Talvilomalla Dubaihin?

Pääsi

Millainen paikka Dubai on helmi-maaliskuussa?

Onko siellä sallittua juoda alkoholia?

Saako siellä liikkua olkapäitä paljastavassa paidassa, minishortseissa jne, vai onko siellä jokin ns pukeutumissääntö?

Minne päin kannattaa mennä ja minkälainen sää?

Tarvitaanko viisumia, passia ainakin?

Kertokaa vaan kaikki mitä tiedätte :) Eli tarkoitus on saada selvitettyä, jos ihminen, joka viihtyy esim kesällä Kosin saarella lämmössä, juoden hieman alkoholia ja kulkien pienissä vaatteissa, haluaa lähteä talvella lomalle lämpöön, onko Dubai hyvä paikka. Olisiko joku muu parempi?

5

607

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7,10 matkaan

      maaliskuun toinen viikko mukavan lämmintä 30 ja helmikuun alussa hiukan viileämpää n.26.rannalla voinet olla hihattomassa paidassa, mutta kadulla ei suotavaa ja shortsienkin lahkeet yli poilvien. Ota hotla Bur Dubain alueella, missä kaikki lähellä, ja voit käyttää hyvää metroverkostoa jos haluat mut taksi niin halpa esim. bur dubain alueella matka kuin matka 10 dirhamia eli 0metriä-5kilsaa vain 10 dirhamia eli 2 euroa,lähes ilmaista. Jos ajat 100metriä siis hinta se sama 10 dirhamia tai viis kilsaa. Jos matka n. 10km niin 15-20dirhamia vaan. Ite käytän aina takseja jopa 500m kuumuudessa ja pitemmätkin matkat tietysti.

      Ite otan vain lennot äkkilähdöllä ja hotlan netin kautta,ja sovin hotlan kans et ne hakee mut nimikyltein kentältä vaikka taksikin ois halpa n. 20 dirhamia kait lentokentältä hotlaan. Mul kuuluu hintaan ku varaan.

      Shoppailu halpaa ja mukavaa, jos feikkikama kiinnostaa niin karaman aluelle taksilla vaan ja pitää aina härskisti tinkiä paitsi normitavarataloissa,mut kaikis pikkuputiikeissa kylläkin. Feikkilaatu tosi hyvää verrattuna muihin maihin,kokemusta on. MM. kelloja kaupitellaan,rolex,vercaze jne. pyytää yli 100 dirhamia, mutta sanoin et se on maximi joten sain siistin feikkikellon sillä eli 20e. Missään nimes ei enempää. Farkut ja laukut suositeltavimpia feikkiostoksia paitojen ohella. Muuten mones tavaratalos ei saa sovittaa eli ei edes oo sovituskoppeja,mut pitää itse tietää vyötärön tuumakoko housuja ostettaessa ja paitojen kokomerkinnät vaihtelevat eli mallaa paitaa josko sopiva.

      Kultasoukissa laatukultaa liikkeissä aitoustodistuksineen ja 14 karaattia ei myydä vaan lähtee 18 karaatista, ja liikkeissä tulee tinkiä.Maustesoukeista eksoottisia mausteita isoissa säkeissä joista ostat pieniä pussillisia tms.Käyntikohteita vois olla hienot ostarit maailman korkein rakennus, 7-tähden hotlas kahvilla vaikkapa,n. 50eurpa vaan kahvikäynnin hinta.Korkeimpaan rakennukseen netistä lippuvaraus tiettyyn päivään ja klo-aikaan 20e hintaan,ehkä n. klo 18 hyvä aika kun suihkulähteet (valaistu) aukee. Museoita,eläintarha,tai voit käydä jopa laskettelemassa ja akvaarioissa käydä yms.

    • älämatkusta

      Eli musta säkki päälle, ja viinat juot piilossa. Dubai on paska paikka, jossa naisten oikeudet on vitsi, siirtotyöläiset orjan asemassa ja ihmisoikeudet on vitsi. Koko maa on keinotekoisesti rakennettua feikki jättää, jopa saaret on keinotekoisia. Ainoastaan hiekka on sitoo alkuperäistä. Kyllähän Se vaatii aikamoista välinpitämyyttä matkustaa tuonne, hyvänä esimerkkinä tämän palstan häirikkömies, jolla ilmeisesti hämärä touhuja kyseisessä maassa.

    • 1+18

      Dubai on hyvä lomakohde, mutta ei sovi örveltäjille! Esmes Kanarian saariin verrattuna takuuvarma aurinkokohde.

      Viinakset ostetaan Dubain lentokentän tax-freestä ja juodaan hotellihuoneessa. Ulkona ei passaa liikkua näkyvässä maistissa. Mutta luepa aikasempia kertomuksia tai liity dubai.fi jäseneksi, näistä löytyy lisätietoja.

      • MilloinHeLomailevat?

        Edelleen on valitettavaa, että suomalaisella alkoholisoituneella geenillä varustettu jälkeläinen (pitkä historia) ei osaa ei pysty viettämään edes 7 päivän lomaa ilman alkoholia. Sitä on pakko saada vaikka ostaisi hot dogin tai burgerin.


    • HeLomailevatTaas

      Kylmä kalja tai siideri Marinassa sijaitsevan oikean hotellin (siis nimenomaan hotellin, ei sen dubai keskustelufoorumin omistajan kerrostaloasunnon) 30. kerroksen parvekkeella siemaistuna, maisemia ihaillen, on ihan paikallaan kuuman päivän iltana. Siis ei mitään örveltämistä.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1939
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1867
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1855
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe