Aihe

Opetus junassa - uskolliseksi

Sinna

Olen avoliitossa elävä lyhythiuksinen terhakaat rinnat omaava blondityttö.
Kuljen aina silloin tällöin pohjoiseen junalla ja katselen usein matkalla tummia komeita pohjalaismiehiä.

Kerran kävikin niin että junan vaunussa ei ollut kovinkaan montaa matkustajaa ja ainoastaan yksi hyvin komea mies,
jota aina välistä salaa katselin ja kuvittelin miltä hän tuntuisi.

Minulla alkoi kostumaan kuten aina ennenkin unelmoidessani, vaikkakin se on vähän ärsyttävää kun ei kuitenkaan saa mitään muuta kuin katsella.

Hetken päästä päätin lähteä tupakille tupakointitilaan eli niin sanottuun pistäytymishyttiin. Menin vaunun päähän miehen ohi ja hytissä sytytin savukkeeni.

Olin ehtinyt polttaa puolet tupakasta kun mies astui sisään ja laittoi myös palamaan. Kiihotuin tilanteesta komea mies kanssani kahden.

Mies katseli minua ja kysyi minne olen matkalla vastasin hänelle ja kysyin että minne hän. Vaasaan hän vastasi.

Katselin miehen voimakkaita piirteitä käsiä,kasvoja ja raamikasta olomuotoa. Mies puhalteli tupakansavua ja katseli takaisin. Alkoi tuntumaan että meillä on yhteinen ajatus.

Avasin paidastani ylimmäiset napit mies katsoi tarkasti ja ei puhunut mitään. Katsoin ikkunasta ulos ja nostin käteni niskani taakse ylös ja nojasin paremmin penkkiin jolloin
näin rintani näkyivät hyvin miehelle. Hetkisen päästä mies kysyi että haluaisinko jotain ravintolavaunusta. Olut vois maistua totesin.

Menimme ravintolavaunuun ja kohteliaasti mies tarjosi minulle oluen ja istuutui minua vastapäätä. Joimme olutta ja mies pyysi etten loukkaantuisi sanoistaan koska katseeni ja eleeni hänen mielestään vihjaisevat että haluaisin kenties jotain muutakin ?

Huomasin ettei mies ollut mikään tollo. Vastasin että niin kenties ja pyöräytin kieltäni huulillani.

Nautinnokseni näin miten miehen sinisissä silmissä välähti himo ja sitä ei varmasti helpottanut se että hivelin jalallani häntä pöydän alta.

Mies sanoi että mentäiskö tekeen sitä vessaan. Niinpä sitte menimme käytävään ja varmistimme ettei kukaan huomaa kun pujahdamme sinne vessaan.

Vessassa tunnustelin kädelläni miehen elintä housujen lävitse oih kun se oli kova ja paksu. Otimme paidat pois ja aloimme suutelemaan ja pusuttelemaan kiihkeästi. Mies suuteli ja imi välistä nännejäni ja minä näykin ja nuolin hänen korvaansa. Olin jo aivan kostunut.

Mies vetäisi housuni alas ja nosti minut lavuaarin päälle. Sitten hän kumartui hieman ja karhet huulet painaituivat miehisen lujasti pienen kostuneen pilluni huulille ja mies sipaisi minua karhealla kielellään, sitten hän nuoli klitoristani.
Uuh kun se tuntui jännitävän hyvältä ja katsoin lisää miestä sitä miten hän nuoli ja lutkutteli kutittavasti tunsin kuinka alapääni lihakset liikkuivat ja kuinka kostuin vieläkin lisää.

Seuraavaksi mies nousi ja kysyi oletko muuten sinkku vastasin nolona että en. Vai pikku heitukka sanoi mies. Mies totesi että hän on sellainen mies joka ei heitukoita katsele vaan antaa kullia niin että ei tee enään vierasta mieli.

Säikähdin hännen päättäväisyyttään ja jämäkkyyttään. Pyysin lähes itku kurkussa anteeksi. Mies sanoi että IMEKKIN HEITUKKA KUNNOLLLA! ja otti minua hiuksista kiinni ja painoi kullinsa huulilleni.
Avasin pienessä pelkoshokissa vaistonomaisesti huuleni ja mies työnsi tanakan elimensä kokonaan suuhuni niin että minua kako.

Elimensä ei ollut kauhean iso mutta paksu se oli suuni oli isosti ammollaan ja aloin tuntemaan kiihotusta hänen tavastaan käsitellä minua.

Ajattelin että kyllä mies leppyy kun imen hyvin ja niinpä otin kahdella sormella kiinni elimen juuresta ja imin sen varta innokkaana.

Jaa taitaa heitukka tykätä lutkuttaa kullia? Miehen ääni kuullosti jo pehmeämmältä. Imin niin kauan kunnes mies nosti toisen jalkani lavuaarin päälle ja tuli taakseni. Nyt naidaankin heitukkaa kunnolla. Mies kaivoi kännykkänsä ja samalla kun soitti niin työnsi kahta sormea pilluuni.
???? tässä tuuhan tupakkiosastolle ja tuo peittoa ja paperia sekä kynä. joo joo nyt heti.

Mies komensi minut pukeutumaan menisimme tupakkitilaan. Minua vähän harmitti ja askarrutti että mitähän seuraavaksi.

Miehen kaveri tuli paikalle ja he ripustivat peiton estämään näkyvyyttä tupakkitilaan. Ovelle he tekivät kyltin poissa käytöstä ilmastointilaite vian takia.

Hytissä mies selitti minut kiimaiseksi heitukaksi jolle pitää antaa niin kovaa kyytiä pohjalaiseen tapaan että oppii pettämään miestään.
Alistuin kohtalooni itsehän olin toimillani siihen ajautunut. Miehet riisuivat minut ja asettelivat nelinkontin lattialle.

Kato kuinka pieni ja sievä vittu sillä on ja viistoperäinen muodokas takapuoli. Mää laitan sen imemään mun kullia pane sää sen pieni pillu täyteen spermaa.

Nuo sanat kiihottivat kovasti minua joka en koskaan aiemmin ollut kahden miehen kanssa en etenkään tälläisten.

Tunsin kuinka mies tarttui voimakkaasti minua lantiostani ja kovaan ja etenkään niin suureen elimeen varautumaton pilluni tuntui repeävän kun tuo uusi mies riuhtaisi elimensä suoraan kokomitaltaan sisälleni. Parahdin.

Toinen mies istuin eteeni ja aloin imemään häntä kun toinen alkoi kovalla tahdilla naimaan minua takaapäin niin että pakarani tärähtelivatä ja paukahtelivat miehen jäntevän lantion osuessa minuun.

mmmm mmmm mmmmm sanoin kulli suussani nautin kovasti tuon kookkaan elimen venytellessä pientä pilluani.

Sehän heitukka tykkää sanoi mies jonka elinta imin. Hiukan sillä on tiukka vittu kateeks käy sen miestä kun on saanut tuota jo pitemmän aikaa sanoi toinen.

Nyt tulee heitukalle sitä mitä haluaa, sanoi mies jota imin. Ajattelin että ei kyllä suuhun ja meinasin ottaa elimen suustani, mutta miespä painoi pääni tiukasti haaroväliinsä ja tunsin suussani miten hänen elimensä alkoi nytkähtelemään ja pian
nieluuni tulvi sykäyksittäin kuumaa ja paksua spermaa.. vesi tuli sislmistäni ja pakotettuna nielaisin kaiken että pystyin hengittämään.

Hyvinhän tuo heitukka imee ja nielee. Minua otti vähän päähän mutta elin pillussani teki niin hyvää että en halunnut hänen lopettavan. Huuleni ja suuni olivat aivan spermassa kun tunsin että pilluni alkoi myös täyttyä kuumasta spermasta.

Tärisin kiimasta ja taivaallisesta nautinnosta tuo sperma jota kookas elin paineli ja vatkasi pillussani tuntui niin hyvältä että aloin saamaan orgasemja.

Mies takanani naurahti heitukka täräjää spermoistani kuin kiimapillu konsanaan. Ähisin nautinnoissani että lisää antakaa mulle lisää.

Kyllä tyttö tulee odotas vain oli vastaus.

Toinen mies meni jota olin imenyt meni alleni ja toinen meni taakseni. Ensin sisääni tunkeutui paksu elin ja mies sanoi että johan nyt luistaa hommat kun on hyvin liukastettu.
Katsoin taakseni ja kysyin mitä sä meinaat? Tunkeudun sun takapuolees. Et kyllä sitten varmana vastasin. Pidä sinä pääs kiinni heitukka minähän menen kun hun niin haluan.

Nielaisin ja vastasin ole sitten pliis hellä joohan. Joo vastasi mies pelottavan ison näköinen elin kourassaan. Onko sulla mitään rasvaa? On mulla käsilaukussa päivävoidetta.

Mies etsi voiteen ja voiteli elimensä samalla hetkellä kun nautin ratsastaen paksusta elimestä. Kyllähän heitukan pylly pyörii nätisti ja innokkaasti totesivat miehet ja seuraavaksi
toinenkin mies tuli taakseni ja painoi minua eteenpäin niin että makasin toisen miehen päällä.

Tunsin miten miehen elin tavoitti pakarani ja tunkeutuin kivuliaasti peppureikääni ja eteni hiljaa peräsuolessani. Tunsin suurta kipua ja vikisin sen kourissa. Hetken päästä kuitenkin jo vähän helpotti.

Heräsin tajuamaan tilanteen olin täynnä miehistä munaa ja se tuntui äärettömän kiihottavalta. Tunsin miten molempien miesten elimet liikkuivat sisälläni ja siitä aiheutuva kipu muuttui hiljokseen nautinnoksi.
Miesten käset hieroivat ja hivelivät minua joka paikasta. Miesten huulet suukottelivat minua. Tajuntani oli äärilaidalla nautinnosta. Tärähtelin,voihkin,inisin,vapisin heidän jäntevien ja kovien elimiensä kyntäessä minussa ja levittäen
tai oikeastaan lähes repien alapääni isoimmilleen. Sain lisää orkkuja kunnes miehet laukesivat minuun vielä kerran vuorotellen. Silloin minäkin sain ja niin kovasti että pillustani valui runsaat liukkaat spermaiset eritteet alla olevan miehen päälle.

Seuraavaksi tajusin istuvani lattialla kaikki paikat täynnä spermaa miehet katselivat minua ja totesivat että taisit heitukka saada. Vastasin että niin sain sen verran kovia olivat siitos sonnit. Miehet säpsähtivät e-e-etkö käytä ehkäisyä.
Naurahdin kunhan säikyttelin on mulla pillerit. Kaivoin laukustani käsipyyheen asettelin sen pikkuhousuihini ja menin vessaan siistiytymään.

Loppumatka menikin iloisesti ravintolavaunussa kilttien miesten tarjotessa minulle mitä ikinä halusin. Ihanan kestäviä ja kovia tosimiehiä olivat.
Enään ei tarvitse pettää kultaa. Minusta tuli heidän avullaan aito rotunainen ja varsinainen petokissa sängyssä miehelleni.

3

11523

  Vastaukset

  • wow-selkeä fantaasia mutta pohojaalaasmiehet tekee sulle oikean diplomityön kun vaan kerrot millon pruukaa. Vaikka vielä joka paikkaan yhtaikaa...

   • ..Riittäisiköhän niitä pohjalaismiehiä vähän iäkkäämmällekin ruusulle ? Ainakin fantasiana todella kiihottavaa....nam : )


  • Tuntui kuin olisit saanut oikeasti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1426