Ranta, me ja nautinto

Bikerbabe

Tämä juttu on jatkoa tarinalle:Totta vai tarua?


Lähdemme Katan kanssa kanttailemaan pois Porkkalanniemestä. Ajan edellä ja joka kerran, vilkaistessani taustapeiliin, olen erottavinani valloittavan hymyn hänen kypäränsä alta. Hetkemme lintutornissa, sai minut tahtomaan lisää ja uskoisin, että nainen takanani ajattelee samoin.
Pilvet jäivät Porkkalaan, joten pysähdymme hetkeksi bussipysäkille ja sovimme ajavamme kohti Hankoa.

Aurinko porottaa jälleen pilvettömältä taivaalta ja olo ajovarusteiden alla alkaa olla vähintäänkin tukala.Noin puoleen väliin matkaa päästyämme, ajamme pyörämme suojaisaan rantapoukamaan. Siellä on pieni jäätelökioski kuin tilauksesta odottamassa kuumissaan vaeltavia matkailijoita. Kävelen huomaamalleni kalliolle ja riisun kostuneet vaatteeni siihen. Kallion toisella puolella on pieni mökkiranta, kuin uimaria odottamassa. Hieman viilentävän tuulen helliessä alastonta vartaloani,seison hetken rannassa varpaitani uittaen. Mökillä näyttää olevan aivan hiljaista, niinpä uskaltaudun syvemmälle veteen. Hiljalleen kävelen kauemmaksi rannasta, nauttien veden väreilystä jaloissani. Ollessani vyötäröäni myöten vedessä liu'utan itseni sen alle ja sukellan niin kauan, että ilma tuntuu loppuvan.

Noustessani pintaan huomaan saaneeni seuraa. Tuo jumalaisen kaunis nainen, johon onnekseni aiemmin päivällä törmäsin, on myös lähtenyt virkistävälle uinnille. Uin hieman lähemmäksi häntä ja vartaloidemme koskiessa toisiaan viilentävän veden alla, se tuntuu huomattavasti lämpenevän ympärillämme. Antaudumme kauniin suudelman vietäväksi, naisellisten vartaloidemme kietoutuessa veden alla tiukasti toisiinsa. Pian Kata kuitenkin muistaa hakemansa jäätelöt, joista ei pian olisi kuin paperit jäljellä. Niinpä lähdemme käsikkäin kohti rantaa. Kesäisen tuulenvireen ja kuumana lämmittävän auringon kuivatessa ihoamme, makaamme rantakivellä puoliksi sulaneita jäätelöitä nauttien.

Pian säpsähdän hieman. Niin kiusoittelevan ihanalta tuntuu, vatsalleni tiputettu jäätelönpala. Kun sitä nuolemaan löytänyt kuuma kieli koskettaa mahaani, tunnen lihasteni jännittyvän ja hengitykseni kiihtyvän nousevasta kiihkosta. Tässä ympäristössä, tässä seurassa, tällä tavoin nautittu jäätelö on omiaan nostattamaan kiihkon päätä. Kieli lipoo jäätelöä ja pehmeät huulet jakelevat pieniä puraisuja kostealla vatsallani. Jäätelöä tippuu lisää pieninä annoksina, saaden jokaisella osumallaan minut kuumenemaan entisestään.

Rintani päälle osuva pala nautitaan sellaisella hartaudella, että nännini ovat kovemmat kuin koskaan. Vaikka taitavat huulet suurimman osan jäätelöstä nauttivatkin, tunnen alunperin viileältä tuntuneen herkun valuvan hiljalleen alavatsalleni. Sen ollessa lähellä kostunutta naiseuteni kruunua, minua hellivät huulet löytävät sen. Pitkällä lipaisulla, klitoriksen huppua hipaisten, jäätelö nuolaistaan pois. Viimeisenkin viilentävän tekijän poistuttua, tunnen olevani tulessa.

Makaan vasten kuumaa kalliota ja katselen ihaillen, kuinka Kata terävällä kielellään ahmii syvintäni. Kieli lipaisee huumavaasti syvemmältä, vain palatakseen jälleen nautinnosta turvonneelle klitorikselle, jota huulet jälleen hellästi puraisevat. Pehmeä käsi hyväilee pieniä rintojani, pyöritellen välillä nänniäni pitkien sormien välissä. Nainen josta saan jolkojeni välissä nauttia, tuntuuu tietävän tasan tarkaan kuinka siellä kuuluu toimia. Tuo taitava, utelias kieli on löytänyt minusta sen kohdan, josta sinkoilee pieniä sähköiskuja pitkin koko kehoani. Äärimilleen kiihottunut vartaloni ja hallitsemattomat voihkaisuni, saavat hyväntekijäni nopeuttamaan tahtiaan.

Imaisut klitoriksellani voimistuvat, ollen silti naisellisen helliä. Sormet jotka kosteudessani tanssivat, ovat löytäneet rytmin, joka saa sydämeni takomaan villisti.Jäätelön viileydestä ei ole enää tietokaan, vaan kuumien kosketusten alla, minä sulan sykkien vasten kaunottaren kasvoja. Yritän estää hurjat voihkaisuni, kunnes kuitenkin kuulen ääneni toistelevan tuon jumalaisen jäätelönsyöjän nimeä. Vapisen hyvää oloani hänen otteessaan ja katsoessani hänen säkenöiviin silmiinsä, näen niissäkin nautinnon.

Tärisevin jaloin juoksemme rantaan, hiekkaenkeleitä tekemään. Hieromme järvessä hiekat toisistamme ja jatkamme matkaamme kohti Hankoa, jossa päätimme yöpyä. Matka taittuu kuin leijuen ja ajatukseni ovat jo pehemeällä sängyllä, missä meillä on mahdollisuus nauttia toisistamme koko kaunis kesäyö.

8

4908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nina

      Kaivan prätkäni tallista ja ajan Porkkalanniemeen!
      Mietin siellä sitten tarinoitasi ja jos ei muuta, niin ihailen maisemia lintutornista! Tiedän kyllä paikan... tiedänköhän sinutkin!? ;)

    • mi&mi

      Luimme kauniin kertomuksesi aamun avaukseksi ja siitä innostuneena jätskiä kiskalta ja nauttimaan! =)

    • ninnu*

      Kyllä hyvää kannatti odottaa! Ja seuraavassa jaksossa saatte kai jo yhdessä ;)

    • Hippu

      hyvää oloani! olipa nautittavaa luettavaa! Hyvin kirjoitettu, kaunis tarina.

    • Bikerbabe

      Iso kiitos kommenteistanne! Niitä on hauska lukea ja ne innostaa jatkamaan!

    • Narttu

      Liian kaunista olakseen todellista!

      • Memmi

        Löytyy täältä paljon rankempiakin juttuja, mutta tälläiset fiilistelyt alkavat olla vähissä... Ikävä kyllä! Enemmän nää vastaa naisten välistä rakastelua, kun sauvaleikit ja muu välineurheilu!


    • nina

      Koska saamme jälleen lukea uuden upean kuvauksen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe