Aktivointi?

Menetänkö rahani

Tilini ja sen tiedot (käyttäjänimi yms.) ovat pysyneet muuten samana, mutta PSN-storesta en voi ostaa mitään. Ostaessa tulee viesti: " Tilillesi on jo rekisteröity KAKSI PS3-järjestelmää pelisisältöä varten. Jos haluat aktivoida tämän PS3-järjestelmän, sinun täytyy poistaa käytöstä joku toinen PS3-järjestelmä." Kun menen netin kautta tililleni yrittämään järjestelmien aktivoinnin poistamista, siellä lukee ensinnäkin, että järjestelmiä on ensinnäkin KOLME, mutta minullahan on vain YKSI pleikkari ja YKSI tili.

Tilillä menen käyttäjätietojen hallinnan kautta media ja laitteet kohtaan ja yritän poistaa kaikkien järjestelmien aktivoinnin. Se ei onnistu vaan tulee teksti: "Olet äskettäin poistanut laitteita käytöstä, joten tätä toimintoa ei tällä hetkellä voi käyttää."

Onko tilini siis käyttökelvoton vai voinko tehdä jotain? Menetänkö PSN-kaupan lompakossani olevat 36€?

11

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mapsharing

      Eikös tuossa yritetä sanoa että yhdellä käyttäjänimellä käytetään useampaa konetta? Jolloin siis ostettua/ladattua lisäsisältöä käyttää yhdellä maksulla useampi kone eli useimmiten myös käyttäjiä on useampi. Homma tunnetaan myös nimellä 'map-sharing', ja tämähän ei ole tarkoitus.

      Ota yhteys Sonyn tukeen, kertovat sieltä kyllä mitä tehdä.

    • Menetänkö rahani?

      Ongelmana on, että tililläni näkyy aktivoituna kolme järjestelmää, vaikka niitä pitäisi vain olla yksi. Käyttääkö käyttäjänimeäni joku toinen? Olen vaihtanut vanhan PS3 koneen uuteen, joten onko myös vanha kone jotenkin jäänyt kummittelemaan?

    • Vanhakoneen tiedot jää aina.. Oletko käyttänyt kaverillasi tunnuksiasi?

    • Helper
    • Menetänkö rahani

      Kaikkien koneiden deaktivointid ei onnistunut. Soitin Sonyn tukeen (0600411911). Tilissäni oli jotain epäselvyyksiä. Aikoivat selvittää asiaa ja olla sitten yhteydessä. Katotaanpa mitä siitä tulee. Loin kuitenkin uuden tilin sisältöä ja moninpelejä varten.

      • Miten kävi?

        Onko tilanne ratkennut?


    • Menetänkö rahani

      Ei mitään uutta. Sonyn Suomen tuki aikoi laittaa tilini nyt selvitykseen Sony Computer Entertainment Europelle. Sieltä ilmoitetaan sitten myöhemmin.

    • Menetänkö rahani

      Asiaa ajateltuani olen varma että ongelman syynä on Playstation plus. Aamupäivällä 2.9. tilini ja sen sisältö toimi ihan normaalisti. Puolenpäivän jälkeen tilasin Playstation plus-jäsenyyden, jonka jäkeen tilini ja sen sisältö meni "lukkoon". Tyhmyyttäni menin mainonnan loukkuun ja maksoin 50€ Playstation plussasta.

      Sonyn tuki käyttäytyi samoin kuin muutkin isot firmat. He pakoilevat vastuuta ja sysäävät vastuun asiakkaalle. Esim. jos sulla on laajakaistassa ongelmia, asiakaspalvelu sanoo laitteissasi olevan ongelmia. En varmaan saa mitään apua Sonylta ja ainoana ratkaisuna tilini ongelmiin on sen kuolettaminen ja uuden tilin luominen. Menetän siis PSN-lompakossani olleet 36€, Playstation plussaan käyttämäni 50€ ja jo ostamani sisällön. Menetin siis tilini Playstation plussan aiheuttamien ongelmien takia.

      • Niinpäniin

        Jos palataan tonne alkupään keskusteluun niin hommahan alunperin haiskahtaa sille että on siis harrastettu map-sharingia. Yksi tunnus useampaan koneeseen.
        Syy miksi yhtä tunnusta voi useammassa koneessa käyttää, on juuri tämä että jos ja kun laite hajoaa, voit jatkaa uudella koneella siitä mihin edellinen jäi. Juniorit sitten keksivät tämän että jaetaan ostetut sisällöt kavereiden kanssa.
        Itse tiedät mitä olet tunnuksillasi tehnyt, me emme.

        Aika jännä että plus-palvelun ongelmista ei juurikaan ole ongelmia kuulunut. Ja sitten kun on ja niitä välillä tongitaan, johtaa jäljet sylttytehtaalle.


    • Tarviinps3accountin

      Haluaako/voiko joku antaa vanhan ps3 käyttäjän jolla olisi psn account tehtynä ja antais sähköpostin ja salasanan olisin hyvin kiitollinen

      • valitsenimimerkkej

        No mitäs sinä olet perseillyt omalla tililläsi kun uuden tarvitset? Miksi et voi luoda itse uutta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3161
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1652
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1446
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      983
    Aihe