Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kenelle bloggaan

miettikää edes

Kirjoitan muutamaa blogia eri aiheista ja minua ihmetyttää, kun aina tulee viimeisin teksti ensimmäiseksi, kun jos haluaisi lukea aihetta, jos olisi asiaharrastunut kutren minä, niin aloittaisi ensimmäisestä siis varhaisimmasta blogimerkinnästä ja lukisi järjestyksessä, niin kuin huomaan muidenkin blogeja lukevani. Tulee se olo, että vain kyyläävä vihollinen haluaa pitää silmällä, mitä olen viimeksi tehnyt, vaikkapa äitini tai joku muu vainoamaan jäänyt vanha vihollinen, joka joko juonii minun pääni menoksi tai haluaa valehdella tuntevansa elämäni menon. Aiheen lukeminen vaatii uppoutumista, mitä tuollainen tekstien järjestys ei suosi. Mikä kyyläämisjuttu tässä on ideana? Sama olo tulee Facebookista: kivat tutut eivät saa mitään uutta tietoa, mutta koko mesta on vihamielisen äidin paratiisi: voi vakoilla, kenen kanssa olen väleissä ja joko mustamaalata heidät minulta pois tai hyökätä heidän kimppuunsa, kun he eivät kerran tunne vihollisiani, mutta vihollinen tietää heidät. Paska juttu!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinttura

      Miksi sinulla on äiti naamakirjakaverina? Itse olen aika monen äiti, ja en kenenkään kaveri naamarissa. Hyvin olen pärjännyt, kun voin jutella lasten kanssa naamatusten tai puhelimessa.
      Blogeja luen harvakseltaan, ja sitä en ymmärrä, miksi olet niin tunnistettavissa, että äitisi on löytänyt blogisi. Useitten blogejen kirjoittajat ovat aika hyvin kätkeneet henkilö tietonsa.
      Jos sinulla on noin vaikeaa äitisi kanssa, niin teeppä poliisille ilmoitus häirinnästä, niin jos se rauha tulisi teille kummallekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe