Kiltti 5v. Bullterrieriuros etsii uutta kotia

Alppibulli

Aapo on valkoinen Bulli brindleillä korvamerkeillä, n. 30kg. Luonteeltaan Aapo on todella ihmisrakas (myös lapsirakas) ja kiltti. Agressiivisuutta 0%, mutta ei silti sovi toisten koirien kaveriksi todella rajun leikkimistavan takia. Aapo on melko laiska eikä hauku (paitsi ovikellosta pari kertaa) ja sopii siis kerrostaloon hyvin. Siitä saa myös kivan lenkkikaverin varsinkin jos jaksaa vähän innostaa. Mitään "vikaa" siinä ei ole, eli en ole Aaposta johtuvien syiden takia siitä luopumassa. Terveys on hyvä, mutta vatsa on herkkä, mutta pysyy oikean ruokinnan avulla kunnossa. Huonoina puolina mainitsen "tervetulo" hyppimisen, jota en ole osannut kitkeä pois. Lapsia vasten ei kuitenkaan ikinä hypi. Ja sitten tuo em. innokkuus toisia koiria kohtaan. Ohitukset menevät hyvin, mutta sitä ei saa ikinä päästää moikkaamaan toista koiraa, koska sitten se ei jatkossa enää menekkään ohi vaan pistää jarrut päälle! =D Ja koirapuistot on syytä unohtaa kokonaan. Lisäksi Aapo on todella herkkä ukkoselle, ilotulituksille ym. pamauksille, se pelkää niitä aivan hysteerisesti ja pelkääminen saattaa joskus jäädä päälle hetkellisesti. Muuten se on aivan loistava ja helppo koira ja ihana kaveri.

Tein päätöksen luopua siitä armottoman ajanpuutteen vuoksi. Tilanteeni on muuttunut monesti siitä kuin otin sen ja nyt päätin, että Aapon osalta tälläinen arki, joka ei tarjoa sille paljoakaan saa riittää. Se on ollut minulla pennusta asti ja on hankittu hyvältä luotettavalta kasvattajalta, johon olen pitänyt kokoajan yhteyttä. Minulla on kaksi pientä lasta ja uusioperhe kuvio, jossa nykyinen mieheni ei halua osallistua millään tavalla koiran hoitoon. Myös lapset ovat pääosin minun vastuullani, sillä mieheni on paljon pois kotoa, joten energianikaan eivät yksinkertaisesti enää riitä. Lisäksi käyn töissä, joten tilanne Aapon kannalta on mennyt aivan mahdottomaksi ja se on alkanut itsekkin stressata tilannettaan. Ennen minulla oli sellainen työpaikka, jossa Aapo kulki mukanani, jolloin lenkitys ja seuranpito hoitui sitä kautta, mutta enää siihen ei ole mahdollisuutta. Aapo on asunut koko elämänsä Helsingissä kerrostalossa ja kantakaupungissa. Omalla pihalla se viihtyy vain kesällä ja jos ihmiset ovat myös ulkona, yksin itkee sisälle pääsyä.

Aapo ansaitsee rakastavan kodin, jolla on aikaa, mutta ei se mahdottomuuksia tarvitse: sopivasti läsnäoloa ja miellyttävän ilmapiirin, virikkeitä sillloin tällöin (puruluut, leluilla ei leiki) ja pari todella väsyttävää lenkkiä viikossa, muuten pärjää pikkukävelyillä. Jos pystyisit tarjoamaan näitä, ota minuun yhteyttä ja kerro itsestäsi. Luovutushinta on sovittavissa. Lisäksi toivoisin, että koti löytyisi suht läheltä, sillä ottaisin sen mielelläni hoitoon esim lomareissujen ajaksi.

1

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alppibulli

      Ainiin, yhteystiedot unohtuivat.. Sähköposti on varmaan kätevin eli: [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      252
      18515
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3175
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2171
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1735
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1426
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1282
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1101
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe