Hotelli Twin Lotus Koh Lantalla

Riparapa

Hei!
Muutamia vanhoja kommentteja löysin hotelli Twin Lotuksesta, mutta olisiko joku käynyt täällä lähiaikoina? Kuulisin mielelläni kommentteja ja mielipiteitä kyseisestä hotellista. Olemme siellä sekä tulevan joulun että uuden vuoden. Kiitos jo etukäteen!

9

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Han11

      Ollaan menossa loka-marraskuun vaihteessa, saat kommentteja myöhemmin...

      • Riparapa

        Hyvä! Jään odottelemaan. Leppoisaa lomaa !


      • Thaimaannorppa

        Moro,minäkin jään innokkaasti odottamaan kokemuksianne,lähdetään itse sinne 5.2.14.

        Niin,selviäähän se sitten paikan päällä viimeistään


    • Raymakas

      Me mennään tammi-helmikuussa, innolla odotan kommentteja! :)

    • lantarules

      Vähän kolhon näköistä on ta:n kuvissa.

    • Han13

      Loistava kokemus! Oltiin siellä 5 pv lokakuun lopussa, ja saatiin superior huoneen tilalle beachfront villa erikseen pyytämättä. Henkilökunta oli ystävällistä, aamupala oli hyvä, hotellilta sai maastopyöriä lainaksi ilmaiseksi, niillä oli helppo kiertää lähialueita. Ravintoloihin ja minimarketteihin pääsi kävellen rantaa pitkin, kenkiä ei tarvittu koko lomalla. Tie Saladaniin on noin 1,5 km ja todella sokkeloinen, meni hetki ennenkuin tajuttiin oikea reitti. Sekin selviää paikallisilta kysymällä. Koska low season vielä lokakuussa, ei siellä ollut juuri tekemistä, täysin rentouttava löhöloma. Otettiin hotellin kautta kuljetus lentokentältä, kuski oli ajoissa ja matkaan meni vaan 2 h vaikka 2 lossia matkanvarrella. Hinta 2500, paluu ostettiin Saladanin sataman matkatoimistosta hintaan 900 (yhteiskyyti), eikä olisi kannattanut. Kyytiä ei kuulunut, odoteltiin lähes 2h ja sitten meidän tungettiin valmiiksi täyteen minivaniin matkatavaroiden kanssa. Matkaan meni kauemman ja kuski vielä jätti meidät 18 km päähän sovitusta ja kaasutti pois paikalta. Jouduimme maksamaan vielä 400 lisää taksista.
      Tämä on meidän mielipide hotellista, mennään varmasti uudestaan jos vielä Lantalle päädytään.

      • riparapa

        Lämmin kiitos tiedoista! Kuulostaa hyvältä eikä lähtöönkään ole enää kauaa. Luin jostain , että hotellissa olisi myös lainattavia kanootteja. Pitääköhän tämä paikkansa? Nuo pyörät ovat myös loistava juttu!


    • matkalle lähtijä

      Jos jollain on vielä lisää kokemuksia, niin mielelläni kuulisin niitä. Juuri ollaan varailemassa matkaa helmikuulle :) Niin ja jos tulee muuta mieleen, mitä kannattaa huomioida Thaimaahan ja Koh Lantaan matkustaessa, niin vinkkejä otetaan vastaan. Ensimmäinen kerta Thaimaahan. Paljon positiivista palautetta ollaan kuultu Koh Lantasta.

      • riparapa

        Olimme Twin Lotuksessa joulun aikaan. Hotelli oli mielestäni kaikin puolin hyvä. Aivan rannan vieressä oleva uima-allas oli usein täynnä ja monet varailivat paikkoja jo aamulla. Sisempänä hotellialueella olevalla Garden poolilla oli usein väljää. Rannalla olevat aurinkotuolit olivat kivimpä, koska niihin kävi välillä mereltä tuuli.
        Ehdottomasti kannattaa yritttää saada hotellin pyörät. Niillä pääsee päätielle helposti, kun kääntyy hotellilta heti oikealle. Tien päätyttyä jatketaan kinttupolkua. Kävimme pyörillä Lanta Old Townissa saakka (n. 20 km hotellilta) eikä tehnyt tiukkaakaan.
        Hotellilta saa lainata myös kanoottia ilmaiseksi. Sillä voi mennä oikealla olevan niemen nokan taakse ja rantautua edessä olevalle saarelle. Sieltä löytyi hienoja simpukoita.
        Kun hotellin rannasta lähtee oikealle ja kävelee pari sataa metriä, vastaan tulee kiva reggaepaikka. Paikka on pieni ja symppis monitoimimesta. Etenkin illalla se on ihana. Rannalla palaa nuotio, jonka edessä voi istua matoilla. Lisäksi siellä on puisia "lavetteja", joissa voi makoilla siemailla drinksuja ja katsella tähtiä.
        Hotellin henkilökunta on ystävällistä. Välillä oli vain hassua, kun itse kuvitteli puhuvansa englantia jonkun henkilökuntaan kuuluvan kanssa ja tajusi, että se toinen ei ymmärtänyt mitään sanomastani enkä minä mitään hänen sanomastaan. Kaikesta kuitenkin selvittiin ja paikalle saatettiin hakea henkilökunnasta joku paremmin englantia puhuva:)
        Jos olette innostuneet kuntosalista, sellainenkin löytyy. Siellä on peruslaitteet ja hyvin vapaita painoja.
        Huone oli mukava, sänky hyvä ja hienosti taitellut pyyhkeet (norsut, kukat linnut, ravut jne.) ilahduttivat. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe