Buddhalaisuus on rauhan uskonto.

12 kuollutta

Buddhalaisuus on rauhan uskonto:

Aaron Alexis, 34, ampui 12 ihmistä ennen kuin sai itse surmansa poliisin luodeista Washington DC:ssä sijaitsevassa laivaston hallintokeskuksessa maanantaina.

Alexis oli kääntynyt buddhalaiseksi ja vietti joka sunnuntai pitkiä aikoja meditoiden. Buddhalaisuus tunnetaan mielen tyyneyttä korostavana uskontona.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288600236522.html

23

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >No niin,

      siinä se taas nähtiin, mihin buddhalaiset pystyvät - eikä tämä suinkaan ole ainoa "rauhan uskonnon" väkivallanteko, ehei ollenkaan!

      • että silleen

        niin, burmassakin buddhalaiset tappaa muslimeja, polttaa niiden kodit ja kaupat jne.


      • EiMaailmaRaiteillaan

        Ja sri lankassa buddhalaiset vainoavat ja tappavat kristittyjä


    • USKONNOT PAHAN ALKU?

      Kristittyjen ja muslimien jatkoksi vaan... hehheh!

    • SittingStuntman90

      Todella surullinen tapaus. Toivon kaikkea hyvää uhreille ja heidän omaisilleen. Kunpa joku olisi osannut auttaa myös ampujaa, jotta tällaista ei olisi koskaan tapahtunut.

      Minä kuljen Buddhan viitoittamalla tiellä, enkä tekisi pahaa kärpäsellekään. Toki voi olla, että joskus sekoan syystä tai toisesta, ja tapan jopa sen kärpäsen. Mutta ainakaan tähän mennessä niin ei ole käynyt, ja teen totisesti kaikkeni, jotta sellaista ei ikinä tapahtuisi.

      Ampujalla oli pitkä väkivaltainen historia. Hänellä oli mielenterveysongelmia, ja hän oli mahdollisesti traumatisoitunut joutuessaan kokemaan WTC:n terrori-iskut.

      Harmi, että edes buddhalaisuus ei onnistunut saamaan häntä takaisin raiteilleen. Ehkä hän ei vain ymmärtänyt Buddhan opetuksia... Oikea toiminta: vältä väkivaltaa ja muuta toimintaa, joka aiheuttaa kärsimystä.

      Opiskelin minäkin vähän aikaa yliopistossa, mutta ei minusta maisteria tullut.

      Kutsui ihminen itseään sitten buddhalaiseksi, kristityksi, ateistiksi, zarathustralaiseksi tai miksi hyvänsä, niin jos hän elää harhassa ja ahneuden ja vihan vallassa, niin hän hyvin todennäköisesti tekee pahaa muille.

      Jos jollakulla on ehdottaa tie, jota kulkemalla joka ikinen 100% varmuudella muuttuu täydelliseksi, pyhäksi yli-ihmiseksi, joka ei ikinä tee pahaa eikä aiheuta kärsimystä kenellekään, vaikka tapahtuisi mitä, niin minä olen valmis kulkemaan sitä tietä. Mutta sitä ennen kuljen paremman puutteessa Buddhan tietä.

      Ja jos joku jotenkin onnistui tulkitsemaan viestini niin, että puolustelisin ampujan tekoa, niin sanottakoon vielä selkeästi: en puolustele ampujan tekoa, vaan tuomitsen sen erittäin jyrkästi. Surullinen tapaus.

      "Jos tunnet luonnon syyn ja seurauksen lain luissasi, pidättäydyt luonnostaan typerien tekojen tekemisestä, koska se kaikki tapahtuu sinulle. Luot syyn ja koet seurauksen."
      - Brad Warner

      • heräääääääää

        Älä puhu paskaa, buddhalaisuus, islam, hinduismi, kunfutselaisuus, taolaisuus jne ihan samaa paskaa


    • Aloittajalle..

      16 tuntia päivässä räiskintäpelejä tietokoneella ei vaikuttanut, mutta sunnuntaimeditaatiot syöksivät hänet pahuuteen. Ottakaa nyt järki käteen ja miettikää jos teillä nyt järkeä on.

      • herääVakk

        buddhalaisuus on aivan sama asia kuin hinduismi, kunfutselaisuus, taolaisuus jne, eli tarkoituksena tappaa kristityt ja juutalaiset ja 100%:sesti rodullisesti caucasoid-rotuiset (suomalaiset ja muut eurooppalaiset), käytös kuin muslimi-afrikkalaisilla


      • Itkettää
        herääVakk kirjoitti:

        buddhalaisuus on aivan sama asia kuin hinduismi, kunfutselaisuus, taolaisuus jne, eli tarkoituksena tappaa kristityt ja juutalaiset ja 100%:sesti rodullisesti caucasoid-rotuiset (suomalaiset ja muut eurooppalaiset), käytös kuin muslimi-afrikkalaisilla

        Huutonaurua, taidat olla vähä-älyinen yksilö. Sääliksi käy.


    • Kuka voi olla?

      Voiko buddhalaisuuteen liittää enkelin?
      - Miksi buddhalaisuus olisi minulle suomalaisena ratkaisu?
      Luoden maisemaa, mielikuvina, lähimmäisenrakkauden tasapainosta, perustavoitteena, unohtaen Zen-buddhalaisuuden rakentaman lähtökohdan täydellisesti yllykkeenä, arjessa turvautumisen voimasta, oman mielen tasapainoisuutena, sen pysähtymisessä työn lomassa, ihan arkiaskaraiden seassa sitä kuvaillen, on paljon samankaltaista, on paljon taivastien omaista pelon täyttymystä palvottuna, kuin siinä tosiasiassa, ettei sielu kerää, vastuuna terveydestä, myös muita ihmisiä ajatellen hyvinvointina, mitään maanpäällistä.
      Varmasti buddhalaisuus oli nyt unohtanut luonnon tasapainoisuuden voiman, olevan käytössä, arjen hektisyydestä, sen lomiutuessa pelkkään sadunomaiseen lupaukseen fantasiasta; harjoittamisena. Se unohti olevansa jo valmiina olemassa, ympäristönämme, kotiseutuna, ja sen miljöönä, rakkautena sieluumme, vain hetkellisenä kärsimysongelmastamme huolimatta. Vastuu toisesta ihmisestä, terveytenä, oli unohtunut väkivaltatekojen oikeuttamisesta, pakottaen.
      Enkelihän kuvaa juuri sitä, suojellen, monelle lapselle. Se on vastuu, myös muista ihmisistä myös tuntemuksina, terveytenä.

      • HerätysVakk

        Ei voi buddhalaisuutta ja enkeliä yhdistää, paitsi jos enkelillä on sarvet ja musta ja haisee palaneelta


    • rakkaus

      Se että kutsuu itsensä joksikin, ei tarkoita että on sitä.

      • HerätysVakk

        Jos tappaa kristittyjä tai juutalaisia ja sanoo olevansa buddhalainen, niin todennäköisesti on buddhalainen


    • AikaTasaaTilin

      Monen asian summa. Jos on yksinäinen asehullu, kuulee ääniä, ja kärsii unettomuudesta ja pelaa ampumapelejä yöt läpeensä, niin ei niiden rinnalla hirveästi paina vaikka yrittää meditoida sunnuntaisin. Tässä pyritään vain sensaatiohakuiseen revittelyyn, mikä on tyypillistä varsinkin iltalehdistölle ja foorumi kirjoittelulle. Jokainen tekee kuitenkin omat päätelmänsä. Tästä ei ole mitään syytä riemastua puolin eikä toisin.

    • Taaskos-joku

      Joku on näköjään kuitenkin pyrkinyt riemastumaan. Mutta kun henkilön historiaa katsoo, niin hän ammuskeli tuntemattoman ihmisen auton renkaita sokean raivon vallassa jo vuonna 2004, ja ampui naapurinsa huoneistoon oven läpi 2010. Buddhismia hän alkoi harjoittaa vasta myöhemmin oleillessaan Thaimaassa.

    • AlistamisenLoputtava

      Buddhalaisuus on yhtä paljon "rauhan uskonto" kuin islam, kunfutselaisuus, hindulaisuus jne, eli buddhalaiset käyttäytyvät ylimielisesti muita kohtaan, tekevät terrori-iskuja, tappavat, pahoinpitelevät aseellisesti (kun ei voimat muuten riitä), joukkoraiskaavat, tekevät petoksia jne. Itä-aasiasta ja keski-aasiasta, mistä nämä buddhalaiset tulevat eivät koskaan ole sopeutuneet tänne, eivätkä haluakkaan: Kristinuskoa vähennetään kouluissa ja itä-aasiasta ja keski-aasiasta tulleet vaativat kouluihin opetettavaksi joogaa ja muita mongolidi-rotuisten maiden tapoja ja kulttuureita. Täällä pitäisi olla "Maassa maan tavalla tai maasta ulos" eikä "Maassa vieraiden tavalla"

    • spreekillers

      Eiköhän näiden massa-ampujien yleisin uskonto ole omatekoinen yli-ihmisideologia mahdollisesti psyykevaivoilla ja kaikkivoipuuskuvitelmilla höystettynä.

    • Imma

      Jeesus sanoo:"Minä olen maailman valkeus:joka Minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus."

    • Boddhisatwa

      Vai niin 12 kuollutta.
      Oletkos huomannut ampujan olevan amerikkalainen käännynnäinen,et kai.Oikea buddhalainen on sellainen mustatukkainen,pienillä vinoilla silmillä varustettu persoona joten kai nyt tajusit buddhalaisuuden kuuluvan kauas itään vaikka näitä buddhalaiseksi kääntyneitä löytyy täältä suomestakin.

    • Kai se niin on, että aivan kaikki uskonnot altistavat kannattajansa käyttäytymään väkivaltaisesti, torjuvasti, vainoharhaisesti, kiroavasti, tuomitsevasti ja ylimielisesti. Itselläni olen huomannut olevan noita piirteitä; ei pelkästään nuoruudessa, vaan jopa vanhalla iällä uskonnoista johtuen.

      En voi paljoa puolustella itseäni, mutta onneksi on niin, että enkelit yms. pidättelevät pahan tekemiseltä ja ajattelemiselta ja oma järki sanoo, että henkivallat ovat väärässä. Jumala on luultavasti tehnyt kuitenkin enemmän hyvää kuin pahaa. Kuinka lukemattomat henkilöt ovatkaan pidättyneet väkivaltaisesta käytöksestä ja kiroamasta muita evankeliumin tähden.

      Päivänselvää on, että evankeliumissa lukee: Teidän täytyy tulla ensin hulluiksi, jotta voisitte tulla viisaiksi. Ja uskonnot ovat kyllä tie, joka vie hulluuden partaalle. Onneksi on teitä tervejärkisiä ja selväpäisiä ihmisiä, jotka varoittelvat uskonnoista.

      Huomioikaan kuitenkin myös tuo piirre, että uskonnot voivat tehdä VIISAAKSI kannattajansa. Jeesus sanoi, en minä ole tullut terveitä kutsumaan, vaan sairaita, jotta he paranisivat. Kaikkien kohdalla ei paraneminen onnistu, mutta uskon, että melkoinen joukko sentään on saanut vähintään helpotusta tai tilapäistä apua uskonnoilta sairauksiinsa. Se ei ole uskonnon vika, jos 100 prosenttisesti kaikki eivät ole parannettavissa.

    • MuutaTurhaSanoakaan

      Ihmisten mielissä ja Maailmassa on paljon kaoottisia voimia, mistä aloitusviestikin kertoo, sekä aiheellaan että omalla esitystavallaan.

    • Peppupappi

      Kyllä näitä samanlaisia muita uskontoja halveeravia postauksia lukiessa käy yhä selvemmäksi, että kristinusko on saatanan uskonto. Kristinukosta ei hyödy kuin pedofiiilipapit.
      Olen yhä enemmän tyytyväinen siihen, että erosin kirkosta.

    • eituomitakaikkia

      Turha leimata kokonaista uskontoa yhden henkisesti epävakaan henkilön perusteella.

      Ehkäpä tärkeimpänä pidetty Buddhalainen ohje viidestä ohjeesta on: 1. Tulee pidättyä tuottamasta vahinkoa muille eläville olennoille.
      Jos tätä ohjetta ei seuraa, ei mielestäni ole sisäistänyt Buddhalaisuutta oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe