Riittävä vahvistin Cerwin Vega XLS-215 kaiuttimille?

eipä haukuta heti

Ehdotuksia millä saa kaiken irti noista kaiuttimista minkään särkymättä.
Pysytään kuitenkin järjen rajoissa eli ei ihme highend 87000€ hintalappuja.
Myös servin hyötyy hyvä äänisestä vahvistimesta eli ei mikään pelkkä hurina maximaalinen PA vahvistin vaan todellinen hienostunut vahvistin joka kävisi myös erittäin hyvälaatuisille kalliille kaiutinparille.
Liekkö pa vahvistimissa hyvä äänisiä vahvistimia?
Kaiuttimet ehkä kaipaisi pehmeässä olohuonessani jopa aavistuksen diskantin lisäystä mutta sitä ei ole 2x200w vahvistimessani. Tuo 200w ei riitä minusta pahimmissä bassosoissa vaan jotenkin on tehon puute mielessä vaikka ihan kivasti jo potkiikin.
Mikä on esim tuo ? http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=37_42&products_id=4091

Jos jätettäisiin cervinien vitttuilu jutut pois kun en niitä sen ihmeemmin jaksa lukea. Pysytään asiassa , KIITOS.

46

6591

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Onkohan nyt ihan varmaa, etä vahvistimesi antaa jatkuvaa rms tehoa 200w per kanava? Ihme on, jos ei moiset tehot riitä. Luulisi jo valojenkin räpsyvän kämpässä ennemin kuin voi potikan kääntää kaakkoon.

  • versio2

   denon 2020.

  • 4+13v

   Kai tiesit että kuulokkeiden käyttö muuttaa vastetta melkoisesti? Tarvitsee siis "lisätä" muutakin kuin diskantteja.
   Tarvitset vahvistimen lisäksi parametrisen EQ:n.

   Onnea hankintoihin

  • versio2

   Eihän nyt kyse ollut kuulokkeista, vaan vahvarista?

  • Sinuna ostaisin jonkun kunnollisen stereovahvarin. Kyllä on ihme jos ei noilla pöntöillä muka irtoa kun ovat niin herkät. Noillahan tappaa ittensä jo 2x80W kunnon vahvarillakin.

   • Tehoa riittävästi

    Ei ei eivät herää pikkutehoilla. Tehoa pitää olla jos haluaa talon tärisevän. Ladkennallinen teho herkkyden suhteen on hieno asia käytännössä asia vaan ei niin ole. Ei tupa tömise millään 80 w tehoilla. Puhun kokemuksesta.


   • Tehoa riittävästi kirjoitti:

    Ei ei eivät herää pikkutehoilla. Tehoa pitää olla jos haluaa talon tärisevän. Ladkennallinen teho herkkyden suhteen on hieno asia käytännössä asia vaan ei niin ole. Ei tupa tömise millään 80 w tehoilla. Puhun kokemuksesta.

    Ilmeisesti juu puhut "kokemuksesta" kun itse puhuin kokemuksesta seuraavan perusteella. 2x80W pioneerin viritin vahvistin, 4x vanhemman sarjan 12" bassoilla olevat cervinin pöntöt ja mökää riitti niin paljon koulun liikuntasalissa pidettävään discoon, että piti pienemmälle laittaa kun kaikilta meinasi pää haljeta. Eli kyllä tavallinen kämppä tömisee jos on vahvistin mistä irtoaa oikeasti 80W kanava, eikä mitään hattiwatteja.


   • Tehoa riittävästi
    ace.of.revelation kirjoitti:

    Ilmeisesti juu puhut "kokemuksesta" kun itse puhuin kokemuksesta seuraavan perusteella. 2x80W pioneerin viritin vahvistin, 4x vanhemman sarjan 12" bassoilla olevat cervinin pöntöt ja mökää riitti niin paljon koulun liikuntasalissa pidettävään discoon, että piti pienemmälle laittaa kun kaikilta meinasi pää haljeta. Eli kyllä tavallinen kämppä tömisee jos on vahvistin mistä irtoaa oikeasti 80W kanava, eikä mitään hattiwatteja.

    Jup puhun kokemuksesta cervinvega xls 215 kaiuttimista.
    Kyllä ne oikeasti kaipaavat tehoa että lähtevät kunnolla soimaan. Ei talo tutise 2x80w tehoilla.
    Päättelen asian siitä kun ei talo tärise pienellä nupinkäännöllä vaikka ääntä jo onkin reippaasti yli omien tarpeiden puuttu se sohvaa tutistava voima vielä mutta kun nuppi on jossain klo 13-14 ja joillain musiikeilla liki auki.Desibelejä on silloin jo siihen liikuntasaliinkin mutta mutta se helppous tulee ylitehoisella vahvistimella.

    Nykyinen vahvistin on digitaalipääte 2x750W/4Ohm
    2x370W/8Ohm 1x1500W Bridge/8Ohm

    http://www.stpaulssound.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=37_42&products_id=4092 2190 euroaq
    hui perskeles! tuo täytyy joulupukilta toivoa liekkö hyvä vahvistin olohuoneeseen ?

    Joooo 10 kertainen teho ja juuri huomaa jne juttuja ei jaksa.

    Tuossa on sentään 2 kpl 15" per kanava ei ne ihan 40w liiku ja keskialue ja diskanttikin ottaa omansa ! ajatteleppa sitä. Ei herää bassot 80w teholla kunnolla, ei herää puhun kokemuksesta.

    Iso yliteho antaa sen helppouden.


  • JoniiVelii

   Ostahhan McIntosh stereo vahvari niille! (jos massit riittää)

  • ei mopolla mahdottom

   MC1.2kW 1200W mono 8/4/2 Ohm Quad differential Autoformer 82Kg á 18 300

   On hieman ylihintaa , joku pa pääte 2x 1000w alkaa toimia.

  • Oldreaper

   Ite soitan xls-215 kajareita 2kpl behringerin inuke 3000dsp monoksi kytkettyinä. Eli yks vahvistin per kaiutin. Äänen laadullisesti noi ei oo huippu valinta, mutta hyvin edulliset hankkia ja toimii ainakin heavy metalilla kohtuullisesti.

  • serviniseppo

   eikös cerwin vegalla ole ihan omiakin päätteitä ? lähtisin ehkä sellasella kokeilee.

  • madeit

   Korvan kuulokäyrä ei ole tasainen viiva, matalilla bassotaajuuksilla ja pienillä äänenvoimakkuuksilla korva on epäherkkä. Siksi pienillä kuunteluvoimakkuuksilla tuntuu, että bassoja ei tule kaiuttimesta samassa suhteessa muiden taajuuksien kanssa, vaikka kaiuttimen toistokäyrä pysyykin samankaltaisena syötetystä tehosta riippumatta. Eli korva tarvitsee isomman äänenvoimakkuuden, jotta se aistisi bassotaajuudet oikeassa suhteessa. Kaiutinta ei siis "avata" isoilla tehoilla, vaan kuuntelijan ääniaistia.
   Tuon kaiuttimen -6 bB:n alarajataajuus on 37 Hz, eli matalia bassotaajuuksia (alle 37 Hz) siitä ei juurikaan saa ulos isollakaan päätteellä. Discojytkeellä tai heavyllä tuosta ei nyt ole isommasti haittaa. Vakavamieliseen klassisen konserttimusiikin kuunteluun nämä kaiuttimet eivät sovellu.
   Kaiuttimelle valmistaja suosittaa max. 500 W vahvistinta.

  • kolvisaksasta

   Tarvitsee ne tehokkaan päätteen.
   Bassoa sai sopivaksi http://www.dspeaker.com/fi/kotisivu.shtml ja tuosta oli muutenkin ääneen selkästi ISO apu .Nyt tulee kuunneltua hiljaisemmalla voluumilla kun jo vavahtelee sohva riitävästi . Paljonkin paremmin soi nykyisin. Nostin myös diskantin tasoa eli joka asia on highendistin mielestä väärin. Lopputuloksena on antoisampaa taustamusiikin kuuntelua ja musiikin myös nyt tuntee tarvittaessa (omakotitalo) . Päätteenä on http://www.altoproaudio.com/products/d3 ei ylitehoisen makuinen mutta keveästi soi. Subbaria ei oikeastaan nyt kaipaa,menee aika alas näinkin.
   Jos jotain närästää nyt aivan kauheasti niin lue http://www.hifimaailma.fi/testit/testissa-luunmurskaaja-cerwin-vega-xls-215-kaiuttimet/ kyllä niillä voi musiikkia kuunnella.
   On kokemusta myös highend laitteista jotain eli tiedän suuntaviivat oikeasti hyvään musiikki elämykseen. Aikansa kutakin. Nyt on hyvät laitteet vähäiseen käyttöön. Tuommoiset herkkyys ja muutama watti tehoa ei oikein oikeasti tahdo toimia kuin teoriassa. Eli tuskin tulisi avattua stereoita jos päätteenä olisi 2x2w sillähän jo kuuluisi kaikki. Kokoonpanot nostaa/heikentää/muuntaa erilaiseksi tuntemuksia ja se huone akustiikka puhumattakaan miten joku kokee jonkin asian. Vaikea yhtälö.
   Onhan autoissakin eriluonteisia moottoreita, jokin antaa vähää voimaansa herkästi käyttöön laajalla alueella ja paperilla puolet tehokkaampi kw/nm on käytössä todella ärsyttävän ylävireinen ja unessa matalemmilla kierroksilla jos nyt auton konetta voi tässä verrata asiaa selventävästi. On niissä cd soittimissakin eroja äänessä eri laitteilla. Sen uskoo vasta kun itse kokeilee. Joku ei huomaa eroa niissäkään joten koneet on vaan huonompia ja ei ole harjaantunut korva. Voihan kaapeleiden erotkin kuitat höperyydeksi . Rahasta ei kannata puhua ja järkevyydestä samassa asiassa.
   Historiaa: kaikki faaraoiden yms merkkihenkilöiden matkamuistot yms mukaan viemiset sargofakeissaan ovat jääneet siihen mihin ne on laskettu.

   Voisi huvikseen alkaa etsiä tietoa kuinka parantaa noiden cw jakosuotimia. Jossain tarvikeluetteloa valmiina?

  • Käteisellä

   Mistähän alto d3 vahvistin löytäisi?

  • Meike

   itsellä samaiset kaapit, vahvarina nyt VSX sarjan Pioneeri 2x160w, ei jaksa kyseinen vahavari soittaa nuita bassoja, vahvarin osto edessä kun vaan tietäs minkä...

   • ylimitoitettumelkeinriit

    Niin se on tehoa ne kaipaa. Jotain ylitehoista.


  • TinaKorvaKultaKukkaro

   Hypexiltö löytyy D-luokan stereovahvistinmoduli FA502, josta lähtee 2x500W 8 ohmiin hintaan 499€, lisäksi tarvitaan suunnilleen saman hintainen virtalähdemoduuli.

   Asia on nimittäin niin, että Hypexin nCore D-luokan vahvistimet ovat tällä hetkellä maailman parhaita päätevahvistimia, niissä säröarvot ovat niin pieniä, että matalammilla tehoilla (alle 100W ja silleen) sitä ei pystytä edes nykyisillä mittalaitteilla mittaamaan. Samoin vaimennuskertoimet ovat noin 10 kertaa parempia kuin missään perinteisissä A ja AB luokan päätteissä

   Hypexin nCore teknologia on aiheuttanut täydellisen vallankumouksen päätevahvistinpuolella, ja suurin osa ammattimonitoreista kätkee sisälleen nykyään nCore vahvistimen. Jonka ei edes tarvitse olla lätkää suurempi, ja joka ei lämpene kun hyötysuhde on lähes 100%. Miksi ostaa 50000€ 40 kiloinen A-luokan hitsausmuuntaja, kun alle tonnilla kolvin omistaja värkkää sikaarilaatikkoon mahtuvan päätteen joka on kaikissa suhteissa äänenlaadultaan parempi? Vanhan tekniikan hi-fi päätteitten myynti on maailmalla romahtanut ja monet kuuluisat hi-fi merkit myyvät näistä Hypexin moduleista koottuja ratkaisuja, mutta välttävät visusti mainitsematta kirosanaa "D-luokka", vaan keksivät luovia kiertoilmaisuja.

   Itselläni on Hypexin moduleihin pohjautuvat 200W PMC:n monopäätteet, jotka on yksinkertaisesti vedetty nippusiteellä kiinni monitorikauttimien teräsjalustaan. Kooltaan pienemmät kuin pokkari. Korvasivat ja olivat parannus brittiläisen 19 kiloiseen 2x250W möhkäleeseen.

   • ylimitoitettumelkeinriit

    Tutkimpa hypex vaihtoehtoa.


  • hemuli1234

   Eihän 2x200W ja 2X500W välillä ole ku muutama db eroa maksimiäänenpaineessa. Isommat kaiuttimet tarvii jos ei 2X200W riitä, tai pienemmän huoneen.
   Kasvattamalla 200w tehon 2000wattiin, saat 10db lisää mökää. Tuommoisella lisäyksellä aistii äänen kasvaneen tuplaksi.

   • Anonyymi

    Se on jokin muukin kuin ne watit ja db joka saa kaiuttimen toimimaan. Teknikka ratkaisee kuinka soi ei aina suoraan oppikirjasta "tällä wattimäärällä soi näin lujaa" ei ole niin yksinkertaista livenä. Paljon tehoa ja sointi on keveämpää ja voimallisempaa j aits epitää tajut amilloin nousee savu elementistä.
    Terveisin muuntajalakka haise pahalle..


  • Anonyymi

   Kunnon hifi harastaja otta itse selvä lukemalla hifi lehtiä ja googlamalla mikä pitä olla.:)

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miten cerwin xls 215 kaiuttimet soveltuisi Rotel ra 1592 vahvistimelle??

   • Anonyymi

    Ihan hyvin mutta tehoa saisi.


  • Anonyymi

   Pitäkö sillä urheila että kuinka kova stereot saa soiman.

   Måste man sporta med det hur hårt man får stereon att spela.

  • Anonyymi

   Hei onko ketään jolla kokemusta tuohon kyssään miten cerwin xls 215 kaiuttimet soveltuisi RotelRA 1592 vahvistimelle??

  • Anonyymi

   Powersoftin M28Q on hyvä noille esimerkiksi. 4x750w. Tosi napakka ohjaus kartioille, eivät lepata ja hyvä äänenlaatu myös diskanttialueella. Itselläni sen isoveli M50Q mikä käy myöskin ihan hyvin, mutta maksaakin vähän enemmän.

   Nauratti toi "liikuntasalissa piti laittaa hiljemmalle 2x80w tehoilla", heh sattumalta olen itsekin pitänyt koulun liikuntasalissa diskoa ja tuo teho ei riitä muutakuin keskiäänen kailotukseen. Sulla taisikin mennä puurot ja vellit sekaisin kun sanoit että korvat meinas haljeta. Ei laatubasso halkaise mitään korvia, vaan tuntuu mukavalta rintakehässä. On se jännä miten joku voi olla ihan pihalla ja kirjoittelee silti tohkeissaan täällä neuvoja.

  • Anonyymi

   Piti vielä mainita että tuollaisessa nelikanavaisessa on se etu että voi pistää keskiäänen ja diskantin eri ulostuloon kuin bassot, niin ääni pysyy hiukan puhtaampana. Lisäksi kanavien tasoja voi kanavittain säätää, joten on helppo lisätä tai vähentää vähän bassoa ilman ekvalisaattoria.
   Xls215 takana kun on bi amping terminaalit.

  • Anonyymi

   Kyllä tehokaita vahvistimia saa millä talo tärise mutta vaihda ikkuna lasit plexin tai panssari lasin ei se pelkkä talo tärise ikkunat voi myös mennä jos lukutta kovasti.:)

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kokeilin samanlaisia kaiuttimia bassoile oma pääte ja yläpäälle omansa niin en huomannut missään mitään eroa. Eli se alkuperäinen vahvistin jäi hoitamaan yksinään niitä 4x15" bassoa. Vaikka alitajunta vahvasti oletti ja luuli että nyt on bassoilla tehoa enempi käytettävissä mutta eipä saanut mitään eroa suuntaan tai toiseen aistittua.
   Eli vahva erittäin vahva tunne on asiasta että vain selkeästi ylitehokas vahvistin on ratkaisu. Vertauksena tehoihin ja hyötysuhteisiin mitä kaiutin tuottaa 1w teholla mitä lie 95 db ääntä niin vaikka se niin onkin oikeasti se ei vain kuulosta hyvältä. Esim auto jota voi hyvinkin samanlaisena tuntemuksena pitää elikkä
   :Auto jossa on ajopaino 1800kg ja moottori 100hp (ei kilowattia) 1.6 litrainen ja vääntö piiikikäs 150nm niin kulku on riittävää nopeusrajoitusten puitteissa mutta väkinäistä kuitenkin mutta siis riittävää. Samaiseen autoon laitetaan 250hp 3litrainen 280nm laveavääntöinen kone ja niin ajotuntemukset on isosti erilaiset. Ja edelleen pikkutehoinen auto pienillä vaihteilla kuljettaa massaa riittävästi mutta kun aletaan hiukan vaatia niin ero on iso ja selkeä. Eli iso moottori autoon ja kaiuttimille jos haluaa keveyttä menoon. Eipä mulla muuta lapsukaiset terveisin hybridi kaiutin.

  • Anonyymi

   https://youtu.be/fPX9ZOFq70E

   :(................

   • Anonyymi

    Mitä tuon linkin asiallisen olinen äijä kertoo? ebayssa myydään vääriä elementtejä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tuon linkin asiallisen olinen äijä kertoo? ebayssa myydään vääriä elementtejä?

    Katso se koko video ennen kun kysyt eli the worst speaker ever.


  • Anonyymi

   Mikä vahvistin jaksaa liikuttaa 4x 15” bassoa? Mitä arvoja silloin pitää olla vahvistimessa? Jos jätetään kuten aloituksessa jo lukeekin ne kymmenientuhansien esim (300000€) vahvistimet kauppaan. Basson soinnissa on se kompastuskivi ja ei tahdo digipäätteissä olla sitä arvoa tarpeeksi vaikka tehoa irtoaa runsaasti . Tietääkö joku laadukkaan tehokkaan digipäätteen jossain 1000€ hintaluokassa aloituksen kaiuttimille?

   • Anonyymi

    1000€ ei saa sopivaa vahvistinta on jääkylmä totuus tai vahvistin on silloin "kuuma"


  • Anonyymi

   Oletko jo löyttännyt sopiva pa päätettä nille.

   • Anonyymi

    Löytyi riittävä pääte. Vielä kytkemättä ja mittaukset tekemättä. Pitää joskus tässä kokeilla kun huvitu slisääntyy. Setti on jo nyt kohtalainen. Pääte on käytetty ja takuuta ei ole kun ostopaikka on luotettava. Nyt ei jää tehosta tai mistään arvosta kiinni enää. Tuo lähettämäsi linkki
    https://youtu.be/3dtTVxzNsns

    The worst speaker ever.
    Ei todellakaan pidä paikkaansa. EI!

    LUE
    https://www.hifimaailma.fi/uutinen/testissa-luunmurskaaja-cerwinvega-xls215-kaiuttimet-6.108.13834.cf5d29a725

    Tuossa on hyvin totuudenmukainen testi ja voit luottaa siihen.

    Mutta jossain vaiheessa tuttu puuseppä on luvannut tehdä uudet kotelot ja juuri hiukan suuremmat ja TAKUULLA VÄRÄHTELEMÄTTÖMÄT. Ei maksa edes paljoa ja saa samalla tehdä suuremmat virtaavemmat tai virtaavemman refleksiaukon koska nykyinen tekee korvin kuultavaa refleksiputken"hornotusta" silloin tällöin ja sitä on oppinut ihan etsimään (vaiva on aiemmin raskaan highend laittetteni syytä joissa koko ajan etsi vikoja äänestä ja viimein hävitin ne hermoja raastavat laitteet pois ja siirryin näihin cervin vegoihin ja elämän laatu parani,saa keskittyä enempi tärkeimpään=musiikkiin) Jakosuotimeen voi tuttu rankka elektroniikka hifi asentaja parannelle laadukkaammilla ,kestävemmillä osilla loppu huipennuksen. Kaiuutimet on vain ihmisen tekjemiä ja niitä voi itse parannella. Ovat kelpokaiuttimet ja en ole löytänyt jykevämpiä yleiskaiuttimia,kerro jos tiedät.

    Olet valtavan kateellinen ja se on paha juttu sinulle itsellesi. Yritä nauttia musiikista ja muuta semmoiseen paikkaan missä voit nauttia musiikista täydellä volumella. Laitteita saa joskus halvalla ja vanhat laitteet voi korjuuttaa ne entisaikojen hyvät semmoiset. Elektroniikka kestää pitkään ja niitä voi korjuutta ihan kohtuu rahalla. Silloin pärjää halvemmalla ja kuunnella ihan hyvin. Itsellä sattuu olemaan hyvin asiat ja voin ostaa tuhansien eurojen laitteita tarvittaessa mutta highendiin en enää palaa liian hermoille käypää. Ehkä saat joskus itsellesi myös nämä ihosi alle menevät Cervin Vegat ! XLS-215 nämä on ihan kelpo kaiuttimet kunhan paukkua on vaan tarpeeksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Löytyi riittävä pääte. Vielä kytkemättä ja mittaukset tekemättä. Pitää joskus tässä kokeilla kun huvitu slisääntyy. Setti on jo nyt kohtalainen. Pääte on käytetty ja takuuta ei ole kun ostopaikka on luotettava. Nyt ei jää tehosta tai mistään arvosta kiinni enää. Tuo lähettämäsi linkki
    https://youtu.be/3dtTVxzNsns

    The worst speaker ever.
    Ei todellakaan pidä paikkaansa. EI!

    LUE
    https://www.hifimaailma.fi/uutinen/testissa-luunmurskaaja-cerwinvega-xls215-kaiuttimet-6.108.13834.cf5d29a725

    Tuossa on hyvin totuudenmukainen testi ja voit luottaa siihen.

    Mutta jossain vaiheessa tuttu puuseppä on luvannut tehdä uudet kotelot ja juuri hiukan suuremmat ja TAKUULLA VÄRÄHTELEMÄTTÖMÄT. Ei maksa edes paljoa ja saa samalla tehdä suuremmat virtaavemmat tai virtaavemman refleksiaukon koska nykyinen tekee korvin kuultavaa refleksiputken"hornotusta" silloin tällöin ja sitä on oppinut ihan etsimään (vaiva on aiemmin raskaan highend laittetteni syytä joissa koko ajan etsi vikoja äänestä ja viimein hävitin ne hermoja raastavat laitteet pois ja siirryin näihin cervin vegoihin ja elämän laatu parani,saa keskittyä enempi tärkeimpään=musiikkiin) Jakosuotimeen voi tuttu rankka elektroniikka hifi asentaja parannelle laadukkaammilla ,kestävemmillä osilla loppu huipennuksen. Kaiuutimet on vain ihmisen tekjemiä ja niitä voi itse parannella. Ovat kelpokaiuttimet ja en ole löytänyt jykevämpiä yleiskaiuttimia,kerro jos tiedät.

    Olet valtavan kateellinen ja se on paha juttu sinulle itsellesi. Yritä nauttia musiikista ja muuta semmoiseen paikkaan missä voit nauttia musiikista täydellä volumella. Laitteita saa joskus halvalla ja vanhat laitteet voi korjuuttaa ne entisaikojen hyvät semmoiset. Elektroniikka kestää pitkään ja niitä voi korjuutta ihan kohtuu rahalla. Silloin pärjää halvemmalla ja kuunnella ihan hyvin. Itsellä sattuu olemaan hyvin asiat ja voin ostaa tuhansien eurojen laitteita tarvittaessa mutta highendiin en enää palaa liian hermoille käypää. Ehkä saat joskus itsellesi myös nämä ihosi alle menevät Cervin Vegat ! XLS-215 nämä on ihan kelpo kaiuttimet kunhan paukkua on vaan tarpeeksi.

    Epllä on kyllä tilaa.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mikä hajoittaa diskantteja helpoiten? Aivan liian heikko vahvistin ei liian tehokas vahvistin.


  • Anonyymi

   Etkä sinä sannonut että mikä hurina pa vahvistin ei käy vaan pitä olla tosi hienostunut vahvistin.

   • Anonyymi

    PA vahvistimet on hyviä yli puolet markkinoilla olevista kyllä ne käy loistavasti. Itselläkin on suuritehoinen. Ja tuoss aalempana on juttu dmaping factorist aja olen se uskovainen että kyllä vaikuttaa mitä on kokeillut ihan mutuna eri vahvistimia. Hurisevat vahvistimet on syvältä ei semmoisat pidä hyväksyä. usien hurinoita saa pois paremmilla johdoilla ja maadoituksilla.


  • Anonyymi

   Damping Factor >5000 , tätä pitää olla.

  • Anonyymi

   Ainakin Crown macro-tec 5000i tuntuu sopivalta. Ja kaupanpäälle äänenlaatu kumma kyllä parani samaan konkurssiin. Älä odota Genelecin tasoa kuitenkaan.
   Tommonen ja melkein sanoisin ettei enempää saa kaapeista irti vaikka tehoa kasvattaisi ja toisekseen ääntä tulee jo nyt niin paljon että kenenkään korvat eivät vaurioitumatta kestä. Usko kun vanha sanoo.
   https://www.crownaudio.com/en/products/ma-5000i

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   4568
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   443
   2223
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   48
   1199
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1151
  5. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   79
   1116
  6. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   210
   1053
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   263
   972
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   24
   972
  9. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   956
  10. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   305
   926
  Aihe