Vaalimainoksissahan oli itsenäisen

eimuutamahdollisuutt

Pyhäjärven puolesta?? Hahhhaaa...mitä lööperiä!!

49

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rollaattorikomppania

      Turmion tie,Haapalammelle vie!

    • Jos jollakin on tallessa nuita vaalilupauksia, niin laittakaapa näkyviin, ois kiva katella ketkä puhui totta ?

      • kahvia ja sokeria

        Vieläkö 2000 luvulla joku uskoo vaalilupauksiin??
        Hah, heh! Ei voi kun nauraa.
        Vaalilupaukset, -mainokset on vain vaalipäivää varten jotta jokainen "nyörissä taluteltava" yksilö antaisi äänen sille oikealle puolueelle ja porukalle.
        Joka vaalilupauksiin, -puheisiin uskoo, voi katsoa itseään peiliin ja todeta "aasi mikä aasi".
        Vaalien välillä kannattaa seurata mitä puolueet oikeasti tekevät, kuinka toimivat, mitä päättävät tai jättävät päättämättä. Tämä antaa todellisen kuvan puolueesta ja arvomaailmasta.


    • eiku lukemaan
    • Pettäjän tie

      Sarkkinen ja kumppani kovimpia itsenäisyys puhujia!!!

    • Kuusenmäkinen

      Näin vaaleissa harhautettiin vanhempaa väestöä itsenäisyys puheilla,veivät porukkata kuin pässiä narussa.

      • Sinappia ja makkaraa

        Kahvia ja sokeria nimimerkki aivan oikeassa.
        Miksi sitä peukutetaan - ?


    • EX-kepu

      Kepu pettää AINA!!!!!!

      • Lähteekö tämäkin pois

        Esityslista 16.9. Pitää sisällään asioita, joista ei puhuta kirjoitellaan vaan pitkiä sepustuksia. Talous menossa kuralle, selänne kustannukset nousseet huimasti. Niistä ja kaupungin taloudesta ei mitään tietoa paikallislehdessä. Tulevaisuusstrategia laadittu peräti ryhmän, yhden valtuustoseminaarin ja ohryhmän ja johtor. toimesta. Saatu strategia ja peräti swot analyysi. Suurissa asioissa suunnittelu on kokonaan toisenlaista. Mutta nyt piiri pieni pyörittää. Kuntaselvityskohta pitää sisällään kappaleita, joiden perusteella on selvää että kaapissa on jo liitossopimus. Lukekaapa tarkkaan asialistan kohtien 7 ja 8 liitteet. Kohta sitä kuntalaisille ujutetaan tietoa, että valtio pakottaa. Talous on heikko. Onhan se kun ei osata elinkeinojen kehittämistä. Tulevaisuus lainanottoa, omaisuuden myymistä, sijoitusten nostamista. Arvioin että kaupungimme ylijäämä on 2 vuodessa menetetty. Ja sitten Tk. Katsokaa vaan että alueelle rakennetaan yksi Tk ja se on Haapajärvellä. Vielä tuosta esityslistan eräästä kohdasta jossa todetaan että ratkaistava on jatkaako johtoryhmä selvitystä kuntaliitosta silmällä pitäen vai eri toimintojen yhteishoitoa selänne kuntien kanssa. Mitä on viime mainittu. Se ei käy ilmi.
        Tietääköhän hallituksen jäsenet mitä tekstit todellisuudessa merkitsevät. Miten vaalilupaukset. Nyt ei riitä selitykset; valtio edellyttää, se ei edellytä muuta kuin selvityksen. Ja sen voi tehdä joko niin että ok. Otamme avo sylin kaikki vastaan. Tai että päättäjät ensin selvittävät mikä on kuntalaisten tahtotila.
        Tai että talous on menossa kriisiin, ONKO elinkeinopolitiikkaa hoidettu yhteistyössä yrittäjien kanssa. Ei sitä mikään johtoryhmä tai edes kehitys Oy tee.
        Kyllä Tikkanen on pantu sepustamaan


    • epäselvää

      Ketä kuuluu johtoryhmään??
      Tiettävästi Laukkanen, Lehtosaari,Pinola ja vs Tikkanen.

      Suuri ja mahtava "neuvosstoliitto", jos näin vanhaa siteeraten voisi sanoa.

      Olen juuri samaa vuntsinut tuolta listalta, minkä tänne sanoiksi kirjoitat ja ajatuksesi ilmaiset.

    • eihän,eihän

      Tuo minua myöskin korpee, että urakat laitetaan niin suuriksi, että
      paikalliset yrittäjät jäävät sivuun.

      Eikö fiksu oman kaupungin päättäjä/virkamies, pilko töitä niin, että siitä jäisi siivu myös paikalliselle yrittäjälle. Mutta, ei meillä , ei.

      • palapankilli

        Kyllä kaupungin asioista vastaavilla päättäjillä on jokseenki kaikki palikat käsissään käytettävissä siinä mitä kaupungissa tehdään ja miten.
        Työt, ainakin kaupungin vastuulla olevat voisi hyvin passuuttaa "oman kunnan väelle" ja verorahatkin jäisivät omaan kuntaan.
        Muuten kun kyllä ollaan "isoja miehiä ja naisia" niin luulisi tuonkin olevan mahdollista.


    • Urakathan voi aina pilkkoa jos halutaan, mutta kun on hienoo esittäytyä ostajana jollekkin isommalle firmalle, se kasvattaa Napolenkompleksin omaavien pikku-ukkojen egoa.

      • urakoitsija timpuri

        Vaikka Kehitys Oy:n hallituksessa oli yrittäjäyhdityksen pj menneenä kautena, niin vain molemmat uudet hallit rakentuivat aivan muualta tulleiden yrittäjien ja rakentajien voimin, joten se siitä valitusvirrestänne.


    • 54325432

      Taivas Varjele:

      Lainaus alkaa:
      "Edellisen valtuustokauden ollessa lopuillaan, tein päätöksen. Jo riittää, olen osuuteni yhteisten asioiden hoidossa tehnyt. En asettunut ehdokkaaksi. Uskoin uusiutuneen valtuuston kykyyn hoitaa asioita entisiä paremmin, niin luulen entisten äänestäjienikin kuvitelleen. Petyin. Erottamisia, eroamisia, rikosilmoituksia, tutkintapyyntöjä, valituksia valitusten perään. Riitelyä henkilötasolla ja kelvotonta asioiden valmistelua. Paikkakuntamme on ollut liki kuukaudesta toiseen varsin kielteisen uutisoinnin kohteena. Viimeisenä niittinä pidin liki valmistelematta tehtyä, äänestyspäätöstä toimivasta Selänne yhteistyöstä irtautumisesta. Yhteistyöstä, jolla edellinen valtuusto oli huolellisen valmistelun jälkeen yksimielisellä päätöksellä halunnut turvata hoivapalvelumme. Valtakunnan lakien tuntemus ja kunnioituskin on ollut hetkittäin hakusessa. Tuttava toisensa jälkeen tuli puheilleni ja pyysi lähtemään vielä kerran ehdokkaaksi."
      Lainaus päättyy...

      Herranjestas vielä toisenkin kerran...

      • viäristelyä

        Ei noita "Herranjestaksia" ollut kuin 1 kpl. "Taivas varje" esiityy myös vain yhden kerran!

        Taidat olla Proolaisia kun vääristelet asioita!!!


      • mitä tuota
        viäristelyä kirjoitti:

        Ei noita "Herranjestaksia" ollut kuin 1 kpl. "Taivas varje" esiityy myös vain yhden kerran!

        Taidat olla Proolaisia kun vääristelet asioita!!!

        viäristellee osa lainaus PAAVON vaaliteemasta.

        """Leskinen Paavo

        Yhteistyö ja ikäihmisten arvostus ja palvelut kunniaan

        Edellisen valtuustokauden ollessa lopuillaan, tein päätöksen. Jo riittää, olen osuuteni yhteisten asioiden hoidossa tehnyt. En asettunut ehdokkaaksi. Uskoin uusiutuneen valtuuston kykyyn hoitaa asioita entisiä paremmin, niin luulen entisten äänestäjienikin kuvitelleen. Petyin. Erottamisia, eroamisia, rikosilmoituksia, tutkintapyyntöjä, valituksia valitusten perään. Riitelyä henkilötasolla ja kelvotonta asioiden valmistelua. Paikkakuntamme on ollut liki kuukaudesta toiseen varsin kielteisen uutisoinnin kohteena. Viimeisenä niittinä pidin liki valmistelematta tehtyä, äänestyspäätöstä toimivasta Selänne yhteistyöstä irtautumisesta. Yhteistyöstä, jolla edellinen valtuusto oli huolellisen valmistelun jälkeen yksimielisellä päätöksellä halunnut turvata hoivapalvelumme. Valtakunnan lakien tuntemus ja kunnioituskin on ollut hetkittäin hakusessa. Tuttava toisensa jälkeen tuli puheilleni ja pyysi lähtemään vielä kerran ehdokkaaksi.

        Nyt olen valmis osaltani edesauttamaan perinteisen yhteistyön palauttamista päätöksentekoon. Yhteistyö ja toistensa kunnioittaminen niin oman kaupungin ammattilaisten ja päättäjien kuin myös naapurikuntien välillä. Uskoisin, että kokemukseni eivät ole haitaksi. Varsinkin neuvottelut naapureiden kanssa vaatii omiltamme yksituumaisuutta. Eri mielipiteet huomioiden on rakennettava asiasta kompromissi, jota yksissä tuumin ajetaan pyhäjärvisten eduksi. Vain näin edeten tarvittavat muutokset Selänne yhteistyössäkin on saavutettavissa.""""29


    • tutulta tuntuu

      Oiskoon tämä kirjoitus "lainaus alkaa.........lainaus päättyy" nykyiksen hallituksen
      PL:n sanomaa???

    • historian havinaa
      • Hyi hitto

        Ompas sillä jätkällä NAAMAA !


    • kamala vuodatus

      voi kauhia paikka tuota leskisen lässytystä ja lupauksia ja itsekehuja. Voi taivas, miten olet onnistunut muuta kuin nyökyttelemään haapajärvelle ja naapureille. Etpä paljon muuta.

    • Talousmies!!!

      Kyllähän tuolta edeltä selvis viimestään millainen talousnero P.Leskinen on. Mies puhu että Pyhäjärvi tarvitsisi käyhäinapua jos jää liitoksen ulkopuolelle.

      Totuushan ollut enemmän kuin päinvastoin. 3 muuta kuntaa on jokseenkin holhouksessa ja pyhäjärvi on niitä harvoja 3A kuntia maassamme.

      Kiitos niille jotka eivät kannattaneet Selännekuntaa ja edellisen kauden päättäjjjille.

      Kyllä paavo on...

    • hymy p y l l y y n

      Ote vaalilupauksesta:

      "Haluan, että jatkossa päätettävät asiat selvitetään ja valmistellaan huolellisesti kuunnellen henkilökuntaa ja kuntalaisia, jotta valtuuston kokouksista ei tule ”kesäteatteria”. Kuunteluun kuuluu se, että päätettävien asioiden perustelut kerrotaan julkisuuteen."

      Niinpä. Ja miten kävi terveyskeskusasiassa ja monessa, monessa muussa asiassa. Sitä huolellista valmistelua ja päätösten perusteluita odoteltaessa, näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

    • paha olo ja yhä pahe

      Hirvittää tuo terveyskeskus. Mitään ei kuulu, mitään ei tapahdu, ainoastaan sorakuormat lisii.

      Miksi Pyhäjärven Sanomat ei uutisoi näin tärkeää asiaa. Kaikki nukkuvat ruususen unta.
      Kaupunkilaisille on pidettävä tiedotustilaisuus, jotta saadaan tietoa tulevaisuudesta.

      • ihmeessä

        miksi


      • tervisfani
        ihmeessä kirjoitti:

        miksi

        Aivan oikein, keskeneräistä asiaa ei parane näyttää hulluille eikä jne.... kyllä me ehditään se nähdä kun se on valmis, tack.


      • Ihan hyvä olo

        Lokakuulle luvattu väestötilat, kontit. Nyt on syyskuu. Sen voi tarkastaa kalenterista. Hoputtamalla päivät ei yhtään nopeammin kulu.
        Asiasta tiedotettu aivan selkeästi suomen kielellä Selänne- ja paikallislehdessä. Miksi tiedotustilaisuuksia pitäisi järjestää? Erityisesti jos, kun ei ole mitään tiedotettavaa sen lisäksi mitä lehdissä tietoa oli.
        Eiköhän lopeteta tämä lietsominen ja vouhkaaminen.


    • P-arkkinen

      Miksi edellinen kaupunginhallitus ei pannut täytäntöön laillisessa järjestyksessä syntynyttä valtuuston päätöstä Selänteessä pysymisestä?
      Tittalaiset vastatkaa !!!

      • kysy vaikka

        Jukka Tikanmäeltä.....valtuustosalissa kuultua.
        ""Kun asiasta on valitettu, siitä ei-voi päättää""........vai oliko se kenties toisinpäin.
        ""Kun asiasta on valitettu, siitä voidaan päättää""
        Enkä ole mikäänTittalainen, en myöskään Jukkalainen...


    • arka asia

      Ei kai tässä kukaan niitä Teidän konttejanne kaipaa. Luvattu on lokakuun alkuun.

      Mutta sitä kaipaa, että miten tk:n rakennushanke edistyy. Aika kuluu ja rahaa palaa.

      Ja jos olet vielä jonniinmoinen veronmaksaja, niin luulisipa kiinnostavan. Etteivät vain touhua sitä haapajärvisten kylkeen koko tk:ta.??

    • Lanssi-Mies

      Joopa,parakit sen aikaa,että saavat haapalammelle isomman sairaalan tehtyä.

    • Sinneppä todennäköisesti.
      Tuolla yllähän kirjoitettiin mikä on himo ja halu.

    • konttihuijaus

      niin nuiden parakkien verranko ei löytyny keikkalääkäreille tilaa rakennuksesta. Ei kait tämä ole totta??!!

    • 234253425

      Voi voi. Kun tietäisittekin, mitä pitkäntähtäimen valmisteluja ollaan tekemässä ja sopimassa yleisöltä salassa.

      Tikanmäki ja Leskinen P tulevat vielä patsastelemaan levein hymyin uutiskuvissa, joissa herrasmiehien taustalla nököttää pieni vastaanottoasema, missä mitataan lämpö, otetaan pikaserppi ja pissanäyte. Siitä sitten ohjataan tarvittaessa Haapajärven TK:een kun saadaan tilataksi täyteen. Haapajärven terveyskeskusta ollaan alkamassa laajentamaan, jotta saadaan Pyhäjärvinen aines "palveltua" kohtuullista korvausta vastaan...

      Valitettavasti tuota TK:n homehtumista ei edellisellä vaalikaudella löydetty. Nyt on myöhäistä enää mitään omaa saada ja itsenäisyys on mennyttä. Edelliset olisivat taisteleet paikkakunnan säilymisen puolesta, nämä nykyiset kavahtaa heti ja kumartelevat valtiovallan suuntaan ja olevat nöyränä valtiovallalle. Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia lampaita, jos olisi, niin olisimme jo osa Haapajärveä - kenties Oulun eteläisen nimellä... Olisimme jo nyt köyhiä kirkonrottia - köyhyyteen vie nykyiset päättäjät tällä kaudella.

      Se mitä on luvattu vaalipuheissa, ne kaikki puheet voi vetästä vessanpöntöstä alas. Samalla vedolla pöntöstä vedetään ne rötökset, mihin osa nykypäättäjistä sortui. Toki tämäkin tehtiin niin, että muuttamalla vanhoja pöytäkirjoja muutettiin historiaa pysyvästi ja kenelläkään ei ole enää lupaa moitiskella, kun mitään ei varmasti löydy, kun kaikki on saatettu papereissa mallille, ettei mitään ENÄÄ ole vialla - näinhän se nimismies lupasi - kaikki kivet käännetään, ettei mitään jää löytyväksi.

      • Tuota minäkin eppäilen ja luulen, askel Haapajärven alaiseksi kun siihen narrit on lupautuneet.


    • keikka home??

      Miksi juuri keikkalääkärit ei voi työskennellä " homeisessa" huoneessa? hehän siellä vähiten aikaa ovat???

      Eikä päivystyksessä kävijä ehi allergisoitua.

      Muut työntekijät näytti olevan töissä.

      • entä jäähallin home?

        Jospa nämä lääkäreinä ymmärtävät pysyä pois?


    • Pöhlöt.

      No ei kukaan politiikoista pidä vaalilupauksiaan,ei Kunta eikä Valtakuntatasolla.

    • tulevaisuus

      yks vastas kärsämäeltä, lienee allergisin.

      Kävin meidän tk:ssa. Ei haissu home, ei sitten varmasti.

      Tuntuvat tekevän reiän tk:n ovesta kontteihin. Entä sitten? Homeitiöt menee mennen tulleen.

      enpä tiiä, kenen onni kenen onnettomuus tämäkin.

      Ehkäpä tulevien sukupolvien maksettavaksi jää koko talo, korjaus olisi ollut

      • Meinaakko jotta tulee suora käytävä homemökistä konttiin ?
        Kukahan lie senkin "suunnitellu " ?
        Voi elläimen kevät.


    • poismuutt harkitseva

      Aika moni on ihmetellytkin, että missä se home oikein ilmenee tk:ssa. Onko ihan varmasti home syynä muutamalla työntekijällä, joilla oireita???

      Jos joku viisas uskaltaa jotain epäillä homeasiassa, niin se lynkataan.

      Ei voi olla totta, että mitään käytävää noiden rakennelmien välille tehdään. Alkaa haista, että uuden tk:n vouhotuksen takana on ihan jotain muutakuin home...

      Ihmettelen myös sitä, miten ei muka voisi korjata, vaan tehdään suoraan kalleimman mukaan. Miksi kontit sijoitetaan ihan kiinni hometalosta, jonka purkamisesta varmasti pölisee niitä homeitiöitä! Hölmöläläisten hommaa! Väliaikaiset järjestelyt olisi voitu järjestää jo valmiisiin tiloihin, mitä Pyhäjärveltäkin löytyy pilvin pimein. On myytäviä omakotitaloja, vuokrattavia omakotitaloja, on rivitalonpätkiä myynnissä ja vuokrattavana...

      Mutta kontit pitää saada ja kiinni homekiinteistöön... Voisiko joku valaista, miksi näin???

      • Olen miettinyt samaa.
        Miksi ei hyödynnetä jo olemassa olevia kiinteistöjä ?????


      • konttii
        arto.lohvansuu kirjoitti:

        Olen miettinyt samaa.
        Miksi ei hyödynnetä jo olemassa olevia kiinteistöjä ?????

        Siellä on teknisessä sellainen osaaja, että tutuilta kontit.
        Näinhän tämä on ymmärrettävissä.


    • 5432345136

      niinpä niin...

      Millään muulla tuota ei voi ymmärtää. Hyväksyä ei voi kyllä millään... Paitsi Pyhäjärvellä, kun on käytössä "Sulle - Mulle" -hyväveli.....

    • home kandi

      Nyt on asiaa. On se kumma että lääkäreille tai mitä kandeja eli harjoittelijoita lienevät niille pitää olla kontit??? Ja "palvelujen" viereen jotka taas voi toimia entisisssä tiloissa??

      Mikähän väärin käsitys tässä lie?

    • on tiloja on

      neuvola väentuvalle

      ja lääkärit neuvolan tiloihin siinä selkeä esitys. Otappa tämä esille .

      Kontteihin kapunninhallitus.

    • sekin mätä

      Joko siellä väentuvallakin on hometta?
      Päiväkoti ja neuvola kelpaa vain homerakennukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      135
      1868
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      91
      1585
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      83
      1288
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      93
      1278
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      125
      1058
    6. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      889
    7. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      863
    8. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      106
      819
    9. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      8
      816
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      753
    Aihe