Ei vaan toimi!

_M-80_

Olen 33 vuotias mies ja minulla on ongelmia erektion kanssa. Tämä ilmeni pari kuukautta sitten. Minulla ei ole mitään erityisiä haluja mutta välillä niitä tulee. Sitten kun puolison kanssa aletaan hommiin niin erektio on aluksi ihan normaali ja sitten lerpahtaa totaalisesti. Pari viikkoa sitten yhdyntä meni viimeksi ihan loppuun asti mutta se kesti ja kesti ja kesti niin kauan että alkoi jo olemaan rasittavaa. Näin se menee silloin kun erektio suostuu pysymään että yhdyntä kestää kauan. Vois luulla että se on ihan hyvä asia mutta se kestää ihan liian kauan! Ja nyt sitten ei ole muutamana kertana onnistunut ollenkaan tai jäänyt kesken.

Eilen erektio häipyi ja yhdyntä jäi kesken. Kokeiltiin vielä myöhemmin eilen ja sama juttu. Ja äsken myös. Aluksi tuli seksuaalisia haluja ja ne johti sitten siihen että mennään kokeilemaan taas. Kesken jäi. Alkaa olla jo aika kiusallista.

En polta tupakkaa, enkä käytä alkoholia mutta olen nyt seitsemän kuukauden ajan syönyt Citalopram Ratiopharm -lääkettä. Aloin syödä tätä lääkettä viime helmikuussa eikä mitään haittavaikutuksia tullut. Kesän aikana nämä yhdyntäongelmat ilmaantuivat yllättäen. Tavallaan tekee mieli seksiä mutta tavallaan ei. Ja koska tiedän, että se homma ei kuitenkaan onnistu niin vähentää vaan haluja.

Suuseksi ei auta kuin ehkä hetkeksi. Sitten kun yhdyntä alkaa niin hetken päästä lerpahtaa koko homma.

Kiusallista! En tosiaan tiedä mistä tämä voisi johtua. Sitalopraami kuulemma voi aiheuttaa tällaista mutta kun olen syönyt sitä jo yli puoli vuotta.

Kuulostaako tutulta? Olis kiva kuulla muiden tarinoita ja kenties mitä olette asialle tehneet?

8

632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _M-80_

      lisään vielä pari asiaa kun niitä kuitenkin kysytään:

      eli en katso pornoa. kokeilin tosin sitäkin tuossa joku aika sitten katsoa, että jos siitä sais jotain kicksejä mutta ei minkäänlaista vaikutusta. enemmänkin vastenmielistä katsottavaa.

      aamuerektioita ei ole ollut pitkiin aikoihin.

      en ole mielestäni stressaantunut tai jännittynyt mitenkään

      Töissä menee ihan hyvin ja senkään vuoksi mikään ei mieltä paina.

    • Lekuriin!

      Lääkäriin ja laajat verenkuvat!
      Testosteronivajeen oireita voivat olla
      Vähentynyt seksuaalinen halu
      Erektiovaikeudet (aamuerektiot loppuvat)
      Masennuksen tunteet ja/tai ärtymys
      Väsymys
      Univaikeudet
      Nivel- tai lihaskipu
      Keskittymisvaikeudet
      Huonontunut muisti
      Äkillinen hikoilu ja kuumat aallot
      Vähentynyt parrankasvu

      Itellä ikää 32v ja arvot huonommat kun 60v miehellä. Kohta alkaa korvaushoidot ja sitte näkee miten alkaa vaikuttaa. Ensi hätään vaan pyytämään reseptiä erektiolääkkeisiin jotka saa 5min keskustelun jälkeen yleislääkäriltä!

    • _M-80_

      Mä olen hiljattain ollut verikokeissa pariinkin otteeseen mutta niissä ei ilmeisesti tuollaisia asioita näy jos ei erikseen pyydä.

      Hyvä kun mainitsit näitä oireita. Mulla nimittäin on lähes kaiken aikaa väsy. Vaikka nukkuisin päikkärit. Siis sellaiset sopvan pituiset niin silti on väsy. Välillä töissäkin on pakko laittaa silmät kiinni ja levätä hetki kun väsyttää. En siis nuku töissä mutta levähdän. No sitten tuo ärtymys. Usein olen aika ärtynyt ihan pikkuasioistakin ja ihan kenelle tahansa. Jälkeenpäin harmittaa sitten jos on tullut tiuskittua. Tuo ärtymys voi toki olla yhteydessä tuon väsymyksen kanssakin. Parrankasvu ei kyllä ole vähentynyt. Ihan samalla tavalla se kasvaa kuin aiemminkin. Samoin muu karvoitus, kuten rintakarvat. Hikoilua en ole huomannut enkä kuumia aaltoja. Muisti on melko hyvä mutta täytyy myöntää että kun mulla on niin monia asioita päivittäin hoidettavana että pakostikin jotain unohtelee kun en käytä mitään kalentereja. Muuten en oikein unohtele asioita. Keskittymisvaikeuksia on siinä määrin, että kun väsyttää niin ei jaksa keskittyä. Mutta pääasiassa kyllä pystyn keskittymään. Kipuja ei ole nivelissä eikä lihaksissa. Univaikeuksia on aika usein ja sen vuoksi sitten tietysti tulee väsymyskin. Masennuksen tunteita ei ole johtuen käyttämästäni sitalopraamista. Aamuerektioita ei tosiaan ole enää aikoihin näkynyt. Samoin eroottiset unet ovat loppuneet. Seksuaalinen halu on vähentynyt merkittävästi. Ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta. Tämä ei johdu puolisostani mitenkään, sillä hän on hyvin vetävän näköinen ja ennemmin hänen ei ole tarvinnut kuin vaihtaa vaatteita nähteni niin se on ollut sitten menoa. Nykyään ei.

      Mistä tällainen testovaje sitten voisi johtua? Tai mikä sen aiheuttaa? Voisiko ruokavaliolla olla tekemistä? Harrastan kuntosalia ja syön erittäin proteiinipitoisia ruokia. Lihaa, kalaa, rahkaa, raejuustoa...yms.

      Tupakkaa en tosiaan enää polta mutta sähkötupakkaa kylläkin olen vedellyt muutaman kuukauden aktiivisesti. Samoin nikotiinipurkkaa syön. Alkoholia en käytä. En myöskään mitään huumeita.

      Sikäli olen ihmeissäni miten tällaisia asioita voi tulla kun en mielestäni nyt vielä niin vanha ole että pitäisi tuollaisia tulla...en tajua.

    • Lekuriin

      Kysyin samaa terveyskeskuslääkäriltä, Syynä voi olla, aivolisäkkeen kasvain. Joka varmennetaan verikoilla kanssa. Siitä 2 eri hormoonia jos toista on todella paljon ja toista vähä on syytä epäillä kasvainta. Joka o yleensä hyvälaatunen. SItte kives ongelmat jne jne. Mutta yleisesti ei tiedetä mistä testo vaje johtuu.

      Mee ihan terveyskeskus lääkärille ja sano että pidemmän aikaa ollu testo vajeen oireita. Jos ei ihan mulkku lääkäri ole niin määrää verikokeet mistä selvitetään se kaikki aineenvaihdunnalliset testit.

      Tohon, että millä sen tasoo sais itte ylös ni en lähde spekuloimaan mitään. Lääkäriin ja jos on alhaset ni korvaushoito

    • z4567
    • _M-80_

      Laitan tähän nyt lisäinformaatiota. Eli tässä on mielestäni mennyt ihan mukavasti nyt jonkun aikaa. Erektio on pysynyt loppuun saakka muutamana kertana eikä mitään huomauttamista siitä asiasta. Kerkisin jo ajatellakin että ilmeisesti ongelma korjaantunut itsekseen. Mutta eilen...aluksi kaikki hyvin. Upposi niinkuin veitsi voihin jos tällaista ilmaisua voi käyttää. Mutta homma kesti ja kesti ja kesti. Sitten yhtäkkiä alkoi veltostumaan. Sen vielä sai puolikovaksi ja sisäänkin mutta se oli lopulta sellaista tyhjänpäiväistä pumppaamista ilman tulosta. Lopulta se alkoi jo tuntumaan ikävältä kun alkoi olla kuivaa meininkiä jo siinä vaiheessa. Sitten homma piti lopettaa siihen. Ei suuremmin v*tuttanut mutta kyllä se taas jäi harmittamaan. Olisin toki voinut vielä jatkaa yrittämistä mutta kun aloin puolisosta havaitsemaan merkkejä että nyt olis parempi lopettaa. Taas jäi iso kysymysmerkki vellomaan ja mielessä nyt tosiaan ajatus että jos sen citalopraamin nyt ensimmäiseksi jättäisin pois. Sitä en sitten tiedä mitä siitä mahtaa seurata henkisesti kun sen jätän pois mutta voisi kai tuota kokeilla. Lääkkeen puolittaminen ei näköjään pahemmin asiaan vaikuttanut. Luulin jo hetken että se saattoi auttaa asiaan mutta ei se sitten tainnut niin ollakaan...

      • saman kokenut

        Miten on erektion kanssa suuseksissä, tai oletko kokeillut masturboida? Jos penis pelittää normaalisti suihinotossa tai masturboidessa, mutta ei yhdynnässä, lähtisin kyllä etsimään ekana syitä henkiseltä puolelta.


      • Sonni Pesonen
        saman kokenut kirjoitti:

        Miten on erektion kanssa suuseksissä, tai oletko kokeillut masturboida? Jos penis pelittää normaalisti suihinotossa tai masturboidessa, mutta ei yhdynnässä, lähtisin kyllä etsimään ekana syitä henkiseltä puolelta.

        Jäätävä treenikuuri toi valtavan ongelman



        Noniin, laitetaampa tämä tänne, vaikka itseäni ei tämä tilanne kovinkaan paljoa naurata.
        Nyt puhun omakohtaisesta kokemuksesta. Terveellinen ruokavalio höystettynä hurjalla
        määrällä salitreeniä on tuonut itselleni jonkinlaisen ongelman, nimittäin erektio-ongelman.
        Ja ei, kyse ei ole siitä, etteikö mopo keulisi. PÄINVASTOIN.

        Aluksi se nauratti, aina kun heräsi niin heppi oli kovana,
        ja siinä sitä sitten hakattiin tuntitolkulla seinään ja lopuksi
        huuhdeltiin pari tuntia kylmän vesihanan alla ennenkuin
        alkoi laskemaan. JOKA aamu!

        Ulkomaanmatkoillakaan en ole välttynyt valtavasta seikokista,
        nimittäin kerran uimarannalla ollessani alkoi jöpöttää, vaikkei
        näköpiirissä ollukaan alle 50-vuotiaita tissipareja.
        Siinä sitten äkkiä etukenossa mereen, ja paluuta
        rannalle ei ollut ennenkuin aurinko oli laskenut.
        Päähän siinä paloi, ja auringonpistos tuli kaiken lisäksi.
        (Onneksi olin juuri ajanut pääni kaljuksi)

        Kotimaassakin kauppareissulla tapahtui.
        Kovaksi onnekseni oli juuri kesäinen ilma,
        päällä tiukahko t-paita ja harmaat COLLEGESHORTSIT!
        (Eihän niistä näy jos VÄHÄN pullottaa!!)

        Nyt on sitten jännetuppitulehdus vaivannut jo toista viikkoa,
        eikä ole ihmisten ilmoille uskaltanut mennä.

        Sattuneesta syystä rannelihakset alkavat olla aika kovassa tikissä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      281
      3704
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      74
      2439
    3. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      88
      1680
    4. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1640
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      325
      1532
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      408
      1416
    7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      67
      1353
    8. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      78
      1300
    9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1289
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      89
      1188
    Aihe