"Oikeudettoman" 'kirjaa' odotellaan edelleenkin!

Melkein kyllästynyt

Alan olla jo kohta kyllästynyt kun sitä oikeudettoman kirjaa ei kuulu eikä näy vaikka mies sen lupasi jopa lähettää hänen "tietyille" tahoilleen!? Minä varsinaisesti olen tuollainen "tietty taho" joka olen kuumeisesti odotellut jokaisen postiluukkuni rapasahdusta omassa kämpässäni. Ei, sitä vain ei kuulu eikä näy! :(

Toisaalta taas, olen hiton tyytyväinen että mies on tavallaan "tapautunut tunnolleen" elikkä nähtävästi joku- tai jotkut ihmiset ovat saaneet hänet järkiinsä. Kai hän nyt itsekin tajuaa että tuollainen vainoharhainen ajojahti ei voi päättyä onnellisesti.
Tässä on yksi ja ainoo hyvä puoli hänen kannaltaan että kaikki sentään eivät vielä tiedä kuka toi nimimerkki "oikeudeton" oikeasti on. Onhan hän levitellyt jopa videoitaan tuolla YouTubessa tuon 'nimikkeensä' takaa raukkamaisesti.

Eniway, toivoisin todella että hän pistäisi vihdoin sen kirjansa jakoon mitä hän on uhkaillut viimeiset kymmenen vuotta! Vai eiköhän taidot riitä edes siinäkään?

6

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saatte kyllä....

      ...odottaa hamaan tappiin! Tolla jätkällä ei ole riviikkään julkaisemiskelpoista tekstiä!
      Pointtini on:
      Julkaisukelpoiseksi kirjaksi ei riitä sisältö jossa on pelkästään kaunaista tekstiä asioista joihin ei ole olemassa todistettua faktaa.
      Niin ikään Kateus toisia kolleegoja kohtaan ei ole mikään peruste julkaista kirjaa ja puhumattakaan kustantajan intressinä ei voi olla pönkittää jonkun henkilön pahoin ryvettynyttä minäkuvaa.
      Kirjan kustantajat- ja painajat mielellään laistaa tilanteita jossa ilmiselvästi joutuisivat edesvastuuseen mahdollisesn kirjan sisällön vuoksi. Mitä ilmeisimmin noista asioista on kysymys tässä "kirja-asiassa".

      Itse vielä lisäisin- ja olen että ehkä "oikeudettoman" älykkyydessäkin saattaisi olla parantamisen varaa ja siihen tulokseen olen tullut kun olen bongaillut noita oikeudettoman "kampanjoita" ja tekstejä täällä ja noista kaiken maailman videoklipeistä. Ne eivät kyllä ole täysijärkisten hommaa!

      • rhesusapina

        Lähes samoilla perusteilla Paavo Lipponen aikoinaan sai julkaistuksi teoksen "Järki voittaa", jossa hän laittoi Suomen älymystön rankingjärjestykseen :)

        Tällä en missään nimessä rinnasta muutoin Herra Oikeudetonta ja ex-pääministeriä. Saavutustensa perusteella kun painivat aivan eri sarjassa.


    • Et kai....

      ...ihan tosisnasi oo vartonnu mitähän kirjaa tolta äijältä?
      Sehän on ihan täyspelle! Toi ei yksinkertaasesti osaa kirjoittaa mitähän järkevää luettavaksi. Mutta toisaalta, sehän voisi olla ihan myyntivaltti kun mainostettais jotta "tällaasta tekstiä syntyy ihan oikeasti kateellisen narsistin kynästä"! Kaikki tekstit olisivat vielä ns. tarkastamattomia ja näin "neitseellisiä" kaikkine kirjotusvirheineenkin puhumattakaan niistä hänen utopistisista ja skitsofrenisistä ajatelmista. Tosta kirjasta voisi tulla jopa bestselleri esimerkiksi mielenterveystyön koulutuksehen!!!!
      Nyt tarttis kustantajien heräillä jos mielivätten hiukan tienata rahnaa!

    • "Niinku näättä"

      Kyseinen ihan aikuisten oikeasti tämä äijä on saanut sanktioita tuosta toiminnastaan, joten mielestäni teette ilkeyksissänne tätä! Vielä jopa kuttuilette tälle miehelle koska mitä ilmeisimmin hänet on bannattu myös tältäkin palstalta.
      Pyytäisin...ja jopa rukoilen teitä että ette herätä tämän nukkuvan lampaan ristiriitaista itsetuntoa! Kuka ihme niistä hänen kuluneista ja moneen kertaan kopioiduista kommenteista enää nauttii!!?
      Antakaatten hänen nuolla niitä itse aiheutettuja haavojaan ja nauttia niistä hedelmistä mitä itse aikanaan on kylvänyt!
      On ainaki se asia hienoo huomata että tän palstan Sheriffit hoitaa hommansa komeasti ja siitä kiitos!

    • ;-o

      ;-o

    • loistavakirja

      ei muuta kuin tilaamaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe