booking.comin kautta huoneiston hinta,

baroosi

miten menee? En ole ennen varannut kuin vain lomamatkoja matkatoimistojen kautta. Esim aurinkomatkoilla on ko hotelliin samana ajankohtana hinta noin 1300e/2 aikuista. Ymmärränkö oikein tuon booking.comin systeemin, kun siinä saman hotellin huoneiston hinta ko ajankohtana on 730e (2 hengen huoneisto)..blondi kyselee täällä että onko hinta tosiaan tuo ( lennot sitten pitäis hommata, liekkö sit miten kallista se..)?
Eli kertokaa vihreälle miten esim bookingin kautta varataan matka ja miten lennot jne, kiitos jos saan asiallisia vastauksia:))! Ja tuleeko tuolla tavalla matkasta loppupelissä halvempi, miten pelkät lennot nostavat hintaa..?

3

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rautalankaa blondill

      Vaikea täsmäneuvoja antaa, kun ei tiedä minne olet menossa? Yksinkertaista matematiikkaa tämä vain on. Eikä tuo loppusumma selviä kuin vertailemalla!

      Mutta Booking.com on vain hotelleja välittävä firma, sitä kautta ei voi varata "matkoja". Kuitenkin se hinta minkä sieltä löydät, on kokonaishinta 2 hengen huoneesta ja useimmiten ei siihen majoitushintaan enää muita kuluja tule (ja jos tulee jotain veroja tms, esim. tiettyjen paikkojen kuten Dubai hotelleissa ne ei yl. sisälly näytettyyn hintaan, niin se kyllä sanotaan siellä selvästi.). Lentojen hintoja voi katsella erilaisilla hakukoneilla (momondo, skyscanner tms tai sitten nettimatkatoimistoista ebookers, supersaver jne tai myös lentoyhtiöiden omilta sivuilta).


      Jos siis kyse vaikka Pariisin (tms) matkasta ja Aurinkomatkat antaa hinnaksi 1300/ 2 aikuista eli 650e/hlö - tässä siis käsittääkseni lento majoitus. Jos sama hotelli maksaa bookingilla erikseen ostettuna 730eur, niin tässä jää "väliä" noin 600 euroa. Jos siis lennot kyseiseen kohteeseen maksaa 300/hlö, niin hinta on jokseenkin sama otitpa mitä kautta hyvänsä. Silloin suosittelen Aurinkomatkoja, koska heidän kautta varatessa on paremmassa kuluttajansuojassa kuin jos ostaa kaiken itse netistä erikseen. Mutta jos vaikka sattuisitkin löytämään lennot Pariisiin (tms) 150 eurolla / hlö, niin silloin kannattaisi jo harkuta näiden ostoa erikseen. Silloinhan matkan kokonaishinnaksi tulisi kahdelta hengeltä noin 1000 euron luokkaa, joten onhan se paljon halvempi. Matematiikasta siis vain on kysymys eikä täsmällistä vastausta pysty kukaan antamaan, ellei ryhdy katselemaan ja vertailemaan lentojen hintoja netissä.

    • baroosi

      Kiitos rautalankaa blondille:)!!!
      Näinhän se tosiaan menee, pitää ruveta katseleen hintoja lennoille. Tuo kuluttajansuoja on kyl tosiaan parempi esim aurinkomatkojen kautta, ja heillä on lentokenttäkuljetukset ruuat lennolla hinnassa mukana. Olimme juuri aurinkomatkojen matkalla ja kaikki kyllä sujui viimeisen päälle hienosti.
      Kiitokset sinulle vastauksestasi:).
      Eikun matkoja tutkimaan..

    • Cooking Bom

      Kun varaa itse reissun niin hotellin voi useimmiten perua hyvinkin lähellä matka-ajankohtaa ilman kustannuksia. Halvoissa (=järkevän hintaisissa) lentolipuissa ei ole peruutusmahdollisuutta mutta jos lennot peruuntuu tmv. niin lentoyhtiö vastaa uusista lennoist ja mahdollisista ylimääräisistä kuluista (hotelli, taksit, ruuat). Toki asioiminen ulkomaisten lentoyhtiöiden kanssa voi olla työläämpää kuin vaikkapa Aurinkomatkojen mutta eräänlainen kuluttajansuoja toteutuu siis myös omatoimimatkalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe