Eximian kaverikimppaan lähtijöitä?

Varvunmarja

Hei,

nyt voisi olla hyvä hetki tilata valmennuskurssi ennen paikkojen täyttymistä! Ensimmäiset kurssit vuoden 2014 valintakokeisiin ovat jo startanneet.

Eli kyselisin, jos täällä olisi ihmisiä, jotka miettivät jotain, ihan mitä tahansa Eximian kurssia ja a) haluavat tilata kurssinsa lähiaikoina ja b) tahtoisivat saada siitä alennukset. Eximialla on tosiaan sellainen sangen kelvollinen tarjous, että kimpassa valmennuskurssinsa tilaavat saavat tilaajien määrästä riippuen 10-20% alennusta kurssinsa hinnasta. Yhdellä kaverilla alennusta heltiää 10%, kahdella 15% ja kolmella tai yli kolmella kaverilla (väh. neljän ihmisen porukalla) sitä saa täydet 20%. Tonnin kurssista säästö voi siis olla jo kaksi sataa. Sillä ei ole väliä, minkä kurssin olisit tilaamassa: se voi olla oikeustiedettä Turkuun, lääketiedettä Seinäjoelle tai psykologiaa Helsinkiin. Riittää, että kurssisi on Eximialta ja (huom.!) tilaamme kurssimme samaan aikaan. Tilaamisvaiheessa on kenttä, johon tulee syöttää kavereiden nimet.

Eli ne, joita kiinnostaa, olkaa minuun pian (!) yhteydessä. Aion tilata oman kurssini parin viikon sisään, sain minä tätä kautta kavereita kimppaan tai en - olkaa siis, yhteydenottajat, valmiita tilaamaan kurssinne samaan aikaan. Jos rahatilannettanne kauhistelette, voitte maksaa kurssistanne nyt varausmaksun (kaiketi jotain 160-460€) ja loppusumman viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkua. Laittakaa viestit osoitteeseen "obosom[a]outlook.com": minä sitten ilmoittelen minuun yhteyttä ottaneille ketjuviestinä suunnitelmista, toimien organisoijana. :)

Linkki Eximian alennussivulle:
http://www.eximia.fi/info/955/

7

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mainospelle1

      Älä mainosta!

    • joopajoo2

      Olisit aivan hyvin voinut laittaa sähköpostiosoitteesi (obosom[a]outlook.com) sijaan [email protected] koska niin selvää surkeaa mainostusta tämä on.

    • Varvunmarja

      Jep jep, ajattelin että kyynisimmät voivat tämän niinkin käsittää, mutta ketjun tarkoitus on kyllä pääasiassa opportunistinen, eli se, että etsin täältä alennusta. Toivon toki, että muutkin tarttuisivat täkyyn, siksi pienoinen tekstin värikkyys. Mutta ihan oikea ja toisessakin ketjussa samalla nimellä esiintynyt henkilö täällä viestien takana on ja niitä viestejä otetaan tosiaan vastaan... :)

    • virvonvarvin

      aivan varmasti olet oikea henkilö, ja istut eximian toimistolla. Eihän nyt kukaan kirjoittaisi tommosta tekstiä, jos ei olisi ko. firmassa töissä. Antaa todella luotettavan kuvan firmasta.

    • Varvunmarja

      Minä en, kuten ei aloitusviestikään, edusta Eximiaa, en tee mainosta minkään firman hyväksi ja kirjoitan tätä kotikoneeltani. Ok? Tiedostakaa toki, etteivät uskomuksenne perustu muuta kuin yhden viestin perusteella tehtyyn oletukseen asioiden tilasta ja näin asian todellisen asian laidan tuntevana tämä vaikuttaa kyllä sangen absurdilta. :D Come on, eihän teillä ole mitään perusteita uskomuksillenne kuin tällä kertaa pieleen mennyt tekstin- ja sen kirjoittajan motiivien tulkinta. Vielä kerran: olen yksityishenkilö menossa valmennuskurssille, kuten varmaan tuhannet muutkin, en tee tätä Eximian hyväksi, vaan tahdon saada kurssista maksimialennuksen.

      Mutta ihan mukavasti tämä ketju pysyy näinkin pinnalla. Jos se väh. neljän porukka tulee kasaan, niin hienoa - niissä merkeissä yhteyttä ottavat kyllä sitten näkevät, ettei tämä ole jonkin sortin mainoshuijaus... Tarkoitus olisi tosiaan saada vähintään 4 ihmistä kasaan (20%:n maksimialea varten), muussa tapauksessa 15% alennuksen saa kukaties vaivattomammin Cityshoppari-kortilla tai aikaisuusalennuksella (minulle tuli siitä kirje kotiin; mutta voin kyllä auttaa muita saamaan kaverikimppa-alennusta, jos muilla ei ole Cityshopparia eikä Eximian mainoskirjettä ole tullut).

    • PM2010

      Käykö sulle sitten myös valmennuskeskuksen frendiale?

      Psykan kokeeseen jos oot menossa, niin suosittelen ennemminkin opiskelemaan itse psykan ja käymään tilastotieteen kurssilla esim. avoimessa yliopistossa. Psyka on yksin opeteltavissa oleva aine. Tilaston puolella saattaa olla tarpeita opetukselle. Sen lisäksi tekisin paljon harjoituksia, joita voi tehdä myös muiden pyrkijöiden kanssa yhdessä. Ei noi valmennuskurssien harjoitukset mitään ihmeellisiä ole.

      • Varvunmarja

        Valmennuskeskus tai jokin muukin voisi periaatteessa käydä, mutta tämän aloitusviestin jälkeen en ehkä enää oikein voi/viitsi vaihtaa firmaa. Ketjua perustettaessa tein jo ikään kuin valinnan, jota olisi nyt paha mennä muuttamaan - mutta en todellisuudessa tiedä, mikä järjestäjä nyt olisi paras. Sillä oletuksella mennään, että kaikki ovat ihan kelvollisia; mutta Eximia sattui vaikuttamaan tarkoituksiini sopivalta mm. kurssimuotojen puolesta.

        Mut kiitti vinkistä - ja asiallisuudesta. :) Psykaan olen joo hakemassa. Ihmeitä en tosiaan valmennuskurssilta odota, vaan käynkin tällä hetkellä yliopiston puolella tilastotiedettä sekä psykologian perusopintoja. Mutta en vielä menisi kurssejakaan moittimaan: sisäänpääsy kun on niin vaikeaa, että ns. kaikkien mahdollisten keinojen käyttö näyttää minusta ihan hyvältä idealta, vaikka varmastikaan mikään muu kuin ahkera yksinopiskelu ei ole välttämätöntä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3916
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      255
      3720
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2693
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      114
      2268
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      23
      2210
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      23
      2142
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1862
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1855
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      319
      1603
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1432
    Aihe