Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaustisen PlayStation puolueen myyntivimma

nasu7

Ei riitä että valitetaan kunta turmiolle, vaan nyt aletaan myymään kaikkea mikä voisi rahaksi muuttua.Mitähän nämä seurakuntalaiset seuraavaksi pistävät myyntiin? Festivaalit Vetelille? Fuhrfix Halsualle? Vaiko vielä jotain omaperäisempää????

12

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on se ihime

      Eikö ne pääasialliset poliittiset linjaukset tehdä silloin, kun kunnille laaditaan strategia 4-5 vuoden välein. Se on turha lyödä kapuloita kaikesta mahdollisesta siinä välillä, kun homma on silitelty suurin piirtein yksimielisesti tuossa vaiheessa. Ei kunnissa juurikaan ole liikkumavaraa muutoin. Elethän nollasummapeliä ja kaikissa asioissa tulee lait ja normit vastaan.

      • Saas nähdä

        Jos luottamushenkilöt eivät esitä merkittäviä muutoksia, kun tehdään uutta kuntastrategiaa vaan hyväksytään esitetyt linjaukset yksimielisesti, niin se on kiusantekoa jos mikä kun jälkikäteen aletaan livetä päätetyistä linjauksista. Eräs höskä sisältyy oleellisena osana strategiaan.


    • Mielipire

      Mun puolestani koko höskän saa laittaa myynthin. Ei siitä tuu, ko satoja tuhansia tappiota kunnalle ja kaustislaisille veronmaksajille joka vuosi. Kyllä sille rahalle olis kunnasa tähellisempääki käyttyä. Ihan turha laitos...

      • tolssooni

        Turha panna myyntiin , sitä läjää kukaan kontolleen halua vaik iliman Sais


    • ritolatiimi

      Kuntastrategia neuvotellaan arkipäivänä klo 09- jotain... kuka muu sinne pääsee suunnittelemaan, kuin kunnan virkamiehet, kepulaiset eläkeäijät ja hankeröllit.... muutaman järkevän on tietty pakko vääntäytyä paikalle.... koko stratgia suunnittelu ontuu jo lähtökuopissaan. Sitten itketään kun valtuustossa joku ehdottaa jotain uutta... ei ole pesiytynyt järki tiukkaan Kaustiselle ??

      • miten lie

        Eikö kunnanvaltuuston jäsen voi äänestää uutta strategiaa vastaan, ei kai yksi puolue sitä voi kieltää. Erikoisia luottamushenkilöitä. Eriävä mielipide asiasta, jos siellä on sellaista mitä ei voi hyväksyä. Vai onko kaksipuolue järjestelmä kuitenkin loppupeleissä yksi puolue järjestelmä?


    • ritolatiimi

      Kunta on ollu jo konkkakypsä kauan. Kepun ansiota, ei kenenkään muun. siellä ne hömppäpäätökset on itäneet... ja kuten näkyy itää edelleen. Kohta myydään omat ajatuksetkin alle torihintojen. Joku kusee nyt jossain kuntalaisten silmään taas oikeen ämpärikaupalla.

      • Tokkotokko

        Tuota tuota ? Olisko KooTeeKoolle ollu ostaja tiedossa ?
        Ainahan voi jotain esittää hallituksissa ja valtuustoissa mitä vaan mutta jos asiaa
        vähänkä miettii ,,, oikeesti ni mistä löytyy taho jolla olis halu ton omistamiseen .

        Kyl se kunnalle jää harmiksi ,,, valitettavasti .


      • Perpoh112

        jos torihinnalla saadaan vaikka 50 työpaikkaa ja toinen vaihtoehto on, että menetät 100 työpaikkaa niin kumman tarjouksen valitset. Niin kyllä minä sen valitsen, että työpaikat voivat mennä toisaalle, koska me ei niitä tarvita täällä. Syytän sitten vielä kepua siitä kun ne työpaikat meni, vaikka itse saatoinkin olla osasyyllinen.


    • huusi11

      ei taida kohta olla enää mitään myytävää eikä työpaikkojakaan. näivettynyt kunta, mutta onneksi playstation-miehet saivat tahtonsa läpi ja säästettiin taas euroja.

    • näillä mennään

      Kunnilla on tiukat ajat tiedossa ja talousarvioita laaditaan epävarmuudessa. Kaustisella on tiedossa mittavat investoinnit peruspalveluihin jo lähitulevaisuudessa, kun rakennukset on ihan finaalissa käyttöikänsä suhteen, miten lie homma edistyy vai ollaanko vetäydytty kilpikonnapuolustukseen päätöksissä?

      Veroäyri taitaa nousta liian korkeaksi, kun uusiin peruspalvelurakennuksiin pitää pistää heti ensialkuun toistakymmentä miljoonaa. Koulut rakennetaan koululla, päiväkodit päiväkoteina jne., näinhän se pitäisi mennä.

      Tekninen toimikin laatii talousarviota vuosille 2014 ja suuunnittelee tulevaa.Mikähän idea tuossa kunnan verkkosivuilla olevissa pöytäkirjoissa olevassa investointisuunnitelmassa, että vanhan kosteusvaurioiden takia suljetun terveystalo maalattaisiin? Nouseeko teknistaloudellinen käyttöikä ja rakennuksen elinkaari, kun taloa maalattaisiin parilla kymmenellä tuhannella eurolla?
      Entäpä rakennusinvestoinnit vuodelle 2014, päättäjät ei päätä mistään ei edes pöytäkirjojen investointisuunnitelmia saada nuijittua pöytään tulevaa vuotta varten.
      Pyöritellään ja pallotellaan, kun ei vain päättämättömyys kostautuisi. Valtio tuskin suolarahoja enää jatkossa tulee antamaan vanhan kaavan mukaan.

    • miljuunia

      Nyt on kykypuolue näyttänyt kauppaosaamistaan. Paljonkohan on tullut veronmaksajille tappioita näissä kykypuolueen tekosissa. Joko on mennyt yli miljoonan euron. Taitaa olla yhteenlaskettuna 1-2 miljoonan euron välillä tappiot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe