Morsian ja bestman

Morsian

Häiden alkuun on vielä puolituntia, ja kaikki on yhtä kaaosta! Janne, tuleva aviomieheni on unohtanut sormuksen asuntoomme. Miten se voi olla mahdollista, sormus, ainoa asia jota ilman ei oikeasti voi astua kirkossa alttarille. Olotilani vaihtelee itkun, raivon, epäuskon ja naurun välimaastossa.

Pidämme pikapalaverin, bestmanimme Sami lupaa jäädä rauhoittelemaan minua kirkolle ja Janne lähtee hakemaan sormusta. Miehet yrittävät saada minua vakuuttuneeksi, että aikaa on vielä vaikka miten paljon.
Pappi neuvoo meidät morsiusparin "odotushuoneeseen" kirkon takaosaan, siis minut ja Samin tässä tilanteessa.

Kävelen hermostuneena ympyrää. Tiukka korsetti nostaa rintoja, ja kiroan mielessäni miten kirkossa voi olla näin kylmä että nännit näkyvät paksunkin puvun läpi.
Kaikenlisäksi Sami tuijottaa minua kiinteästi. Tutustuin ensin Samiin, ja vasta senjälkeen Janneen. Janne ei itseasiassa edes tiedä, että vietimme Samin kanssa varsin kiihkeitä öitä yhdessä ennen seurustelumme aloittamista. Ihmettelen itsekkin, kuinka tässä vaiheessa mieleeni tulvii tälläisiä muistoja, pian olisin Rouva ja vielä mietin entisiä heiloja!

Yht'äkkiä Sami tulee viereeni ja sanoo hiljaa: Tuu istumaan tonne, mä tiedän mikä saa sut rentoutumaan.
Äänessä on outo sävy, huomaan miten Samin housujen etumus pullistelee. Oloni on ristiriitainen, mutta Sami ohjaa minut istumaan huoneessa olevan kirjoituspöydän taakse. Pöytä on massiivinen, ja siinä on etupuolella levy. Sami itse pujahtaa pyödän alle.

Jos joku ulkopuolinen tulisi huoneeseen, hän näkisi vain yksinäisen morsiamen istumassa pöydän takana.

Pöydän alla sen sijaan alkaakin tapahtua! Sami nostaa puvun helman ylös, ja vetää pikkuiset alushousuni pois. Samin liikeet ovat niin ripeät, etten tajua edes vastustella. Ja toisaalta, tiedän, että Sami tietää varsin hyvin miten minä rentoutuisin parhaiten!
Sami levittää jalkani, ja henkäisee ihastuksesta nähdessään taidokkaasti parturoidun pilluni. Sen piti olla yllätys aviomiehelleni, mutta eikai se haittaa vaikka yllätys tulee nyt ensin Samille...

Sami menee heti asiaan. Hän ottaa klitoriksen huuliensa väliin, ja alkaa rytmikkäästi imeä. Aikaa ei ole sekuntiakaan ylimääräistä.

Katselen ikkunasta pihalle, jossa häävieraamme kävelevät. Tuossa menee äiti ja pikkusisko, tuolla Jannen serkku perheineen...

Samaan aikaan Sami vetää minua hieman eteenpäin, ja työntää nyt jo kostean kuumaan reikääni kaksi sormea ja aloittaa rytmikkään painelun. Yksi sormi hakeutuu peppureijälle. Miten Sami muistikaan, että se saa minut villiksi?! Ei mikään turha poika tämä sormuksenpitäjä!

Koitan olla voihkimatta ääneen, vaikka alapäässäni vilistääkin miljoona pientä sähköiskua. Puristan pöydän reunaa, ja samalla koitan levittää jalkojani, että pimpsani olisi paremmin tarjolla nöyrimmälle palvelijalleni.

Sami vetää klitoriksen aivan pystyyn, ja imeä lipsuttaa sitä ihastuneena. klitorikseni ottaa kaiken huomion vastaan ilahtuneena, ja vastalahjaksi paisuu punaiseksi ja mehukkaaksi. Sormi on painunut sisälle peppuuni, ja samaanaikaa sormet pillussani hankaavat g-pistettä.

Sumentunein silmin näen ikkunasta Jannen! Ei vielä, ei ennenkuin ehdin saada helpotuksen. Toisaalta en myöskään voi olla varma, miten Janne reagoisi nähdessään parhaan kaverinsa morsmaikkunsa kimpussa!
Janne harppoo pitkin askelin kirkon pihassa, samaan aikaan ensimmäiset supistukset alkavat.

Koitan hillitä ääneni, mutta suustani purkautuu vaikerrus. Nuole, nuole! Hoputan Samia joka lipoo pilluani kuin hengenhädessä.
Lasken, että Janne on pian täällä, tosin en enää välitä siitä. Orgasmi räjähtää valloilleen, ja Sami pitkittää sitä nuolemalla kokoajan sykkivää koloani. Työntää vielä kielensä sykkivään rakoon vastaanottamaan viimeiset supistukset.

Sami nousee pöydänalta kuin kärppä, ja pyyhii naamaansa mehuistani. Itse istun tuolilla, ja koitan heittää hameenhelmaa alemmas juuri, kun Janne astuu sisään. Kiireessä hän ei huomaa lemmentuoksuista huoneilmaa, vaan pyytelee vuolaasti anteeksi kuinka matka kesti näin kauan, vielä pihassa piti jäädä juttelemaan kummitädin kanssa!
Siunaan mielessäni kummitädin, ja nousen pöydäntakaa horjuville jaloilleni. Katson vielä oviaukosta taaksepäin, ja huomaan valkoiset pikkuhousut pöydän alla. Hymyilen mielessäni, mitähän siivoajakin mahtaa ajatella...

1

15309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr Knull

      Jos toi oli totta niin...mahtava juttu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe