Milloin teidän......?

Uusia taitoja :D

Ihanat pienet taaperot ovat lähteneet liikkeelle muulla tavalla kuin ryömien?
Pistetään galluppi pystyyn.

Meillä ryömitään kovaa, siis todella vikkelään ja nyt parina päivänä on tyttö alkanu heijaa itseään konttausasennossa ja nousee koko ajan myös karhunkävelyasentoon, joten nyt haluaisin kokemuksia kuulla että kuinka kauan on vain ihmetelty ja heijattu ennen kuin on uskallettu yrittää ottaa askelluksia kontaten tai karhukävellen?

Noustaan myös polviseisontaan ja kontataan esteiden yli, mutta vain yli sitten mennään masulleen ja lähdetään ryömii vikkelään. Ikää nyt 10 kk. :)

10

445

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jomennään

   Meidän napero on juuri oppinut konttaamaan, ikää 10 kk 2 vko.
   Pari päivää konttasi niin että pidin kättä hänen pyllyllään, sai siitä varmaan henkistä tukea;). Nyt konttaa kuin vanha tekijä kun sen homman oivalsi.

   Meillä ei ennen tätä oltu muuten konttausasennossa kuin meni vain sen asennon kautta istumaan. Istumaankaan ei ole osannut mennä itse kuin pari viikkoa. Ihanaa kun napero heti niin paljon paremmalla tuulella kun istuminen itse ja konttaaminen onnistuu, meillä tuo ryömiminen oli vähän hankalan näköistä!!

   Varmaan teillä kontataan ihan päivien,viikkojen päästä:)

   Itse siirtelin naperon käsiä ja jalkoja ristikkäin kun oli konttausasennossa, en tiedä vaikuttiko mutta oppi kun olin muutaman kerran "näyttänyt" miten käsiä ja jalkoja siirrellään:)

  • Mössykkä,,

   Meidän mössykkä oppi konttaamaan tasan 9 kk ikäisenä.
   Nousi kuitenkin konttausasentoon jo 5 kk ikäisenä, ajattelinkin silloin että hurjaa jos noin aikaisin lähtee konttaamaan!!
   Ehti siis 4 kk keikkumaan siinä asennossa ennen kuin hokasi miten edetä, että voi mennä kauankin tai ei....

   Nousi sitten seisomaan 10 kk ikäisenä ja ajattelin että varmaan kohta jo kävelee, mutta ei vieläkään uskalla ikää 1v 3 kk:)
   Meillä rauhallinen ja harkitsevainen mössykkä

  • Uusia taitoja :D

   Juuri tuota mietinkin että kauankohan menee :D Taidan kokeilla tuota käsien ja jalkojen liikuttamista jos vaikka hokais :D

   Nousee siis ensin konttausasentoon ja siitä suoristaa jalat karhukävelyasentoon ja koittaa siirrellä jaloilla eteenpäin, mutta kädet ei liiku :P Pelkään että kellahtaa naamalleen :/ Tästä sitten myllähtää takas masulleen ja lähtee kuin raketti vetämään itseään ryömien.
   Ryömiminen on todella vikkelää ja oma tyyli meillä tässäkin suorituksessa.

   On luonteeltaan myös harkitsevainen joten luulen meilläkin että saadaan vielä tovi odottaa kävelyä. No eihän meillä edes vielä nousta kuin vasta polvilleen mut sit ku joskus nousee. :D Käsistä talutettaessa jo kävellään.
   istumaan on kerran kierähtänyt vahingossa :D Joten luulen tämänkin tulevan ihan lähiaikoina.

   Ihanaa syksyä teille :D

  • Tällaisia taitoja

   Esikoinen konttasi 6kk ikäisenä (nousi konttausasentoon jo 5 kk ikäisenä, mutta oli varovainen luonteeltaan).

   Kakkonen konttasi 8kk iässä ja käveli 13 kk vanhana.

   Kuopus karhukäveli 7 kk iässä ja jätti konttaamiset ikäänkuin kokonaan väliin ja siirtyi kävelyyn ilman tukea 10 kk iässä.

  • Taaperon äiti

   Meillä lapsi lähti ryömimään 8 kk iässä, nousi seisomaan 9 kk ikäisenä, lähti konttaamaan kymmenkuisena ja kävelemään 11 kuukauden iässä. Suhteellisen rytinällä tuli siis kaikki. Konttausta ei mitenkään harjoitellut, yhtenä päivänä vaan laskeutui seisomasta konttausasentoon ja lähti konttaamaan.

   • villinapero

    Meillä ryömittiin 6kk, kontattiin ja noustiin seisomaan tukea vasten 7kk, kävelty tukea vasten 7,5kk ja nyt 9kk seisoo hetken tuetta, kunnes tajuaa ettei tukea ole :) taaperokärryllä vetää kovaa rallua kotona. Eiköhän tuo tuetta kävele ennen vuoden ikää :)


   • Uusia taitoja :D
    villinapero kirjoitti:

    Meillä ryömittiin 6kk, kontattiin ja noustiin seisomaan tukea vasten 7kk, kävelty tukea vasten 7,5kk ja nyt 9kk seisoo hetken tuetta, kunnes tajuaa ettei tukea ole :) taaperokärryllä vetää kovaa rallua kotona. Eiköhän tuo tuetta kävele ennen vuoden ikää :)

    Onpas täällä ollu nopeita pikkusia :D No olen iloinen siitä että meillä otetaan rauhassa niin pysyn hyvin perässä vielä hetken :P


  • Pompula,

   Meillä konttaus opittiin 11 kk ikäisenä eli aikas myöhään. Meillä tuo ryömiminen oli myös todella vikkelää ja sujuvaa. Uskon ettei nähnyt tarvetta aikaisemmin kontata kun ryömi kuin ukot armeijassa konsanaan:)

   Vuoden ikäisenä nousi tukea vasten ylös ja tällä hetkellä kävellään tukia pitkin ja työnnellään kaikkea mahdollista. Ei kuitenkaan näytä että ihan heti lähtisi kävelemään, on niin varovainen kuitenkin.
   Ikää nyt 1v 2 kk.

   Hyvät syksyt myös kaikille!

   • Uusia taitoja :D

    Hyvään tahtiin oppinut. Kyllä hän kohta rohkaistuu ja lähtee kävelemään :D ja sitten juoksemaan :)

    Luulen että meillä tullaan menemään aika samaan tahtiin :)


  • :o)

   Meidän neiti lähti konttaamaan vasta aletttuaan juosta.
   Eli nousi tukea vasten 7kk, käveli tuettuna 7,5kk, kävelemään lähti 9kk ikäisenä, juoksemaan 10kk ikäisenä 10,5kk karhukävely ja 11kk konttaus :D
   Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt koska neiti oli sitämieltä että ensiaskeleiksi ei riitä vähempi kuin 3m matka ja tosiaan itsesuojeluvaistoa ei ole nimeksikkään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   511
   2945
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2329
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2043
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1713
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   350
   1708
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1239
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1066
  8. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1032
  9. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1029
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   875
  Aihe