Hotelli Kumpeli

Omaksi avaukseksi

***Reissu Reiska. 30.9.2013 23:08

Hotelli Kumpelin palvelu on jotain ihan käsittämätätöntä. En voi edes kuvailla tuota palvelun tasoa tai laatua. Vertailuna monet muut spa tason hotellit tai edes retkeilymajat. Ruoka on hyvää palvelu osin hyvää ja toisaalta aivan kauheaa kidutusta,puitteet on hyvät ja hienot. Jossain on kuitenkin parantamissta eikä ilmeisesti henkilökunnassa.***

15

7690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehdotuksia...

      Kumpelin kannattas liittyä johonkin isompaa kylpylä-hotelliketjuun. (esim. Rantasipi)
      Yksin on vaikea pärjätä pienellä paikkakunnalla.
      Pienillä muutoksilla sais varmaan kannattavan paikan. kylpyläpuolelle esim. kunnon avantouintipaikka, isommat pukuhuonetilat. rantaan savusauna ym. ym..

      • oliub

        uskoisin ettei kukaan ketju halua.


      • mooooneyyyy

        Eihän se ole kun rahasta kiinni mutta kannattaisi se satsaus, Kumpelissa kun käy venäläisiä turisteja kesät talvet busseittain.


      • tyhjäätäynnä

        NO, nyt selvisi sekin kun ihmeteltiin missä kaikki majoittuneiden ihmisten autot on. Parripaikalla kolme autoa ! Mutta,sinne tuleekin bussilasteittain Venäläisiä. Salissa ei kyllä ollut ketään - kaksi "tarjoiliaa" juttutuokiolla ainoat


      • sääliä
        mooooneyyyy kirjoitti:

        Eihän se ole kun rahasta kiinni mutta kannattaisi se satsaus, Kumpelissa kun käy venäläisiä turisteja kesät talvet busseittain.

        "bussilasteittain venäläisiä" ?? Ilmeisesti ovat ostosmatkoillaan, kun sisällä ei näy ketään. "SPAn" puolella oli 6 ihmistä meidän lisäksi. EI kyllä pitäisi mistään spaasta puhua. Altaiden vesi todella kylmää, ei mitään tarjoilua allasosastolla yms.yms.


    • Savolaenen äijä

      Kumpeli on sijainniltaan niin hienossa paikassa, että siihen viereiselle tontille Tähtihovin suuntaan rakentamalla kunnon kylpylä, saisi varmasti sellaisen kokonaisuuden, joka kilpailisi samassa sarjassa kuin esim, Ikaalisten kylpylä, Peuranka, Rauhanlanti yms. Lyhyet matkat pääkaupunkiseudulle, Pietariin jne.
      Oheistoimintana, sukellusta kymenvirrassa ympäri vuoden, veneilyä, ym. muuta veteen liittyvää. Ja yhteistyötä Vierumäen suuntaan.
      Siinä olis vastaisku tähän näivettyvään kylään.
      Teollisuus on kuihtumassa ja matkailu lisääntyy.
      Siitä vaan raha pois maaliman raharikkailta.
      Toisi tullessaan myös kauan kaivattuja työpaikkoja paikallisille.

      • samoilla linjoilla

        Fiksusti ajateltu, nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa. Venäläiset käy useasti Kumpelissa ne käynnit pitäisi saada hyödynnettyä.


    • Savolaenen äijä

      Mutta kuka tekisi oikean kylpylän heinolaan ?
      Mistä rahat ?
      Lahti sellaista havittelee, mutta ymmärränkö oikein, että kumpelin vieressä siihen olisi kaavakin valmiina?
      Tää pitäs saada ihan maakunnan matkailun kärkihankkeeksi !
      Missä muualla eteläsuomessa olisi niin luonnonkaunis paikka kylpylälle keskellä pikkukaupunkia ja hyviä liikenneyhteyksiä.
      Ja toistan vielä, että vesi ja siihen liittyvät elementit ovat se vahvuus jotka on olemassa.

    • Olisiko aika?

      HOTTELIN KUMPELIN JOHTO ON AIVAN SYVÄLTÄ. Koko paikka on ISO vitsi. Olisiko aika pistää seniilit johtajat kotii lepäämään kun kiduttaa heitä töissä. Uutta verta johtoon. Muuten ei mikään muutu ja hotelli rapistuu entisestään.

      • Hannuhanhi99

        Aivan samaa mieltä. olin kumpelissa 31.5 2016-1.6 2016 välisen yön ja surkeaa niin surkeaa.Kylpy Huoneessa molemmat saippua annostelijat tyhjiä jääkaappi ei toiminut ruoat meni pilalle huoneessa 28 lämmintä jääkaappit toimii vain kalleimmissa huoneissa kun tiedustelin miksi ei toimi.hotellin takana rannassa ainakin 50 koiran paskaa ei ollut laiturille asiaa.ja mikä parasta olivat unohtaneet tehdä aamupalan.siellä oli klo 7.00 yli 10 vihaista asukkia aamupalaa odottelemassa. poislähtökin meni vituiks kun piti odotella virkailijaa YLI 10 minuuttia että voi luovuttaa avaimen.


      • Erkkipena

        Hotelli Kumpelin ikäihmiset sattuvat omistamaan ko. paikan, jälkipolvea on töissä siellä ainakin poika, tietojeni mukaan. Forskullan kartano on heidän omistuksessaan myös joten saavat vetää mitä palvelulinjaa ikinä haluavat, omaan piikkiin menee kaikki tyyni.


      • HennuHanhi
        Hannuhanhi99 kirjoitti:

        Aivan samaa mieltä. olin kumpelissa 31.5 2016-1.6 2016 välisen yön ja surkeaa niin surkeaa.Kylpy Huoneessa molemmat saippua annostelijat tyhjiä jääkaappi ei toiminut ruoat meni pilalle huoneessa 28 lämmintä jääkaappit toimii vain kalleimmissa huoneissa kun tiedustelin miksi ei toimi.hotellin takana rannassa ainakin 50 koiran paskaa ei ollut laiturille asiaa.ja mikä parasta olivat unohtaneet tehdä aamupalan.siellä oli klo 7.00 yli 10 vihaista asukkia aamupalaa odottelemassa. poislähtökin meni vituiks kun piti odotella virkailijaa YLI 10 minuuttia että voi luovuttaa avaimen.

        Tässä tapauksessa en lähtisi syyttelemään koiria, saatikka henkilökuntaa. Hanhenpaskat kun ilmestyy rannalle niin niistä ei pääse kun haulikolla. Niin tietty jos olisi hanhenmaksapalleroita ravintolassa päivittäin tarjolla niin eiköhän ne "koiranpaskatkin" vähenisi.


    • Kesältä17

      Yövyttiin enemmän kuin 1 yö Juhannuksen -17 jälkeen. Valitettavasti karmea kokemus, ainoastaan sänky ja tyyny olivat jopa yllättävän hyvät. Huoneessa "röökinpolttama" lavuaari kertoo osaltaan että remppa olisi pitänyt tehdä jo. Lattialämmitystä ei suihkutiloissa, muovimatolla mennään. Vanha Oraksen hana jossa pyöreä kahvaton säätönuppi, tämä on "terroristinkestävä" ravintolakahva mutta ärsyttävä aikuisenkin käyttää ja muksut polttaa itsensä jos saavat auki. Poistoilmanvaihto joka tarkoittaa että luukkua tai venaa (joka oli ruuvattu kiinni kun tultiin) täytyy pitää auki on suorat äänet sisälle. Eli pihan puolelta ei kannata huonetta ottaa jos haluaa nukkua pidempään kuin vajaaseen seiskaan. Tai ainakin kannattaa tiedustella jonkun, liekö elintarvikkeiden jakoauton aikataulua, ..tuttaa herätä parkkipiippiin ja kuormalavojen/rullakoiden siirtelyyn ja perälaudan ininään heti siinä seinän takana.
      Aamupala oli vaatimattomin suoritus johon olen > 1000 kotimaan hotelliyön kokemuksella törmännyt. Järkyttävän huonon makuiset "naudanlihapullat" ja nakit ainoat eläinprotskut, tietysti kokkelikin mutta ei pekonia!, kalaa tjms. Detaljina kurkku joka oli leikattu silpuksi ettei saa leivälle ?. Kahvi oli joko kylmää tai loppu. Lokit pomppi terassin pöydillä vapaasti siinä vieressä. Poislähtöpäivänä siivooja tuli hätistelemään hyvissä ajoin ennen huoneen luovutusaikaa ja odotti oven ulkopuolella kollegalleen molottaen kun suvaitsimme huoneesta poistua anbout 11.30.

    • TikkaajaTaimi

      Jos on oikein nuuka ja ahne, sitä voi syötä oman kakan pariin kertaan.

    • vanha.on.väsynyt

      Ei Pekka ja Erja jaksa pitää Kumpelia asiallisessa hotellikunnossa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe