Äiti todella huolissaan

Sääliksi käy

Sääliksi käy lapsia ja nuoria

Lapsi on aina ollut yhteiskuntien päätösten keskiössä. Kielipuolue RKP ja heidän sairas fantasiansa pakkoruotsista nivoutuvat näyttävästi tähän yhteyteen. Pakkoruotsittajat käyttävät härskisti hyväkseen lapsen ja nuoren herkkää ja kypsymätöntä mieltä.

Tämä on täysin Natsi-Saksan propagandakoneiston käyttämä taktiikka. On hyvin ikävää ja jopa traagista että suomenruotsalaiset ovat ottaneet tämän hyvin härskin taktiikan käyttöönsä ja soveltavat tätä nyt kieliasiassa.

On nokkelaa kun he saivat kuin ihmeenkaupalla (todennäköisesti poliittisissa lehmänkaupoissa) aikaistettua pakkoruotsin koskemaan jo 6-luokkalaisia lapsiparkoja. Säälin näitä lapsosia , jotka joutuvat VIATTOMINA KÄRSIMÄÄN TÄMÄN MAAN poliittisesta sairaasta ilmapiiristä jo näin varhain. Joutuvat nuorella iällä jo kokemaan mitä on valtion propagandasiiven(rkp) aiheuttama totaalitäärisyys.

Iljettää kun omat lapseni joutuivat tämän hulluuden alttarille ja potilaiksi. Miltä tuntuu haaskata nuoruutensa kalliita vuosia turhan, siis täysin turhan pakkoruotsin tunneilla. Missä on päättäjien aito vastuunkanto?'

Tämä minivähemmistö 4% aiheuttaa tietoisesti enemmän pahaa kuin he edes ymmärtävät. Paha olo luonnollisesti hakee purkukanavaansa. Ei ole haluttu myöntää, että asia aivan oikeasti ottaa suuren suomalaisen enemmistön päähän ja pahimmillaan vaikuttaa jopa uran katkeamiseen tai koulutuksen keskenjättämiseen. Mikä lisää vain lisää katkeruutta.

Meillä suomessa pakkoruotsi alkaa siitä hetkestä kun olet 7-luokalla. Pian tulee aika jolloin tätä propagandistien fantasiaa toteutetaan jo 6:lta luokalta alkaen. Kohta kai jo esikoulusta pitäen. Heille kun ei mikään määrä pakkoruotsia tunnu riittävän. Kokonaiset ikäluokat altistetaan jo lapsena tälle hullutukselle. Sitten vielä tämä minivähemmistö on valmis VALITTAMAAN KOHTALOSTAAN KUN HEITÄ "Syrjitään" ja "vihataan". En yhtään ihmettele jos meille on kasvamassa sukupolvi joka VIHAA ENTISTÄ ENEMMÄN JUURI RUOTSINKIELISIÄ. Erityisvaatimuksissa kun tulisi olla joku tolkku.

Pakkoruotsin kielellä harva suomalainen tekee yhtään mitään. Sen on saanut moni pakkoruotsista huippuarvosanat kirjoittanut nuoren vanhempikin kokea. Puhumattakaan liike-elämässä ansioituneista henkilöistä. Toinen toisensa perään on sanonut että ruotsalainen kollegakin kääntää pian puheen englanniksi ja ymmärtää näin että liikeneuvottelussa ollaan samalla tasolla.

Ikävä tilanne; toisaalta ei haluttaisi rikkoa lakia mutta toisaalta tunnemme syvää vihaa tätä turhaa kielipakkoa kohtaan. Siinä pulma monella vanhemmalla ja nuorella. Tilalla kun olisi tarjolla joukko aidosti tärkeitä kieliä, mutta kun ei .

2

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eine Hündin 16

      Sääliksi käy sinun lapsiasi. Meidän muksut alkoivat molemmat siinä kymmenvuotiaina opetella ruotsia ihan silkasta tietämisen halusta ja mielenkiinnosta kieliin. Molemmat opiskelivat peruskoulussa ja lukiossa englannin ja ruotsin lisäksi kahta kieltä. Tällä hetkellä molemmat käyttävät työssään suomen lisäksi kolmea kieltä, ruotsia, englantia ja saksaa/venäjää.

      Toisilla menee hyvin, toisilla huonosti. Koululaiselle kodin tuki olisi äärimmäisen tärkeää. Kaikista kodeista ei sitä saa ja se tulee ihan takuulla näkymään lasten tulevaisuudessa. Tämä on oikeasti suuri epäkohta, sillä tappiolle jää yksilön lisäksi koko yhteiskunta.

    • naurettava eduskunta

      Meillä kukaan ei halua opiskella ruotsia pakolla. Olen sanonut lapsille, että se on poliitikkojen kosto lapsille kun he itse ovat kielissä niin huonoja.
      Kaikki lapet on pakoruotsia opskelleet koulussa, muttta kukaan meistä sitä ei osaa, emme ottaneet sitä todesta kun pakko oli pakko oli, muttta nyt olemme unohtaneet kaikki, kukaane i osaa yhtään mitään.

      Minusta harpun soitto pitää laittaa koko suomen koululaisille pakolliskesi, tai rumpujen soitto, ja kaikkien pitää ostaa pakko rummut ja pakkoharppu! Myös ministerit ja kansanedustajat harppukurssille pakolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      2300
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1902
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1203
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1192
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1176
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      942
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      869
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      847
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      765
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      757
    Aihe