Nazar Pegasos World kesä2013

Syyslomalle2013

Viime hetken kokemuksia tältä kesältä?
Onko hotelli koko ajan yhtä täynnä?
Onko rauhallisempia paikkoja allasalueilla missään?
Millainen tämän vuoden tilanne allinclusivessa?

18

671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saatanpa kirjoittaa tilanteesta, mutta vasta 14.9. alkaen. Silloin viikko siellä. Mitä tarkoitat allinclusive-tilanteella?

    • 11+20

      Millainen on juomapuoli siellä? Kuuluuko all inclusiveen esim. rommia?

    • Mitä olen lukenut ja kuullut tuttavilta, paikalliset juomat kuuluvat hintaan. Olut tarjotaan 12 cl muovimukeista, joten sitä "joutuu" ottamaan tuplat, että pääsisi "vauhtiin".

      • Pegasosissa -11 -12

        Kyllä se olut tulee tuopeissa, arviolta 0,4l. Viini viinilaseissa ja vodkacolat yms paikalliset 2-3dl laseissa. Kyllä esim rommicolaa tai mitä nyt tykkääkään saa ilmaiseksi, tosin paikallista, but who cares! Mixit ynnä muut semmoset cocktailhöskät maksaa erikseen.


    • Olet siis ollut siellä v. 2011 ja 12? Olen kuullut, että aiemmin nuo tuopit olivat normaaleja. TripAdvisorissa porukka kertoo (samoin tänä kesänä käynyt tuttuni), että mukien koko on pudonnut 12 cl:aan. Millaisena koit muuten paikan? Ruuhkaista (syöhän siellä pahimmoillaan 3000 ihmistä)?

      Huoneiden tasosta on kerrottu, että ovat enemmänkin 3 tähden luokkaa. Hotelli itse kertoo olevansa 4 tähden hotelli ja Nazar pitää viiden tähden hotellina.

      • Pegasosissa 11 ja 12

        Siisti paikka, paljon altaita. Ihan ok iltaesitykset. Beachvolleyta ja waterpoloa sopivan tiheään ynnä muut aktiviteettitiimin kujeet. Ruoka ihan hyvää, viikossa tulee kyllä kyllästyttyä. Ruokatarjonta tosin huononi vuodesta -11 vuoteen -12 . Vinkkinä sanon että kannattaa mennä syömään tunti myöhemmin ruokailun alkamisesta, silloin pahin ryysis ohi. Lisäksi halutut ruokalajit ovat yleensä loppu/niihin järjetön jono, joten kannattaa tehdä kuten venäläiset, yksi menee hakemaan ja ottaa koko pöytäseurueelle esim. kanaa/paistettua kananmunaa. Henkilökunta kielitaitoista ja todella mukavaa väkeä. Suurin osa lomailijoista venäläisiä, jotka ovat kielitaidottomia ja osa heistä hieman töykeitä, mutta muuten ihan ok kavereita. Rantaruolit pitää varata heti aamu 7, jotta saa paikat. Hyvää lomaa teille!


    • 18+18

      Lähden myös 14pvä. Heh, täytyy sitten ottaa tarjottimillinen kerralla, jos noin pieniä olutmukillisia tarjoavat tai oma tuoppi ;) Deluxe sviitti tuli otettua, toivottavasti huoneet ovat ok. Kaipa toki vuosien kulussa niihinkin jo asumisen merkkejä tullut.

    • Syyslomalle 2013

      Kerropa sitten lomasi jälkeen 18 18 millainen huone oli.

      Tuosta AI-systeemistä halusin tietää juuri tuon ruuhkaisuuden. Mutta Pegasosissa 11 ja 12 kertoikin siitä hyvin. Menemme siis syömään vähän myöhemmin.
      Onko siellä lounasaikaan käytössä muita ravintoloita kuin tuo yksi?

      Kerro eemeli_10 kokemuksiasi reissun jälkeen. Me kun olemme menossa vasta vk 43.

    • Eilen Nazar nosti Pegasos Worldin hintoja tuntuvasti. Ilmeisesti Egyptin peruutuksista osa osuu sinnekin.

      Venäläisistä on valitettu TripAdvisorissakin. Meillä on Comfort-paketti, joten saatan kirjoittaa paikan päältäkin, kun huoneeseen kuuluu nettiyhteys. Rantatuoli ei ole ongelma, kun sekin kuuluu pakettiimme. Altaasta en tiedä. Huoneista osa on remontoitu, mutta kuvien perusteellakin voi päätellä, että ovat peruskalustettuja. Ei mitään ihmeellistä tasoa. Kun ei odota liikoja, niin ei pety.

    • syksy 2012

      Viime syksynä kävimme viikon lomalla. Tosiaan nämä "perhesviitit" ovat kyllä kaukana suomalaisen käsityksestä sanalle "sviitti"... :D Toisin sanoen täysin normaaleja huoneita ilman erikoisuusksia, ainoaaa "luksusta" on et huoneet ovat neliömäärältä isompia. Mielestäni vastaa suomalaisessa luokittelussa 3-3,5 tähden luokkaa, ei yhtään enempää, vaikka itse todellakin luokittelevat 5 tähdeksi.

      Ruokaa oli paljon ja laaja valikoima. Ihan ok, hengissä pysyttiin mutta ei mitään erityisen herkullista. Kahtena iltana käytiin jo muualla syömässä. Juomat(myös alko) tuli pieniin, n. 1,5dl muovisiin pikareihin. Kaljan prosentti määrää en tiedä, mutta ei kyllä ole kolmosta, koska ei mennyt kellään päähän. Tosiaan n. 1-1,5h ruokailun alkamisesta kannattaa mennä, ruokaa on vielä hyvin tarjolla eikä ole ruuhkaa(LUE:lapsiperheitä) jos haluatte rauhassa ruokailla.

      Venäläisiä, ruotsalaisia ja norjalaisia suurin osa. Yleisesti ottaen basaareissa meitä veikattiin heti ruotsalaisiksi ja kun kiellettiin he ihmettelivät, kun kerrottiin et suomesta niin TODELLA moni ei ollut edes kuullu semmoisesta maasta... :O (missä sivivstys ja maantieto kun Suomi ja Ruotsi ovat kuitenkin naapureita ja melkein "samaa maata"???)

      Henkilökunta ok, ei mielestäni mitenkään erityisen ystävällisiä. Paljon hommaa, joten eivät kerkeä kovin hymyileen, tervehtiin tai juttelee asiakkaille(ainakaan ravintoloissa). Mutta neutraalia käytöstä mikä on ok mielestäni. Respan väki oli mukavaa. Siivoojille jätettii lanttia sängylle joka päivä, kun heitä tervehti kadulla niin huomasi miten ilahtuivat kun heitäkin huomioitiin :)

      Kaikin puolin hyvä hotelli, kuitenkin menemme seuraavalla kerralla toiseen paikkaan. Pitää muistaa että mitä lomamatkalta haetaa, riippuu hyvin paljon ihmisestä. Hyvää matkaa teille! =)

    • Kuvista päättelin tuon tason. Nazar haluaa pitää paikan ***** tähtenä, mutta hotelli itse tosiaan pitää paikkaa neljän tähden hotellina. Tämä sama ilmiö näkyy esim. Madeiralla, jossa on aika monta itseään 5* hotelliksi kutsuvia, mutta oikeasti ovat harvassa.

      "Syksy 2012": annoitteko siivoojille euroja? Käytittekö Turkin liiroja yleisesti vai euroja? Aika vaikeaa on päättää, kuinka paljon niitä euroja raahaisi mukanaan. Sain veljeltäni ohjeen, että 1 ja 2 euron kolikoita ja 5e, 10e sekä 20e seteleitä olisi hyvä olla mukana.

      • syksy 2012

        Meillä oli euroja ja liiroja, maksettii millä milloinkin. Sängylle jätettiin aina liiroista "hiluja"... Eli pienimpiä kolikoita mitä oli edellisenä päivänä kertynyt, koska niistä on hyvä päästä muutenkin eroon(ei viiti uudestaa mennä vaihtaa euroiksi). Eli summa vaihteli aina. Ulkona kun syötiin tai juotiin maksettiin tippiä hiluilla. Mut hotellin ravintolassa ei jätetty mitään tippiä.

        Hotellialue yleisesti todella hienoa ja ekana iltana sitä vaan kulkee ja ihmettelee, varsinkin illalla kun sytyttävät valoja sinne. Allas oli ok, kylmää vettä. Kyseessä siis yksi iso allas, jonka syvyys vaihtelee.


      • 12+9
        syksy 2012 kirjoitti:

        Meillä oli euroja ja liiroja, maksettii millä milloinkin. Sängylle jätettiin aina liiroista "hiluja"... Eli pienimpiä kolikoita mitä oli edellisenä päivänä kertynyt, koska niistä on hyvä päästä muutenkin eroon(ei viiti uudestaa mennä vaihtaa euroiksi). Eli summa vaihteli aina. Ulkona kun syötiin tai juotiin maksettiin tippiä hiluilla. Mut hotellin ravintolassa ei jätetty mitään tippiä.

        Hotellialue yleisesti todella hienoa ja ekana iltana sitä vaan kulkee ja ihmettelee, varsinkin illalla kun sytyttävät valoja sinne. Allas oli ok, kylmää vettä. Kyseessä siis yksi iso allas, jonka syvyys vaihtelee.

        Mitä tarkoitat, että altaassa oli kylmää vettä? Eikö kuuma ilma lämmittänyt sitä? (eemeli10)


    • dffw

      Onko toukokuussa käyneitä? Tarkeneeko altaan vedessä uida pikkulapset toukokuun alussa jo?

    • tykättiin

      toukokuussa 2011 käytiin. tykättiin paikasta. alue suuri joten jos kaipaa vain pelkkää löhöilyä niin oiva valinta. uitiin paljon altaassa ja meressä. ruokaa oli yllin kyllin..päivän booli oli kiva, lapsille oma ja aikuisille oma kulho :)

    • Hantta4

      Toukokuussa 2013 käytiin, ja todella tykättiin paikasta. Minä olen ranttu ruoalle ja sain syötyä kyllä hyvin. Huoneet ehkä sen 2-3 täplää, mutta muuten kyllä erittäinkin suositeltava. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Suosittelen

    • Huoneiden taso oli (ihan niikuin arvasinkin) jotain ehkä 3 tähden luokkaa. Ns. sviitti ei tosiaakaan ole mitään sviittiä nähnytkään, mutta ihan asiallinen. Altaan vesi on 28 astetta ainakin syyskuussa (2013). Merivesi jossain 25 kieppeillä, mutta ei missään tapauksessa mikään lasten ranta. Kirjoittelen omaan erilliseen aloitukseeni pitempiä sepustuksia, niin ne, jotka eivät jaksa lukea niitä, voivat jatkaa keskustelua (ja lukemista) tässä ketjussa.

      • Rauhallisuudesta allas-alueella ei voi sanoa muuta kuin, että altaassa on tilaa, muttei välttämättä reunoilla ole tuolipaikkoja, jos menee "myöhään" . Varaus pyyhkeellä on syytä tehdä viimeistään klo 7.30, muuten saa jämäpaikkoja. Kaikkein tyhjintä altaassa on illalla klo 18 ja aamulla klo 7-8. Muunakaan aikana ei ruuhkaa ole. Oli mukavaa uida tyhjässä altaassa klo 7.30 ennen aamiaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe