Suomalaisomisteinen majoitusliike Sihanoukvillessä

papagayo

Papagayo Guesthouse on nyt toiminut noin 2 vuotta ja tullut tutuksi usealle Suomalaiselle. Sopii hyvin budjettimatkailijalle!
Thaimaan yms. viisumipalvelut toimii tiskiltä ja suomalaista sapuskaakin on tarjolla hyvien neuvojen ja seuran lisäksi!

www.facebook.com/PapagayoGST
http://papagayoguesthouse.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=W9kzFldxbvs

papagayo-gst (at) hotmail.com

5

541

Vastaukset

 • Ok paikka

  • Vähän tuntuu pahalta antaa tämä arvostelu mutta... Jos tykkäät narkata ni paikka on sinulle. Huoneet on mitä on ja ruoka ylihintaista kuraa. Omistaja on koko ajan jotenkin sekasin kuten suomibaarissa aina. Joku saattaa tykätä, itse en mene enää koska lähialueelta löytää kyllä helposti viihtyisämmän ja paremman ilmapiirin omaavia huoneita.


  • lok lak kirjoitti:

   Vähän tuntuu pahalta antaa tämä arvostelu mutta... Jos tykkäät narkata ni paikka on sinulle. Huoneet on mitä on ja ruoka ylihintaista kuraa. Omistaja on koko ajan jotenkin sekasin kuten suomibaarissa aina. Joku saattaa tykätä, itse en mene enää koska lähialueelta löytää kyllä helposti viihtyisämmän ja paremman ilmapiirin omaavia huoneita.

   Saman laitoin merkille itsekkin. Isäntä vaikutti ihan normi jampalta vaikka sekaisin kyllä oli niin kuin monessa muussakin paikassa.
   Samalla rahalla saa kyllä asteen parempaakin villessä,

   Viime talvena oli kokki kadoksissa (lähteyt meneen) kun ruokaa tilailin ja sama sattui edellis vuonna samassa paikassa.
   No ehkä voin kaljoilla joskus piipahtaa tästä huolimaatta.


 • Elokuussa vierailin kyseisessä paikassa muutaman yön. Paikka oli mukavan rauhallisella paikalla mutta kuitenkin lähellä rantaa. Isäntä oli ihan fiksun tuntuinen kaveri vaikkei kovin montaa kertaa näkynyt . Huoneita olis ollut moneen lähtöön kun taisin olla ainut asiakas silloin. Ainut mitä olisin kaivannu niin olis ollu parveke. Halpa hinta josta ei paljon voi vaatia mutta ihan asuttava paikka pariksi yöksi.Huumeveikkoja en nähnyt tai en ainakaan tunnistanut.

 • Yhdin edelliseen. Omistaja oli pikkuisen outo ja sekaisin jostain. Toisten en mene, en myöskään suosittele paikkaa muille

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.