Ikosen alueen rottweilerit!!

titteri 76

Sinä joka asut ikosen koulun lähettyvillä pidä rottweilerisi kytkettynä! Laki siihen jo velvoittaa !! Olivat pienten koululaistenkin kimpussa, eivät kohta usskalla kulkea koulusta kotiin! !! Monesti ovat autotielläkin koirat kun lapsia haen koulusta, Seuraavan kerran en hidasta !!!!

35

655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vak- ukko

      Kiva kun ilmoitit ennalta, että ajat tahallasi koirin päälle.
      Turha luulla että saat kofrvauksia kolarista vakuutusyhtiöiltä enää.

    • t.o.

      koirat on pidettävä kytkettynä, muutoin irtokoiran omistaja vastaa seurauksista ja korvauksista. mikäli koira jää auton alle, on autolle aiheutuneet vahingot korvattava. mikäli koira hyökkää irti ollessaan toisen koiran/lapsen kimppuun, koira on useimmiten lopetettava. toivottavasti kyseinen henkilö ottaa opikseen eikä pidä koiraa irti.
      Vak-ukko, vakuutusyhtiö korvaa mikäli ajaa irtokoiran päälle. Titteri76 tuskin mikään koirantappaja on kun ei ole vielä ajanut sen koiran päälle. Ja puhuahan saa, suomi on vapaa maa..

    • liiat kiinni

      Lisäksi pitäkää koiranne muuallakin tiukassa narussa ettei hypätä minkään ajoneuvon eteen.

    • V-ukko

      Ei muuten korvaa mistään mitään jos teko on tahallinen tai kyseessä on törkeä huolimattomuus.

      Meinaatko että vakuutus korvaa jos julkisesti ilmoitat polttavasi talon, hukkaamalla matkatavaras, autosi, jne....

      • ydinasia,,

        Mutta tämän asian ydin on se,että pitäkää ne piskinne hihnoissa ettei lasten tarvi pelätä esim koulumatkoilla!!!


      • hohhoijaa

        no kuka tyhmä myöntää tekonsa tahalliseksi!


      • silläpäs se
        hohhoijaa kirjoitti:

        no kuka tyhmä myöntää tekonsa tahalliseksi!

        id-osoite


    • haukutaan yhdessä

      Hei
      Onko koirasi kadonnut , vaalean ruskea kuono ja jalat, muuten tumma pienikokoinen etsii kotia.Ilmoittelen tarkemmin paikan jos tunnistat lemmikkisi. terv. Nelijalkaisten ystävä

    • arvaamaton koira.

      Varoituksen sana on annettu,rotu on aina arvaamaton vuosi sitten kyseinen rotu tappoi toisen koiran Pyhäsalmella.

      • voee

        Meinaatko että nuo muut rodut on vaarattomia..ajokoirat saa juoksenella vapaana ikosen alueella eikä kenellekkään tule mieleen kirjoitella tänne.ja sitä paitsi täällä ei ole yksään rotweileri tappanu yhtään pikku koiraa ...otappa asioista ensin vähänselvää kun rupet tänne kirjottelemaan.


    • vai isäntä?

      onko se sellainen Iso,,per,seinen koira.

    • pointtttti

      id-osoite mitään merkkaa, jos irtokoira tullee auton etteen! tietenkään kuljettaja ei sillon ole vastuussa vaikka kuinka id-osotetta huudeltas! irtokoiran omistaja on AINA se joka on vastuussa!! Sitten jos koira on hihnassa ja ajat sen päälle nii sitte se on voivoi!! hitto ottaa nuppiin tollaset joiden elämä on tämä suomi24 keskustelu ja täällä vastaan vänkääminen. käyttäkää järkee jos teillä sitä o. sitäpaitsi keskustelun POINTTI tosiaan on se että pitäkää ne RAKKINNE KIINNI! lakia täällä on muidenki noudatettava eikä kellään luulisi olevan erikoisoikeuksia! jos hankkii koiran ni sillon pitää sen perseen nousta sieltä telkkarin äärestä ylös lenkille! ja kyllä kait ne agressivoituu nuo rotikat kun ei lenkillä käytetä, niille pitäis olla raskasta liikuntaa päivittäin!! ni ei ku ovesta pihalle vaan autotielle kuselle!!! ja jokaisen koiran omistaja voi sanoa "eihän meidän sesse toisten koirien/lasten kimppuun hyökkää" ..... joo, ei ole ehkä vielä hyökännyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin!!

      • Vak-ukko

        Höpö taas, jos ilmoittaa enalta tevänsä rikoksen, niin teko katsotaan suunnitelluksi.


      • Vak-ukko
        Vak-ukko kirjoitti:

        Höpö taas, jos ilmoittaa enalta tevänsä rikoksen, niin teko katsotaan suunnitelluksi.

        Pieni lisäys, koiranomistaja on pääsääntöisesti vastuussa, mutta jos metsästyskäytössä oleva koira jää autonalle, niin autokuski on vastuussa.
        Eli siinäpä se sinun AINAS.
        Ai niin, myyn työkseni vakuutuksia, kiitos.


    • metsästäjä123

      voi hyvää päivää. tässä ei puhuta metästyskoirista, eikä niitä edes kutsuta "irtokoiriksi" . metästyskoirat on metästyskoiria, irtokoirat irtokoiria.
      höpö taas, titteri varmaan kävelee poliisiasemalle kertomaan ennalta että ajaa silloin ja silloin irtokoiran päälle, niinkö ? :)
      jotenkin nämä keskustelut vierähtää aina raiteeltaan täällä.

    • nimeton5

      Vak-ukolla on varmaan vaikeuksia luetunymmärtämisessä, kun ei ymmärrä keskustelun aihetta.

      • Vak-ukko

        Ehei ole, mutta heti kun joku ajaaa koiran päälle kannattaa tarkistuttaa, oliko se tuo laiton uhkaaja ?

        Mutta pitäkää ne koirat kiinni ja samoin pikkulapsille myydään valjaita etteivät ajotielle karkaa.
        Yks huomautus myös vahinkovankkureita työntäville, älkää työntäkö niitä ajotielle edes suojatien kohdalla, vaan työntäkää silloin sivusta.
        Moni autoilija on yllättynyt kun yhtäkkiä työnnetään vaunut eteen.

        Näitä sattuu ja olisi syytä neuvolassakin tämä opettaa.


      • Sivusta ihmettelijä
        Vak-ukko kirjoitti:

        Ehei ole, mutta heti kun joku ajaaa koiran päälle kannattaa tarkistuttaa, oliko se tuo laiton uhkaaja ?

        Mutta pitäkää ne koirat kiinni ja samoin pikkulapsille myydään valjaita etteivät ajotielle karkaa.
        Yks huomautus myös vahinkovankkureita työntäville, älkää työntäkö niitä ajotielle edes suojatien kohdalla, vaan työntäkää silloin sivusta.
        Moni autoilija on yllättynyt kun yhtäkkiä työnnetään vaunut eteen.

        Näitä sattuu ja olisi syytä neuvolassakin tämä opettaa.

        Nuinko se ottaa koville,kun et ole jälikasvua saanut..?


    • jalat sonnassa.

      Keräis ainakin sen sonnat pois,ei siis elettäkään että ottais.

    • ??´??

      joko oli taas koira purrutt toista ikosen lähellä???

    • onko muka

      Onko phj rottweilereita..?

    • snap'n'crack

      Näin myös sen hurtan irtonaisena. Jos näen että lasten päälle käy(tai muidenkaan), tapan sen välittömästi. Siinä ei enää aikailla.

    • lapsille myös kuria

      Ei se aina yksin koiran vika ole, että on koira tiellä... Meidänkin pihasta lapset kutsuu ja viheltelee koiria tielle... Sitten vanhemmat itkevät kun koirat tulevat tielle lasten tykö.

      • kaksi ihan eri rotua

        pyhäjärvellä vuosi sitten toisen koiran tappanut, ei ollut rottweiler vaan dobermanni... vaan helppo puhua ja yleistää rottweileriksi.... muut koirathan ei hyökkäile tai käyttäydy sopimattomasti


      • t.t.t.

        koskaan ei ole koiran vika, vaan se on yksin omistajan vika jos koira tulee tielle. Olipa houkutuksena sitten naapurin lapsen viheltely tai mikä vaan, se on omistajan vika se että koira on irti ja huitelee pitkin ajoteitä.


    • anteeksipyyntö :)

      Hei!
      Kuulin että täällä oli juttua pyhäjärven rottweilereista. Itse (luultavasti tämän kyseessä olevan) rottweilerin omistajana pyydän nöyrimmästi anteeksi, mikäli ollaan aiheutettu huolta ja pahennusta. Ollaan välillä kyläilemässä koiran kanssa ikosen alueella, rottweiler ei siis jatkuvasti ikosella ole irti. Ja jatkossa kun tätä karkailua nyt on esiintynyt niin pidetään tiukasti huolta, ettei tule pääsemään ketään pelottelemaan enää :)
      Lapsiperheenä itsekin ymmärretään, että tällainen tapaus voi pelkoa ja ärsytystä aiheuttaa jos ei ole koiriin tottunut. Vaikka omistaja ihan vaarattomaksi kuinka sanoisi, niin ikinähän eläimeen ei pysty täysin luottamaan. Että omistaja on tässä tapauksessa tehnyt väärin ja myöntää sen täysin. :)

      love and peace

      • Hunter..

        Saat anteeksi tämän kerran.


    • iso läjä jo.

      Myös sinä villakoirien omistaja kerää ne jokapäiväiset kakkat pois.

      • Rambo 2

        Kenen mahtaa olla se harmaa kollikissa.
        Se mulkoilee minua pahanenteisesti, ikäänkuin aikoisi hyökätä kimppuuni. En ole uskaltanut enää viikkoon kulkea ulkona, kun pelkään sitä niin kovin.


    • riitta81

      Täällä taas yleistettiin, että rottweiler on arvaamaton rotu!!! Rotikat on tosi lempeitä koiria, jos vaan omistaja on osannut kasvattaa sen kunnolla. Rotikat on saanu huonon maineen, vaan niitten omistajien takia, jotka on hommannu koiran ns. munanjatkeeksi. Ja sit ei osata kouluttaa sitä ja koira ei tottele, tai käy lapsen\aikuisen kimppuun. Ja joka rodullahan löytyy luonnevikaisia koiria.

      • Kokemusta

        Komppaan täysin edellistä, jos koira käyttäytyy agressiivisesti, on vika lähes poikkeuksetta narun toisessa päässä. Koiraa on kohdeltu kaltoin, sitä ei ole koulutettu oikein tai sillä ei ole oikeaa paikkaa laumassa, mikä taas on johtajuusongelma jonka aiheuttaa juuri se narun toinen pää ja tämä asia on yleensä se ongelmien ydin. Kun koiran omistaja on lauman johtaja, voi koira elää huoletonta ja stressitöntä elämää luottaen omistajaansa. Silloin sen ei tarvitse käyttäytyä ketään tai mitään kohtaan uhkaavalla tai arveluttavalla tavalla puolustaen omistajaansa kun se tietää olevansa arvojärjestyksessä alempi. Liikka inhimillistäminen johtaa monesti näihin ongelmiin. Johdonmukaisuutta ja auktoriteettia tarvitaan koirien kanssa koska koiran maailma on kuitenkin aika mustavalkoinen. Jos tänään päästät koiran sohvalle, ei se ymmärrä miksi huomenna tai kylässä ei pääsekkään...mikä kerran kielletään, se kielletään aina...koiraan tai rotuun tai sen kokoon katsomatta tämä pätee aina. Jokaisen koiran hankintaa harkitsevan tulisi miettiä asiaa; olenko valmis panostamaan aikaa ja vaivaa koiraan, jotta siitä kasvaisi yhteiskuntakelpoinen yksilö?


    • Perkel, meillä on äkäinen hiiri !
      Syö leivänpalat nakista, jos näkyy kaupungilla, niin löytäjä saa pitää.
      Tuntomerkki : pannaton ja viekaskatse,Pälyilee, loput löytömerkit löytyy netistä.

      • hahaa18

        Iso perseinen akka nähty kulkevan ikosen alueella voisko omistaja pitää kytkettynä sen.


      • kuullut.
        hahaa18 kirjoitti:

        Iso perseinen akka nähty kulkevan ikosen alueella voisko omistaja pitää kytkettynä sen.

        Ikosen alueella on ihme hörhöjä.


    • lkjgkdsgödsgsds

      Myös Ruotasen alueella on vapaana tuollainen rotikka. Pidäppä petos narussa kiinni ennenkuin käy kenellekään vahinko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      173
      2616
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      98
      1823
    3. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1602
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      89
      1491
    5. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1454
    6. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      154
      1444
    7. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      118
      1039
    8. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      979
    9. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      963
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      37
      920
    Aihe