Terravision ei ollutkaan aamulla sovitussa paikassa?

Seikkailu taas

Olipa lähellä ettei myöhästytty Stanstedistä lähtevästä koneessta. Bussin piti lähteä Victorian aseman ja Coach stationin välissä olevalta bussihallista. Ei saapunut bussi ja kello oli vaikka mitä, päästiin kuitenkin jonkun vinkin saatua juoksemaan hallista alas kadulle ja siellä oli lähtemässä bussi kentälle ja otti meidät mukaan sillä Terravision maksetulla lipuilla? Tämä on hyvä muistaa sitten seuraavalla kerralla että lähteekin paljon aijemmilla bussivuoroilla kentälle ja eikä jätä viimeiseen bussivuoroon lähtöä.

Kiirehän meille kuitenkin tuli terminaalissa lopulta kun monitoriin tuli tieto lähtöportista vasta klo 07.20 ja portit olisivat sulkeutuneet siis klo 07.30. Juoksimme ihan terminaalin toiseen päähän portille 58 kun se lopulta monitoriin pamahti.

Sitä en käsitä että miksi tämä portti ilmoitetaan noinkin myöhässä? Miten sinne kerkeää jos on huonokuntoinen jaloistaan yms??

7

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Victorian aseman kulmilla on ollut tietöitä monta kuukautta ja saattaa olla että bussi oli "diverted" tms. Kyllähän niitä mokia näillekin sattuu kun on tällainen liikenne ja jos on uusi kuski tai joku tuuraa jonkun toisen vuoroa. En kyllä itse ikinä mene millekkään kentälle bussilla kun junallakin pääsee ja se muutaman punnan säästö on siitä vaivasta ihan tyhmää ja aikaa menee hukkaan bussissa kököttäessä. Junalla matkustaminen on paljon leppoisampaa.

      Porteista sen verran että ei ne just silloin 7.30 mene kiinni jos ne ilmoitetaan vasta 7.20. Yleensä jengiä kuulutetaan vielä pari kolme kertaa (ja vielä nimellä jos on laukku jo ruumassa), joten itse aina kävelen ihan rauhassa. Se ei ole asiakkaan vika jos ne eivät saa konettaan ajoissa kuntoon ja kyllä ne tietävät sen. Niin ja kentällä voi huonokuntoinen jaloistaan aina kysyä avustusta niin pääsee portille sillä pienellä golf autolla. Yleensä siinä portilla on vielä järkyttävät jonot (varsinkin jos lento on kuulutettu muutama minuutti sitten) joten ihan rauhassa vaan. Varmaan tekin seisoitte silti jonossa jonkun aikaa.

      • London Jack

        Olen samaa mieltä londonin kanssa, että junalla pääsee helpommin, lähtölaiturit yms löytyy helpommin. Busseissa on vielä se huono puoli, että suurkaupungeissa voi joskus olla suuriakin ruuhkia ja matka-aikaa voi olla vaikea arvioida. Jos haluaa hermojaan lepuuttaa, niin voi käydä vaikka edellisenä päivänä katsomassa mistä se bussi oikeasti lähtee, ettei tarvitse aamulla sitten hätäillä.
        Ja portti ilmoitetaan yleensä silloin, kun se kone saapuu sinne portille tai ne tietävät mihin portille laskeutuva kone ohjataan. Tämän jälkeen ne joutuvat vielä purkamaan sen koneen jne, eli aikaa menee ainakin sen puolisen tuntia ennenkuin kone alkaa olemaan lähtövalmis.


      • Seikkailu taas

        Joo kyllähän me sitten siellä lähtöportin jonossa saatiin kyllästymiseen asti norkoilla, mutta aina sitä jotenkin pelkää ettei kerkeä kyseiselle lennolle ja että myöhästyminen tietää porukalle useita sato punti lisäkuluja jos joutuu uuden lennon ostamaan ja kenties vielä pari hotelliyötäkin yms.

        Victorian aseman lähellä oli tosiaan hirveä rakennustyömaa, meinas aivan eksyä niissä suojaseinämissä, kuin labyrinttiä olisi kulkenut, mitä siellä oikein Kaivetaan? Bussia olemme käyttäneet siksi kun yleensä olemme varanneet edulliset hotellit siitä ihan Victorian aseman läheltä olevista kaduista kuten Georges Drive, Warwick Way, Belgrave Road jne. Ja myöskin siksi kun siitä Victorian asemalta pääsee busseilla helposti moneen paikkaan.

        Täytyy vissiin alkaa etsimään hetelleja seuraavaksi ihan siitä juna-aseman läheisyydestä ja alkaa kulkemaan junalla keskustan ja Stantedin lentokentän väliä. Junalla en ole vielä lontoossa koskaan matkustanut, ainoastaan vain busseilla, en eds metroa ole vielä käyttänyt, sillä tykkään katsella bussista nähtävyyksiä siellä istuessani :)


    • Matkustamiseen tulee varmuutta vain matkustamisella. Tietty suomalaiset ovat aina hädissään (olin joskus aikoinaan itsekin) kun Suomessa on ne minuutti aikataulut ja pitää olla aina kaikkialla ajoissa ettei vain myöhästy. Meidän kulttuuriin kuuluu tuo sääntöjen ja kaiken muunkin kirjallinen noudattaminen mikä nyt ulkomailla on vähän sitä sun tätä :) Mitä kauemmin täällä asuu sitä enempi tuntuu että on aina kaikesta vähän "myöhässä" ja se ei niinkään haittaa.

      En nyt muista mitä sinne Victorialle tehdään olikohan sielläkin se Crossrail projekti, mutta Lontoossa kaivetaan aina jotain jonnekin!

      Junalla on kiva matkustaa ja siinä näkee paljon. Tuo juna Stanstedille on se maanpäällä menevä joten todellakin bussin voittaa kaikinpuolin siisteine ja selkeine opasteineen.

      Itsekin suosin busseja tai kävelen paikkoihin näillä zone 1 ja 2 alueilla, mutta metrokin on kätevä silloin kun on hieman kiireempi tai tarvitsee lähteä pidemmälle. Ensi kerralla käykää myös DLR junalla ajamassa Greenwichiin (mistä se aika lähtee). Se on kiva juna joka seikkailee pilvenpiirtäjien välissä vuoristorata tyyliin :) Menette istumaan siihen eka vaunuun ja ohjaajan paikalle niin se on hauskaa lapsille tai lapsenmielisille. Ei junaa tai metroa kannata karttaa, sehän on se Lontoon nähtävyys!

      • Seikkailu taas

        Mikä pääteasema tällä junalla on joka lähtee Stanstedin kentältä? Onko Liverpool Station?


      • London Jack
        Seikkailu taas kirjoitti:

        Mikä pääteasema tällä junalla on joka lähtee Stanstedin kentältä? Onko Liverpool Station?

        Liverpool Street Stationille juuri. Voit myös ottaa hotellin Stanstedtin lentokentän vierestä viimeiseksi yöksi, sieltä saa ihan edullisia verrattuna Lontoon keskustan hintoihin ja niitä junia menee vielä myöhään illallakin.
        Siellä Liverpool asemalla on myös matkatavarasäilytys, johon tavarat voi jättää päivän ajaksi.


    • Unionjack1

      Unohda hotellit, tsekkaa airbnb.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      298
      6569
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      147
      5020
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2172
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1573
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1512
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1215
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      181
      1138
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      949
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      47
      867
    10. 46
      823
    Aihe