Sijoitusohjelma

tienaaja

Hei!

Olisiko joku kiinnostunut tulemaan sijoitusohjelmaan mukaan?

Ohjelma toimii alunperin alusohjelmana kun henkilö tarvitsee enemmän rahaa kuin hänellä on sijoittaa jonkin isoon projektiin esim. 150 - 500 euroa. Niin silloin hän voi aloittaa tästä ns. väliprojektista sijoittamalla 30 euroa. Ja kun hän on kerran päättänyt aloittaa tienaamisen rahaohjelmissa, joihin jokaiseesn on kutsuttava vähintään 2 mukaan, niin tämä ohjelma on ideaalinen sekä aloitusrahan tienaamiseen, että oman tiimin rakentamiseen. Kun kaikki menevät ensin tähän ohjelmaan käsi kädessä ja jokainen tuo mukanaan sen kaksi, niin silloin on helppo ja luontevaa sekä on varaa siirtyä sellaiseen ohjelmaan, jossa rahaa saa jo enemmän.

Tässä ei siis tarvitse varsinaista työtä tehdä kun vaan jokainen kutsuu ne kaksi ja ohjelma sekä tiimityö hoitaa loput.

Sijoitusohjelma,jossa voi saada 30 eurolla 600-1200 euroa ulos ja kyseessä on tiimityö.

Ohjelmassa on kolme tasoa, kolme 7 hengen matriisia. Aloitetaan beginner level tasosta, jossa on kolme tasoa alhaalla 4 hlöä, keskellä 2 hlöä ja ylhäällä 1.

Kun tulee sisään ohjelmaan menee alatasolle, jossa 4 paikkaa ja ne täyttyy tiimityöllä, ylhäällä olevat kolme kutsuvat omia ihmisiä saamaan rahaa ja sinä voit kans kutsua ihan heti ja ne tulee sun viereen.

Lun matriisi täyttyy menee se ylimpänä yksin ollut seuraavaan matriisiin, jonne tulee ihmisiä toisista sulkeutuvista matriiseistä. Eli sinne ei enää kutsuta ihmisiä. Ja kun se matriisi menee kiinni niin ylin siirtyy viimeiseen matriisiin, jonka päätteeksi hän saa 600,900 tai 1200 euroa riippuen työpanoksesta Perfect MOney elektroniselle lompakolle ja siitä omalle tililleen.

Tässä on kuitenkin tärkeää ymmärtää tiimityön tärkeys eli on hyvä tuoda mukana ihmisiä ja se onkin ainoa työ, tuoda 2 aktiivsta ihmistä, jotka tuovat myös 2 aktiivista ihmistä, jotka tuovat edelleen 2 aktiivista ihmistä. Jne.

ei tämä ole sen kummempi juttu, helppoa kun sen tajuaa ja kun haluaa saada rahaa ja lähellä on ihmisiä, jotka myös haluavat rahaa.

Eli kaikki alkaa sillä, että päätät aloittaa ja siirrät ensin rahat sellaisen henkilön tilille, joka maksaa sut sitten sisään.
Sitten saat linkin jota kautta pääset rekisteröitymään (ohjelma on venäjän kielellä, joten käytetään googlen kääntäjää) Ja sitten kun tää homma on hoidettu, olet sisällä.
Kun on oma aika saada rahat ulos pitää avata Perfect Money ilmainen elektroninen lompakko, johon sitten siirtää rahat kun sellaiset on sieltä tulossa ja sieltä sitten omalle tilille.

Ei ole mitenkään vaikeaa, mutta on muistettava, että kun haluaa päästä nopeasti ansioille ja liikkuu tasosta toiseen, niin kannattaa tuoda aktiivisesti ihmisiä mukana, jotka haluavat saada myös tällä tavalla ansioita ja tuntevat myös sellaisia, jotka tulevat mielellään mukaan apajille.

Maksu on 34 euroa.

Yht.otot:[email protected]

5

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fuck you

      yks sana = pyramidihuijaus toinen sana=zinzino

    • tienaaja

      Olen kamalan pahoillani ja joudun nyt tuottamaan suuren pettymyksen.
      Kyse EI ole mistään pyramidihuijauksesta EIKÄ zinzinosta.

      Valitan.

      On aivan toinen. Jo stiedät mikä Matrix on,tiedät myös minkä tyyppinen tämä tienausjuttu on.

      • tienaaja

        On totta, että tämä väliprojekti ei ole mikään yritys, tämä on konsepti/systeemi/projekti, jota käytetään työkaluna saada rahaa.

        Projekti on ollut olemassa 3 kuukautta ja kehittyy entisestään.
        Kaikki tapahtuu automaattisesti, ihmiset tulevat sisään kutsuttuina ja kun lähtevät, saavat rahat automaattisesti ja ihan heti odottamatta elektroniselle lompakolleen (perfect money on ilmainen)

        Tässä ei ole koiraa haudattuna ja kaikki on internet säännösten mukaan toteutettu ja minulle henkilökohtaisesti ei ole väliä miksi ihmiset näitä projekteja kutsuvat, on jo koettu luotettavaksi projektiksi ja ihmiset tulevat mukaan ja ovat tyytyväisiä.

        Päätös on sinun, mutta jos ei edes tee päätöstä, vaan jää miettimään, niin valitettavasti elämä jatkuu samanlaisena kuin tähän asti on ollut.

        "Muutos vaatii Tekoja"

        Nyt siis kipinkapin yhteydenottoja: [email protected] iin.


    • het..a

      Kuka on projektin takana? Millasia tuloksia on tullut? Toimiiko lakien puitteissa? Kovasti oisin kiinnostunnut [email protected]

    • Anonyymi

      Onko tämä sijoitusohjelma vielä toiminnassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2168
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2036
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe