Miamin kenttä ja tietullit

ekaa kertaa Floridaa

Kertokaa nyt viisaammat miten toimii tietulli ja Avis-vuokraamon auto lähdettäessä Miamin kentältä. Olen tutkinut karttaa sen verran, että kentältä lähdettäessä on muutama maili maksullista tietä ennenkuin pääsee 95-tielle, joka on maksuton. Se muutaman mailin matka on ainoa maksullinen jota meidän tarvitsee ajaa, muuten käytämme vain maksuttomia teitä ja auton palautamme Miami Beachille, joten takaisin kentälle ei tarvitse tulla.
Tullia ei voi enää käteisellä maksaa, mutta ei kai tuon pätkän takia kannata jotain elektonista laitetta vuokrata eikä meidän navissa taida olla mahdollisuutta antaa ohjetta välttää maksullisia teitä

8

1812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saattaa olla, että Avisin autoissa Miamissa on tuo maksukortti vakiona, mutta jos siitä veloitetaan erikseen niin ilmankin selviää. Jos navigaattorisi ei mahdollista "vältä tiemaksuja" niin katso vaikka Google Mapsista reitti lentokentältä I95:lle välttäen tiemaksuja..
      Sillä vihreällä Dolphin Expwy (836) on tullipiste kentän ja I95 välissä, mutta voit kiertää sen etelän kautta esim. kentältä ensin 836 itään ja sitten ennen tullipistettä etelään S.W.27 Ave, sitten N.W. 7th St. itään kunnes 933 pohjoiseen ja sitten jälleen 836 itään kunnes tulet I95:lle.
      Google Mapsista näet tämän aivan selvästi, kun ruksaat "Vaihtoehdoista" "vältä maksuja"-kohdan. Matkaa kentältä I95:lle tulee alle 10 km.
      Olen itse ajanut kentän ja kaupungin väliä monet kerrat ilman tullimaksuja.

    • Tietullit

      Ihan nyt oikeesti. Kannattaako tälläistä asiaa edes miettiä ja suunnitella. Avis autossa on automaattinen tietullin lukija, joka kustantaa $2,95 / vuorokausi, JOS sitä käyttää tietulli joka on Miamin alueella $0,75-$3,00. Joten en mä ainakaan lähtisi tietulliteitä rahan takia välttelemään. Näyttäis että Dolphin tai airport expressway kustantaa $1-$2. Aiotteko vain ajaa MIA -> Miami Beach vai oliko tarkoitus väistellä tietulliteitä enemmänkin Floridassa?

    • ekaa kertaa Floridaa

      jos se noin halpaa on ja se on autossa vakiona niin ei tietenkään kannata pihistellä eikä sitten tarvi yrittää väiltellä tulliteitä. Mememme vain Fort Lauderdaleen viikoksi ja sieltä sitten Karibian risteilylle toiseksi viikoksi.

      • nonfinn

        Tassa sinulle helppo ratkaisu pulmaan: Avisilla aukaiset suusi ja kysyt miten tietullien kanssa menetellaan kun omassa maassasi sellaisia ei ole ja olet ensi kertaa asialla. Easy as pie.


      • tietullit
        nonfinn kirjoitti:

        Tassa sinulle helppo ratkaisu pulmaan: Avisilla aukaiset suusi ja kysyt miten tietullien kanssa menetellaan kun omassa maassasi sellaisia ei ole ja olet ensi kertaa asialla. Easy as pie.

        No siinä ei paljo neuvoja tarvita kun muistaa vetää sen lukijan auki liikkeelle lähtiessä eikä koske siihen koko vuokra-aikana niin homma pelittää. Sitten vuokrauksen jälkeen Avis veloittaa luottokorttia ehkä viikko, kaks myöhemmin.


    • Miami Airport -----> Fort Lauderdale. Ilman tietulleja!
      Tässä helppo, hiljainen ja rauhallinen reitti, alle 50 mailia.
      Autovuokraamolta Le Jeune Roadia pohjoiseen.
      Sitten Okeechobee Roadille ylämäkeen. Palmetto ExpressWay ja Highway 75 kohti Naplesia siis pohjoiseen. Alle 30 mailia ja tulee iso risteys, josta oikealle kohti Fort Lauderdalea. Hyvä reitti ja helppo osata.

    • Arsut

      Koko hommassa tietullit ovat niin pieni menoerä, että me emme ole viitsineet niiden kanssa puljata. Mukavaa reissua!

    • Arjupa

      Sunny Pass maksaa jonkun kympin ja sillä voit ajella vapaasti. Ainakin pari vuotta sitten SunnyPassille oli Miamiin keskustaan ajettaessa óma ruuhkaton kaista ja muillakin tullipaikoilla Sunny Passilla vaan ajettiin omasta portista läpi ongelmitta. En tiedä, oliko se halvin, mutta se oli varma ja helppo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe