Kesämökin saunassa...

No minä

Ajamme kesämökin pihaan. Make on ratissa ja sinä istut hänen vierellään, minä olen takapenkillä. Huomasin matkan aikana että laitoit kätesi Maken reidelle ja hivelit sitä, taisipa kätesi eksyä myös miehen haaroihin. Ei niin kiihkeästi että liikenneturvallisuus olisi siitä vaarantunut, mutta tunnelma varmasti kohosi... ja Makella jokin muukin.

Nousemme autosta ja ihastelemme kesämökkiä. Se on syrjäisellä paikalla, lähimmät naapurit ovat lähes kilometrin päässä. Yksityisyytemme on ainakin taattu. Mökin pihassa on myös oma sauna.

-Laittakaapa miehet sauna heti lämpiämään, sinä ehdotat ja me lähdemme tekemään työtä käskettyä. Vaihdamme samalla uimahousut jalkoihimme ja jätämme muut vaatteemme saunan naulakkoon. Kun palaamme takaisin, huomaamme myös sinun vaihtaneen jo bikinit yllesi. Istut rennosti tuolilla aurinkolasit päässäsi.

Kaluni alkaa nytkähdellä ylöspäin melkein välittömästi kun näen sinut bikineissäsi. Huomaan että Makella käy samoin. Pian meillä molemmilla seisoo täydessä mitassa. Sinä istut aurinkotuolilla ja katselet meitä, tai niin ainakin arvelen vaikka tummat aurinkolasit peittävät silmäsi. Minun kroppani on ihan timmi ja jäntevä, mutta Make on meistä kuitenkin se isompi ja lihaksikkaampi. Toisaalta minun kaluni on jonkin verran isompi kuin hänellä. Molempien elimet pullottavat jo komeasti, pysyen vain hädin tuskin pienehköjen uikkareiden sisäpuolella.
Rupattelemme niitä näitä auringonpaisteesta ja toistemme seurasta nauttien.

Lopulta sauna alkaa olla riittävän kuuma ja lähdemme sinne kolmestaan. Riisumme uikkarit pois ja nousemme alastomina lauteille. Make kipuaa sinne ensimmäisenä, minä heti hänen perässään. Pakko myöntää että Maken leveät hartiat ja tiukat pakarat kertovat urheilullisesta elämäntavasta.

Sinä liityt hetken kuluttua seuraamme, nyt myöskin ilman vaatteita ja aurinkolaseja. Make tuijottaa sinua ahnaasti ja hänen paljas kalunsa tuntuu kasvavan jos mahdollista vielä entistäkin isommaksi. No, samoin käy kyllä minullakin.

Teemme sinulle tilaa lauteilla, ja asetut istumaan meidän kahden väliin. Kierrät kätesi molempien harteille, suutelet lämpimästi ensin minua ja sitten Makea. Sen jälkeen otat kätesi pois harteiltamme ja siirrät ne sen sijaan haaroihimme. Tartut hellästi kahteen kovana sojottavaan kaluun ja tunnustelet niitä. Laitat silmäsi kiinni ja nojaudut saunan seinää vasten. Nautinnollisesti hymyillen pitelet molemmissa käsissäsi kahta isoa miehen kalua ja hivelet välillä myös kiveksiämme.

Make nojautuu hieman alemmas ja alkaa nuolla rintojasi. Minä puolestani lasken käteni reidellesi ja hivutan sitä sitten hiljalleen kohti jalkoväliäsi. Hiki alkaa hiljalleen valua vartaloitamme pitkin yhä kuumenevassa saunassa, mutta erotan silti jalkovälissäsi myös toisenlaista märkyyttä. Siirrän käteni aivan pilluasi vasten ja hieraisen sitä sormillani. Tunnen sinun vavahtavan hieman. Otteesi kalustani tiukkenee äkisti, ja se saa minut vielä entistäkin kiihottuneemmaksi. Samoin käy varmasti myös rintojasi kielellään hellivälle Makelle.

Make nostaa kasvonsa rinnoiltasi ja suutelee sinua suulle. Minä taas kumarrun samaan aikaan alemmas ja painan suuni vasten häpyäsi. Sinä ja Make antaudutte kiihkeään keskinäiseen kielisuudelmaan samalla kun minä työnnän oman kieleni pimppiäsi vasten, ja nuolen ja suutelen alapäätäsi.

2

9674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No minä

      Sitten Make ojentaa kätensä harteillesi, alkaa laskeutua lauteille makuulle ja vetää sinut mukanaan. Kun Make on lauteilla selinmakuulla ja sinä olet hänen päällään, levität jalkojasi ja asettelet itseäsi Maken pystyssä seisovan kalun päälle. Voihkaiset laskiessasi lantiotasi alemmas ja tuntiessasi Maken kalun työntyvän syvälle sisällesi. Ojennut sitten hänen päälleen makuulle ja te jatkatte suudelmaanne.

      Minä asettaudun puolestani teidän molempien yläpuolelle. Pyllysi keinahtelee edessäni, kun sinä makaat Maken päällä ja nautit hänestä. Minä alan puolestani työntää kivikovaa kulliani varovaisesti pakaroidesi väliin. Jo toinen miehen kalu työntyy sisääsi, toinen on syvällä pillussasi ja toinen pyllyssäsi. Molemmat liikkuvat edestakaisin sinussa, kaksi kovaa kyrpää nussii sinua edestä ja takaa himokkaasti. Samalla meidän molempien miesten kädet liikkuvat vartalollasi, rinnoillasi, melkein kaikkialla yhtä aikaa, sillä neljä kättä saa aikaan enemmän kuin kaksi.

      Hiki virtaa jo valtoimenaan kuumassa saunassa, kun me naimme yhdessä kasassa. Kolmen ihmisen, kahden miehen ja yhden naisen muodostama värisevä, murahteleva, voihkiva ja hikinen kokonaisuus on kuin yksi valtava nussiva organismi. On melkein mahdotonta sanoa mistä sen yksittäiset osat alkavat ja mihin päättyvät. Pumppaan kulliani sinun pakaraväliisi, samalla kun sinä suutelet halukkaasti Makea. Kiedot kätesi Maken lihaksikkaan, saunanhikisen vartalon ympärille ja vedät itseäsi häntä vasten. Te suutelette ja hyväilette ja katselette toisianne silmiin. Sinä näet nyt vain Maken, vaikka myös minun kaluni panee sinua ja ajoittaiset voihkaisusi kertovat miten hyvältä kaksi kalua sinussa tuntuu. Se ei haittaa, sillä tiedän että minunkin aikani tulee vielä. Sinä voit leikkiä meistä jommankumman tai molempien kanssa, vuorotellen tai samaan aikaan, aivan niin kuin itse haluat.

      Nyt näen, että toinen leluistasi alkaa saavuttaa rajojaan. Make puuskuttaa ja hänen lanteensa liikkuvat yhä kiivaammin. Myös minä olen saavuttamassa huippuni ja samoin sinä, tunen miten liikut allani yhä kiivaammin ylös ja alas. Ihmeellistä kyllä purkaudumme kaikki lähes samaan aikaan. Make ampuu oman lastinsa pilluusi, minä pyllyysi ja sinä täriset ja uikutat meidän välissämme valtavan orgasmin pauloissa. Valahdamme lauteille yhdeksi käsien, jalkojen, kalujen ja vakojen sekavaksi mutta onnelliseksi kokoelmaksi.

    • raiskaajapaneeahah

      mulla on itse samanlainen kokemus mutta osihmisen ideana raiska us.rai

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe