Lomat islaminuskoisiin maihin

28x...

kannattaa nyt unohtaa.
Vihaavat meitä valkoisia yli kaiken ja sylkevät ruokiimme.

Ovat julistaneet meitä vastaan pyhän sodan mikä ei lopu ennenkuin kaikki vääräuskoiset on tapettu. On meidän onnemme että nyt ovat keskenään eripuraisia.
Tappakoot toisiaan mahdollisimman paljon!

7

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Boikottin

      Muslimimaat pitäisi laittaa kansainväliseen matkustusboikottiin ihmisoikeusrikkomusten takia, esim. Egyptissä on tyttöjen sukupuolielinten amputointia ja liki kaikissa maissa Turkkia myöten kunniamurhia etc.

    • voi kiisus

      voitko jo lopettaa, sun mielipiteistäs näyttää olevan tällä palstalla koko ajan, jos sulla ei ole mitään oikeaa tietoa mistään niin miksi ihmeessä sä käsket ihmisiä olemaan matkustamatta Egyptiin??? Egyptin köyhä kansa tarvitsee turisteja että saavat edes sen verran rahaa että perhe saa ruokaa syödäkseen, jos ei ole turisteja, kaikki hotellit menevät kiinni ja ne tuhannet, tuhannet työntekijät ovat entistä köyhempiä ja samoin heidän perheensä, kannattaa vähän miettiä mitä puhuu ja mihin täällä yllyttää. Itse ainakin lähden Egyptiin heti kun vaan pääsen lähtemään

    • 28x...

      Hyvä nim. voi kiisus; on hellyyttävää että olet niin huolissasi Egyptin kansan rahavaroista. Voinen vakuuttaa Sinulle että rahallesi on paljon enemmän tarvetta muualla jos hyväntekeväisyyttä tosissasi ajattelet.
      Senkus lähdet Egyptiin, ei Sinua kukaan estä. Nyt kun turistilaumoja ei enää ole tulet saamaan koko ryövärilauman kimppuusi. Se on katsos niin että ne rahat jotka sinulta pussistasi lähtevät eivät mene nälkäänäkevien lasten suihin vaan ovelille ja kieroille huijareille. Niitä ovat kaikki kauppiaat ja palveluntarjoajat Egyptissä.
      Hymyilevä kyllä Sinulle ystävällisesti mutta kun selkäsi käännät niin räkäisevät perääsi. Olen senkin lukuisia kertoja nähnyt.

      • voi kiisus

        hyvä nim 28x, kyseisessä maassa lähes kaksikymmentä kertaa käyneenä olen eri mieltä asioista, en ole lähdössä tekemään hyväntekeväisyyttä mihinkään, mutta kyllä nämä hotelleissa töissä olevat saavat kuitenkin edes vähän palkkaa, joka sekin jää saamatta jos sinne ei matkailijoita mene, Kerran on perääni syljetty ja siihenkin puuttuivat muut paikalliset ei minun tarvinnut itse mennä herraa sättimään, kukaan ei ole koskaan kimppuuni käynyt eikä rahojani ryöstänyt, koskaan en myöskään ole vatsatautia sairastanut, jota täällä niin mainostat, minulle on varmaan osunut ne puhtaat kokit. Ei kannata täällä haukkua maata josta ei mitään tiedä, olen kokenut niin paikallisten perheiden ruokailut ym. ystävällistä kansaa ja huonoja ihmisiä mahtuu joka maahan myös tänne Suomeen.


    • 28x...

      Hyvä nimim. voi kiisus. Eivät meidän näkemyksemme ole kovinkaan kaukana toisistaan jos nokikkain höpöttelisimme.
      Sitä en usko ettet koskaan olisi vatsatauteja saanut; sentään noinkin monta käynti x
      takana. Kyllä minä tiedän mistä puhun vaikkakin vain kahden käyntikerran kokemuksella Egyptistä. Laajempaa kokemusta on toki muista arabivaltioista; Libanon, Marokko ja Syyria joista kaikista samanlaiset negakokemukset.
      Aurinkoisia talvipäiviä Sinulle!

    • nljfdfkoyd

      28x: käsittääkseni olet äärimmäinen thaikku-fani kaikkine tyttöjen hyväksikäyttöineen; Egyptissä sitä et voi tehdä, joten kokemukset jääneet ankeiksi, ja kenties sinua on vielä onnistuttu kusettamaan 6/0 , joka korpeaa yhä vieläkin, sit jos vielä ruhtinaaallinen ripuli perään.... kai se potuttaa. Surkea tyyppi!

    • 28x...

      Hyvä nimim. nljfdfkoyd; vastaankin Sinulle ensi kertaa koska kosketit sydäntäni lähellä olevaa asiaa. On totta että olen elämännautiskelija, joku sanoisi touhuiluani jopa riettaaksi. Huomaan kuitenkin näiden arvostelijoiden verhotuista katseista hieman kateellisuutta.
      Enpä katsoisi olevani hyväksikäyttäjä, vaan -käytetty. siinä on suuri ero.
      Kokemukseni Kairon tytöistä ovät ikimuistoiset vaikka sanot ettei niitä ole.
      Olimme poikamiehinä Kairossa -70 luvun alussa. Juotuamme Kairon Casinolla pullon viskiä nykyrahahintaan jotain 400 e, suksimme livakkaasti ulos ja taksiin.
      Näytettyämme kansainvälisen käsimerkin naisentarpeestamme kuski innostui pajattamaan meihin kääntyneinä eikä edes tietä katsellut.
      Pysähdyimme nyt kuitenkin johonkin ja sisälle ohjattiin. Divaaneille istutettiin ja kohta vienon arabimusan säestämänä sieltä paljasjalkatyttöjä tepsutteli kainosti kasvojaan puoliksi peittäen. Ruskeat silmät sieltä säihkyivät. Bossi siitä kehoitti valitsemaan. Kokeneina matkaajina tietysti hinnat selvitimme. Tinkaamisen tulos oli 20 taalaa tunti. Lisätunti saman.
      Opetin siinä sitten vääräuskoista pakanaa perinteisessä lähetyssaarnaaja- asennossa ja kaulassani oleva kultainen risti siinä kiikkui ketjussaan ees- taas-ees-taas. Likka pirskatti otti ristin käteensä ja sylkäisi siihen. Mitäs siihen olisi ollut sanomista ? Vastatkoon viisaammat. Mulla meni ainaski jauhot suuhun.
      Toinen käyntini kairossa olikin sitten B- luokan matka koska toinen vaimoni oli mukana ja en päässyt irti sitten siitä....

      Että totean täsä ja nyt että kaikissa maissa tehdään sitä...usko nyt vain, myös Egyptissä.
      Ja niistä muslimimaiden paskataudeista tietää kyllä jokainen joka niissä on käynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      76
      1464
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1207
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1146
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1004
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      813
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      745
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe