Mistä niitä halpoja paikallisten käyttämiä vaatteita saa?

anise

Jo ed. kerralla piti pukeutua salwar kameziin ja sulautua massaan. En kuitenkaan hevin löytänyt myyntipaikkoja, mistä sellaisia saa. Basaarit (esim. Janpath Market) myy hippirytkyjä yms. Fabindiassa taas on tyyriin puoleista. Vinkkejä? Menossa Delhin kautta Keralaan.

10

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Just just. . . .

      Ai meet intiaan. Onnee vaan. Jos katsoo niit intialaisia guruja, niin toimeen tulee ilman rihmankiertämää. Kerjäläisten valtakunta, hiio ohoi.

    • Kiertele

      Karol Baghin liikkeissä. Sieltä niitä löytyy läjäpäin. Tai osta kangas, ja teetä.

      Tekevät muuten tosi nopeasti, jos sanot että sinulla on kiire jatkaa matkaasi. Mä jätin kerran kahden puvun kankaat ommeltavaksi illalla, ja seuraavana päivänä sain hakea valmiit vaatteet puolenpäivän jälkeen. Hintaa kahdelle puvulle kankaineen tuli RS 880,00. Tarkkaa paikkaa en enää muista, mutta joku pieni basaarialue Hauskaasissa se oli. Mittojen mukaan ommellut puvut olivat siistiä työtä, ja istuivat hyvin.

      Mutta onpa minulla toisenlaisiakin kokemuksia vaatteiden teettämisestä. Yksi ompelija pilasi kalliit kankaat aivan tyystin. Silloin piti teettää juhlavaatteita, ja kankaat oilvat sen mukaiset. Kolmen puvun tekemiseen kului aikaa lähes kolme viikkoa, useampi sovitus, ja silti tuli makkelia.

      FabIndia on tosiaan sikäläisittäin kallis kauppa. Eikä mielestäni ollenkaan paras vaihtoehto vaateostoksille. Laatu ei ole kaksista, ja hinnat tosiaankin korkeanpuoleiset. Hygieniatuottet ja kosmetiikka sen sijaan on ihan laadukasta.

      • Vanharouva 60+

        Asun osan vuotta Keralassa naimisissa intialaisen kanssa.Keralasta löytyy joka paikasta edullisia intialaisia vaatteita.Ongelma onkin siinä,että olemme niin paljon suurempikokoisia kuin paikalliset.Teetän omat vaatteeni ja hinnat ovat 250-1800 riippuen kankaista.sarit olen teettänyt Delhissä.Työ on ollut todella hyvää koska tietävät meidän teettävän lisää,kunhan hinta/laatu ovat kohdallaan.Minulla tietysti on kotikenttä etu koska suku on Intiasta.Rohkeesti vaan valitsemaan upeista valikoimista kankaat ja teettämään,pyydä nähdä joitai heidän töitään niin voit tarkastaa laadun.Kaikille mukavia reissuja menitte sitten mihinpäin Intiaa tahansa.


    • Intiassa matkannut

      Siis missä ihmeessä olet liikkunut Intiassa, jos et ole yhtää paikallista vaatekauppaa löytänyt? Siis kauppojahan on vaikka kuinka ja joka paikassa! Ja vaattet ovat halpoja, ainut huono puoli on, että meille suomalaisille koot tahtovat olla pieniä.

      • Vanharouva 60+

        Käy se saivarteluki pirtaan .Sitä yritin juuri tuoda esille ,että koot eivät passaa eurooppalaiaille koska olemme isokoisempia.Älä epäile kyllä kaupat ovat meille mys tutut.Aloituskirjoittajahan kysyi mistä löytää edullisiasalwar kamezeja saa.kyllä on Intiaa tullut nähtyä monilla reissuilla ja monista eri näkökulmista ja paikoista,että älä turhaan kanna huolta.Ei ole liikkeet menneet ohi silmiemme.Hyvää jatkoa sinullekin


      • Intiassa matkannut
        Vanharouva 60+ kirjoitti:

        Käy se saivarteluki pirtaan .Sitä yritin juuri tuoda esille ,että koot eivät passaa eurooppalaiaille koska olemme isokoisempia.Älä epäile kyllä kaupat ovat meille mys tutut.Aloituskirjoittajahan kysyi mistä löytää edullisiasalwar kamezeja saa.kyllä on Intiaa tullut nähtyä monilla reissuilla ja monista eri näkökulmista ja paikoista,että älä turhaan kanna huolta.Ei ole liikkeet menneet ohi silmiemme.Hyvää jatkoa sinullekin

        Arvoisa nimimerkki; Vanharouva 60 , en tarkoittanut teitä, koska en vastannut viestiisi, vaan vastasin nimim. anise viestiin. Tämä viestiketju kun menee näköjään näin, taikka ne käsitetään väärin. Sorry!

        Vaatekauppoja on Intiassa joka puolella niin paljon, kokojen puoleen vain tuppaa olemaan ongelmia. Meilläkin lapsille löytyy hyvin vaatteita, mutta minun on aika turhauttavaa olla vaate ostoksilla lähes pari metrisenä miehenä. Toki olen löytänyt aivan mahtavan oloisia paitoja tietyistä kaupoista ja housujakin, mutta kenkiä ei juuri tahdo 47 numeroa löytyä. Kerran happyholi-päivän värileikeissä sandaalini sottaantuivat niin pahasti, että piti alkaa etsimään uusia tilalle, olikin aika temppu, että löytyi jalkaani sopivat sandaalit.


    • Vanharouva60+

      "Anteekspyyntö" hyväksytty samasta asiasthan me kirjoittelemme,kuha kaikki muistavat pitää hauskaa eikä olla aina tuomitsemassa toisten kokemuksia.Toisilla niitä on enemmän ja toisilla vähemmän,ja jokainen näkee ja kokee asiat tavallaan.

    • anise

      No en kyllä Delhissä ole oikein vaatekauppoja löytänyt, muita kuin FabIndian ja Anokhin tyylisiä, tyyriimpiä. Connaught Placella on kalliita länsimaisia merkkikauppoja. Karol Baghilla en ole käynyt, kiitos vinkistä.

      Basaareissa on tietysti jotain, mutta enemmän sellaista hippityylistä länsimaiseen makuun. Niin ja sarikauppoja.

      Khan Marketissa olen kierrellyt ja vanhassa Delhissä myös, mutta ei siellä minusta kovin paljon mitään vaatekauppoja ole ainakaan meikäläisittäin. Sivukujien ompelimoista ei ole kokemusta.

      Chandni Chowkin pitäisi kai olla ostosparatiisi, mutta sitäkin olen jotain kilometrejä kävellyt, eikä siellä pahemmin naistenvaatteita näkynyt. Katuhan on tosin pitkä.


      Konkretiasta olisi hyötyä pätemisen sijaan. Voisi esim. vinkata pari näistä lukuisista vaatekaupoista, sijainti jne. Itse en ole kovin iso, joten koko ei liene ongelma.

      Kiitos vanharouva vinkeistä, täytyykin katsella Keralan shoppailumahdollisuuksia!

      • Chandni Chowkilla

        ei kannata jäädä kulkemaan pitkin itse katua, jos haluaa tehdä löytöjä! Pitää lähteä 'eksymään' risteileville kujille, ja kurkistella sisään pikkuruisiin liikkeisiin. Siinä itse pääkadulla on huomattavasti kovemmat hinnat kuin pikkukujilla, joilla ne varsinaiset ostosparatiisit sijaitsevat.

        Karol Bagh: esim. Westside, Ajmal Khan Roadilla. Siinä ymäristössä on vaikka kuinka paljon vaateputiikkeja, ja täällä pätee sama juttu kuin Chandni Chowkillakin. Kun lähdet kulkemaan isommilta kaduilta pikkukujille, teet edullisempia löytöjä.

        Ja kun Keralaan pääset, niin sieltä kannattaa ostaa etenkin pellavavaatteita. Samoja löytää tosin myös Delhin putiikeista, mutta Keralassa maksat niistä vain murto-osan. Laatu on hyvää sieltä löytyy ns. export-laatua, jota kärsii käyttää ihan täällä kotonakin.

        Nimimerkillä 'Ei niin vanha rva, mutta toistakymmentä vuotta Intiassa naimisissa ollut, ja osan vuodesta siellä asuva'


    • Intiast kyllä löytyy

      Me ollaan käytetty näitä liikkeitä http://www.lifestylestores.com/ joita löytyy monesta paikkaa, samoin kuin Landmarkin tavaratalojakin.
      Intiastahan löytyy pieniä putikkeja vaikka kuinka sivukaduilta. Yhdessä korttelissa on pieniä vaatekauppoja vierivieressä. Slummialueilta vasta mielenkiintoisia puoteja löytyy, löytyy vaikka mitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      143
      2999
    2. Missäs lynkkausjoukot piileksii?

      Tänään lähilehden kirjoituksessa paikallinen entinen pizzayrittäjä kertoi muuttaneensa pois Sysmästä. Syynä oli koulukiu
      Sysmä
      48
      867
    3. Mies hävisi oikeudenkäynnin koronapassista valtiota ja Fazeria vastaan määrättiin korvaamaan lähes

      https://yle.fi/a/74-20091554 Henkilö liikkui ilman Koronapassia ja yritti päästä aamiaiselle Fazer kahvilaan,
      Maailman menoa
      213
      822
    4. Tulihan tästä

      Meidän "jutusta" vähän turhan suuri show tänne palstalle. Sivusta seurasin sitä enimmäkseen.
      Ikävä
      67
      784
    5. Haluisin jutella sulle siitä

      Mistä mennään. Tiedän yhteyden.
      Ikävä
      36
      783
    6. Haluaisitko sitten mies

      Että ottaisin sinuun yhteyttä?
      Ikävä
      43
      780
    7. En ymmärrä käytöstäsi, mies

      Jotain miehen logiikkaa? Et siis halua tutustua yhtään millään tavoin paremmin, vaikka ajatuksissasi näköjään joskus pyö
      Rakkaus ja rakastaminen
      60
      705
    8. Suomen edesottamukset Ukrainan sodassa jaksavat ihmetyttää ulkomaisia työkavereitani

      Työskentelen korkean teknologian yrityksessä, jossa on ihmisiä ympäri maailmaa. Suuri osa ulkomaisista on kotoisin Aasia
      Maailman menoa
      235
      697
    9. Mitä ajattelisit siitä

      Miten reagoisit jos kaivattusi ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      34
      646
    10. Jos nainen haluaa oikeasti tutustua

      Niin tämä tekee jotakin konkreettista sen eteen. Luotan siihen. Jos ei tee, mielenkiintoa ei vaan ole riittävästi.
      Ikävä
      43
      604
    Aihe