Pelkään uudestisyntymää.

Doki

Olen tyytyväinen itseeni:
Mukavat vanhemmat, mukava perhe, olen fyysisesti vahva, olen onnellinen, osaan puolustaa itseäni, olen terve ja olen kehittynyt aika viisaaksi lyhyen elämäni aikana.

Pelkään tosin uudestisyntymää:
En halua syntyä naisena (anteeksi vain), en halua syntyä jossain kehitysmaassa, en halua syntyä pienenä tai heikkona miehenä, en halua syntyä rakkaudettomaan perheeseen ja ennen kaikkea, en halua syntyä ilman tietoutta jonka olen saavuttanut tässä elämässä.

Säilyykö tässä elämässä kehitetyt avut seuraavassakin elämässä?
Ja voinko itse vaikuttaa siihen, mihin synnyn seuraavalla kerralla, jos en saavuta valaistumista?

31

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jyijyijyi

      Totta kuin Mooses

    • ......

      Miksi kuvittelet että olet kehittynyt viisaaksi? Se on ihan sattumaa mihin syntyy eikä taidot säily.

    • Cassandra77

      Synnyt sinne ja sellaiseksi kuin seuraavalla kerralla tarvitset. Pelätä sitä ei tarvitse, koska muistosi tästä elämästä katoavat, aloitat puhtaalta pöydältä.

      • Doki

        Sehän juuri pelottaakin.
        En halua syntyä toisena henkilönä, vaan haluan pitää tietouteni.
        En sano olevani erityisen viisas, mutten halua syntyä toisenlaisena ihmisenä, enkä myöskään halua syntyä esimerkiksi naisena, sillä en voi harrastaa urheilua samalla tasolla kuin nyt.


      • Hanki rohkeutta
        Doki kirjoitti:

        Sehän juuri pelottaakin.
        En halua syntyä toisena henkilönä, vaan haluan pitää tietouteni.
        En sano olevani erityisen viisas, mutten halua syntyä toisenlaisena ihmisenä, enkä myöskään halua syntyä esimerkiksi naisena, sillä en voi harrastaa urheilua samalla tasolla kuin nyt.

        No todellisuus ei ole mikään feelgood juttu. Joko vastassa on olemattomuus tai uudelleensyntymä.


      • Muisti katoaa?
        Doki kirjoitti:

        Sehän juuri pelottaakin.
        En halua syntyä toisena henkilönä, vaan haluan pitää tietouteni.
        En sano olevani erityisen viisas, mutten halua syntyä toisenlaisena ihmisenä, enkä myöskään halua syntyä esimerkiksi naisena, sillä en voi harrastaa urheilua samalla tasolla kuin nyt.

        Moi, Sä olet sama edelleenkin seuraavassa elämässä luoteeltasi, muttet tiedoiltasi etkä kieleltäsi.

        - kuvittele että kaikki kirjaviisaus mielestäsi katoaa ja vain ns. hiljainen tieto jää. Se tieto jää, minkä olet syvällisesti elänyt.
        - kuvittele että kielitaitosi katoaa

        Luonteeltasi olet sama, mutta voi olla, ettet muista mitään tästä mitä nyt kirjotan sulle.

        Kun olet kehittänyt tietoisuutta riittävästi, muistat välähdyksiä entisistä elämistä spontaanisti.


    • Bartho

      Eli jos ollaan ihan rehellisiä, pidät egostasi etkä halua luopua siitä? Omasta mielestäsi olet hieno, paljon saavuttanut ihminen ja toisenlaiset eivät yhtä hienoja, vähän huonompia ehkä - etkä halua olla toisenlainen. Helpoiten muuten pääset ongelmasta, kun lakkaat uskomasta jälleensyntymään.

      • Doki

        Pidän egoatami, kyllä.
        En näe muita huonompina, elleivät he ole tehneet jotain erityisen pahaa (Hitler jne.),
        mutten myöskään parempina.
        Haluan vain olla minä ja kasvaa ihmisenä, menettämättä itseäni.
        En ole muita parempi, olen vain tottunut olemaan oma itseni, enkä halua alottaa täysin toisena ihmisenä.


    • ZenKivi

      Eli jos yksinkertaistan aluksi, et pelkää jälleensyntymää vaan se on sinulle sama asia kuin egon menettäminen. Jälleensyntymä ei ole tärkeä, vaan oman egosi katoaminen tai muuttuminen huonommaksi. Se kai on ydinkysymys?

      Oletko koskaan miettinyt mistä se pelko tulee? Sinä pidät itsestäsi ja pelkäät, että menetät sen mikä sinulla on nyt. Onko tuossa kaksi asiaa vai yksi asia? Onko pitäminen ja pelkääminen erilliset, vai voisivatko ne olla sama asia?

      Pidät egostasi, se tekee sinut onnelliseksi, eikö niin? Tarraudut siihen, koska se tekee juuri sinut. Mutta eikö se tarrautuminen juuri aiheuta pelkoa? Se, että menettäisit egosi, pelottaa sinua. Eikö pelko ole silloin sama kuin tarrautuminen?

      Tarrautuminen aiheuttaa lisää pelkoa ja pelko aiheuttaa lisää tarrautumista. Syy ja seuraus ruokkivat toisiaan jatkuvasti. Joudut väistämättä oravanpyörään. Mitä enemmän kehität itseäsi, sitä suurempi pelko, että menetät itsesi? Ja mitä suurempi pelko, sitä suurempi tarve kehittää itseään ja päästä pelosta eroon?

    • Nuorelle poijaalle

      Ei sitä kannata pelätä. Jo tämän elämän aikana tulet menettämään nuo kaikki hyvänä pitämäsi ominaisuudet.

    • -ö-ö-

      Ja ei ole pakko syntyä uudelleen juuri maapallolle, universumi on tilaisuuksia täynnä.
      - me olemme muuten uudelleensyntyneet tänne syystä, että meillä on jotain annettavaa maan energian kohottamiseksi.

      • ...

        jaa, minkä energian?


    • Tieto rauhoittaa?

      Moi. muistan edellistä elämääni. Mulla ainakin hommat jatkui siitä mihin jäin edellisellä kerralla. Suurinpiirtein samanlainen elinympäristö.

      Uskon, että sukupuolta en voi valita ihan tuosta vain. Muuten homma jatkuu siitä mihin jäin. Kovin suurta taantumaa ei varmaankaan ole odotettavissa, ellei sulla ole jotain fobiaa.

      Jos on joku fobia, niin saattaa syntyä siihen kulttuuriin, jota pelkää. Päinvastoinkin, jos rakastat intohimoisesti jotain puuhaa, synnyt sellaiseksi, joka voi tuota puuhaa harrastaa.

      Mua kiinnostaa esim. laivat, tykit ja isänmaallisuus/armeija, meditaation lisäksi. Vaikka en aseita niin viittis käyttääkään. Johtuu menneisyydestäni.

    • Hiljainen tieto jää?

      Jos olet tosi urheilullinen tyyppinä, olet sitä seuraavassakin elämässä hyvin mahdollisesti.

      Mutta! Jos et muista tätä elämää, et myöskään kärsi (tätä elämääsi muistellessa, joka on silloin mennyt muistorikas elämäsi).

      • Eletään yksi elämä kerrallaan , en näe syytä pelätä huomista etukäteen , se kuin tulee pelkäämekö tai ei , joten tästä hetkestä kaikki irti , egoilijat jotka yrittävät pysyä huipulla koko ajan väkisin ovat pahimmissa liemessä , kaikki kuin on alati muuttuvaa ,ja epäilen uudesti syntymistäkin , noh koiran putken ravinnoksi parhaassa tapauksessa .


    • Valkoparta...
    • Asenne ensin

      "Ja voinko itse vaikuttaa siihen, mihin synnyn seuraavalla kerralla, jos en saavuta valaistumista? "

      Hyveen harjoittamista ja meditaatiota. Tavallista elämää. Siinäpä varmin balansoitu konsti.
      Hyve on oma edun pistämistä vähemmälle ja toistenkin edun huomioimista.

      Valaistumisasenne on altruistinen asenne:
      Oman valaistumisen ja omien murheiden ajattelemisen vähentäminen.
      Yleisen edun ajatteleminen.

    • lol2

      lol

    • 2 + 5

      Jälleensyntymisestähän ei ole vähäisintäkään viitettä, joten voit kyllä elää, ja aikanaan kuollakin ihan rauhassa.

      Kaikki solullinen kuolee ja se on sitten siinä = molto finito!

      • hohho

        HAH, itsehä siinä toljotat just jälleensyntyneenä. Ootko vähä Uuno ku et muista entistä elämääs??


      • Tietoisuus kilohinta

        Kaikki solukokoelmat kuolevat, kyllä. Tietoisuus ei kuitenkaan ole kokoelma soluja.


    • ttkkl

      Uudesti syntyminen ja jälleensyntyminen ovat eri asioita elllei ole kysymys väärikäsityksestä, joka syntyi apostoli Tuomaan julistettua Evankeliumia Intiaan ja sitten väänsivät tuon uudestisyntymän jälleensyntymäksi. Uudestisyntymisen selitys on seuraava:'Jumala loi kaiken Jeesukseen Kristukseen Jumalan Poikaan ja kun Jeesus kuoli ristillä, kaikki kuolivat ja kun Jeesus nousi kolmantena päivänä kuolleista, niin synnit jäivät hautaan, mutta Jeesus nousi kuolleista. Ja jotka uskovat Evankeliumin saarnan kautta Jeesukseen, saavat syntinsä anteeksi ja syntyvät uudesti eli ovat tuon jälkeen uudestisyntyneitä!

      Lisäselitys voisi jopa olla, että vapautuvat jälleensyntymäkierrosta, kun ovat tulleet täydellisiksi Jeesukseen uskomisenkautta. Jälkimäinen ei ole kristinuskon julistuksessa, mutta olisi totta, jos tuollaista olisi.

      Löytyvät kyllä Uudesta Testamentista!
      Apistlien tekojen 17. lukua.
      "24. Jumala, joka maailman teki ja kaikki mitä siinä on*, joka on taivaan ja maan Herra, ei hän asu käsillä rakennetuissa templeissä,
      25. Eikä häntä ihmisten käsillä palvella, niinkuin hän jotakin tarvitsis*; sillä hän itse antaa jokaiselle elämän ja hengen sekä kaikki.
      26. Ja hän on tehnyt kaiken ihmisten sukukunnan yhdestä verestä kaiken maan piirin päälle asumaan, ja määräsi aivotut ajat ja heidän asumisensa rajat:
      27. Että heidän piti Jumalaa etsimän, jos he hänen taitaisivat tuta ja löytää; vaikka ei hän tosin ole kaukana yhdestäkään meistä.
      28. Sillä hänessä me elämme, ja liikumme, ja olemme*: niinkuin muutamat teidän runoilijoistanne sanoneet ovat: sillä me olemme myös hänen sukunsa.
      29. Koska me siis Jumalan sukua olemme, niin ei meidän pidä luuleman, että Jumala on kullan eli hopian eli kiven kaltaisen kuvan kaltainen, joka ihmisen taidon ja ajatuksen jälkeen on kaivettu.
      30. Nämät eksytyksen ajat on tosin Jumala sallinut*, ja ilmoittaa nyt kaikille ihmisille joka paikassa, että he parannuksen tekisivät.
      31. Sillä hän on päivän säätänyt, jona hän on maan piirin tuomitseva vanhurskaudessa, sen miehen kautta, jonka hän on säätänyt*, ja jokaiselle ilmoittaa uskon, siinä että hän hänen kuolleista herätti."

      • µµµ

        "elllei ole kysymys väärikäsityksestä, joka syntyi apostoli Tuomaan julistettua Evankeliumia Intiaan ja sitten väänsivät tuon uudestisyntymän jälleensyntymäksi."

        Käsitys jälleensyntymisestä on ollut vahvasti mukana Euroopassa ennen katolista kirkkoa. Myös jotkut juutalaiset ovat siihen uskoneet. Kristinusko on uususkonto verrattuna noihin Intian uskontoihin että tuskin kannattaa spekuloida liikaa tuomaskristittyjen vaikutuksesta.


    • no problem

      Hajoat vain atomeiksi niin kuin kaikki muukin.Emme me synny uudelleen yhtään mihinkään. Jeesus-palsta on muuten erikseen

      • Tietoisuus kilohinta

        Kun tietoisuus ei koostu atomeista, niin miten se voisi hajota atomeiksi?


    • klpo

      Jeesuksen kautta voi pääsätä irti jälleensyntymiskierrosta, jos sellaista olisi.
      Todistuksia Raamatun >Uusi Testamentii täynnä! Myös valistumiseen helppo yie on Jeesus." Jokaa minua Jeesusta seuraa ei pimeydessä vaella, vaan elämän valkeuden!"
      Tdistuksia Raaamatun >Uuden Testamentin >Kolossalaiskirjeestä:
      1 LUKU

      I. Tervehdyksen jälkeen kiittää Paavali Jumalaa Kolossilaisten uskon edestä; II. Rukoilee heille lisäännystä siinä; III. Saarnaa Kristuksen luonnoista, personallisesta yhdistyksestä ja virasta; IV. Puhuu omasta apostolivirasta.

      I. Paavali, Jesuksen Kristuksen apostoli Jumalan tahdon kautta, ja veli Timoteus,
      2. Niille, jotka ovat Kolossissa, pyhille ja uskollisille veljille Kristuksessa: armo olkoon teille ja rauha Jumalalta meidän isältämme ja Herralta Jesukselta Kristukselta!
      3. Me kiitämme Jumalaa ja meidän Herran Jesuksen Kristuksen Isää, ja rukoilemme aina teidän edestänne,
      4. Sittekuin me kuulimme teidän uskonne Kristuksessa Jesuksessa ja teidän rakkautenne kaikkia pyhiä kohtaan,
      5. Sen toivon tähden, joka teille taivaissa tallelle pantu on, josta te ennen sen totisen evankeliumin saarnan kautta kuulleet olette,
      6. Joka teidän tykönne tullut on, niinkuin myös kaikkeen maailmaan, ja hedelmän kantaa*, niinkuin teissäkin hamasta siitä päivästä, jona te sen kuulleet olette ja Jumalan armon totuudessa tunsitte;
      7. Niinkuin te myös meidän rakkaalta kanssa palvelialtamme Epaphraalta opitte*, joka teidän edestänne Kristuksen uskollinen palvelia on,
      8. Joka myös on meille ilmoittanut teidän rakkautenne hengessä.
      9. II. Sentähden myös me siitä päivästä, jona me sen kuulimme, emme lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että te hänen tahtonsa tuntemisella täytettäisiin kaikkinaisessa hengellisessä viisaudessa ja toimessa,
      10. Että te soveliaasti vaeltaisitte*, kelvaten kaikissa Herralle, ja hedelmän tekisitte kaikissa hyvissä töissä ja kasvaisitte Jumalan tuntemisessa,
      11. Ja vahvistetuksi tulisitte kaikella voimalla, hänen kunniansa väkevyyden jälkeen, kaikkeen kärsivällisyyteen ja pitkämielisyyteen ilon kanssa.
      12. III. Ja kiittäkäät Isää, joka meitä soveliaaksi tehnyt on pyhäin perimisen osallisuuteen valkeudessa,
      13. Joka meitä pimeyden vallasta pelasti* ja on meidät siirtänyt rakkaan Poikansa valtakuntaan,
      14. Jonka kautta meillä on lunastus hänen verensä kautta*, nimittäin syntein anteeksi antamus,
      15. Joka näkymättömän Jumalan kuva on*, esikoinen ennen kaikkia luontokappaleita.
      16. Sillä hänen kauttansa ovat kaikki luodut, jotka taivaassa ja maan päällä ovat, näkyväiset ja näkymättömät, thronit ja herraudet, vallat ja hallitukset: ne ovat kaikki hänen kauttansa ja häneen luodut.
      17. Ja hän on ennen kaikkia ja kaikki ovat hänessä.
      18. Ja hän on ruumiin, nimittäin seurakunnan pää*, joka on alku ja esikoinen kuolleista , että hän kaikkein ylitse kävis;
      19. Sillä niin kelpasi Isälle, että hänessä kokonainen täydellisyys* asuis,
      20. Ja kaikki olisivat hänen kauttansa hänen itse kanssansa sovitetut*, sekä ne jotka maassa että ne jotka taivaissa ovat; sillä hän teki verensä kautta ristin päällä rauhan, itse kauttansa.
      21. IV. Ja te olitte muinen oudot ja viholliset ymmärryksen puolesta, pahoissa töissä*; mutta nyt hän on teidät sovittanut,
      22. Lihansa ruumiissa kuoleman kautta, että hän teidät saattais pyhäksi, laittamattomaksi ja nuhteettomaksi* kasvoinsa edessä.
      23. Jos te muutoin uskossa pysytte* perustettuna ja vahvana ja horjumattomana evankeliumin toivosta, jonka te kuulitte, joka on saarnattu kaikkein luontokappalten edessä , jotka taivaan alla ovat; jonka palveliaksi minä Paavali tullut olen,
      24. Joka nyt minun vaivoistani iloitsen, jotka minä kärsin teidän edestänne, ja täytän Kristuksen kärsimiset minun lihassani* hänen ruumiinsa edestä, joka on seurakunta,
      25. Jonka palveliaksi minä tullut olen Jumalan toimituksen jälkeen*, joka minulle teidän kohtaanne annettu on, täyttämään Jumalan sanaa;
      26. Sitä salaisuutta, joka ijankaikkisesta ja sukukunnista on salattu* ollut, mutta nyt hänen pyhillensä ilmoitettu ,
      27. Joille Jumala tahtoi sen julistaa, mikä tämän salaisuuden kunniallinen rikkaus* pakanain seassa on , joka on Kristus teissä, kunnian toivo,"

      • klpo

        Jotain lisää jälleensyntymiskierrosta irti pääsemisestä!
        Raamatun Uuden Testamentin Kolossilaiskirjeen mukaan 1. ja 2. lukua: Löytyy netistäkin.
        ". Jonka me ilmoitamme, ja kaikkia ihmisiä neuvomme, ja kaikkia ihmisiä kaikkinaisessa viisaudessa opetamme, että me jokaisen ihmisen Kristuksessa Jesuksessa täydelliseksi* saattaisimme:
        29. Jota minä myös ahkeroitsen ja hänen vaikutuksensa jälkeen kilvoittelen*, joka minussa väkevästi vaikuttaa.
        2. Luku.

        I. Apostoli ilmoittaa huolensa Kolossilaisista; II. Neuvoo heitä karttamaan niitä, jotka heitä pyytävät vietellä pois Kristuksen tunnosta, III. Erinomattain välttämään väärää oppia.

        I. Sillä minä soisin teidän tietävän, kuinka suuri kilvoitus* minulla on teistä ja niistä, jotka Laodikeassa ovat, ja kaikista niistä, jotka ei minun kasvojani lihassa nähneet:
        2. Että heidän sydämensä saisivat lohdutuksen* ja liitetyksi tulisivat rakkaudessa kaikkeen rikkauteen, täydellisessä ymmärryksessä Jumalan ja Isän ja Kristuksen salaisuuden tuntemiseen ,
        3. Jossa kaikki viisauden ja taidon tavarat kätketyt ovat.
        4. II. Mutta sen minä sanon, ettei joku teitä viettelisi kavalalla puheella.
        5. Sillä vaikka en minä lihassa läsnä ole, niin minä kuitenkin hengessä teidän tykönänne olen*, iloitsen ja näen teidän toimellisuutenne ja teidän vahvan uskonne Kristuksen päälle.
        6. Niinkuin te nyt Herran Jesuksen Kristuksen olette ottaneet vastaan, niin vaeltakaat hänessä,
        7. Ja olkaat hänessä juuritetut ja rakennetut ja uskossa vahvistetut, niinkuin te oppineet olette, ja olkaat siinä runsaasti kiitolliset.
        8. Katsokaat, ettei joku teitä viettele philosophian ja turhain jaaritusten kautta, ihmisten opin ja maailmallisten säätyin jälkeen*, ja ei Kristuksen jälkeen.
        9. Sillä hänessä asuu koko jumaluuden täydellisyys* ruumiillisesti,
        10. Ja te olette hänessä täydelliset*, joka kaiken herrauden ja esivallan pää on ,
        11. Jonka kautta te myös ympärileikatut olette sillä ympärileikkauksella, joka käsittä tapahtuu*, syntisen ruumiin pois panemisen kautta , lihassa, Kristuksen ympärileikkauksella,
        12. Ynnä hänen kanssansa kasteen kautta haudatut*, jossa te myös hänen kanssansa olette nousseet ylös uskon kautta, jonka Jumala vaikuttaa, joka hänen kuolleista herättänyt on,
        13. Ja on teidät hänen kanssansa eläväksi tehnyt, kuin te synnissä kuolleet olitte, ja teidän lihanne esinahassa*, ja on meille kaikki synnit anteeksi antanut."


      • Todisteita pöytään
        klpo kirjoitti:

        Jotain lisää jälleensyntymiskierrosta irti pääsemisestä!
        Raamatun Uuden Testamentin Kolossilaiskirjeen mukaan 1. ja 2. lukua: Löytyy netistäkin.
        ". Jonka me ilmoitamme, ja kaikkia ihmisiä neuvomme, ja kaikkia ihmisiä kaikkinaisessa viisaudessa opetamme, että me jokaisen ihmisen Kristuksessa Jesuksessa täydelliseksi* saattaisimme:
        29. Jota minä myös ahkeroitsen ja hänen vaikutuksensa jälkeen kilvoittelen*, joka minussa väkevästi vaikuttaa.
        2. Luku.

        I. Apostoli ilmoittaa huolensa Kolossilaisista; II. Neuvoo heitä karttamaan niitä, jotka heitä pyytävät vietellä pois Kristuksen tunnosta, III. Erinomattain välttämään väärää oppia.

        I. Sillä minä soisin teidän tietävän, kuinka suuri kilvoitus* minulla on teistä ja niistä, jotka Laodikeassa ovat, ja kaikista niistä, jotka ei minun kasvojani lihassa nähneet:
        2. Että heidän sydämensä saisivat lohdutuksen* ja liitetyksi tulisivat rakkaudessa kaikkeen rikkauteen, täydellisessä ymmärryksessä Jumalan ja Isän ja Kristuksen salaisuuden tuntemiseen ,
        3. Jossa kaikki viisauden ja taidon tavarat kätketyt ovat.
        4. II. Mutta sen minä sanon, ettei joku teitä viettelisi kavalalla puheella.
        5. Sillä vaikka en minä lihassa läsnä ole, niin minä kuitenkin hengessä teidän tykönänne olen*, iloitsen ja näen teidän toimellisuutenne ja teidän vahvan uskonne Kristuksen päälle.
        6. Niinkuin te nyt Herran Jesuksen Kristuksen olette ottaneet vastaan, niin vaeltakaat hänessä,
        7. Ja olkaat hänessä juuritetut ja rakennetut ja uskossa vahvistetut, niinkuin te oppineet olette, ja olkaat siinä runsaasti kiitolliset.
        8. Katsokaat, ettei joku teitä viettele philosophian ja turhain jaaritusten kautta, ihmisten opin ja maailmallisten säätyin jälkeen*, ja ei Kristuksen jälkeen.
        9. Sillä hänessä asuu koko jumaluuden täydellisyys* ruumiillisesti,
        10. Ja te olette hänessä täydelliset*, joka kaiken herrauden ja esivallan pää on ,
        11. Jonka kautta te myös ympärileikatut olette sillä ympärileikkauksella, joka käsittä tapahtuu*, syntisen ruumiin pois panemisen kautta , lihassa, Kristuksen ympärileikkauksella,
        12. Ynnä hänen kanssansa kasteen kautta haudatut*, jossa te myös hänen kanssansa olette nousseet ylös uskon kautta, jonka Jumala vaikuttaa, joka hänen kuolleista herättänyt on,
        13. Ja on teidät hänen kanssansa eläväksi tehnyt, kuin te synnissä kuolleet olitte, ja teidän lihanne esinahassa*, ja on meille kaikki synnit anteeksi antanut."

        Pitäisi ensin esittää pitävät todisteet, että tuo pitää paikkansa, ennen kuin tuohon voi uskoa.


    • vevevevevev

      Koita nyt vain elää tämä elämäsi äläkä haaveile turhista kuvitelmista joita ei ole missään todistettu.

      • Todisteita pöytään

        Ei muuten ole ihmisen olemassaoloakaan todistettu pitävästi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe