Random Number Generator

rng my ass

Pokeriohjelmat toimivat samalla periaatteella kuin RAY:n "hedelmäpelit". Ohjelman pitäisi valita sattumanvaraisesti kortteja, mutta ohjelmaan on ohjelmoitu paljon muutakin kuin vain sattumaan perustuva korttien arpakone. Ohjelma rekisteröi jokaisen pelaajan pelit, analysoi heidän pelitapansa ja tilisiirtonsa.

Ohjelma pitää huolen siitä, että lähes jokainen uusi pelaaja taidoista ja pelitavasta riippumatta häviää tasaisesti rahaa pitkässä juoksussa, niin että joutuu tallettamaan lisää, jos tahtoo jatkaa pelaamista. Ohjelma "arpoo" näille valitsemilleen häviäjille oddseja useammin häviäviä käsiä ja ansoja, joilla saa heidät häviämään downswingin aikana.

Downswing vie aina enemmän rahaa kuin upswing tuo sitä. Näin ohjelma pitää huolen siitä, että kassa vajenee vääjäämättä ja joudut depottamaan lisää jatkaaksesi peliä. Lyhyet upswingit antavat koukutetuille pelaajille toivoa ja koukuttavat lisää, mutta lopulta ohjelma pitää aina huolen, että taitavakaan pelaaja ei pärjää peliä lukemalla ja oddsien mukaan pelaamalla vaan häviää kaiken, mitä sijoittaa.

Peliyhtiöiden arpakonetta (random number generator) ja ohjelmaa (softa) ei voi voittaa. Kokemusta on. Random number generator ei siis olekaan sattumanvaraisesti kortteja valitseva ohjelma vaan se valitsee ohjelmoidusti kortit niin, että kynii yli 98 % pelaajista rahat pois, mutta kierrättää rahaa pelissä mahdollisimman kauan tuottaakseen peliyhtiölle paremmat raket. Näin se vain on.

4

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rng my ass

      Peliyhtiöt saavat tuottonsa rakesta. Heidän etunsa on kasvattaa raken määrää. Saadakseen mahdollisimman paljon rakea ovat he laadittaneet ohjelmia (random number generator), jotka antavat epätavallisen paljon hyviä käsiä ja vetoja kahdelle tai useammalle pelaajalle yhtä aikaa. Lisäksi nämä ohjelmat suosivat usein huonompia pelaajia parempia vastaan, jotta paremmat menettävät rahaa ja raha kiertää kauemmin pöydissä kuin jos kortit jaettaisiin sattumanvaraisesti. Tämä ilmiö näkyy ns. maniacien uskomattomina voittokäsinä all-in tilanteissa.

      Youtubesta ja netistä löytyy varmasti lukuisia videoita, joissa esitetään tämä asia. Tässä on yksi lyhykäinen 9.12 min. video.

      http://www.youtube.com/watch?v=b3tv-1rBJeY

      Niin, RNG on todellisuudessa Rigged Number Generator, ei Random.

    • Näitä juttuja lukiessa kyllä tulee mieleen, että pitäisi sijoittaa foliota tuottaviin firmoihin rahansa...

      Mutta selitä vielä, miksei tuo randomin epärandominoituminen näy tilastoissa? Kaikki muu tuossa on tietysti tehtävissä, mutta miten estää kiinnijääminen? Asian tarkistaminenhan on triviaalia, kunhan käsihistoriaa on vähän enemmän.

    • rng my ass

      Kyllä se näkyy tilastoissa. Pitää vain katsoa oikeiden henkilöiden/ tahojen tekemiä tilastoja.

      Yksittäisissä tapauksissa voit katsoa sellaisen vihun tilastoja, joka vetää uskomattomilla ohivedoilla tai korotuksilla itselleen isoja potteja vastoin oddseja.

      Se, että nämä vihut ovat tappiollisia pelaajia, kertoo siitä, että ohjelma ruokkii heitä, jotta pysyvät kauemmin depottavina hölmöinä ja hyvät pelaajat häviävät useammin, jolloin heidänkin pitää kierrättää rahoja kauemmin pelissä ennen voittojen kotiuttamista.

      On tunnettua, että LAG pelaajat voittavat oddseja useammin typeriä vetoja, mutta häviävät silti pitkässä juoksussa, vaikka ohjelma suosii heitä välillä.

      • > Yksittäisissä tapauksissa voit katsoa sellaisen vihun tilastoja,
        > joka vetää uskomattomilla ohivedoilla tai korotuksilla itselleen
        > isoja potteja vastoin oddseja.
        >
        > Se, että nämä vihut ovat tappiollisia pelaajia, kertoo siitä, että
        > ohjelma ruokkii heitä,

        Ei. Se että nämä vihut ovat tappiollisia, kertoo siitä, että heidän pelityylinsä ei ole kannattava. Jos pelaa jatkuvasti oddseja vastaan, niin ohivetoja toki tekee paljon. Ja häviää useammin. Eli menee ihan oikein.

        > On tunnettua, että LAG pelaajat voittavat oddseja useammin typeriä vetoja

        Tietysti, koska pokeri ei ole pelkkiä oddseja. Jos siis vedolla tarkoitat laajemmin panostusta (vetohan se on). Aika usein vihut kippaavat LAGin tuupatessa rahat keskelle, ja siihenhän koko pelityyli tietysti perustuukin.

        Jos taas katsotaan, miten kortti osuu, niin siitä ei sitten niitä tilastopoikkeamia löydykään. Jos löytyisi, niin eiköhän JOKU olisi ne jo julkistanutkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe