Mariannen jatkuva kiusaaminen

RTKL

Miten nuo kehtaa isolla porukalla jatkuvasti puhua pahaa Mariannesta? Kaikista ei tarvitse tykätä, mutta tuo, että haukutaan sekä selän takana että kaiken lisäksi vielä päin naamaa tuntuu kyllä pahalta! Vaikka Marianne yrittää esittää, ettei arvostelu haittaa, niin kyllä hänestä huomaa, että aika palasena tyttörukka on tuolla. Miten sitä yhtäkkiä nyt muka persoonallisuuttaan hetkessä vaihtaisi?

Toki Mariannella pitäisi olla vähän tilannetajua. Nelikymppisten ja sitä vanhempien ihmisten kanssa voisi keksiä muutakin jutusteltavaa kuin pervot jutut. Mutta kyllähän nuorista parikymppisistä ihmisistä moni juttelee pervoja. Väärä kohderyhmä vaan tällä kertaa.

Varsinkin Frederikin puheet ovat kyllä niin ristiriidassa. Ensin haukutaan päin naamaa ja arvostellaan. Sitten päiväkirjahuoneessa kuitenkin kehutaan muotoja ja niin haluttaisi panna. En voi sietää tuollaisia miehiä, jotka juoksee ns. "bimbojen" perässä, mutta sitten kuitenkin haukkuu näitä. Tällä tavallahan monet teinitytötkin menee ihan sekaisin. Pojat antaa kaiken huomionsa seksikkäästi pukeutuville tytöille ja ne "rumat" tytöt jäävät ilman huomiota. Mutta sitten seksin saamisen jälkeen nämä ovatkin enää yleisiä panopatjoja, joiden kanssa ei missään nimessä seurusteltaisi julkisesti. Ja seuraavaa koukkoon. Kuvottavaa.

Muutenkin Frederik voisi kyllä vähän miettiä omaa ikäänsä ja mitä asioita kannattaa julkisesti sanoa. Onhan Marianne ihan laillisen ikäinen, mutta on se nyt vähän kuvottavaa, että noin vanha mies puhuu noin pervoja noinkin nuoresta naisesta.

Taitaa tästä kaudesta tulla samanlaista kiusaamista kuin edellisestäkin!

8

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha sanonta sopii

      Rakastuessaan se hevonenkin potkii

    • Lahjakannut sucks

      On kyllä harvinaisen kuvottava teinilortto hyi saatana! Ja todella rumat utareet. Oikea lehmän kuvatus

    • ghhghh

      Eikö se joka kaudessa oo ollu että vanhat hevosnaamaiset haukkuu nuorempia?

    • ....................

      Olen täysin samaa mieltä. Surullista, kuinka aikuiset ihmiset kritisoivat nuorta noin pahasti. Vaikka Marianne väittääkin, ettei häntä kiinnosta muiden mielipiteet hänestä, niin siitä olen varma, että jatkuva mollaaminen musertaa itsetuntoa olit sitten kuinka vahva.

      Frederik on kyllä irstas ja mielikuvani hänestä on muuttunut täysin. Uskomatonta, mitä hän välillä suustaan päästää, esim. "persepakarat tarttuvat yhteen kun tuossa kävelee"? Siis vittu haloo, et ole teini-ikäinen poika - käyttäydy sen mukaisesti.

      Henk.koht musta tuntuu siltä, että Marianne on oikeasti mukava persoona, jonka kanssa voisin hyvin tulla toimeen. Sääli, että hän pitää jatkuvasti ns. bilettäjän roolia päällä, eikä anna oman persoonallisuutensa tulla esiin.

      Noh, kullekin omansa.

    • tuota noin

      Kyllä asiallisesti voi puhua siitä että likka kiljuu ja rasittaa. Mutta Frederikin jutut ovat liikaa kyllä.

    • Saman huomannut

      Aivan samaa mieltä!

      En ole Mariannesta oikein mitään mieltä, en ole fani, mutten myöskään inhoa. Mutta silti tuntuu kyllä pahalta tytön puolesta. Olla "vankina" talossa, jossa kaikki muut puhuu pahaa joko seläntakana tai päin naamaa. Kutsuvat bimboksi ja pissikseksi. Saarnaavat ja paasaavat, eivätkä anna lainkaan puheenvuoroa vastata. Antavat negatiivisia lempinimiä.

      Ja tämä Frederik. Kyllä on kuvottava, haukkuu Mariannea mutta samalla tahtoisi sekstata. Tepollakin ilmeisesti ollut aiemmin seksiä Mariannen kanssa, ja nyt kohtelee todella huonosti. Bimbot kelpaa patjaksi, muuten pelkkää roskaa?

    • tyrkky talo 2013

      Vaikka kaksimielinen huumori on välillä ihan ok. Jotenkin sitä olisi toivonut että kun talossa on vanhempia elämää nähneitä ihmisiä niin juttujen taso olisi noussut navan yläpuolelle. Mutta näköjään näin ei käynnyt. Surullista miten tavallaan bimbon kuvan nämä vanhemmat asukkaat itse antavat tuolla. Ihan kuin kuuntelisi teinejen revastelua seksiasioilla joissa ylä-asteen pihalla. Saralle pisteet siitä että on oma itsensä tuolla eikä yritä tehdä itseään tykö yrittämällä epätoivoisesti miellyttää katsojia. Olen kyllä pettynyt asukkaiden tasoon. Andy, Sara ja Marianne ovat ainoat keitä viitsii katsoa.

    • yökmmm

      ¨Frederikin pitäis katsoa peiliin. Puhuu koko ajan itse pervouksia ja haluaa seksihierontaa, mutta arvostelee naisia siitä ja haukkuu puumiksi tai bimboiksi yms. Frederik on karsea pervo vanha ukko, jolla on sovinistin luonne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe