Poliittinen satanismi

miten on?

Onko satanismin perus-ideat lähellä oikeistolaista aatemaailmaa?
Idealtaan satanismi vaikuttaa itsekeskeisyydessään ainakin enemmän oikeistolaiselta kuin yhteilöllisyyttä korostava vasemmistolaisuus&kristillisyys?

Erikoista toisaalta on se, että saatanaa palvovat(joka on siis aivan eri asia kuin satanimsmi), hehän ovat kuin vasemmistolaisia?
Saatanan palvojat ovat kuin kristiuskossa ikään sen heikomman puolella?
Saatanaa palvovat ovat vähemmistössä maailmassa paljolti kristillisessä maailmassa, ja lisäksi mileikuvitus olento pääjehu itse on myös luuseri Jumalaan verraten?

18

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietäjä.

      Seppo Myllis on ainoa todellinen jumala.

    • Ramu´.

      Tavallaan, koska kaikki valinnat vertautuvat haluttuun asemaan yhteiskunnassa?

      Musiikki on yksi esiimerkki symboliikallaan?
      Niin ne puhemusiikin edustajat kimalluksineen, kuin myös popparit fansuinen elämineen(videoilla) haluavat olla pikkuporvarillisia nollia, he uskovat että samaistuminen johtaa menestykseen, se on lopputulos huoraaamisesta.
      Kyse on aina -->rahasta?
      Raha mahdollistaa ylellisen menestyjän elämän.
      Musiikissa aate on siksi,, mm. punkissa menettänyt merkityksensä ja saanut tilalle rahan tavoittelun menestyksen kautta, siis vastoin punkin alkuperäistä sanomaa.
      Oikeastaan lähinnä blues kumpuaa realismista, missä baarit, alkoholi, vapauden tunne ja aamulla maksu valinnasta, eli paskat housussa yksin kotona, kun nainenkin(tietysti toopet) lähti pikkuporvarillisen elämän perässä litomaan, edustaa realismia ja alkuperäistä kurjuuden maximointia.

      Kaikki on ulkokultaista, eli tavoitteellista kuten
      satanismissa, jossa tavoitellaan täydellisellä empaattimuudella ja itsekeskeisyydellä tilanetta jossa yhteys muihin takaa menestyksen, Eli satanistikin on feikki, koska valehtelee itselleen ja muille,,koska on pakko näytellä yhteiskuntakelpoista jonka vuoksi astuu esiin se poliitikko joka ryhtyy politikoimaan ja siitä esiintymään, jota mielenlaatu kuvaa hyvin ammattipoltiikot, joidn tohuissa lähes kaikki on valetta valtaan pääsemikseksi?

    • jesseimeemunaani

      Sanoisin että satanisti (vähän saatanallista raamattua luettuani) on anarkisti joka pyrkii onnellisuuteen tyydyttämällä himonsa ja saavuttamalla haluamansa. Jokaisen täytyy olla sitä mitä todella haluaa. Jos haluat viinaa ja orgioita sinun tulee saada niitä niin paljon kuin haluat. Jos haluat elää aviossa uskollisena sinun tulee tehdä se. Eli satanisti saa näin ollen myös valita itse haluamansa poliittisen suuntautumisensa. En toki ole asiaan hirveästi perehtynyt mutta poiminut tälläisiä aatteita matkan varrella...

      • juuspas kii

        Jep, tuolta pohjalta ajatellen kyllä.
        Nimittäin jos satanistia ajaa pää-asiassa toimimaan mieli-halujensa ja päähänpistojensa sarjallisuus, niin satanisti voi niiden kautta valita poliittisen kantansakin muuttuen aina poliittisen tilanteen mukaan.
        Se merkitsee seuraamista, ei johtamista?
        Vapauden sijasta stanisti ei ole siis kapinallinen, vaan polliitisesti liberalisti, eli poliittisesti kuitenkin oikeistolainen?
        Satanistiset päänpinttymät (tai periaatteet) eivät sisällä perus-ideansa vastaista ajatusta tai toimintaa, eli mm. vastuut voidaan sysätä oikestolaisten tapaan vasemmistolaisille, kuten kristillisyydessä?


    • Kaukana ituhipeistä

      Oikeistolaisiapa hyvinkin.

      • 612+50

        Kristiuskon ja yhteiskunnallisen lailisen oikeistolaisuuden(konservatismi) yhteys,,korrelaatio on selviö, eli ne kumpainenkin edustavat satanistista(suber-narsistista, itsekästä) ajatusta?


    • satanismi.fih

      Ainoa varteenotettava poliittinen satanisti oli joku Pekka Siitoin, joka yhdisti kristinuskon, natsismin ja satanismin omaksi versiokseen.

      Toisaalta tuossa Might Of Right kirjassa satanismin ydinideat kiteytyvät varsinkin, kun kristityt eivät edes enää itsekään tunne oikeaa uskontoaan.

      Tämä johtunee siitä, että kristinuskon opetukset ovat hajautuneet historian aikana niin pirstaleisiksi eri uskontokuntien välillä, että oikea idea on hautautunut ja vanha testamentti on unohdettu.
      Satanismi on todellakin käänteinen versio mutta siinä on jotain pirstaleita siteeksi mitä puuttuu raamatun opeista.

      Esimerkiksi toisen posken kääntäminen on hyvin erheellinen ja vahingollinen oppi, joka on päätynyt raamatun "oikean käden" oppeihin eli uuteen testamenttiin.
      Monet kristittyinä itseään pitävät ihmiset kuitenkin elävät mekaanista elämää ja pyrkivät aina vain miellyttämään toisiaan vaikka oman terveytensä kustannuksella. Oikeassa väkivaltatilanteessa ihminen toimii vaistojensa varassa ja todennäköisesti vaihtoehtoja on ainakin kolme: Ihminen lyö takaisin, pakenee tai soittaa poliisit.

      Lainaus Might Of Right :
      “He who turns the other cheek is a cowardly dog -- a Christian dog.”
      ― Ragnar Redbeard, Might is Right – The Survival of the Fittest

      • get a life noob

        Vieläkö jaksat tota bullshittiä?


      • erakko(kon)

        Väkivaltaan on reagoitava(myös henkiseen) aina, mutta onko pakko reagoida kuten satanistit; lyömällä takaisin, tai kuten kiristityt; pyytämällä lisää kuonoonsa?

        Parasta olisi pyrkiä pysyttelemään mahdollisimman kaukana kaikesta sellaisesta touhusta, paikoista ja jengeistä, joissa ja jotka voivat todennäköisemmin katalysoida väkivaltaan, eli uskonnoista, politiikasta ja henkilökohtaisesti itsessään vallan tavoittelemisesta niin yksilö kuin yhteisötasolla.
        Ihmisistä erossa pysyminen on varmiin keino välttää väkivaltaa.


      • 8+6
        erakko(kon) kirjoitti:

        Väkivaltaan on reagoitava(myös henkiseen) aina, mutta onko pakko reagoida kuten satanistit; lyömällä takaisin, tai kuten kiristityt; pyytämällä lisää kuonoonsa?

        Parasta olisi pyrkiä pysyttelemään mahdollisimman kaukana kaikesta sellaisesta touhusta, paikoista ja jengeistä, joissa ja jotka voivat todennäköisemmin katalysoida väkivaltaan, eli uskonnoista, politiikasta ja henkilökohtaisesti itsessään vallan tavoittelemisesta niin yksilö kuin yhteisötasolla.
        Ihmisistä erossa pysyminen on varmiin keino välttää väkivaltaa.

        Lisää outoja käsityksiä. Ei se satanisti välttämättä lyö takaisin vaan vie oikeuteen ja passituttaa pojat linnaan :

        http://www.villagevoice.com/2005-02-01/news/deviled-jam/


      • oma näkemys

      • joopajoo
        8+6 kirjoitti:

        Lisää outoja käsityksiä. Ei se satanisti välttämättä lyö takaisin vaan vie oikeuteen ja passituttaa pojat linnaan :

        http://www.villagevoice.com/2005-02-01/news/deviled-jam/

        Kuten edellä ihmiset ovat jo pähkäilleetkin on helppo tulla siihen loppu-tulemaan jossa nähdään yhteiskuntamme lähinnä nimenomaan satanistisena.
        Merkit yhteiskunnan "luonteesta" ovat ainakin selvät.

        Yhteiskuntaamme leimaa se, että juuri he jotka hyötyvät eniten mm. yhteisten rahojemme(vero) käytöstä ja muiden työstä, uhrauksista yhteisenhyvän vuoksi, juurhe voittavat myöskin oikeudessa(jos edes joutuvat sinne) heitä vastaan nostetut jutut liian usein.
        Ehkä siksi, että he ovat niitä pää-satanisteja puvuistaan, kravateistaan, siististä ulko-asustaan ja korkeasta asemastaan huolimatta?
        Aseman ei saa antaa silti hämätä sillä ovathan juuri kaltaisensa olleet laatimassa itselleen sopivia lakeja.

        Valta ja omaisuus on yhteiskunnissa aina ja edelleen kahdella pää-joukolla; talous- ja uskonnollisella vallalla jonka "etujärjestönä" toimii kulloinenkin hallitus ja eduskunta(meillä).
        Ne/he käyttävätkin mielivaltaansa kansaamme monin eri-keinoin.
        Rahavalta käyttää valtaansa fyysisemmän kautta ("joka ei tee työtä älköön syökökään")mm. työpakon ja rahan yhdistämisen avulla, "kolikon toinen puoli" enemmänkin henkisesti, yrittäen painostaa mm. ikuisuus-uhalla helvetteineen, mutta myös maalliseen vedoten; siunauksin(raha) ja kirouksin(köyhyys) hyvin porvarillisesti asennoituen; raha=(jumalan)siunaus, sen puute=(jumalan)kirous ja siksi se kaikki mitä hyvinvointimme ja rahan tavoittelu aiheuttaa(alistaminen) ei olisikaan maallisuudestaan huolimatta mitään, se on siis onnea?

        Tässä kuviossa tietty ne itsekkäimmät ihmiset jotka nöyryyttävät omatunnoitta muita yhteiskunnassa voi nähdä oman määritelmänsä mukaan aito-satanisteiksi, ja keitä he ovat, eikö juuri niitä jotka ovat huipulla ns. pärjääjiä(muiden kustannuksella)?

        Oikeasti siis vain pienenpieni osa itseään satanisteiksi tituleeraavia on aitoja, koska ainakin hyötynäkökulmasta katsoen sellaisi ovat yhteiskunnassa (yleistäen) johtavien poliitikkojen, pääoman omistavien ja henkisten johtajien joukkio.

        Suurin osa satanisteja luulottelee itselleen ja muille olevansa "koviksia", mutta tietävät sisimässään olevansa ennemminkin liiankin kilttejä "lampaita" ollakseen itsejään,,,saatika että nousivat ottamaan omansa muilta huomioimatta sisäistä j ulkoista kapinaansa itse asiassa yhteiskunnassa vallitsevaa epäoikeudenmukaisuutta vastaan.
        He yrittävät olla muuta kuin ovat.

        Vain harvoille päälleliimatulla satanistileimalla varustetulle konkretisoituu todella se henkilökohtainen etu,,oikeastaan "mistään"?
        Yksi tärkeä syy-yhteys on siihen se, että feikki-satanisteilta loppuu niin se materialinen, kuin uskottava henkinen sen saavuttamiseen ja siksi se kaikki miksi edes olisi tai voisi olla satanisti sanan varsinaisessa mielessä?

        Kun edellä mainitut=mm. lain valmistelu mahdollisuus ja henk-koht. ominaisuudet, eli tässä satanistisessa yhteiskunnassa hyväksytyt "lailliset keinot"(jotka siis voivat ja liian usein ovatkin laillisuudesta hyuolimatta moraalittomuuta) ja kehutut ominaisuudet(itsekkyys, ahneus jne) eivät kohtaa ihmistä niin satanismin harjoittaminen ja realisoituminen ei myöskää konkretisoidu siksi hyödyksi mitä kuviteltiin ja usein se "satanismi" loppuukin sitten siihen, tai jääpäälle käytännössä sten että jäljelle jää symbolit, muoti, musiikki ja mahdollinen kaveripiiri.

        Entä sen hallitsevan luokan--> eliitin, joilla on ne "lailliset keinot" realissa hanskassaan, miten on heidän kanssaan, jatkavatko he tuota realissa satanistista malliaan(tietämättä edes välttämätä itse siitä) vai eivät?
        No kun on se säädäntävalta yhteiskunnassa ja niiden "lakisääteisten&virallisten" tahojen siunaus(mm. kirkko, virallinen kristillisyys ja sen johtajat) ja tuki---> ja on siinä poliitikkojen, omistavan luokan, tai kumpaisenkin piirissä ja kun voi oikeasti määrätä omaa ja muiden elämää faktallisesti, niin jos tykkää vallan tunteesta ja sen tuomista hyödykkeistä, niin miksi luopua suunnasta?


    • aina vain se money

      Kyse on politiikassa (ja järjestäytyneissä uskonnoissa) s a t a s/nistis/teista.

      • Raninen

        Taikausko(kristiusko ja sitä peesaavat saatanan palvojat) ja poliittinen suuntautuminen ovat tosiaankin aivan ja kaksi eri asiaa, mutta faktaa on kuitenkin se että uskonto ja politiikka ovat hallinta- ja valta keinoja.
        Oikeastaan se mitä ihminen puuhaa perustuu haluun pärjätä elämässä.


    • eer

      .

    • niin?

      Taikausko ei liity ns. "satanismiin", satanismi on puhdasta ylikorostunutta narsismia olevaisuuden pakosta.

      • niinistö

        Tavallaan bio-elämän ytimessä narsismi on pakonomainen ominaisuus.


    • niin on

      Kokoomuksen puh.joht kisan A. Stubb on melkoisen satanistinen sosionomidarwinistisine mielipiteineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe