Äiti todella huolissaan

Sääliksi käy

Sääliksi käy lapsia ja nuoria

Lapsi on aina ollut yhteiskuntien päätösten keskiössä. Kielipuolue RKP ja heidän sairas fantasiansa pakkoruotsista nivoutuvat näyttävästi tähän yhteyteen. Pakkoruotsittajat käyttävät härskisti hyväkseen lapsen ja nuoren herkkää ja kypsymätöntä mieltä.

Tämä on täysin Natsi-Saksan propagandakoneiston käyttämä taktiikka. On hyvin ikävää ja jopa traagista että suomenruotsalaiset ovat ottaneet tämän hyvin härskin taktiikan käyttöönsä ja soveltavat tätä nyt kieliasiassa.

On nokkelaa kun he saivat kuin ihmeenkaupalla (todennäköisesti poliittisissa lehmänkaupoissa) aikaistettua pakkoruotsin koskemaan jo 6-luokkalaisia lapsiparkoja. Säälin näitä lapsosia , jotka joutuvat VIATTOMINA KÄRSIMÄÄN TÄMÄN MAAN poliittisesta sairaasta ilmapiiristä jo näin varhain. Joutuvat nuorella iällä jo kokemaan mitä on valtion propagandasiiven(rkp) aiheuttama totaalitäärisyys.

Iljettää kun omat lapseni joutuivat tämän hulluuden alttarille ja potilaiksi. Miltä tuntuu haaskata nuoruutensa kalliita vuosia turhan, siis täysin turhan pakkoruotsin tunneilla. Missä on päättäjien aito vastuunkanto?'

Tämä minivähemmistö 4% aiheuttaa tietoisesti enemmän pahaa kuin he edes ymmärtävät. Paha olo luonnollisesti hakee purkukanavaansa. Ei ole haluttu myöntää, että asia aivan oikeasti ottaa suuren suomalaisen enemmistön päähän ja pahimmillaan vaikuttaa jopa uran katkeamiseen tai koulutuksen keskenjättämiseen. Mikä lisää vain lisää katkeruutta.

Meillä suomessa pakkoruotsi alkaa siitä hetkestä kun olet 7-luokalla. Pian tulee aika jolloin tätä propagandistien fantasiaa toteutetaan jo 6:lta luokalta alkaen. Kohta kai jo esikoulusta pitäen. Heille kun ei mikään määrä pakkoruotsia tunnu riittävän. Kokonaiset ikäluokat altistetaan jo lapsena tälle hullutukselle. Sitten vielä tämä minivähemmistö on valmis VALITTAMAAN KOHTALOSTAAN KUN HEITÄ "Syrjitään" ja "vihataan". En yhtään ihmettele jos meille on kasvamassa sukupolvi joka VIHAA ENTISTÄ ENEMMÄN JUURI RUOTSINKIELISIÄ. Erityisvaatimuksissa kun tulisi olla joku tolkku.

Pakkoruotsin kielellä harva suomalainen tekee yhtään mitään. Sen on saanut moni pakkoruotsista huippuarvosanat kirjoittanut nuoren vanhempikin kokea. Puhumattakaan liike-elämässä ansioituneista henkilöistä. Toinen toisensa perään on sanonut että ruotsalainen kollegakin kääntää pian puheen englanniksi ja ymmärtää näin että liikeneuvottelussa ollaan samalla tasolla.

Ikävä tilanne; toisaalta ei haluttaisi rikkoa lakia mutta toisaalta tunnemme syvää vihaa tätä turhaa kielipakkoa kohtaan. Siinä pulma monella vanhemmalla ja nuorella. Tilalla kun olisi tarjolla joukko aidosti tärkeitä kieliä, mutta kun ei .

2

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eine Hündin 16

      Sääliksi käy sinun lapsiasi. Meidän muksut alkoivat molemmat siinä kymmenvuotiaina opetella ruotsia ihan silkasta tietämisen halusta ja mielenkiinnosta kieliin. Molemmat opiskelivat peruskoulussa ja lukiossa englannin ja ruotsin lisäksi kahta kieltä. Tällä hetkellä molemmat käyttävät työssään suomen lisäksi kolmea kieltä, ruotsia, englantia ja saksaa/venäjää.

      Toisilla menee hyvin, toisilla huonosti. Koululaiselle kodin tuki olisi äärimmäisen tärkeää. Kaikista kodeista ei sitä saa ja se tulee ihan takuulla näkymään lasten tulevaisuudessa. Tämä on oikeasti suuri epäkohta, sillä tappiolle jää yksilön lisäksi koko yhteiskunta.

    • naurettava eduskunta

      Meillä kukaan ei halua opiskella ruotsia pakolla. Olen sanonut lapsille, että se on poliitikkojen kosto lapsille kun he itse ovat kielissä niin huonoja.
      Kaikki lapet on pakoruotsia opskelleet koulussa, muttta kukaan meistä sitä ei osaa, emme ottaneet sitä todesta kun pakko oli pakko oli, muttta nyt olemme unohtaneet kaikki, kukaane i osaa yhtään mitään.

      Minusta harpun soitto pitää laittaa koko suomen koululaisille pakolliskesi, tai rumpujen soitto, ja kaikkien pitää ostaa pakko rummut ja pakkoharppu! Myös ministerit ja kansanedustajat harppukurssille pakolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1928
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      413
      1497
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1270
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      986
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      966
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      939
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe