Pimppi haisee kun mökit sisässä

Yritetty keväästä

Meillä rojautellaan mällit sisään eli li yritetään lasta. Ongelmana vain se, että jos vaikka sunnuntaina laskee lastit sisään, niin tuhri haisee ihan hirveälle tuonne torstaille asti ja perjantaina aikaisintaan pystyy taas panemaan. Oksettaa ja menee halut. Ei todellakaan viitsisi nuolla.

Kuuluuko asiaan?

31

7693

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 12341234

   No haiseehan se toki kun eritteet sekottuvat keskenään ja ainakin ite olen sitä mieltä että naisen pesty terve alapää ei haise, vaan se miehen mälli joka sinne menee... jokainen joka harrastaa seksiä tietää että henkilökohtainen hygienia on tärkeää. Mutta se on välillä hankalaa kun eritteet menee sisälle josta ne eivät ihan heti poistukaan ja jäävät sinne muhimaan. Suuseksiä kyllä ehtii harrastamaan myöhemminkin jos se kerran häiritsee.

   • Pyykkipoika nenussa

    Hah. Pitää joo olla hajuaistiton, jos spermalla kyllästettyä pillua panee jossa muutaman päivän eltaantuneet liemet sisällä. Vaikka toosa haisisi ruusinnupuilta, niin kyllä se haisee karseelta kun sinne mällit heittää muhimaan. Se mällinrn pillu haisee suunnilleen naapuriin.


  • Älä nuole..

   ei lapsia niin tehdä.

   • En nuole ikinä!

    Joo mutta entä sekä haju?


  • Ei sitä..

   alapäätä tarvitse haistellakaan. Pysyttele siellä suutelualueella nenäsi kanssa niin ei sinne mitkään alapäähajut yllä.

   • Pillun käry

    Kyllä ne yltää ja tuntuu kikkelissä. Takaa laittaessa näkyy.


   • Erikoinen..
    Pillun käry kirjoitti:

    Kyllä ne yltää ja tuntuu kikkelissä. Takaa laittaessa näkyy.

    olet jos pystyt hajun tuntemaan kikkelissä ja näkemään myös.


   • Hyvä seksielämä
    Erikoinen.. kirjoitti:

    olet jos pystyt hajun tuntemaan kikkelissä ja näkemään myös.

    Kaikki ei nai pimeässä peiton alla.


   • Hohhoijaa !
    Hyvä seksielämä kirjoitti:

    Kaikki ei nai pimeässä peiton alla.

    Pitäisiköhän sinun pojan keskittyä pikkupoikien leikkeihin ja jättää miesten hommat miehille, jos et kestä omia liemiäsi ? Akat korkeintaan vonkuvat tuoksuista... Nimim. "Sperma ei ole mitään myrkkyä"


  • Etsäpesesitäkoskaan?

   Teillä tarttee sit molemmilla olla tosi huono ruokavalio, jos hajut on noin hirveät. :D

   Ja jos ootte jo keväästä asti yrittäneet, niin voitte kyllä jo luovuttaa. Ei tule tärppäämään! Hah hah.

   Ps. Meillä ei haise, joten sillä perusteella sanon, että ei kuulu asiaan. Sä voisit kysyy Juice-vainaan laulun sanoja lainaten: "et sä pese sitä koskaan?"

  • ei normaalia

   No ei kuulu. Eihän sperma lillu emättimessä pitkään. Siittiöt uivat eteenpäin kohtuun ja sieltä ylös ja kuolevat parissa kolmessa päivässä ja valkosolut varmaan popsivat ne suihinsa ja nesteet imeytyvät kudosnestekiertoon. Kyllä haju tulee jostain muusta. Ei sen pitäisi olla tuhruista. Alapesu yhdynnän jälkeen joka kerta ja jos tarvis, niin ennen myös. Ja alapesu tietysti joka päivä. Jos hajua on, niin kyse on bakteerikannan häiriöstä...siinä voi auttaa maitohappobakteerit.

  • hehehehehehehehehheh

   On sulla iso pimppaloora, jos sinne mahtuu kokonainen mökki... vai onko niitä siellä useampikin? Miehen tuntuma seksissä on sitten varmasti kuin heiluttaisi m*lkkua asemahallissa.

   Mikä se tuhri on, joka haisee?

  • Etsäpesesitäkoskaan?
  • käry käy

   vaimon pillu haisee välillä niin kalalle ettei pysty nuolasemaan ja pantaessa pitäs olla wunderbaumit kaulassa kun katku nousee. Välillä haisee silakalle ja joskus jopa lohelle.

   • Vau !

    vaihdetaanko vaimoja ? Meillä pimpsloora haisee hapansilakalle (mökit rojautellaan myös sisälle) !!!


   • pesevänainen

    eikö vois asiallisesti pyytää vaimoa käymään pesemässä tavaransa, ennen seksin harrastamista? jos nainen ei itse haista tai välitä, niin ihan kohdallaan huomauttaa. Tietty voit itse näyttää esimerkkiä ja pestä omasi (meette vaikka ensin yhdessä suihkuun), on se kikkelikin mukavampi ottaa suuhun pestynä, kuin koko päivän housuissa hautuneena, kusella maustettuna.

    kalan haju viittaa bakteerivaginoosiin, joka on hoidettavissa.


   • Aamustondis

    Kyllä mällillä valettu toosa haisee verkkoon uineelle ja rannalla viikon maanneekle kiiskiparvelle.


  • Jäbä 84

   Meillä kans rojautellaan mällit sisään, vaikka ollaan jo monta vuotta nussittu ilman kumia... Ei sitä olla tarvittu,kun mun poikaystävä on ihan terve...

  • sdfdfdfdf

   Sperma sisältää paljon proteiinia, joten on ihan luonnollista, että hajua muodostuu, kun ne jää muhimaan emättimeen, osa kohtuun saakka, ja sekoittuu naisen kiihottumislimoihin. Kaikkein paras olis jos hetikohta seksin jälkeen kävis ekalla pesulla, ja aamulla pesis alapään uudelleen. Gynen mukaan (kysyin rohkeasti asiaa, kun on kans lapsenteko ajankohtaista) ei ole lasta yrittäessä tarpeen jättää pesua aamulle (jos illalla sekstailee), vaan että ne nopeimmat spermat pääsee perille ja pysyy kohdussa vaikka nainen nouseekin ylös ja käy pissalla ja viruttamassa pimppinsä. Jos jää pesemättä illalla/yöllä, niin kyllä seuraavana päivänä on sellaset käryt että itseäkin heikottaa.
   Ylimääräinen sperma valuu ulos jopa kolmekin päivää seksin jälkeen, yhdessä valkovuodon kanssa, joten jos spermasi on tujua, niin ei ihme jos haisee vielä silloinkin. Alapään pesu on suositeltavaa vaikka ihan joka päivä ja varsinkin jos hajuhaittaa ilmenee.

   • Tulossa isäksi

    Se on vähän inhottavaa panna, kun pilllusta vuotaa kolme päivää visvaa. Siksi käynkin välillä vieraissa.


   • rrdxsdz
    Tulossa isäksi kirjoitti:

    Se on vähän inhottavaa panna, kun pilllusta vuotaa kolme päivää visvaa. Siksi käynkin välillä vieraissa.

    Omiashan ne on, mitä sieltä valuu. Ihme ajattelutapa. eikä ne valumalla valu, tuskin sulta litratolkulla spermaa kuitenkaan tulee kerralla. Ois varmaan kannattanu miettiä lapsentekoa, jos pitää vieraissa juosta. Ainakin sitä tulevaa lasta ajatellen, joka on tuleva elatustukitapaus. Vai meinaakko, ettet jää kiinni.


   • Rupsuttaa....
    rrdxsdz kirjoitti:

    Omiashan ne on, mitä sieltä valuu. Ihme ajattelutapa. eikä ne valumalla valu, tuskin sulta litratolkulla spermaa kuitenkaan tulee kerralla. Ois varmaan kannattanu miettiä lapsentekoa, jos pitää vieraissa juosta. Ainakin sitä tulevaa lasta ajatellen, joka on tuleva elatustukitapaus. Vai meinaakko, ettet jää kiinni.

    Omia on, mutta eltaantineita ja pillumehujen kanssa härskiintyneitä.


   • Montako mökkiä

    teillä mahtuu sisälle ?


  • pikkukillisille

   ällöttävää puhetta,minä en saa ikinä mieheni kanssa lasta.no nyt on menny aikaki jo ohi, mut mitä vittua joku sika puhuu vaimonsa hajuista..sika...hyi helevetti ..toivottvasti ei tuommoset edes ikinä saa lasta

  • Mayaa

   Huhhuh mun teltta haisee!

   • Onko siellä montakin

    mökkiä sisällä ?


  • onsenäin

   Sairas pimppi sulla.

  • Niikyllä

   Nii sulla on sairas pimppi!

  • meillä on

   aina tuoreet spermat avokin emättimessä muhimassa.

  • isokullinen nussija

   älä mee sinne neninesi minne muut munineen :D

  • hiva

   paahan likanen muijas lääkäriin ja hiivasieni tutkimukseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   181
   2166
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2035
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1057
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   818
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   740
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   255
   715
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   690
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   676
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   651
  Aihe