Aihe

Vanhempi mies (14v+24v)

tyttönen

TOSITARINA

Niin oon siis vasta 14-vuotias nuori nainen. Juttelin vajaa viikko sitten itteeni kymmenen vuotta vanhemman miehen kanssa ja alettiin puhua seksistä ja tää mies sit sano voivansa mua tulla moikkaamaan parin päivän päästä jos haluan vähä isompaa munaa ku omalla poikaystäväl. Saman mittasethan ne oli mutta täl miehellä sentin verran paksumpi. No toki, sanoin. Sen kun tulee. Aloin miettiä paikkaa missä voitais tehä se, paikkana oli siis tän miehen bemari. Ja en siis paljoo jännittäny ku en todellakaa enää neitsyt ollu mutta tää että jonkun ventovieraan kans nussiminen ei oo ehkä 14-vuotiaan juttu eikä etenkään itteeni 10v vanhemman kanssa. No aattelin että jos tehtäis tää juttu sillon kun mun poikaystävällä on nyrkkeilyharkat kun se paikka on sen talon lähellä niin se ei ois kotona. No se päivä sitten koitti olin just koulusta päässy ja oltiin sovittu tän miehen kans että kävelisin puolen kilometrin päähän huoltoasemalle sen kyytiin ja sit mun ohjeistamana ajettais sinne metsäpolulle. Noniin koulu loppui, puin tennarit jalkaan ja lähdin laahustamaan jopa hieman peloissani kohti huoltoasemaa.

Jatkuu....

12

8730

  Vastaukset

  • Surkea yritys. Ei ketään ota tätä täydestä. Hirveetä shaibaa

   • Siis kukaan ei ota tosissaan! Ei ole oikein kirjoitettu jos sanotaan: "Ei KETÄÄN ota tätä täydestä!" Siis KUKAAN ei KETÄÄN!!! Turkulaiset homot vaan puhuvat noin!


  • Olipa lyhyt mielikuvitus, onneksi. Surkeaa, ketä muuta kiinnostaa kuin pedofiilia.

  • Pedofiiliksi kutsutun yksilön seksuaalinen suuntautuminen kohdistuu lapsiin eli henkilöihin, jotka eivät ole sukupuolisesti kypsyneitä. 14 v on jo sukukypsä.

   • Jep asiaa. Tää on tiedoksenne TOTTA.. Ja mä oon tää tyttö tarinassa jos jotain kiinnostaa:)


   • tyttönen kirjoitti:

    Jep asiaa. Tää on tiedoksenne TOTTA.. Ja mä oon tää tyttö tarinassa jos jotain kiinnostaa:)

    Joo ei kiinnosta jos kirjoitustaidot on tuota luokkaa.

    Käy koulua ja opi tarinoimaan. Palataan sitten asiaan.


   • tyttönen kirjoitti:

    Jep asiaa. Tää on tiedoksenne TOTTA.. Ja mä oon tää tyttö tarinassa jos jotain kiinnostaa:)

    Alotin neljätoista vuotiaana kun kiinostun seksistä miesten kanssa. Ikäseni kun ei olleet kypsiä niin menin "namusetien" mukaan. Välillä hävetti mutta tuli hyviä orgasmeja kun vanhempi mies pitkään nai.


  • jatka !!! mua ainaki kiinnostaa ! :)

   • Mulla kun karvani pillun ympärillä vähän kasvo, vanhempi mies saunassa työnsi sormensa sisääni ja rupes pussailemaan joka paikata. Sitten hommas autotalliin patjan kun ei voinut kotiinsa viedä. Sielä tuli oltua kenenkään tietämättä, en kehdannut ketoa kavereille että vanhempi ukko mai viikottain. Halut vain veivät mennessään, vieläkin suostun vanhan ukon naitavaksi. Joskus kahdellekkin.


  • Joo niinii 14 v. ja sanoo ettei todellakaa oo neitsyt... Kasva aikusels hei..

  • Jatka ihmeessä! Kyllä tuo on aika yleistä nykyään, ja varmaan ennen vielä yleisempää....

   Itselläni vähän vastaava kokemus aikoinaan,tosin olin silloin 32v mies ja tämä tytsy 16v,jolla oli poikaystävä....Vein hänet ravintolaan syömään yms.Tämä oli hänelle aivan uusi kokemus,ostin vähän vaatteita...homma oli sitä myöten selvä.

   Autossa hoidettiin asiat,kun itsekkin olin varattu....Tätä jatkui n.3 vuoden ajan.

  • Lastenpanijat! Menkää köyteen!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   5174
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   3842
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   226
   2839
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   43
   1882