Muistelmia menneistä

KumiKati

Kiinnostus kumiin mulla on ollut varmasti jo syntymästä saakka. Ilmapallot, tiskihanskat, ihan tavalliset kuminauhat ja jumppakuminauha tulee ainakin mieleen, mitkä herättivät jotain poikkeuksellista kiinnostusta. Ilmapallot tuoksui hyvälle ja ne sopivasti täytettynä tuntui iholla jotenkin jännälle. Tiskihanskat kädessä oli kiva läträtä vedellä. Tavalliset kuminauhat tuoksuivat jotenkin hyvälle. Jumppakuminauha hoksasin vähän myöhemmin ja sen kanssa oli myös mukavaa leikkiä. Kuminauhaa kiersin usein sääreen tai ranteeseen. Usein harmittelin, etten saanut kuminauhaa pysymään paikallaan kovin pitkään. Lisäksi olisi ollut mukava kun olisi olut toinenkin kuminauha ja silloin ne olisi riittänyt molemmille puolille, vaikka molempiin sääriin. En vielä silloin osannut ajatella kumia mitenkään seksuaalisuuteen liittyvänä, se vain tuntui iholla hyvälle.

Jumppakuminauhan kanssa halusin leikkiä muiden tietämättä. Kai siinä oli jotain aavistusta, etteivät sellaiset jutut kuulu muille. Yhden kerran päätin pistää kuminauhan pikkuhousujen alle, ajatus tuntui äärimmäisen jännittävälle. Olin jo aikaisemmin huomannut että pikkuhousut kastuu kuminauha leikeissä. En muista oliko silloin tarkoitus suojata kuminauhalla pikkuhousuja, vai halusinko vain kokeilla miltä kuminauha tuntuu jalkojen väliin laitettuna. Kuminauha pikkuhousujen alla tuntui kuitenkin järjettömän hyvälle. Nostin vielä farkut jalkaan ja kaiken salaisuuden piti olla varmassa piilossa, saattaa olla, että painelin jalkojen väliin ja sain vahvistusta hyvänolontunteeseen. Tunne oli jotain käsittämätöntä mitä en ollut koskaan kokenut, sitä kesti hetken kunnes jotain odottamatonta tapahtui. Alavatsasta alkoi kouristella, en voinut kouristuksille hetkeen mitään ja pelotti. Otin nopeasti kuminauhan pois pikkuhousuista, koska olin varma, että se liittyi jotenkin tahtomattomiin liikkeisiin. Pelotti ja vapisin. Pimpasta oli tullut reilusti nestettä, mutta muuten kaikki tuntui olevan kunnossa. Vähän ajan päästä olokin tuntui normaalille mutta olin ihmeissäni.

Olin kokenut tietämättäni ensimmäisen orgasmini. Siihen aikaan seksuaalista valistusta sai vain muutamasta aikakausilehdestä, itse luin lähinnä Reginaa ja Suosikkia. Jonkin aikaa tapahtuneen jälkeen taisin lukea Reginasta jotain kertomusta ja aloin epäillä, että se kuminauhan kanssa koettu ”kouristelu” saattoi ollakin orgasmi. Olinhan minä lukenut aikaisemminkin tarinoita missä saadaan orgasmi, mutta niissä tarinoissa orgasmi liittyi seksiin ja seksiähän mielestäni ei omassa tapahtuneessa ollut. Ehkä siksi en osannut heti yhdistää tapahtunutta orgasmiin. En kuitenkaan halunnut alkaa leikkiä kuminauhajuttuja ihan heti, seuraavat orgasmit menivätkin enemmän normaaliin tapaan omin sormin.

Samoihin aikoihin aloin seurustella ensimmäisen poikaystävän kanssa. Silloin riitti että sai olla poikaystävän lähellä, pitkään aikaan emme edes ajatelleet seksiä. Läheisyys ja pusuttelut riittivät. Kai sitä eli jossain rakkauden pilvilinnassa ja kaikki oli ihanaa mitä sai poikakaverin kanssa olla. Ei siinä muistanut kumiasioita ajatella.

PVC housut olivat jollakin tapaa muotia, niitä oli useilla kavereilla ja pitihän sellaiset hankkia itsekin. Kai ne oli halua näyttää hyvälle ja seksikkäälle. Huomasihan sen että pojat katselivat PVC housutyttöjä. Ei ne PVC housut mitkään mukavat olleet, hiostavat ja kuumat tai vähän viileämmällä ilmalla niissä paleli helposti. Housuja piti pestä jatkuvasti, ettei ne haisisi pahalle. Ei ne edes kestänyt käyttöä kovin pitkään, kiiltävä pinta meni nopeasti rikki ja alkoi lohkeilla. Muutamat housut piti kuluttaa pilalle ennen kuin se muoti sai jäädä. PVC ei ole minulle kuitenkaan sellainen juttu kuin kumi. Vaikka siinä on samaa näköä, niin se ei tunnu hyvälle. Se ei myötäile ihoa niin kuin kumi. Se ei myöskään ole tiiviistä saumoista, tuoksu puuttuu ja iholla se tuntuu vain ”kankaalle”. Sadeasuissa on sama juttu, vaikka sadeasu onkin suoja-asu ja minulla on jonkinlainen fetissi kumin suhteen sen tiiviyteen ja mahdollisuuteen olla ”suoja-asuna”.

10

3896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KumiKati

      Ennen kuin minulla oli tietoa että kumista tehdään asuja, niin olen vähän leikkinyt vähän sadeasujenkin kanssa. Voisin mainita tässä sellaisesta tapahtumasta mikä ei varsinaisesti liity seksiin, mutta on varmasti joillekin seksuaalisia tunteita herättävä. Mun teki mieli kokeilla miltä tuntuisi jäädä lumivyöryn alle puristukseen. Koska olisin kastunut lumessa, niin sain hyvän syyn pukea sadevaatteet päälle kokeen ajaksi, lisäksi halusin laittaa käsiin keltaiset tiskihanskat ja tietysti jalkaan kumisaappaat. Tietysti minulla oli kaveri, joka auttoi lumella peittämisessä. Mulla oli todella jännittynyt fiilis ja oli jotenkin käsittämättömän jännää mennä makaamaan lumeen tehtyyn koloon ja odottaa että minut vangitaan lumeen. Ensin kaveri peitti jalat lapioimalla lunta jalkojen päälle. Lumi oli painavaa nuoskalunta ja fiilis oli huikean jännittynyt. Kaverini vielä tiivisti lunta jotta se pysyisi paremmin minun päällä. Pian huomasin, että lumi painoi niin paljon, ettei minulla ollut mitään mahdollisuutta liikuttaa jalkojani. Fiilis alkoi muuttua hieman peloksi. Makasin lumessa ja sadevaatteiden suojaavuus tuntui hienolle fiilikselle. Kun jalkojen peittelystä jatkettiin lunta laittamalla ylävartalon päälle, niin pelkoni kasvoi niin paljon, etten halunnut enää minua peitettävän enempää. Vaikka myöhemmin olen nauttinut sidonta jutuista, niin tässä kohtaa en ollut vielä valmis tähän juttuun. Kokeilu keskeytettiin ja kaverini auttoi minut ulos lumesta ennen kun ylävartaloa saatiin kunnolla peitettyä. En ole tullut kokeilleeksi myöhemminkään, että miltä nykyisin tällainen lumeen hautaaminen tuntuisi.

      • Kokovartalohoito

        Moi Kati!
        Itsellä on samantapaisia muistoja. Ulkona oltiin aina kurapuku päällä ja hanskat kädessä niin kauan kuin jaksan muistaa. Kurahousut kahisivat ja aiheuttivat häpeän tunnetta kun puolet kavereista ei niitä käyttänyt. Häpeän tunne tuli ehkä kuitenkin siitä, että itse tykkäsin kurapuvusta. Se oli pehmeää kiiltävää muovia.
        Kumiset vaippahousut olivat olleet käytössä, vaikka itse en sitä muistakaan. Niitä oli laatikossa vielä myöhemminkin.
        Kumipukuja ei lapsuudessani ollut, mutta kylläkin pehmeitä muovisia kahluuhousuja, joissa ei ollut mitään vuorausta. Muovi suoraan ihoa vasten. Ja niissä tuli ensimmäiset orgasmit, vaikka koko asia ei silloin vielä ollut hallinnassa. Tuntui kuin olisi kova pissihätä, mutta lopuksi tulikin jotain ihan muuta.
        Nyt on runsas kumiasukokoelma. Ja muoviakin löytyy. Yleensä sitä käytetään kumin päällä ekstra fiiliksen saamiseksi. Ja tupla-asusteet tuntuvat vieläkin pervommalta.
        Mukava joskus muistella!


    • KumiKati

      Vieläköhän nää tarinat kiinnostaa?

      • tyttö

        Sun tarinat kiinnostaa Aina,siitä Kirsin tarinastakin olisi kiva lueskella jatkoa,vähän intiimiä...


    • minä ite

      Liekko muuta niin odotettukkaan kuin tarinoitasi KumiKati!

    • juppe...

      Ei oo totta, Kumikati on palannut !
      En ole käynyt täällä suoli24 saitilla aikoihin. Sattumalta lueskelin tietsikan kätköissä olevia vanhoja tarinoita, niin omia kuin eri puolilta kopsattujakin. Siellä oli KumiKatin upeita tarinoita vuodelta 2002. Päätin kokeilla kepillä jäätä ja katsoa löytyiskö täältä vielä niitä vanhoja tarinoita, ja kuinkas kävikään ;-) Täältä löytyi itse vanha tuttu !!!
      Silloin esiinnyin rubberboy nimisenä, nykyisin käytän tuota juppe-nikkiä hiukan eri muodoissaan. Kumijutut ovat jääneet taakse, tilalle on tullut sadeasut ja muuta siihen liittyvää. Voi kun kivaa, että olet taas mukana.

    • juppe...

      Kokeilin lähettää sinulle Kati viestiä siihen osoitteeseen, joka oli voimassa vuonna nakki ja muusi, mutta tuli bumerangina takaisin.
      Tule mukaan sadeasujen ystävien saitille
      http://www.sadeasujenystavat.net

    • KumiKati

      Moi Juppe :)
      Kyllä mä sut muistan. Taisit käyttää tuota nimimerkkiä sähköposteissa jo silloin. Sitä sähköpostia ei ole tullut käytettyä moniin vuosiin, mikä silloin tuli "KumiKati" nimimerkille tehtyä. Nyt tuli fiilis että KumiKati voisi vielä kokeilla kirjoittaa jotain tositapahtumaan perustuvaa mutta taas tuli yleisön pyynnöstä harhailtua mielikuvitus maailmassa. Mistä tietää vaikka joskus harvoin näitä tulee kirjoiteltua mutta ei varmasti niin aktiivisesti kuin silloin kauan sitten.

      Sadeasut on fetissinä paljon helpompi kun kumi, sopivalla säällä on luonnollista pukeutua sadepukuun. Olempa minäkin siihen suuntaan hieman siirtynyt vaikka kumi onkin se "kovempi juttu"

    • juppe...

      Mulla olis sulle myös uutta luettavaa, mutta en viitsi sitä linkkiä tänne laittaa. Liity tuonne edellisen viestin saitille, niin laitan sulle privana.
      Mutta anna vaan tarinasuonen pulppuilla tänne, himokkaat lukijat odottavat lateksintuoksuisia terveisiäsi ;-)

    • Kokovartalohoito

      Lueskelen mielenkiinnolla näitä juttuja. KumiKatin kokemukset ovat omieni kanssa samansuuntaiset. Kumiset asusteet, huput, esiliinat, käsineet, suukapulat, dildot tekevät ihan hulluksi. Perjantaisin meillä on yleensä "family dinner", joka kokataan ja nautitaan kumiympäristössä täysin kumiin pukeutuneena. Ilta jatkuu sitten kumiseksin muodossa tai toisessa. Joten laitappa tarinaa Kati.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      158
      6527
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3908
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1809
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1390
    Aihe