koiran elin iän varmasti. Toisen koiran kanssa käydään myös näyttelyssä ja pärjätty on hyvin. Suosittelen ehdottomasti.


  • Ostin kaks koiraa pearl housesta, silloinen koirien välittäjä pani pillit pussiin vaikka vannotti joka kesä kiertävänsä katsomassa myymiään pentuja. Koirat olivat todella huonoissa olosuihteissa suomen välittäjällä ja ovat reilun kahden vuoden iässäkin vielä todella arkoja ja vihaisia uusille ihmisille. Koirien passissa lukee isä ja emä mutta heidän sukukirjoissa ei ole merkintöjä näistä pennuista. Koitin kysellä suorana sähköpostina asiasta pearl house kennelin omistajalta mutta tämä ei tunnu englantia ymmärtävän.

  • Miksi syyttää välittäjää, joka ei voi olla missään vastuussa, oma on valintanne ei ole pakko ostaa, Kasvattaja on aina ja pitäisi olla ainoana vastuussa paitsi Jelena Paulman (juutalainen) sairaseläkkeellä, idiootti moraaliton narsisti vailla empatiaa joka vaan takoo rahaa ja myy sairaita koiria kuin kaunita hopealautasia ja tehtailee. jotkut myy paperittomina, joidenkin pentujen vanhemmat eivät ole biologisia vanhempia. Pearl Housen koirat ovat pääosin terveitä. nämä kaksi kasvattajaa ovat enemmän ja vähemmän ystäviä tai vihollisia keskenään. Siis vastaus on ehdottomasti Pearl House eikä Paulen Family !!!

   • Kirjoitit rasistesisti, ettäJelena PAULMAN on juutalainen.mitä merkitystä sillä on pentujen kannalta.


  • Breedaus itsessään on kauhea synti, kaikki ne ovat tehtailijoita enemmän tai vähemmän, jalostietokanta kertoo yhtä paljon kun pökäle pöntössä, kaikki kasvattajt myyvät paperittomia ja rekisteröivät kullekkin pennule mitkä tahansa vanhemmat ( (ei siis todelliset biologiset) seuraavan koirani on rescue koira joka hylätty ja kaipaa rakkautta !!!!!!!

   • Nyt puhut kyllä täysin lööperiä. Suurin osakasvattajista ova rehellisiä ja vastuunsa tuntevia ihmisiä. Sitten on nämä mätämunat, jotka pilaavat näillä palstoilla, tietämättä ja tuntematta mitään kasvattajan arvoista, kunnollisen kasvattajan maineen haluavan
    Tästä ei ole kauan kun minun kasvattajanimeni yritettiin tahrata, Minelan, mutta yksikään kasvattini omistaja ei mennyt peliin mukaan.
    Mielestäni kasvatustyö olisi oltava avoimempaa, jotta ostaja tietäisi todella minkälaisesta kennelistä, kasvattajalta, ovat pentuaan hankkimassa.


   • Sisäsiittoisuuta eli sukurutsausta ainakin löytyy...ei ihme että taudit ja sairaudet tulee monenkertaisena !


  • En hauku pearl house kenneliä, välittäjiin vain petyin. Koirani ovat täysin terveitä ja muutenkin loistavia vaikka vieraille arkoja ovatkin.

   • Jos sä haukut välittäjiä, olet sairas juntt idiootti, senkun menet itse viroon sitten vaan katselemaan ja suoraan keskustelemaan kasvattajan kanssa venäjäksi....
    Itse ostin välittäjän kautta ja kiitän häntä kaikesta avusta....sen sijaan jos koira on viallinen, ei se todellakaan ole välittäjän vika vaan kasvattajan...


  • Paulen familyn ämmä on sairas paskiainen, vitun sairas moraaliton paska juutalainen saatana joka myy sairaita koiria salaa kun jotain viallista kirpputori paskaa !!!!!

   • Voi olla , että sinä olet vastuunsa tunteava kasvattaja, mutta silloin sinun pitäisi olla aidosti hyvän ystävän tuntema ihminen.
    En ole koskaan kuulutkaan noista kenneleistä.
    Pidän itseäni asioita hyvin seuraavana ja tunnollisena kasvattajana, tämän voi tarkistaa kennelliiton net-sivuilta esim. minelan balsami kk-mäyräkoira,
    On todella halpamaista tuoda kenenkään uskoa esiin näissä koirakeskusteluissa.


  • Nyt hän on myymässä Johanna Tukiaiselle TAAS pentua :/

   • Ei ole enää, perui kaupat.


  • Kyllä nyt näyttää keittävän joillakin yli oikein pahasti. Mielestäni eläinten tosiystävä pelastaa ensin hylättyjä eläimiä ja vasta sitten ostelee pentutehtaan pentuja. Pentutehtaita on niin kauan kuin on markkinoita!

  • Minulla itselläni on koira paulen familyltä. Myös useat tuttuni ovat ottaneet täältä koiran eikä ikinä ole ollut mitään ongelmaa. Mekin käyty näyttelyssä. Miten voitte perustella väitteenne jelenasta?. Minulle ainakin ollut aina mukava ja huolehtinut aina että pennun paperit ja terveys yms ovat kunnossa kun tulee suomeen tätä ei edes joka kasvattaja virosta huolehdi! Lisäksi mukaan saa todella kattavan pentupaketin ja hoito ohjeet aina.

  • Kummatkin nämä kasvattajat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään joten ihan sama kummalta ottaa. Jos halvan pennun perässä on niin venäjätä saa edullisemmin.

  • Yhtään Paulen Familyn koiraa ei ole Suomessa "menestyksekkäästi näyttelytetty", kuten täällä jotkut tuntuvat kertovan. Jokainen voi itse asian todeta Koiranetin jalostustietojärjestelmästä. Juuri Paulen Familyltä tuli Suomeen 500g painanut pentu, joka yllättäen kuoli alustavan diagnoosin mukaan myös vesipäisenä. Että tukekaa vaan näitä "kasvattajia". Suomestakin saisi samassa hintaluokassa tunnetuista suvuista ja kasvattajilta pentuja.

  • Kyllä meillä on ihan hyvin mennyt kaikki kun olen paulen familyltä ottanut koiran. Ei ongelmia. Suosittelen.

  • Meillä on suomalaisesta suvikasteen kennelistä otettu koira joka sairastelee jatkuvasti. Koiralla mm epilepsia. Toinen koiramme on Paulen familyltä ja tämä koira on ollut aina täysin terve.
   Turha yleistää.

  • Itse ostin Pearl Housen kennelistä Suomen välittäjältä, hyvässä kunnossa on, hampaissa vaan liikakasvua :) Toki haukkuu kaikille ohikulkijoille, mutta siitä ei kasvattajaa voi syyttää. Yrittäny kouluttaa ettei hauku, kyllä se on jo vähentynyt, vanhemmat ovat siis Pearl House Zippy Boy(Rambo) ja Pearl House Beati Possindentes(Ella) kauniin pennun saivat :3

   • Nuoli ottaan jokaaselle.. oli ramboa tai ellaa.. nii nuoli ottaan pystyyn.. vittu että vihaan kääpiökoiria chihuahua kääkkää bostoni terrietä ja eniten Chihuahuata. Kaikille nuoliottaan ku näköö tai pitbullille (nii sanotusti leikki kaveriksi yhteen huoneeseen vartioimatta..)


  • Minulla on Paule familysta ostettu upea uros. Elena on harvinaisen rehellinen, auttavainen, ja luotettava kasvattaja, sekä hyvä ihminen. Uros on harvinaisen laadukas- ja terve. Hyvillä polvilla. Hienolla sukupuulla. Kaikki, jotka puhuvat hänestä p...skaa, ovat joko kilpailijoita tai muuten vain kateellista porukkaa, ja sitähän tämä ala on täynnään! Kapuloita rattaisiin pistetään hyvi usein. Eikö näillä ihmisillä ole muuta tärkeämpää tekemistä, kun pitää puuttua toisten asioihin? Elenalla on todella hyvärakenteisia pentuja, hyvät päät, hyvä väritys. Hyvät ja rauhalliset luonteet. Suosittelen Elenaa.

  • En ole kuullutkaan näistä kenneleistä, mutta olen sen sijaan nähnyt tuotettuja chihuoita, jotka ovat Virosta tai venäjältä.

   Eiköhän meidän suomalaistenkin olisi aika jo hieman sivistyä ja oppia käyttäytymään hieman ystävällisisemmin kanssa ihmisiin.
   Minulla käy kodinhoitaja 3 kertaa päivässä, henkilökohtainen avustaja 6 kertaa viikossa 6 th ja kaikki heistä ovat todella ihastuneet häneen.

  • Missä hinnoissa pyörii paulens familyn chihut? Huomasin koiratorilla pari ilmoitusta ja pennut maksavat 400e "On sale smooth-haired girl of standard size. Color - chocolate with a tan, age 2 months. Europass, an inoculation by age, a chip, a contract of sale. Delivery of helsinki lansisatama."

   • Mulla on Pearl House kasvatti, joka haettiin joltain sukulaismieheltä pääkaupunkiseudulta. Koira oli jo n. 1v. Koira oli kokoajan sängyn alla ja saatiin kiinni vasta lenkille houkuttelemalla. Säälistä sitten otin koiran. Meni melkein vuosi että koira antoi käsitellä. Pelkäsi käsiä ja jalkoja eikö tullut lähelle. Eläinlääkäri löysi muiden tutkimusten ohella viitteitä vanhoista murtumista kyljissä ja takapäässä. Sydänvika todettin viime vuonna, toki on yleinen tonikäisillä chihuilla. Nykyään on 8v ja mun pieni mussukka ja luottaa läheisiin ihmisiin. Vieraat haukkuu ja varoo heitä. Vaikka tästä koirasta tulikin aarre, en enää ikinä ottaisi koiraa noin epämääräisistä oloista.


  • Haluan taas korostaa, että tutkittuja, terveitä pentuja myyvät muutkin kuin kennelit. Omani Chihun ostin kasvsvattajalta, jolle ne olivat varmasti ensimmäiset ja viimeiset. Oli hyvin hoidettu, reipas pentu, joka sai erittäin hyvät lähtöeväät elämälleen.
   Kasvatin 29vvuotta kk-mäyräkoia, joita ei voita mikään, mutta chihu on myös odotettua ihanampi. En luopoisi siitä milloinkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   218
   6712
  2. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   129
   3761
  3. Koronavirustartuntojen määrä pomppasi - 41 uutta tartuntaa. Toinen aalto on nyt kiistämätön fakta

   Suomessa on todettu vuorokauden aikana 41 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tartuntoja on nyt yhteensä 7 683. https
   Maailman menoa
   103
   3501
  4. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   337
   3102
  5. Niko Ranta-ahon kieroutunut moraalikäsitys

   Aivan älytöntä settiä Ilta-Sanomien haastattelussa. Ranta-aholta puuttuu näköjään minkäänlainen inhimillisyys ja ymmärrys omasta vastuusta. "Se on sa
   65
   2104