Pissavaivat

pallero73

Hei! Minulta poistettiin kohtu ja munasarjat n 1,5 kk sitten ja nyt käytössä estrogel sekä vagifem. N pari viikkoa sitten alkoivat virtsavaivat,usein käytävä pissalla sekä kutina ja kirvely. Pissanäytteestä löytyi kohonneet valkosoluarvot joten sanoivat että on tulehdusta. Itse en ole tuosta varma koska vaiva helpottaa välillä. Siis onko aina kohonneet valkosoluarvot tulehdusta? Olen nyt syönyt 2 eri antibioottia eikä mitään apuja ole ollut. Vagifemiä olen nyt käyttänyt 5 päivää ja estrogeliä n 2 viikkoa. Voiko oireet johtua vain vaihdevuosista? Mikä avuksi?

8

989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mahd. uusi kuuri

      sulla on leikkauksesta vielä aika vähän aikaa. Limakalvothan menee leikkauksessa ihan karrelle, joten parenemiseen menee aikaa. Kyllä jos virtsassa on valkosoluja, se yleensä on tulehduksen merkki. Joskus tulehdus saattaa helpottaa vähäksi aikaa antibioottikuurin jälkeen, mutta sikishän niitä bakteeriviljelmiä otetaan lääkekuurin jälkeenkin, että nähdään, onko antibiootti tepsinyt vai joudutaanko vaihtamaan johnkin toiseen lääkkeeseen joka tepsii juuri sinulla jylläävään bakteerikasvustoon.

      Maitohappobakteeritabletteja kannattaa myös syödä, että elimistön omat bakteerit pääsee toimintaan. antibiootithan ei valitse, mitkä bkteerit kuolee. siinä kuolee kaikki.

    • lääkäriin mentävä

      Voi kai se olla molempia.

    • tasapaino aikanaan

      Ihan kuin mahd uusi kuuri sanoi. Lisäksi kannattaa syödä virtsatieoireisiin C-vitamiinia tai karpalopillereitä. Ne muuttavat virtsan ph:ta ja turhat infektio-oireet saattaa jäädä pois.
      Veikkaisin kuitenkin, että elimistösi hormonitasapaino ei ole vielä tasoittunut, vaikka estrogeliä otatkin. Ajallaan menee ohi. Jumppaa myös hissiliikkeelä kaikkia aukkoja alapäässä.
      Nämä auttoivat minulla saman leikkauksen jälkeen, mutta oire oli sikäli lievempi, etten edes virtsanäytettä lähtenyt viemään.

    • pallero73

      Kiitos vastauksista :) vein tänään uuden pissanäytteen koska aika ikäviä nuo oireet,saan viljelyn tuloksen torstaina. Voihan se olla ettei sieltä mitään löydy mutta onhan se hyvä tarkistaa. C-vitamiinia otan 500 mg päivittäin ja juon n 2-3 litraa nesteitä joka päivä. Ehkä se tästä iloksi muuttuu,tämä on vielä niin uusi asia mulle :)

    • pillipiiparainen

      hyvä palero! mene toiselle gynelle ja otatoinenmielipide, on sen veranoutoa vaivaa.eihännoitapissavaivoja kukaankauaa kestä, selvitä asiat..terveisin pilipiiparainen

    • pallero73

      Eilen sain viljelyn vastauksen eli tulehdus virtsateissä ja aloitin antibiootin. Ei siis tarvetta käydä toisella gynellä.

      • geeli, vagitabl ja voide

        Voi olla, ett tarviit alussa myös estrogeenivoiteen tai jonkun muun voiteen virtsaputken aukon luo. Sit kun vagifem alkaavaikuttaa ja muutenkin on hormonit tasoittuneet, niin sekin alue rauhoittuu.


      • Anonyymi
        geeli, vagitabl ja voide kirjoitti:

        Voi olla, ett tarviit alussa myös estrogeenivoiteen tai jonkun muun voiteen virtsaputken aukon luo. Sit kun vagifem alkaavaikuttaa ja muutenkin on hormonit tasoittuneet, niin sekin alue rauhoittuu.

        Ei muuta kun naimaan niin häviää pissavaivat monesti sellasiavanhanpiian vaivoja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe