Onnhieman epäselvää ton kanssa. Ajattelin poistaa sen KOKONAAN, minua ei siis haittaa vaikka tiedot lähtisivät, sillä en ole laittanut MITÄÄN facebookiin, minulla oli periaatteessa vain tunnus jossa oli alle 10 kaveria, jotka kaikki näen lähes joka päivä.
Mutta jossain lukee, että oletko varma haluavasti ikuisesti poistaa tilin? Tarkoittaako se, etten voi enää samalla nimellä rekisteröityä tuonne joskus?
Esim. Pertti Pokkajii poistaa tilinsä, mutta voiko hän joskus rekisteröityä uudelleen samalla nimellä (Pertti Pokkajii)?
Mutta jossain lukee, että oletko varma haluavasti ikuisesti poistaa tilin? Tarkoittaako se, etten voi enää samalla nimellä rekisteröityä tuonne joskus?
Esim. Pertti Pokkajii poistaa tilinsä, mutta voiko hän joskus rekisteröityä uudelleen samalla nimellä (Pertti Pokkajii)?
Vastaukset 3
Vanhimmat
Apua???
Tarkoittaa sitä ettet voi enään rekisteröityä facebookkiin käyttäen samaa sähköpostiosoitetta kuin käytit luodessasi profiilisi.
Mun mielestä sitä ei voi poista kokonaan. Sinne jää tieto että olet joskus kirjautunut sinne ja vaikka poistaisit pystyt silti kirjautumaan uudelleen samoilla tunnuksilla. Profiilisi lähtee vaan siksi aikaa näkyvistä ja tavoitettavista. Toivottavasti tajusit :D